Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#6337947 Napisano: 24.03.2017 19:52:43 w Zjazd e-konkursowiczów
A to dziś w nocy przestawiamy zegarki czy dopiero z soboty na niedzielęemotka żebym nie zaspała czasem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6337943 Napisano: 24.03.2017 19:49:11 w Zjazd e-konkursowiczów
olunka napisał(a):

carissma napisał(a):

Mysia napisał(a):

mahuska napisał(a):

bruce napisał(a):

A czy jest możliwość, aby wpaść do Katowic na powitanie i poznanie Was tylko tak, na krótko? emotka Nie wiem, czy zdołałabym, ale - może mi się uda? emotka

Pewnie że jest możliwość, ale licz się z tym że możemy Cie nie wypuścić tak szybko emotka

Może ktoś wkleić liste kto będzie?? 

mahuska, klamkorozec, jankowska, -Violka-,joan, maria1980, edzia21, ultrixx, isiulka, kozuszka38, sylzab2294, edith, olunka i ja emotka emotka

to i ja się dopisuję

no i gość honorowy z innego województwa - nasz kochany Cudaczek emotka

Olunka, jesteś rewelacyjna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6337942 Napisano: 24.03.2017 19:48:18 w Zjazd e-konkursowiczów
Mysia napisał(a):

olunka napisał(a):

carissma napisał(a):

Mysia napisał(a):

mahuska napisał(a):

bruce napisał(a):

A czy jest możliwość, aby wpaść do Katowic na powitanie i poznanie Was tylko tak, na krótko? emotka Nie wiem, czy zdołałabym, ale - może mi się uda? emotka

Pewnie że jest możliwość, ale licz się z tym że możemy Cie nie wypuścić tak szybko emotka

Może ktoś wkleić liste kto będzie?? 

mahuska, klamkorozec, jankowska, -Violka-,joan, maria1980, edzia21, ultrixx, isiulka, kozuszka38, sylzab2294, edith, olunka i ja emotka emotka

to i ja się dopisuję

no i gość honorowy z innego województwa - nasz kochany Cudaczek emotka

no i powinna być też edzia21 emotka

Czy my tam będziemy same babeczki czy też jakieś samce będą Wyświetl w wątku >>
1 kajeczka 0

cudaczek121

#6337930 Napisano: 24.03.2017 19:40:15 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

Mysia napisał(a):

olunka napisał(a):

Mysia napisał(a):

W takich momentach człowiek bardziej docenia to co ma emotka ja na przykład teraz czuję się fatalnie, rooosnę w ciąży, szczególnie przez to że miałam więcej leżeć i się oszczędzać, fatalnie się z tym czuję! emotka Ale zdrowie i bezpieczeństwo mojego dziecka teraz najważniejsze, później wrócę do siebie, a jak się zorganizuje to wracam na siłownię emotka poza tym jutro spotkanie z fajnymi ludźmi i cieszę się niesamowicie emotka Dziewczyny nie wolno się tak oceniać, ja mimo tego jak się teraz niekomfortowo czuję, cieszę się z tego co mam, a ile wygranych w naszej konkursowej karierze emotka Rozejrzyjcie się dookoła ile w życiu jest niesprawiedliwości, jak czasem mamy łatwiej od wielu naszych znajomych,rodziny, a zawsze możemy próbować coś zmienić przecież emotka a wkurzam się właśnie na to, że większość ciuchów pochowana, kradnę czasem koszulki mężowi emotka emotka ale cóż nowa sytuacja dla mnie muszę się przyzwyczaić emotka

a ja jestem gruba a w ciąży nie jestem i jak oglądam stare zdjęcia to nie moge uwierzyć że taka szczupła byłam emotka i chyba jutro nie przyjadę bo mi wstyd emotka

haha głupoooool! przyjdziesz będziemy się wspierać emotka emotka

mogłabym udawac ciąże, ale chce sie winka napić emotka

Olunka, to się napijemy razem emotka Niestety, na żywo wyglądam duuużo gorzej niż na tej fotce z avatara,ale mam nadzieję,że się mnie nikt nie przestraszy- mam piękne wnętrze, więc piękno noszę w sobie emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6337834 Napisano: 24.03.2017 17:28:25 w Wkurza mnie...
renatak0 napisał(a):

Wlasnie tez to chcialam napisac. adzwonila babka  z Eski zapytala o imie i naZwisko a ja nie doslyszalam skad dzwoni , ofukalam ja , dlaczwgo mnie o to pyta ( myslalam ze naciagacze) I tyle ze zwrotu kasy.....

Ale skoro nie dosłyszałaś skąd dzwoni, to skąd wiesz,że to z Eski?Może to automat lub naciągacze.Wkurza mnie,że zostawiłam w domu dziś swój telefon komórkowy, a chciałam sobie przelać kasę z 1 konta na drugie, tylko,że tam jest potrzebny kod autoryzacyjny,aby potwierdzić przelew na daną kwotę, wrr. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6337811 Napisano: 24.03.2017 16:48:13 w Zjazd e-konkursowiczów
Mysia napisał(a):

cudaczek121 nie zgubisz się to jest naprawdę blisko emotka kozuszka38 jak to? emotka

Już jestem umówiona wstępnie z olunką, to może we 2 jakoś damy radę emotka Mam nadzieję,że tam przy wejściu nie wymagają okazania dowodu osobistego, bo swój zgubiłam jakiś czas temu i jestem w trakcie wyrabiania nowego,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6337571 Napisano: 24.03.2017 10:41:02 w Zjazd e-konkursowiczów
kozuszka38 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

aurorcia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Coś czuję przez skórę,że będzie fajna impreza w tych Katowicach.Tak już pozytywnie się nakręciłam emotka

Buuu, a ja tym razem nie dam rady emotka

Szkoda, może następnym razem

ja niestety też nie dam rady emotka

Mam nadzieję,że będzie jeszcze niejedna okazja do spotkania.Moi rodzice dzisiaj w nocy jadą na tydzień na narty do Włoch, to nikt mi nie będzie marudził i wydzwaniał,że gdzie ja się włóczę i po co ja tam w ogóle jadę, więc korzystam i zrobię sobie wycieczkę krajoznawczą emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6337559 Napisano: 24.03.2017 10:29:38 w Zjazd e-konkursowiczów
aurorcia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Coś czuję przez skórę,że będzie fajna impreza w tych Katowicach.Tak już pozytywnie się nakręciłam emotka

Buuu, a ja tym razem nie dam rady emotka

Szkoda, może następnym razem Wyświetl w wątku >>
1 aurorcia 0

cudaczek121

#6337554 Napisano: 24.03.2017 10:24:48 w Zjazd e-konkursowiczów
Coś czuję przez skórę,że będzie fajna impreza w tych Katowicach.Tak już pozytywnie się nakręciłamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6337526 Napisano: 24.03.2017 09:55:34 w Zjazd e-konkursowiczów
bc14 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Klamka zapadła.Do zobaczenia jutro w Katowicach emotka

cooo???
cudaczek121 nie rób mi tego bo mnie nie będzie a bardzo chciałam Cię poznać!!

Serio?! Ktoś życzył sobie mnie poznać?Niebywałe, nie jestem aż tak interesującą osobą emotka Ale jutro pofatyguję się do Kato, o ile nie będę tam persona non grata.Mam nadzieję,że się nie zgubię w tych Katowicach zaraz po wyjściu z pociąguemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6337516 Napisano: 24.03.2017 09:46:54 w Zjazd e-konkursowiczów
Klamka zapadła.Do zobaczenia jutro w Katowicachemotka Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

cudaczek121

#6337449 Napisano: 23.03.2017 22:51:56 w Zjazd e-konkursowiczów
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A Wy faktycznie spotykacie się w tę sobotę 25 marca w Katowicach emotka Wiem, może to trochę szalony pomysł z mojej strony,ale może bym się wybrała z Wrocławia pociągiem o 13-tej, to może na 16-tą zdążę emotka

Oczywiście, że faktycznie emotka

No to nie wykluczam,że się pojawię, tylko bym musiała na 100 procent wiedzieć jaka knajpa i jak to jest daleko od dworca PKP Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

cudaczek121

#6337443 Napisano: 23.03.2017 22:43:23 w Zjazd e-konkursowiczów
A Wy faktycznie spotykacie się w tę sobotę 25 marca w Katowicachemotka Wiem, może to trochę szalony pomysł z mojej strony,ale może bym się wybrała z Wrocławia pociągiem o 13-tej, to może na 16-tą zdążę emotka Wyświetl w wątku >>
1 olunka 0

cudaczek121

#6336875 Napisano: 22.03.2017 22:06:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Macie zwrotki z alveys żabka mi ciągle przychodzi.ze błędna treść lub wysłana pod zły numer. Wygrywaj.zabka.odp moja i pod numer 7043 co robie źle sms nie ma 160'znaków przekroczonych

Kaki76, bo to trzeba słać pod 7036, a nie 7043 Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cudaczek121

#6336685 Napisano: 22.03.2017 16:10:22 w Wkurza mnie...
takasamajak napisał(a):

w sumie to cudaczek121 może od razu dowiedzieć się czy są szanse na oddanie pożyczki. Jeżeli kłopoty finansowe, które miał tata minęły, to na spokojnie powiedz tacie, że dużo myślałaś o tej pożyczce i jak ciężko byłoby od razu oddać te pieniądze więc może mógłby zacząć od oddawania jakiś drobnych kwot typu 100 czy 200 zł (bo np. rozważasz studia na jakimś drogim kierunku, a taniej jest, gdy całość wpłaci się od razu). Gdyby się nie zgodził nawet na takie kwoty, to można zapomnieć o tych pieniądzach.

Mówi,że jest w stanie mi oddać najwcześniej za rok- więc w przyszłym roku Wam napiszę, jak się sprawy mają emotka Wiem, pewnie myślicie,że durna jestem i nienormalna,że publicznie przyznaję się do swoich oszczędności, no,ale w końcu loginu i hasła do konta Wam nie podaję i nie podam. Jeszcze do początku tego roku ojciec miał nieograniczony dostęp do mojego konta,ale jak mu zablokowałam podgląd, to się mocno zdziwiłemotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cudaczek121

#6336672 Napisano: 22.03.2017 15:53:54 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Nie wiem, nie jestem już niczego pewna.Czas pokaże, jak będzie.Nie da się zmienić życia w ciągu 1 miesiąca.

Da się nawet w ciągu jednego dnia. Ale nie ma takiego obowiązku, można wszystko zrobić po swojemu i w swoim tempie. I chyba w dzisiejszych czasach rzadko coś jest "dziwne" czy też "nie wypada", więc łatwiej wybierać nawet nietypowe rozwiązania. Znajoma mojego faceta podróżuje po świecie, oczywiście pracuje przy okazji. Dziewczyna ładna, sympatyczna, raz jest w Tajlandii, a potem nagle w Chinach. Cieszę się, że znalazła swoją ścieżkę życia i miała odwagę nią kroczyć - czego i Tobie życzę.

PS: Dla większości osób z mojej poprzedniej pracy moja ścieżka (konkursy) jest zbyt ekstremalna, hehe emotka

Ale coemotka Całkowicie zrezygnowałaś z tradycyjnej pracy zawodowej na rzecz utrzymywania się z konkursówemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6336668 Napisano: 22.03.2017 15:50:58 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

onmyown napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

(...) Tato pewnie stwierdzi, że te 42 tysie mi się wcale już nie należą, bo w końcu musi być jakiś ekwiwalent za wspólne mieszkanie (...)

Niestety, pewnie masz rację emotka

O ile jesteś szczęśliwa, nie ma o czym gadać. W przeciwnym razie uratować Cię może jedynie radykalna zmiana (jestem zwolenniczką takich właśnie) emotka

Nie wiem, nie jestem już niczego pewna.Czas pokaże, jak będzie.Nie da się zmienić życia w ciągu 1 miesiąca.

Da się  emotka   Ja się spakowałam w parę godzin i z jedną walizką wyprowadziłam się od rodziców na drugi koniec Polski  emotka   To była moja najlepsza życiowa decyzja

U mnie było podobnie emotka  Miałam wtedy 18 lat. Mama po latach przyznała, że przez rok nie mogła się ogarnąć i pogodzić z moją decyzją.  emotka

Odważne jesteście, dziewczyny emotka Ja chyba mam zbyt miękką cenzura. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6336645 Napisano: 22.03.2017 15:19:15 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

(...) Tato pewnie stwierdzi, że te 42 tysie mi się wcale już nie należą, bo w końcu musi być jakiś ekwiwalent za wspólne mieszkanie (...)

Niestety, pewnie masz rację emotka

O ile jesteś szczęśliwa, nie ma o czym gadać. W przeciwnym razie uratować Cię może jedynie radykalna zmiana (jestem zwolenniczką takich właśnie) emotka

Nie wiem, nie jestem już niczego pewna.Czas pokaże, jak będzie.Nie da się zmienić życia w ciągu 1 miesiąca. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6336626 Napisano: 22.03.2017 14:41:53 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Joan, a no to mi daje ten tysiączek, że po 5 latach w miarę regularnego oszczędzania mam odłożone około 60 tysięcy złotych. Być może to zbyt wysoka cena za mieszkanie wciąż z rodzicami i częściową utratę wolności i prywatności. (...) w perspektywie kolejnych 5 lat mam zamiar uskładać kolejne ponad 60 tysięcy, to już będzie jakieś 120. Może rodzice się zlitują i dołożą drugie tyle (...) Póki co mam oszczędności, ale tak jak bym ich nie miała, gdyż ojciec mi wisi 42 kafle, koleżanka nadal 10 tysięcy, nie wiem, czy kiedykolwiek doczekam się zwrotu, więc takich realnych oszczędności, zgromadzonych na koncie mam około 8 tysięcy. 

No i tak tu pisz!
emotka
Realnie to rodzice skutecznie Cię uziemili i ja, zamiast oczekiwać, że coś "dołożą", prędzej bym się spodziewał, że jeszcze będą dalej pożyczać, no bo skoro trafiła się dojna i chętna, to czemu nie... W sumie to smutne, mieć tak porąbane układy. Ale nic to, napijmy się, w zasadzie to nie jest mój problem. Nawet patrząc szerzej, to nie jest wcale problem. emotka

teraz to już za bardzo nie mam z czego komukolwiek pożyczać.Tato pewnie stwierdzi, że te 42 tysie mi się wcale już nie należą, bo w końcu musi być jakiś ekwiwalent za wspólne mieszkanie, a koleżanka uzna,że skoro mam ojca notariusza, to można mi nie oddać (serio, coś takiego usłyszałam od kolegi jak miałam 16 lat). Wyświetl w wątku >>
0 0