Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6321369 Napisano: 12.02.2017 22:28:08 w Wkurza mnie...
marta_1234 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

marta_1234 napisał(a):

Rozumiem Walentynki Walentynkami i mnóstwo konkursów w związku z tym. Im ich więcej tym więcej szans na wygranie, a nagrody czasem nawet niezłe, w tym telefony...  Jednak gdy nie ma się tej drugiej połówki to wszystko na nic. Np. Zrób zdjęcie z ukochaną osoba i oznacz je tak i tak.  Albo zdjęcie kreacji walentynkowej.  Taki konkurs wtedy odpada, sama i to w dresie po domu.
Uff , wreszcie to z siebie wyrzuciłam...

Łączę się z Tobą w bólu, mam co roku ten sam "problem".
Wkurzyła mnie właśnie moja mama.Od piątku siedzę sama w domu, bo rodzice wyjechali pod czeską granicę do znajomych- jakieś 2,5 godziny drogi od nas.Przed chwilą dzwoni do mnie moja mama z pretensjami w głosie, czemu ja przez 2 dni nie raczę zadzwonić do rodziców,co u nich słychać emotka Tak, tak, wiem,być może wyjdę na wredną córkę,ale uważam,że oni nie po to wyjechali z domu do znajomych odpocząć,abym ja wisiała z nimi non stop na telefonie emotka Nawet gdyby im się coś stało, nie daj Boże jakiś wypadek, to ja nie mam nawet prawa jazdy/samochodu,aby po nich pojechać.Gdyby coś się stało, to zadzwoniłabym do swojej siostry po wsparcie.Ludu złoty, mam rocznikowo już 33 lata i naprawdę nie potrzebuję,aby rodzice trzymali mnie za rączkę.Sama potrafię sobie organizować czas wolny emotka

Wszystkie mamy takie są -najlepiej SMS co 5 minut na wyjezdzie. A w nim, ze wszystko w porządku oczywiscie. Prawka  nie mogę mieć z powodów zdrowotnych (wzrok) i co skutkuje tym, ze w konkursach nie celuje w auta jako nagrody. Też znam ten ból i coz trzeba się z tym pogodzić.

No to widzę Marta,że mamy coś wspólnego.Ja też nie mogę mieć prawka ze względu na wzrok- zawężone pole widzenia.Ale podejrzewam,że jakbym mogła mieć prawko, to bym go nie miała, nie widzę siebie w roli kierowcy, bałabym się.Moja 23 letnia siostra zdała egzamin na prawko za 2 podejściem,ale boi się jeździć, bo kiedyś miała jedną stłuczkę. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6321336 Napisano: 12.02.2017 20:18:58 w Wkurza mnie...
marta_1234 napisał(a):

Rozumiem Walentynki Walentynkami i mnóstwo konkursów w związku z tym. Im ich więcej tym więcej szans na wygranie, a nagrody czasem nawet niezłe, w tym telefony...  Jednak gdy nie ma się tej drugiej połówki to wszystko na nic. Np. Zrób zdjęcie z ukochaną osoba i oznacz je tak i tak.  Albo zdjęcie kreacji walentynkowej.  Taki konkurs wtedy odpada, sama i to w dresie po domu.
Uff , wreszcie to z siebie wyrzuciłam...

Łączę się z Tobą w bólu, mam co roku ten sam "problem".
Wkurzyła mnie właśnie moja mama.Od piątku siedzę sama w domu, bo rodzice wyjechali pod czeską granicę do znajomych- jakieś 2,5 godziny drogi od nas.Przed chwilą dzwoni do mnie moja mama z pretensjami w głosie, czemu ja przez 2 dni nie raczę zadzwonić do rodziców,co u nich słychać emotka Tak, tak, wiem,być może wyjdę na wredną córkę,ale uważam,że oni nie po to wyjechali z domu do znajomych odpocząć,abym ja wisiała z nimi non stop na telefonie emotka Nawet gdyby im się coś stało, nie daj Boże jakiś wypadek, to ja nie mam nawet prawa jazdy/samochodu,aby po nich pojechać.Gdyby coś się stało, to zadzwoniłabym do swojej siostry po wsparcie.Ludu złoty, mam rocznikowo już 33 lata i naprawdę nie potrzebuję,aby rodzice trzymali mnie za rączkę.Sama potrafię sobie organizować czas wolnyemotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cudaczek121

#6321129 Napisano: 11.02.2017 15:05:16 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie moja koleżankaemotka 30 grudnia 2016 roku pożyczyłam jej pieniądze.Po trzech tygodniach odzywa się do mnie i pyta, czy mogę jeszcze trochę poczekać, bo ona ma teraz przejściowe kłopoty.No to jej mówię,że spoko, nie mam teraz specjalnie ciśnienia na tą kasę i zaproponowałam, że może mi oddawać w ratach.Na to ona,że dziękuję, jeszcze tego samego dnia puszczę pierwszy przelew.Po kilku dniach stwierdza, że przeprasza,ale nie zrobiła mi tego przelewu, bo zasłabła i potem już nie miała na nic siły.Następnie dwa dni temu znowu do mnie z własnej woli (ja się wcale nie upominam, specjalnie czekam na jej ruch) pisze,że już czuje się znaczne lepiej i na pewno dziś puści mi kasę.Oczywiście od czwartku kasy ani widu ani słychu.Moja siostra miała rację: Kochajmy się jak bracia, a liczmy się jak Żydziemotka Nie mam żalu do tej koleżanki,że mi tej kasy nie oddaje,ale o to,że w moim odczuciu traktuje mnie jak jakiegoś wioskowego głupka, któremu można wcisnąć każdy kit.Jak w ogóle można ładować taką ściemę osobie, która wyciąga do kogoś pomocną dłoń emotka Wyświetl w wątku >>
1 mia 0

cudaczek121

#6321024 Napisano: 10.02.2017 22:27:15 w Wkurza mnie...
jolajolanta napisał(a):

Nivea -nagradza wypowiedzi w całości kopiuj-wklej z internetu!!! bryyy Nienawidzę ludzi którzy są az tak leniwi żeby nawet szykukopiowanych zdań nie zmienić !!! Ci ludzie też mnie wkurzają!!!

Ludzie wstydu za grosz nie mająemotka Jeśli nie umieją samodzielnie sklecić paru zdań, to niech nie biorą udziału w konkursach emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6321012 Napisano: 10.02.2017 21:43:14 w moje dzisiejsze wygrane :)
U mnie dziś oprócz biletów z Nivea także bon na 40 zł do empiku z IBIS panel, także mam taką minikumulację emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6320823 Napisano: 10.02.2017 13:34:48 w moje dzisiejsze wygrane :)
lowmacp napisał(a):

bilety do kina z Nivea emotka

Ja też niby dostałam maila o wygranych biletach z Nivea o 13.01, ale nie widzę swojego zgłoszenia w Galerii nagrodzonych.Chyba oślepłam do resztyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6320581 Napisano: 09.02.2017 22:04:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mczarna napisał(a):

rudawka napisał(a):

mczarna napisał(a):

glena napisał(a):

luna341 napisał(a):

A tu mamy historii z kartonami ciąg dalszy  emotka https://www.faceb...p;type=3&theater

bardzo smutny ten poemat - ona go kocha, on woli szynkę... ech... życie....

O nie!Widzę,że dyskusje o niej na ta tym forum ją nakręcają do dalszych działań,bo pojawiło się kilku obrońców...

Oni coś wygrywają na te kartony czy to takie hobby przebieranki?

Niestety tak. Tu się pojawiają dyskusje na ten temat.

Kartony są podstawą ludzkiej egzystencji.Uwielbiam je, absolutnie emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6320541 Napisano: 09.02.2017 20:15:25 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że dziś rano 2,5 godziny jechałam  z domu do pracy, bo był korek- gigant z powodu wypadkuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6320255 Napisano: 08.02.2017 22:29:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@@gnieszk@ napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy na konkurs BIC Carrefour mogę kupić maszynki w małym Carreforze emotka W regulaminie jest zapis " w wybranych sklepach sieci Carefour", a ja nie widzę żadnej listy emotka

http://www.carref.../w_parze_jest_lepiej
Pod spodem jest zakładka do pobrania i tam jest lista sklepów + regulamin

Dzięki.Czyli jednak tylko hipermarkety Carrefour.No ale te nagrody jakoś też niezbyt powalające emotka Wyświetl w wątku >>
1 @gnieszk@ 0

cudaczek121

#6320252 Napisano: 08.02.2017 22:22:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na konkurs BIC Carrefour mogę kupić maszynki w małym Carreforzeemotka W regulaminie jest zapis " w wybranych sklepach sieci Carefour", a ja nie widzę żadnej listyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6319712 Napisano: 07.02.2017 15:15:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
nataszka napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

rpk napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

Mam pytanie do osób, które miały dużo losów w loterii play ? Czy komuś udało się wygrać? 

Na nowe numery które zostały zarejestrowane nie ale na takie które były któryś rok używane i doładowywane na bieżąco tak. Mi to wygląda jak loteria dla stałych klientów.

no właśnie, moja mama wygrała, a numer ma ten sam już od 5 lat . A ile miałeś losów? Ktoś na forum się chwalił, że miał 400 więc ciekawi mnie czy wygrał . 

to jest loteria - trzeba mieć szczęście emotka

Ja mam ten sam starter od ponad 7 lat.Miałam ostatnio 3 losy-doładowałam za 10 zł i nie wygrałam.To jest loteria, tam pół Polski gra emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6319174 Napisano: 06.02.2017 13:32:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Porażka na całej linii Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6317686 Napisano: 02.02.2017 17:19:02 w Auchan
cb656 napisał(a):

bruce napisał(a):

Eh... cebe, przestań mnie prowokować, na pewno karniaka nie dostanę przez kłótnie z Tobą...
P.S. Kiedyś uważałam rzucony tu przed miesiącami pomysł ukrycia forumowych postów wybranych osób za faktycznie mocno niesolidarny i nie fair, lecz "z biegiem dni, z biegiem lat..." zastanawiam się nad nim coraz poważniej... emotka

emotka Jupi! Wreszcie przejrzałas na oczy emotka emotka Teraz rozumiesz, dlaczego człek ma czasem dość, czytając kolejny nawiedzony wpis? emotka
Twoje karniaki latają mi wiesz gdzie. Ja po prostu komentuję rzeczywistość, jaką stwarzasz. Piszę wyłącznie o faktach. A powody, dla których tak się miotasz, są mi najzupełniej obojętne. Irytuje mnie taki totalny brak samodzielnosci. Dali regulamin do przeczytania? Dali. To bądź łaskawa przeczytać i masz info w z pierwszej ręki, a nie bruździsz tylko i szum robisz. Wszystko w temacie.

Przestan sie Jej wreszcie czepiac. Cb656 bardzo Cie o to prosze! Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6316989 Napisano: 01.02.2017 14:32:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Boże, czemu mi się ubzdurało,że na tę Jogobellę, to muszę kupić w Biedronceemotka Dobrze,że jeszcze nie byłam dziś na zakupach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6316985 Napisano: 01.02.2017 14:26:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ja jestem za tym,aby do tego konkursu był stworzony osobny temat emotka Wtedy by można było wyłapać wspólnie ewentualne plagiaty no i przy okazji pośmiać się z kreatywnych inaczej oraz wskazać swoje ulubione życzenia emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6316973 Napisano: 01.02.2017 14:17:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stamp2 napisał(a):

stamp2 napisał(a):

razdwatrzycztery napisał(a):

ohoo, na Jogobelli już się zaczyna metoda 'na dziecko' emotka

A tak czekałem na ten konkurs emotka liczyłem na to ze beda tylko teksty, a tu mozna wysylac nawet filmiki.Wiec po zloto musze chyba jechac na dziki zachod emotka sito w łape i heja.... emotka
Niektórym już udało się zabłysnąć np.niejakiej Dominice która życzy Jogobelli wszystkiego najlepRZego emotka i RZeby miała dużo zdrowia
No coz Tobie Dominiko też wszystkiego najlepRZego emotka , i dużo wygranych słowników
no i jakiś Zbychu napisał 100 lat dobrej Jogobelli! emotka Niesamowite,jak pokonać takich konkurentów? emotka emotka to ponad moje możliwości emotka emotka emotka

Najgorsze,że ludzie muszą wydać minimum 5 zł na udział w konkursie, a pomimo tego nie szkoda im wysyłać takich badziewnych zgłoszeńemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6316960 Napisano: 01.02.2017 14:05:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

witam...
ja zawsze codziennie kupuje jogurt sa bardzo dobre dla synka... duzo zdrowia szczescia i pozdrawiam- te życzenia zdecydowanie podobają mi się najbardziej emotka Są mega zarąbiste i na pewno zgarną główną emotka

Ty się nie śmiej bo po wynikach olju wielkopolskiego mogą chcieć nagradzać te proste... od serca dane emotka

O rany! A tak poważnie mówiąc, to naprawdę obciach wysyłać takie proste i oczywiste życzenia na konkurs.Albo jeszcze takie z błędami,ech. 200 zł piechotą nie chodzi, o sztabce złota już nie wspomnę, więc nie powinni nagradzać takich swojskich gniotów.Co do zauważonych plagiatów, to uważam,że od razu powinny być zgłoszone Organizatorowi- zanim jeszcze zostaną nagrodzone. Wyświetl w wątku >>
2 joan, brucee 0

cudaczek121

#6316944 Napisano: 01.02.2017 13:54:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
witam...
ja zawsze codziennie kupuje jogurt sa bardzo dobre dla synka... duzo zdrowia szczescia i pozdrawiam- te życzenia zdecydowanie podobają mi się najbardziej emotka Są mega zarąbiste i na pewno zgarną głównąemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6316459 Napisano: 31.01.2017 17:37:59 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Ludzie jednak są dziwni...od roku mówią ze trzeba rejestrować numer a dziś do sklepu (osiedlowy) mi chyba już 20 osob przyszło czy mogą rejestrować numer... dziwne

bo ludzie to jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę zostawiają emotka a to do 31 stycznia można rejestrować czy też do 1 lutego włącznie emotka

Do jutra emotka  
niby ja też niektóre konkursy zostawiam na ostatnią chwilę ale tu jest czas maks miesiac.. a rejestracja... rok emotka  sam zarejestrowałem swoje już we wrześniu emotka  

Ja też już jakiś czas temu zarejestrowałam swoje kilkanaście starterów-mam nadzieję,że żadnego nie pominęłamemotka Ale co jeśli jednak ktoś nie zdąży/zapomni o rejestracji numeru do jutraemotka Czy można jakoś dorejestrować numer po 1 lutego 2017 roku czy też totalnie wypada z obieguemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6316410 Napisano: 31.01.2017 16:12:52 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

Ludzie jednak są dziwni...od roku mówią ze trzeba rejestrować numer a dziś do sklepu (osiedlowy) mi chyba już 20 osob przyszło czy mogą rejestrować numer... dziwne

bo ludzie to jak zwykle wszystko na ostatnią chwilę zostawiają emotka a to do 31 stycznia można rejestrować czy też do 1 lutego włącznieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0