Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6330320 Napisano: 08.03.2017 12:09:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pakowa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

aspartaqs napisał(a):

Dziękujemy za udział w konkursie. Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.

cudaczek121 napisał(a):

marta85 napisał(a):

monisss napisał(a):

marta85 napisał(a):

Nie moge wyslac zgloszenia na konkurs kaufland spa, nie wyskakuje mi zaden blad po prosku po kliknieciu na wyslij zgloszenie nic sie nie dzieje, ma ktos jakis pomysl dlaczego? HELP emotka

w innej przegladarce wrzuc emotka

Dzieki emotka zadziałałao

A tam powinny pokazać się jakieś podziękowania po wysłaniu zgłoszenia na ten Kaufland? Pytam, bo mi wczoraj wyskoczył komunikat o błędzie po angielsku: "whoops, it looks like something went wrong" czy coś w ten deseń, więc myślałam,że nie przeszło.Wobec tego chciałam wysłać ponownie zgłoszenie,a le pojawił się komunikat, że ten nr paragonu został już wcze sniej zgłoszony, więc wnioskuję,że jednak przeszło.

No to chyba jednak mi nie wysłało,ech.

wczoraj mialam taką sytuację i napisałam @ taką odp otrzymałam:

Przepraszamy za kłopoty z rejestracją zgłoszenia. Uprzejmie informujemy, że Pani zapytanie zostało skierowane do działu redakcji i zgodnie z otrzymaną odpowiedzią, Pani zgłoszenie zostało zarejestrowane - wszystko zostało wypełnione prawidłowo.

więc chyba przeszło emotka

A czy możliwe jest, aby w jakimś innym Kauflandzie był taki sam numer systemowy? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6330215 Napisano: 08.03.2017 11:22:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aspartaqs napisał(a):

Dziękujemy za udział w konkursie. Twoje zgłoszenie zostało przyjęte.

cudaczek121 napisał(a):

marta85 napisał(a):

monisss napisał(a):

marta85 napisał(a):

Nie moge wyslac zgloszenia na konkurs kaufland spa, nie wyskakuje mi zaden blad po prosku po kliknieciu na wyslij zgloszenie nic sie nie dzieje, ma ktos jakis pomysl dlaczego? HELP emotka

A tam powinny pokazać się jakieś podziękowania po wysłaniu zgłoszenia na ten Kaufland? Pytam, bo mi wczoraj wyskoczył komunikat o błędzie po angielsku: "whoops, it looks like something went wrong" czy coś w ten deseń, więc myślałam,że nie przeszło.Wobec tego chciałam wysłać ponownie zgłoszenie,a le pojawił się komunikat, że ten nr paragonu został już wcze sniej zgłoszony, więc wnioskuję,że jednak przeszło.

No to chyba jednak mi nie wysłało,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6330188 Napisano: 08.03.2017 10:54:34 w Dziś cieszę się z.....
79magda napisał(a):

Cieszę się z pięknych życzeń z okazji Dnia Kobiet, które dostałam poprzez PW. Swoja drogą, ciekawe, czy asekuracyjnie dostali je wszyscy użytkownicy, czy tez w sobie tylko znany, magiczny sposób, Pionas wyselekcjonował kobiety?! emotka

Ja też je dostałam emotka W naszych profilach jest opcja oznaczenia czy jest się kobietą czy mężczyzną, więc może system się jakoś "domyślił" i zadziałał w tej kwestii jednak wybiórczo.Chyba że jakiś facio dla zmyłki w swym profilu zaznaczył,że jest kobietą, to z automatu też dostał życzenia emotka Niektórzy faceci być może nie rozróżniają tych znaczków, więc wyszło im,że są kobietami. Wyświetl w wątku >>
1 agakaka13 0

cudaczek121

#6330152 Napisano: 08.03.2017 10:33:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marta85 napisał(a):

monisss napisał(a):

marta85 napisał(a):

A tam powinny pokazać się jakieś podziękowania po wysłaniu zgłoszenia na ten Kaufland? Pytam, bo mi wczoraj wyskoczył komunikat o błędzie po angielsku: "whoops, it looks like something went wrong" czy coś w ten deseń, więc myślałam,że nie przeszło.Wobec tego chciałam wysłać ponownie zgłoszenie,a le pojawił się komunikat, że ten nr paragonu został już wcze sniej zgłoszony, więc wnioskuję,że jednak przeszło. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6329018 Napisano: 05.03.2017 23:46:09 w PLAGIATY
Niebieska_Laguna napisał(a):

Opadły mi ręce i dosłownie wszystko... Do czego to można się posunąć dla głupich biletów. W konkursie NIVEA jakaś Aldona skopiowała słowo w słowo notatkę ze stowarzyszenia młodzieżowego permanentny uśmiech opisującą gelotologię... Jak takie coś można w ogóle uznać za odpowiedź na pytanie konkursowe i jeszcze nagrodzić... na kilometr widać, że to słownikowa definicja.

Terapię śmiechem stosuje się w amerykańskich ośrodkach leczenia raka, przy czym w jednym z nich powstała ,,Biblioteka Śmiechu”, w której można
wypożyczyć wesołe pozycje do czytania lub film.

Może owa Aldonka liczyła, że wygra niekoniecznie "tylko głupie bilety do kina", lecz coś więcej.Tak czy siak, to rzeczywiście mega słabe, zgadzam się z Tobą.Czy tak trudno stworzyć coś samemu? A może to raczej brak wiary we własne możliwości twórcze? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6328708 Napisano: 04.03.2017 15:52:38 w Zjazd e-konkursowiczów
edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

bc14 napisał(a):

Śląsk ! zaznaczamy swoja obecnośc będzie "ADdolf" http://doodle.com/poll/wiu6u5c6thbd5vsg

Mnie bardziej niepokoi "agencja reklamowa" - już lepsza byłaby agencja towarzyska, bo z reklamowych na Śląsku kojarzę jedynie Sławka i tę jego firmę z magazynem w zagłębiowskim garażu emotka

fajnie, że ktoś namieszał, cóż jakie to trzeba mieć beznadziejne życie..  emotka miałam nadzieję, że dzieci z gimnazjum na forum nie ma, większość konkursów jest w końcu od 18 roku życia emotka
poradzimy sobie, ankieta była tylko po to żeby mniej więcej termin wybrać emotka z tego co pamiętam najbardziej pasował 18-19.03 , możemy jeszcze pomyśleć nad 25-26.03 po weekendzie się ugadamy, najlepiej w PW emotka

Jak już zaczniecie się "sklikiwać" przez PW, pamiętajcie o mnie. Chętnie Was poznam emotka  

Mam nadzieję, że tym razem będzie to piękny słoneczny dzień, w sam raz na podróż aygo emotka emotka

Hahaha... ja również emotka   emotka

Gdyby ktoś np. z Wrocławia autem jechał na Śląsk i tego samego dnia wracał, chętnie się zabiorę.Oczywiście dorzucam się do paliwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6328706 Napisano: 04.03.2017 15:49:03 w Zjazd e-konkursowiczów
cb656 napisał(a):

foton napisał(a):

1mariusz napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

monisss napisał(a):

Warszawka ?:) kurczę do Katowic daleko, jeszcze Łódź bym przeżyła emotka na razie póki zimno to trochę boję się jeździć,że znów chora wrócę:P ale jak ja bym chciała Was poznać !:D

Może ktoś na Wrocław chętny emotka

Najbliżej miałabym właśnie do Wrocka! Więc, może się uda???

Ja też wpadłbym z chęcią do Wrocławia emotka

I ja, i ja! emotka

ja też Wrocław Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6328573 Napisano: 03.03.2017 21:06:45 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Szukam osób z Wrocławia lub bardzo bliskich okolic, które dysponują jutro o 11-tej czasem.Chodzi o statystowanie na planie zdjęciowym przy ulicy Kopernika 9 we Wrocławiu.Płatne 60 zł.

Info pw lub bezpośrednio pod numerem telefonu 601086563 Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6328525 Napisano: 03.03.2017 19:37:43 w SZUKAM....
Szukam osób z Wrocławia lub bardzo bliskich okolic, które dysponują jutro o 11-tej czasem.Chodzi o statystowanie na planie zdjęciowym przy ulicy Kopernika 9 we Wrocławiu.Płatne 60 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6328266 Napisano: 03.03.2017 12:45:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dostałam dziś na konto przelew w kwocie UWAGA! 3,50 zł z jakiegoś QIS Polska z Warszawy.W temacie przelewu było
Nagroda w Konkursie Twój punkt widzenia- Twoje nagrody.Kojarzy ktoś w ogóle coś takiegoemotka Rozumiem jeszcze 35 zł lub też 350 zł,ale żeby tylko 3,50 emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6328056 Napisano: 02.03.2017 22:08:22 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Wkurza mnie, że na jednym z paneli badawczych brakuje mi 6 punktów do odebrania nagrody, a żadnej ankiety od 2 tygodni emotka

Ja to się tu tyle razy miałam ochotę wyżalić na temat tych ankiet, że strach. Przychodzą przeważnie same nie dla mnie (nie ten wiek, nie ta płeć, nie te wymiary, nie ten kod pocztowy itd.), rozwiązuję je długo, po czym mam komunikat o błędzie, albo o zawieszeniu, albo o niespełnieniu kryteriów i zamiast obiecanych np. 100-200 pkt, dostaję 1. emotka A już te reklamy, wczytywane w żółwim tempie do obejrzenia za jeden grosz, to szczyt szczytów! emotka

Ja tam nie wiem,ale kiedy podaję, że jestem bezdzietną, niezamężną, 32-letnią kobietą mieszkającą na wsi, to zazwyczaj mnie biorą do tych ankiet.Ale faktycznie można się wkurzyć jak mi czasem 1 punktu zabraknie do odebrania nagrody i muszę czekać na następną ankietę.Dziś np. okazało się,że mam 970 punktów w panelu badawczym B0 Panel, więc mam nadzieję,że jeszcze tylko 1 większa ankieta z kompletem punktów i zamówię przelew na 32 zł.Nawet lubię uczestniczyć w tych badaniach emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6327914 Napisano: 02.03.2017 15:28:56 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie poczta na Wirtualnej Polsceemotka No masakra jakaś.Od kilku dni jak próbuję się zalogować, strona poczty otwiera się niemiłosiernie długo.Kiedy już łaskawie raczy się otworzyć i chcę odczytać jakiegoś maila, raptem wyskakuje "błąd połączenia", wrr. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6327633 Napisano: 01.03.2017 23:44:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w tym konkursie Kaufland "Zadbaj o siebie" jest jakiś limit znaków?Czy też trzeba zmieścić się na tej czerwonej linii z hasłememotka Pytanie pewnie mugolowate,ale zgłupiałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6327628 Napisano: 01.03.2017 23:31:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

estrelitta napisał(a):

donia7 napisał(a):

mia napisał(a):

Właśnie dodałam do bazy konkurs na FB:
https://www.faceb...%85/1306436559438975
I po drodze natknęłam się na to... https://www.faceb...p;type=3&theater emotka
Mieszkający między Rzeszowem a Jasłem, łączcie się! emotka

ja się muszę w tamte strony przejechać emotka

Ne jedź tam! Może to zaraźliwe! 

wg fb ta dziewczyna jest po szkole wyższej praw ai administracji... jestem w szoku emotka

Porażka ta dziołcha z tymi kartonami,trzymajcie mnie emotka No ale chyba organizatorzy to "łykają" i musi jej się opłacać odstawianie takich szopek, skoro nadal to robiemotka Też kończyłam prawo, ale nie przyszłoby mi do głowy straszyć ludzi kartonami emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6326750 Napisano: 28.02.2017 14:06:13 w Wkurza mnie...
Moja mama miała urodziny w niedzielę.Kiedy wraz z siostrami wręczałyśmy jej prezent nie omieszkała nam zwrócić uwagi: "Dlaczego dostałam tylko jedną zawieszkę do swojej bransoletki Pandora, skoro mam trzy córki, to powinnam dostać 3emotka " Przecież nie powiem mamie,że prezenty składkowe w naszej rodzinie są "składkowe" tylko z nazwy, bo jak przychodzi co do czego, moje siostry stwierdzają,że one nie mają kasy i ja jestem najbogatsza,to mogę przecież zapłacić emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6326745 Napisano: 28.02.2017 13:49:17 w Dyskusje o wynikach konkursu
normafia napisał(a):

kalka napisał(a):

Czy coś wiadomo w sprawie wyników Bebilonu w Biedronce? Ktoś, coś....??? 

Wczoraj, po 17 sms emotka

Gratulacje, Kochana emotka Ja to już sama nie wiem, co mam pisać w tych konkursach, aby mnie wybrali,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6326701 Napisano: 28.02.2017 12:32:33 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

...na największą nagrodę życiową- wielką miłość, "od której rosną włosy i paznokcie", nadal czekam (...) Przepraszam, piszę jak potłuczona, ale to ze szczęścia, he, he.

Jak to? A ja? Ja nie będę Cię tłukł emotka

Jesteś za stary, a poza tym za daleko mieszkasz emotka emotka Nie uznaję miłości korespondencyjnejemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6326692 Napisano: 28.02.2017 12:12:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lena5_1985 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

niunia-k napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Oj naiwnych ludzi nie sieją emotka sporo ich w Polsce mieszaka. Że też ludzie wcześniej nie sprawdzają "oryginalności" profilu...
http://innpoland....atki-tysiecy-polakow

https://www.faceb...19579/?hc_ref=SEARCH Tu też kolejna ciekawostka , ludzie jak opętani klikają itp moje znajome to udostępniły , które w życiu bym nie powiedziała że takie naiwne są ..

Jestem konkursowiczką z jedenastoletnim stażem i niestety nadal zdarza mi się udostępniać na fb konkursy, które wcześniej na swoich wallach udostępniają moi znajomi.Czasami jestem uświadamiana po fakcie,że to jednak jakiś fake jest i ściema.Ale u mnie na udostępnieniu się zawsze kończy, jak już okazuje się,że aby "wygrać", należy najpierw wysłać smsy za astronomiczną kwotę, nigdy tego nie robię.Bodajże rok temu albo dwa był na fb taki konkurs z chyba 5000 blenderami Amica.Co prawda tam nie kazali wysyłać żadnych smsów,ale też mi się to wydawało "podejrzane",że firma chce rozdać aż tyle blenderów.Sama się zresztą na 1 załapałam i go otrzymałam, ale uwierzyłam w ten konkurs dopiero jak ludzie zaczęli się chwalić w mdw,że te blendery faktycznie dochodzą.

Czyżbyś mówiła o konkursie Amica na Dzień Kobiet gdzie do wygrania były blendery? emotka  A te konkursowe oszustwa zazwyczaj widać z daleka - zdjęcia nie są "oryginalne" tylko jakby przerobione, no i nagrody baaaardzo drogie bądź jest ich masa, a rozdają je w zamian tylko za np udostępnienie i wpisanie komentarza pod zdjęciem. No i profile zazwyczaj założone kilka dni wcześniej.

No tak, właśnie miałam na myśli ten na Dzień Kobiet Amica.Kiedy to było, w zeszłym roku czy jakoś wcześniejemotka Moje ślepe konkursowe oczy nie zawsze wszystkie oszustwa wyłapią, wrr Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6326689 Napisano: 28.02.2017 12:08:23 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się z moich jedenastych, forumowych urodzin emotka Przez te 11 lat udało mi się wygrać wiele fantastycznych nagród, poznać interesujących Forumowiczów pokończyć "uniwersytety", ale na największą nagrodę życiową- wielką miłość, "od której rosną włosy i paznokcie", nadal czekam, mam niezłomną wiarę w to,że dopnę swego (plan na kolejne 11 lat życia, hi,hi,hi). Cieszę się Kochani,że jesteście, choć nie zawsze się z Wami zgadzam,ale tak to już bywa w każdej "rodzinie", prawdaemotka Z tego miejsca chciałabym zaapelować do Pionasa i reszty ferajny,że jeśli już Wam się znudzi prowadzenie tej Strony lub też z jakichś przyczyn nie będziecie w stanie, przekażcie proszę Wasze dzieło w jakieś dobre ręce.Nie wyobrażam sobie życia bez e-konków.Przepraszam, piszę jak potłuczona,ale to ze szczęścia,he,he. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6326680 Napisano: 28.02.2017 11:54:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niunia-k napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Oj naiwnych ludzi nie sieją emotka sporo ich w Polsce mieszaka. Że też ludzie wcześniej nie sprawdzają "oryginalności" profilu...
http://innpoland....atki-tysiecy-polakow

https://www.faceb...19579/?hc_ref=SEARCH Tu też kolejna ciekawostka , ludzie jak opętani klikają itp moje znajome to udostępniły , które w życiu bym nie powiedziała że takie naiwne są ..

Jestem konkursowiczką z jedenastoletnim stażem i niestety nadal zdarza mi się udostępniać na fb konkursy, które wcześniej na swoich wallach udostępniają moi znajomi.Czasami jestem uświadamiana po fakcie,że to jednak jakiś fake jest i ściema.Ale u mnie na udostępnieniu się zawsze kończy, jak już okazuje się,że aby "wygrać", należy najpierw wysłać smsy za astronomiczną kwotę, nigdy tego nie robię.Bodajże rok temu albo dwa był na fb taki konkurs z chyba 5000 blenderami Amica.Co prawda tam nie kazali wysyłać żadnych smsów,ale też mi się to wydawało "podejrzane",że firma chce rozdać aż tyle blenderów.Sama się zresztą na 1 załapałam i go otrzymałam, ale uwierzyłam w ten konkurs dopiero jak ludzie zaczęli się chwalić w mdw,że te blendery faktycznie dochodzą. Wyświetl w wątku >>
2 brucee, nkba 0