Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6315446 Napisano: 28.01.2017 22:10:02 w Dziś cieszę się z.....
Bardzo się cieszę,że dziś wybrałam się ze swoją siostrą na musical 'Metro" do wrocławskiej Hali Stulecia emotka W moim odczuciu genialne widowisko.Polecam każdemu emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6315037 Napisano: 27.01.2017 12:33:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy na konkurs Milka w sieci Żabka/Freshmarket muszę dokonać zgłoszenia w dniu zakupu czy mogę późniejemotka Nie znalazłam wprawdzie takiego zapisu w regulaminie, ale może coś przeoczyłam.Przy okazji wspomnę,że teraz mieli w promocji czekolady Milka po 3,39 zł za sztukę- przecenione z 4,49 bodajże.W każdym razie 29% zniżki-może komuś się przyda info emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6314788 Napisano: 26.01.2017 16:34:11 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

No ale przecież jak kupię znaczki dajmy na to na list polecony za 4.20 dzisiaj, a zechce wysłać po 1 lutego...

To pani w okienku nie przyjmie takich znaczków z pewnością.

No więc właśnie nie mogę kupić znaczków już teraz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6314785 Napisano: 26.01.2017 16:28:54 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ondine napisał(a):

kalinea napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

kemli napisał(a):

kalinea napisał(a):

Wkurza mnie podwyżka ceny listu poleconego z 5,50zł na prawie 7zł emotka
Niedługo taniej będzie listy wysyłać kurierem.

:O od kiedy taką podwyżka niby?

a od kiedy polecony kosztuje 5,5 ? ja płacę 4,2

Priorytet. Tylko takim wysyłam.

A od kiedy ta podwyżka?

Od 1 lutego tego roku.Dlatego mój szef i ojciec w jednej osobie mi zapowiedział,że od 1 lutego 2017 wszystkie listy na terenie Wrocławia kierowane do instytucji zawożę osobiście emotka

Trzeba zrobić zapas znaczków emotka

No ale przecież jak kupię znaczki dajmy na to na list polecony za 4.20 dzisiaj, a zechce wysłać po 1 lutego, to zapewne odbiorca mojego listu będzie musiał dopłacić różnicę, bo po podwyżce list będzie list droższy.Albo list nie dotrze wcale. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6314774 Napisano: 26.01.2017 15:43:54 w Wkurza mnie...
ondine napisał(a):

kalinea napisał(a):

agniehaha89 napisał(a):

kemli napisał(a):

kalinea napisał(a):

Priorytet. Tylko takim wysyłam.

A od kiedy ta podwyżka?

Od 1 lutego tego roku.Dlatego mój szef i ojciec w jednej osobie mi zapowiedział,że od 1 lutego 2017 wszystkie listy na terenie Wrocławia kierowane do instytucji zawożę osobiście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6314765 Napisano: 26.01.2017 15:14:50 w Wkurza mnie...
agniehaha89 napisał(a):

kemli napisał(a):

kalinea napisał(a):

Ona miała chyba na myśli polecony priorytet Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6314762 Napisano: 26.01.2017 14:59:13 w Wkurza mnie...
kalinea napisał(a):

No to teraz wszystkie agencje organizujące konkursy powinny zezwolić zwycięzcom na wysyłanie dokumentów wymaganych do wydania nagród tylko za pomocą poczty elektronicznej.Bo może się czasem okazać,że koszt znaczka i koperty przewyższa wartość nagrody. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6311945 Napisano: 17.01.2017 19:09:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
kieszonkowe lusterko za punkty z panelu Ariadna Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6311513 Napisano: 16.01.2017 20:08:28 w SZUKAM....
rpk napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

rpk napisał(a):

andii napisał(a):

rpk napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kupiłem w sklepie starter na play internet za 0 zł bo akurat tylko taki mieli... ma ktoś jakieś info czy można go jakoś kodem przedłużyć żeby karta była aktywna z miesiac nie musząc się doładowywać? Chce mieć aktywne konto ale tylko na potrzeby tego konkursu a nie chce doładowywać go za 30 zł emotka  

wbij *163*2# i po doładowaniu 5zł konto będzie ważne rok.

Dzięki jak wrócę do domu to spróbuje 

Teoretycznie jeśli zarejestrowałeś starter to *111*300*1# i powinieneś mieć rok ważności konta

Hello, a czy ktoś zna ten kod który daje bonus 100zł za zarejestrowanie w Play?? jechałam autem jak Pan mi dyktował coś *111*... tyle pamiętam emotka

Przecież masz podany emotka wklepać jeszcze za ciebie trzeba?

A ja mam dziwną sytuację.Posiadam taryfę Play na kartę.Dziś zarejestrowałam numer i jak chciałam aktywować Rok ważności kota, to mam komunikat: Przekroczyłeś ilość bonusów.

Dziwne ja mam na każdej karcie pleya bonusy włączone a raczej więcej tych kart nie zaktywowałaś emotka

W sumie 4 startery Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6311442 Napisano: 16.01.2017 17:51:24 w SZUKAM....
rpk napisał(a):

andii napisał(a):

rpk napisał(a):

pioge7 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Kupiłem w sklepie starter na play internet za 0 zł bo akurat tylko taki mieli... ma ktoś jakieś info czy można go jakoś kodem przedłużyć żeby karta była aktywna z miesiac nie musząc się doładowywać? Chce mieć aktywne konto ale tylko na potrzeby tego konkursu a nie chce doładowywać go za 30 zł emotka  

wbij *163*2# i po doładowaniu 5zł konto będzie ważne rok.

Dzięki jak wrócę do domu to spróbuje 

Teoretycznie jeśli zarejestrowałeś starter to *111*300*1# i powinieneś mieć rok ważności konta

Hello, a czy ktoś zna ten kod który daje bonus 100zł za zarejestrowanie w Play?? jechałam autem jak Pan mi dyktował coś *111*... tyle pamiętam emotka

Przecież masz podany emotka wklepać jeszcze za ciebie trzeba?

A ja mam dziwną sytuację.Posiadam taryfę Play na kartę.Dziś zarejestrowałam numer i jak chciałam aktywować Rok ważności kota, to mam komunikat: Przekroczyłeś ilość bonusów. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6311441 Napisano: 16.01.2017 17:47:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziś spytałam na oficjalnym profilu Play odnośnie tego, czy wszyscy zwycięzcy loterii Karta milion warta z pierwszego etapu zostali już poinformowani.Odpisali mi "Prosimy o cierpliwość w tym temacie". Wyświetl w wątku >>
2 delvitto, mia 0

cudaczek121

#6310956 Napisano: 14.01.2017 19:49:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

izak1000 napisał(a):

andii napisał(a):

mia napisał(a):

A Play-Karta to już koniec jak chodzi o nagrody z I etapu, rozumiem? emotka

ale chyba jeszcze nikogo nie informowali.Mnie się wydaje że w poniedziałek ruszą emotka

Wczoraj był wpis o wygranej w MDW..

OO to przepraszam, nie widziałam-  emotka

Nie sądzę,aby jednego dnia zdążyli poinformować 250 osób.Zależy, ile jest w sumie osób dzwoniących do ludzi z info o wygranej. Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cudaczek121

#6310836 Napisano: 13.01.2017 22:32:52 w Lotto i inne
56,75 zł w grach Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6310628 Napisano: 13.01.2017 12:57:38 w Lotto i inne
129 zł w gierkach emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cudaczek121

#6310428 Napisano: 12.01.2017 21:25:40 w Dyskusje o wynikach konkursu
erot napisał(a):

Cytowanie Koordynator Loterii <[email protected]>:

Szanowna Pani,

Chcemy zapewnić, że jako Organizator dokładamy       wszelkich starań,
by upewnić się, że przed zasileniem kart       przedpłaconych na
okaziciela, trafią one do rąk rzeczywistych       laureatów loterii
„Tysiąc i jedna nagroda”.

W związku z tym, że do tej pory nie       otrzymaliśmy od Pani
podpisanego pełnomocnictwa, chcielibyśmy       ułatwić Państwu
spełnienie tego wymogu. Na koszt Organizatora       zapewnimy Państwu
kompleksową obsługę notarialną w miejscu Państwa       zamieszkania.
Notariusz przyjedzie do Pani miejsca zamieszkania       podanego w
oświadczeniu laureata nagrody. Proponujemy wstępnie       termin
31.01.2017.

Prosimy o potwierdzenie terminu najpóźniej do       dnia 15 stycznia
2017.

Jednocześnie informujemy, że zgodnie z par 19 ust. 3 ustawy o grach
hazardowych, ze względu na konieczność usunięcia wątpliwości co do
 uprawnień do odbioru nagród wstrzymujemy czas ich wydawania na okres
30 dni.

Z poważaniem
Koordynator loterii

Mój ojciec jest jednym z notariuszy wrocławskich i jak mu powiedziałam,czego od Was wymagają z Ferrero, to mnie wyśmiał.Zresztą paragonu konkursowego za zgodność z oryginałem też by raczej nie poświadczył.Naprawdę nie widzicie,że Organizator sobie robi z Was jaja i celowo utrudnia wydanie nagród, aby się nachapaćemotka Wyświetl w wątku >>
1 darog 0

cudaczek121

#6310329 Napisano: 12.01.2017 15:30:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

Claudia77 napisał(a):

olivia92 napisał(a):

I mojej nie ma. Nie łudźcie się, że Wam odpiszą   Najgorsza organizacja jaką widziałam. A paragon ma być z etapu. paragon ma byc z etapu? w regulaminie tego nie widziałam.. chyba, że coś pominęłam

nie musi być z etapu

To takie nie wiem, ale się wypowiem, czy masz podstawy do twierdzenia, że nie musi być z danego etapu, bo ja w regulaminie czytam: 
13. W celu udziału w Konkursie należy w terminie trwania danej Tury:1) dokonać zakupu jednego z następujących produktów Princes: Olej Wielkopolski (dalej: „Produkt”) i zachować
dowód zakupu Produktu; 

Ja tam nie grałam w tym Wielkopolskim,ale czytałam gdzieś tu na Forum,że komuś odpisali na maila,że paragon nie musi być z danego etapu. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6310176 Napisano: 12.01.2017 12:05:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

magdalena-1989 napisał(a):

Dzwonili do Was z loterii urodzinonej DPD z nr +48566651010
Niby mój nr został wylosowany i wygrałam tablet i coś tam jeszcze i że dziś za 1 zł ten tablet, umowa na 36 m-cy, kwota 69 zł... nie zrozumiałam do końca bo jestem w pracy, chciałam żeby mi regulamin podesłali na maila, ale to chcieli moje dane z peselem, bo kuriera i tak wyślą i jeśli nie będę chciała to po postu nie odbiore, powiedziałam, żeby zadzwonili do mnie później. Nie wiem co myśleć, naciągacze? 

A oni powiedzieli przez telefon w jakimś momencie "DPD" ? Bo jeśli tak to podając się za DPD i mając Twój numer - to skąd mają takie dane? DDP sprzedało? Bo w zbieg okoliczności to nie wierzę emotka

Do mnie też dzwonili z tego numeru, choć nawet nie brałam udziału w loterii DPD. Od razu dodałam numer do zablokowanych. Zresztą jakaż to "okazja", skoro każą Ci płacić 36 razy 69 złemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6310127 Napisano: 12.01.2017 10:54:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy jeśli nie wygram w pierwszym etapie loterii Karta milion warta karty przedpłaconej, to mogę ten sam zarejestrowany numer Play zgłosić ponownie w kolejnym etapie emotka

nie, aby zagrać w drugim etapie trzeba doładować numer.

No ale jak już doładuję TEN SAM NUMER, co w pierwszym etapie ponownie, to czy mogę go ponownie wklepać w formularz jak wcześniej nic nie wygram emotka

jak doładujesz konto to dostaniesz sms że masz 1-2-3 losy w loterii (zależy za ile dołądujesz) i nie trzeba już tego nr trl zgłaszać do loterii

No to ok, zakumałam,że fizycznie nie muszę już po raz kolejny wpisywać go nigdzie na stronce- dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
1 andii 0

cudaczek121

#6310117 Napisano: 12.01.2017 10:44:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy jeśli nie wygram w pierwszym etapie loterii Karta milion warta karty przedpłaconej, to mogę ten sam zarejestrowany numer Play zgłosić ponownie w kolejnym etapie emotka

nie, aby zagrać w drugim etapie trzeba doładować numer.

No ale jak już doładuję TEN SAM NUMER, co w pierwszym etapie ponownie, to czy mogę go ponownie wklepać w formularz jak wcześniej nic nie wygramemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6310112 Napisano: 12.01.2017 10:31:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jeśli nie wygram w pierwszym etapie loterii Karta milion warta karty przedpłaconej, to mogę ten sam zarejestrowany numer Play zgłosić ponownie w kolejnym etapieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0