Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6326674 Napisano: 28.02.2017 11:37:38 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dziś mija dokładnie 11 lat, odkąd zarejestrowałam się na portalu e-konkursy.info emotka Choć czasy konkursowej prosperity mam już za sobą (skończyły się jakoś w 2015 roku), to nadal uwielbiam tu zaglądać z przyzwyczajeniaemotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6326187 Napisano: 26.02.2017 22:31:34 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że jestem już taka duża.Jednak jak miałam piętnaście lat, to życie było prostsze,wrr. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6325949 Napisano: 25.02.2017 20:31:54 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Mnie wkurza,a raczej robi się przykro..jak czytam ,że ludziom wisi,że ich słowo pisane,uderza w innego człowieka-szkoda, że i na tym forum jest tyle buty,a coraz częściej brak,ludzkiej życzliwości.:-

i ta z k o to w ten sposób u mojego syna w klasie - dodam że jest w czwartej, które potrafią powiedzieć do nauczyciela mam to w cenzura...dosłownie.

Niektóre dzieci to naprawdę potrafią być bezczelnie i chamowate. Wczoraj mój siostrzeniec lat 6 siedział na kibelku, ja weszłam do łazienki, bo mnie siostra poprosiła,abym mu pomogła w czynnościach higienicznych, a on do mnie od progu woła: "Czegooo?! Wkurzyłam się i stwierdziłam,że w takim razie zajmie się tobą dziadek. Nie będzie się do mnie gówniarz jeden zwracał w taki sposób, jak jak z dobrego serca do niego przyszłam przecież emotka No ale niestety w niektórych przypadkach przykład idzie "z góry", więc czego wymagać od dzieci.

Buahahah rozumiem,  ze Ty stekajac na sedesie, przywitalabys promiennie kazdego majactego ochote Cie w tym momencie "odwiedzic". emotka swoja drogą siostra "kopnieta" zeby wysylac kogos do podtarcia, pomijam, ze dziecko na tyle duze by zrobić to samemu  emotka

Ja się zawsze zamykam od środka, gdy zamierzam skorzystać toalety albo się wykąpać.Mamy w domu 2 łazienki, więc spoko.Mógł się kulturalnie zapytać, po co przyszłam, bo takie "czeego", to może sobie mówić menel z rynsztoka,a nie 6,5 letni chłopiec.Trochę szacunku jednak by się przydało.Potem taki jeden z drugim pójdzie do szkoły, coś im się nie spodoba i do nauczycielki zawołają: "czegooo, k...a".                                                                                        Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6325670 Napisano: 24.02.2017 17:19:12 w Wkurza mnie...
Claudia77 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Mnie wkurza,a raczej robi się przykro..jak czytam ,że ludziom wisi,że ich słowo pisane,uderza w innego człowieka-szkoda, że i na tym forum jest tyle buty,a coraz częściej brak,ludzkiej życzliwości.:-

i tak o to w ten sposób u mojego syna w klasie - dodam że jest w czwartej, które potrafią powiedzieć do nauczyciela mam to w cenzura...dosłownie.

Niektóre dzieci to naprawdę potrafią być bezczelnie i chamowate. Wczoraj mój siostrzeniec lat 6 siedział na kibelku, ja weszłam do łazienki, bo mnie siostra poprosiła,abym mu pomogła w czynnościach higienicznych, a on do mnie od progu woła: "Czegooo?! Wkurzyłam się i stwierdziłam,że w takim razie zajmie się tobą dziadek. Nie będzie się do mnie gówniarz jeden zwracał w taki sposób, jak jak z dobrego serca do niego przyszłam przecież emotka No ale niestety w niektórych przypadkach przykład idzie "z góry", więc czego wymagać od dzieci. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6324740 Napisano: 22.02.2017 15:54:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
madzia1-s napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Czy w Kinder Bueno facet nie może wziąć udziału? 

kurcze tez o tym myslalam, bo troche taki babski konkurs....
A czy jest jakis limit zgloszen? Czy mozna wyslac zdjec ile sie chce?

a w tym konkursie wymagany jest paragonemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6324601 Napisano: 22.02.2017 11:45:34 w GFK
zdolnabestia napisał(a):

Zwyczaje +25
Żadnych aplikacji, konto w ING, ubezpieczenie w Allianz, nie zamierzam nic kupić w najbliższym czasie.
Tylko te 4 pytania, na które dałam zdawkowe odpowiedzi  emotka

No właśnie zaskakująco szybko poszła mi ta ankieta i 25 punktów wpadło Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6324584 Napisano: 22.02.2017 11:03:35 w Wkurza mnie...
beataa81 napisał(a):

Aaaa wkurzam się bo właśnie dziś wróciłam na forum po kilku latach i nikogo nie poznaję emotka

hop, hop, tu jestememotka Mnie poznaje każdy, nie da się ukryć emotka
Wkurza mnie,że od początku roku nic konkretnego nie potrafię wygraćemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

cudaczek121

#6324291 Napisano: 21.02.2017 15:08:30 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
delfinka101 napisał(a):

Znowu lipa ani jogobella ani milka w żabce...

No to witaj w klubie, masakraemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6323403 Napisano: 18.02.2017 20:56:53 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon Colgate Tesco Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6323333 Napisano: 18.02.2017 14:43:26 w Auchan
stokrotka238 napisał(a):

joan napisał(a):

stokrotka238 napisał(a):

Czy w formularzu, który wypelnia sie w boku podaje sie pesel?

Tak.

No to chyba moja nagroda przepadnie bo gralam na wujka i powiedzial mi ze nie poda im peselu w zadnym wypadku emotka  Bo on nikomu nie ufa...jeszcze kredyt wezma albo co... i co tu robic... A nr dowodu potrzebny?

Ja nie jestem święta i w niektórych konkursach ( w tym akurat nie), zdarza mi się grać na mamę czy siostry, bo mam na to ich ustną zgodę ("Kasiu, tak,tak, rób tam co chcesz, bylebyś tylko wygrywała coś w tych swoich gierkach") Powinnaś była spytać wujka zanim zagrasz w jego imieniu, to byś nie miała teraz problemu. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6323051 Napisano: 17.02.2017 14:04:55 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kamea napisał(a):

katrin1 napisał(a):

olunka napisał(a):

tusienka napisał(a):

Czy ktoś dostał w ogóle cały kubek wypasiony? U mnie to samo emotka całkiem pobity. Zero zabezpieczenia porażka- dpd

ja dostałam 2 i oba w całości

U mnie również 2 w całości, fajne nawet emotka

u mnie jeden w całości 

Ja też dostałam kubek w jednym kawałku czyli cały- miło się zdziwiłam Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6322798 Napisano: 16.02.2017 20:12:06 w Zjazd e-konkursowiczów
monisss napisał(a):

Warszawka ?:) kurczę do Katowic daleko, jeszcze Łódź bym przeżyła emotka na razie póki zimno to trochę boję się jeździć,że znów chora wrócę:P ale jak ja bym chciała Was poznać !:D

Może ktoś na Wrocław chętnyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6322697 Napisano: 16.02.2017 16:02:55 w SZUKAM....
natala91 napisał(a):

pini napisał(a):

magnus napisał(a):

kalka napisał(a):

jomajd86 napisał(a):

jak wyglądają pakowania żelkow Candy King? nie mam jak się wybrać sama na zakup a muszę powiedzieć jak krowie na rowie;)bo inaczej nie znajdą...

Żelki sama sobie nakładasz do torebki  emotka  - one są na wagę

A ja szukam w opakowaniach emotka
na wagę są u mnie 

Są w szklanych słoiczkach.

Ups ja kupiłam te w torebce z napisem Candy emotka

No bo w Biedronce faktycznie są jeszcze jakieś takie żelki Candi (dokładnie tak pisane), ale to chyba nie są te. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

cudaczek121

#6322624 Napisano: 16.02.2017 13:40:16 w moje dzisiejsze wygrane :)
100 zł premii na koncie w ING Bank Śląski za regularne oszczędzanie Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6322439 Napisano: 15.02.2017 22:04:58 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kieszonkowe lusterko z motywem serduszka na zewnątrz z panelu Ariadna oraz wypasiony kubek Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6322388 Napisano: 15.02.2017 20:07:57 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Doładowalam komuś konto za 75 zl pomyliłam 1 cyfrę w numerze. Co robić,da się to odzyskać? Chodzi o doładowanie telefonu w plusie

Ja miałam kilka razy sytuację,że na stronie swojego banku wpisałam błędną jedną cyfrę numeru telefonu.Ale szybko się zreflektowałam o własnym błędzie, gdyż to był akurat numer, który nie po raz pierwszy doładowywałam przez stronę banku i przyszedł mi na telefon kod autoryzacyjny.Ja wówczas pomyślałam: jaki kod autoryzacyjny, skoro takowy przychodzi tylko, gdy jakiś numer doładowuje po raz pierwszy.
Wkurza mnie, bo koleżanka miała mi 9 lutego oddać kasę na konto.No to czekam jak durna 5 dni.Dziś do niej piszę.Ona nadal zarzeka się,że na pewno wysłała, ale obiecała sprawdzić na swoim koncie.Okazało się,że ten przelew wcale nie wyszedł z jej banku, bo Urząd Skarbowy zablokował jej konto, gdyż zapomniała zapłacić podatkówemotka Dobrze,że mogę jeszcze na tę kasę poczekać,ale jakbym miała nóż na gardle i sama była w potrzebie, to nic tylko zęby w ścianę,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6321809 Napisano: 14.02.2017 15:36:07 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł do Empiku z Panelu Norstat za ankiety i zamówiona książka Kai Malanowskiej "Mgła". Uwielbiam czytać, a dzięki bonom za ankiety mam książki za darmoemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6321507 Napisano: 13.02.2017 15:46:06 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

moskala22 napisał(a):

Dzwonili do mnie z RMF FM, nie zdążyłam odebrać 
Ku*** Ku****  emotka   emotka   emotka

Ale skąd wiesz,że to z rmf fm emotka Może to jakiś spamerski numer był emotka

nr 12 2000000 to numer RMF FM - wiem bo dzownili juz kiedyś do mnie 

ojej, no to przykro mi bardzo,ech.A co Ci przepadłoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6321500 Napisano: 13.02.2017 15:36:51 w Wkurza mnie...
moskala22 napisał(a):

Dzwonili do mnie z RMF FM, nie zdążyłam odebrać 
Ku*** Ku****  emotka   emotka   emotka

Ale skąd wiesz,że to z rmf fmemotka Może to jakiś spamerski numer byłemotka Wyświetl w wątku >>
0 0