Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6309435 Napisano: 10.01.2017 12:34:43 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Od początku roku nic, jedynie w zdrapkach lotto coś wpada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6309397 Napisano: 10.01.2017 11:16:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Monika11 napisał(a):

izak1000 napisał(a):

Monika11 napisał(a):

Dodzwoniłam się na infolinię- kazali wysłać sms-a o treści INFO pod numer 465  i miałam dostać sms-a ,ile mam losów przyznanych - w ten sposób można sprawdzić . Wysłałam sms-ka i dostałam wiadomość -że ten numer nie dokonał zgłoszenia w loterii, czyli Ci co nie mają zwrotek  - niestety nie biorą udziału emotka  Wkurzyłam się zadzwoniłam jeszcze raz pani kazała odpisać na @ reklamacje ( co zrobiłam wczoraj ) i mówi mi że są na dniu 6 -tym na odpisywaniu na reklamacje i mam czekać na swoją kolej -masakra

Sprawdziłam dzisiaj INFO i mam przyznane wszystkie losy a ostatnie doładowanie zrobiłam wieczorem 08 stycznia.

U mnie nadal pisze , że ten numer nie dokonał zgłoszenia , pisałaś reklamacje ? Odpisali Ci ?

To może spróbujcie ponownie zgłosić ten sam numer do loterii.Ja wczoraj puszczałam zgłoszenie i poszło bez problemu.Zastanawiam się,czy jeśli mam kilka numerów w Play zarejestrowanych na swoje dane, to mogę wysłać zgłoszenia do loterii za każdym razem z jednego maila.Posiadam 4 startery Play, na razie zarejestrowanych mam 2. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6309284 Napisano: 09.01.2017 21:50:17 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

Mysia napisał(a):

joan napisał(a):

mia napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Ze przeszedl to wiem. Ze przejdzie tez bylo wiadomo. Nie szukam zaczepki, nie chce wywolywac burzy, po prostu chcialam sie zapytac czy cos sie zmienilo w waszym odczuciu, bo takie bylo zalozenie.

Owszem. Mniej wqrwienia, przynajmniej na oczach. emotka
Poza tym chyba nie do końca się przeniósł, skoro od czasu do czasu dostaję błagalne miauczenia na PW, czy aby nie mam czasem paragonu na konk XYZ.

Otóż to. Ten wątek był, jak koopa. Niech sobie ta koopa leży gdzie indziej, nie muszę jej oglądać emotka Na forum powiało świeżością emotka

jejuuu joan czytam koopa i mi niedobrze, w święta zwymiotowałam po reklamie kotlina, obym nic nie musiała pisać kiedyś zachwytów nad ich produktami emotka
ale wracając do tematu, miałam już kilka PW o paragon, mimo że aż tyle nie gram, nie kupuje, więc wpisów też mniej ale jednak szukają.. poza tym też mniej się wkurzam, teraz się śmieję czytając wpisy "WYGRAŁEM! ale przepadło, cholera no paragon się ZGUBIŁ!"

Tylko ten wpis nie jest do śmiechu, a po to żeby "sprytnie" obejść reguły...ktoś zawsze się odezwie na PW z paragonem, coby poratować i zarobić $$$
Tekst - "grałam, nie wygrałam, tysiąc paragonów mi zalega" też jest dobry  emotka

Po mojemu: "wygrałem, ale i tak przepadnie, bo coś tam...to nie jest żadna wygrana.Ja tam na przykład wpisuję się w mdw, kiedy mam pewność,że nagroda jest moja,bo spełniłam wszystkie warunki. Wyświetl w wątku >>
2 defed, moniazr 0

cudaczek121

#6309253 Napisano: 09.01.2017 20:05:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Przed chwilą zgłosiłam do loterii Karta milion warta swój numer telefonu.Na szczęście obyło się bez problemów, a już tak byłam sceptycznie nastawiona, bo ktoś kilka dni temu pisał,że stronka miała jakieś zawiechy i musiał dzwonić na infolinię. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6309251 Napisano: 09.01.2017 20:01:01 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

paula9891 napisał(a):

gosia16 napisał(a):

Wkurza mnie, że te niedobre karpie znowu zeżarły forumowiczom paragony na konkurs Jordan w Superpharm emotka

A ja zawsze myślałam, że karpie nie są agresywne... Teraz już wiem dlaczego trzeba walczyć, żeby je zdobyć emotka
Wkurza mnie to, że dzisiaj wstałam jakaś nieprzytomna, zrobiłam sobie kanapki do pracy i zostawiłam je na blacie w kuchni emotka
I jak ja mam kreatywnie myśleć, skoro proste rzeczy sprawiają mi problem?

A tak w nawiązaniu do byłego wątku paragonowego... Minęło już trochę czasu od forumowej burzy z piorunami, wątek zlikwidowany, zwierzęta się uaktywniły jedząc od czasu do czasu wartościowe papierki i ...
poprawiła się Wam częstotliwośc wygrywania z rezerwy?
To był jeden z argumentów likwidacji tego piekiełka grzechu konkursowego.
U mnie bez zmian, u znajomych bez zmian. Ale może jednak się mylę?

Też nie zauważyłam,abym wygrywała więcej po likwidacji wątku paragonowego.
Wkurzyła mnie mojej mamy siostra. Udostępniłam na fb dla swoich Znajomych info o konkursie, w którym do wygrania są bony do Decathlonu, tyle,że trzeba ułożyć kreatywną odpowiedź na pytanie konkursowe.Na to moja ciotka pod umieszczonym przeze mnie postem konkursowym dodaje komentarz: To Ty Kasia sobie zagraj, bo przecież masz szczęście w te swoje gierki, a ciocia przyjedzie i zrobi sobie za ten bon zakupyemotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6308404 Napisano: 06.01.2017 12:53:34 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

W temacie - wkurza mnie totalnie spam SMS-owy: dosłownie teksty, które otrzymuję, przekraczają wszelkie dopuszczalne normy i to w każdej możliwej dziedzinie, spokojnie podlegając pod niejeden kodeks. emotka

Odnośnie spamu smsowego, to dwa dni temu dostałam spam zaczynający się od słów: "Do jasnej cholery" Czy też cholera jasna"emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6308025 Napisano: 05.01.2017 13:59:27 w Lotto i inne
60 zł w zdrapkach Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6308022 Napisano: 05.01.2017 13:57:03 w SZUKAM....
gosia16 napisał(a):

andziulka21 napisał(a):

Szukam paneli badawczych takich jak gfk czy ariadna. możecie coś polecić? emotka

ibis panel

Panel Nostat, ReaktorOpinii Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6307608 Napisano: 04.01.2017 13:46:44 w Lotto i inne
1 alea 0

cudaczek121

#6307475 Napisano: 04.01.2017 09:30:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
andii napisał(a):

mariolakal napisał(a):

kerocna napisał(a):

Reni napisał(a):

kerocna napisał(a):

Czy ktoś próbował zarejestrować się w loterii Play "Karta milion warta"? Czy przychodzą w ogóle jakieś zwrotki? Przez stronę w ogóle nie można się zgłosić a przy zgłoszeniu sms zwrotki brak. emotka

u mnie dzisiaj taka sama sytuacja...  emotka

Ledwo się zaczęło a już bajzel mają emotka

Próbowałam dziś SMS-em i zwrotki brak... Rejestrowałam kartę w październiku, więc chyba mogę wziąć udział ? Mam Play/Fresh  emotka

można sprawdzić-spróbuj na stronie loteri wpisać numer telefonu i wtedy Ci napisze czy Twój numer bierze udział, czy nie.
Tylko miej ten numer przy sobie , bo jeżeli będzie brał udział to od razu dostaniesz smsem kod który musisz wklepać ! emotka

Ja pierwszego dnia zarejestrowałam bez problemu Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6307230 Napisano: 03.01.2017 15:39:11 w Wkurza mnie...
Kolejny rok się zaczął i już mnie bombardują operatorzy telefonii komórkowej ze swoimi jakże "cudownymi" ofertamiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6307200 Napisano: 03.01.2017 14:30:11 w Paragony na trwające konkursy
Będę nudna- kupię kody Lays emotka Wyświetl w wątku >>
1 monisss 0

cudaczek121

#6307055 Napisano: 03.01.2017 09:42:04 w Wkurza mnie...
1mariusz napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

petunija1 napisał(a):

jkkp napisał(a):

dolly napisał(a):

jkkp napisał(a):

gosia16 napisał(a):

jkkp napisał(a):

chciałam wejść i się wyżalić że mnie wkurza rodzina męża, bo myślą, że znaleźli kasę zapomogową u Nas, ale czy to warto tak wkurzać się od Nowego Roku? wezmę kilka większych oddechów i pewnie zaraz mi przejdzie emotka

ja usłyszałam ostatnio że powinnam się wstydzić ,że upominam się o swoje pieniądze emotka

wiem co piszesz, siostra męża 6 lat temu pożyczyła 15 tyś i cisza z oddaniem, a teraz jej młodszy brat wyjeżdża z tekstem, że chcą kupić mieszkanie pod hipotekę i nie maja nic na wkład własny i żebyśmy pożyczyli 12 tyś, no na łeb im coś padło. ale cały pic w tym że co człowiek nie zrobiłby to zostanie zły, bo jak nie da to sknera, a jak da to znowu kolejne lata kasy nie zobaczę emotka

Powiedzcie mu, ze siostra ma Wam oddac 15tys, to niech jemu odda, a Wy jeszcze chwile poczekacie emotka

Problem w tym że siostra nie ma i w tym tkwi ten mały szczegół emotka

emotka nie rozumiem jak można pożyczyć od kogoś pieniądze i nie oddać.
Jeśli to nie jest kwestia ratowania życia,to nie ma dla mnie wytłumaczenia. emotka
U mnie w rodzinie podobna sytuacja,tylko sporo mniejsze pieniądze.Brat pożyczył od brata.
Niby,że biedni(obydwoje pracują,są zdrowi,dzieci również)...teraz dostają 500+ i śmiało mogli by oddać,to udają,że temat się przedawnił. emotka

Ja dzień przed Sylwestrem pożyczyłam przyjaciółce 10 tysięcy złotych.Na wstępie ostrzegłam ją lojalnie,że jeśli mi tych pieniędzy nie odda, to naszą 18 lat trwającą przyjaźń szlag jasny trafi, a ja się ostro wścieknę. Wychodzę z założenia,że jeśli ktoś mi nie oddaje kasy, to znaczy,że mnie po prostu nie szanuje,a ja nie lubię być robiona w ciula.To,że mam dobrze sytuowanego ojca nie oznacza,że ktoś ma mnie robić w bambuko.

ale dałaś na ,,podkładkę",czy za przeproszeniem na ,,pysk"?

tak "na gębę"dałam.Nie zgadzam się ze stwierdzeniem,że "tam gdzie są pożyczane pieniądze, szczególnie większe, tam nie ma mowy o więzach rodzinnych, czy przyjaźni", bo przecież w końcu takiej obcej osobie, " z ulicy", której w ogóle nie znam, nie pożyczyłabym pieniędzy, tylko przyjaciołom i rodzinie.Mam może trochę naiwną i niezłomną wiarę w to,że ci, którym w swoich "dobrych czasach" pożyczam pieniądze, w przyszłości też się ode mnie nie odwrócą jak ja będę potrzebować pomocy. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6306953 Napisano: 02.01.2017 22:15:08 w Wkurza mnie...
petunija1 napisał(a):

jkkp napisał(a):

dolly napisał(a):

jkkp napisał(a):

gosia16 napisał(a):

jkkp napisał(a):

chciałam wejść i się wyżalić że mnie wkurza rodzina męża, bo myślą, że znaleźli kasę zapomogową u Nas, ale czy to warto tak wkurzać się od Nowego Roku? wezmę kilka większych oddechów i pewnie zaraz mi przejdzie emotka

ja usłyszałam ostatnio że powinnam się wstydzić ,że upominam się o swoje pieniądze emotka

wiem co piszesz, siostra męża 6 lat temu pożyczyła 15 tyś i cisza z oddaniem, a teraz jej młodszy brat wyjeżdża z tekstem, że chcą kupić mieszkanie pod hipotekę i nie maja nic na wkład własny i żebyśmy pożyczyli 12 tyś, no na łeb im coś padło. ale cały pic w tym że co człowiek nie zrobiłby to zostanie zły, bo jak nie da to sknera, a jak da to znowu kolejne lata kasy nie zobaczę emotka

Powiedzcie mu, ze siostra ma Wam oddac 15tys, to niech jemu odda, a Wy jeszcze chwile poczekacie emotka

Problem w tym że siostra nie ma i w tym tkwi ten mały szczegół emotka

emotka nie rozumiem jak można pożyczyć od kogoś pieniądze i nie oddać.
Jeśli to nie jest kwestia ratowania życia,to nie ma dla mnie wytłumaczenia. emotka
U mnie w rodzinie podobna sytuacja,tylko sporo mniejsze pieniądze.Brat pożyczył od brata.
Niby,że biedni(obydwoje pracują,są zdrowi,dzieci również)...teraz dostają 500+ i śmiało mogli by oddać,to udają,że temat się przedawnił. emotka

Ja dzień przed Sylwestrem pożyczyłam przyjaciółce 10 tysięcy złotych.Na wstępie ostrzegłam ją lojalnie,że jeśli mi tych pieniędzy nie odda, to naszą 18 lat trwającą przyjaźń szlag jasny trafi, a ja się ostro wścieknę. Wychodzę z założenia,że jeśli ktoś mi nie oddaje kasy, to znaczy,że mnie po prostu nie szanuje,a ja nie lubię być robiona w ciula.To,że mam dobrze sytuowanego ojca nie oznacza,że ktoś ma mnie robić w bambuko. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6306593 Napisano: 02.01.2017 12:23:49 w SZUKAM....
krseta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam tego konkursu, co trzeba doładować telefon w dowolnej sieci i wymyślić nazwę dla czegoś tam,ale nie pamiętam czego emotka
Szukam także info,czy w tym konkursie Karta milion warta, który jest od dzisiaj, to mogę zarejestrować kilka numerów telefonów w Play (w sumie 3 startery). jeśli wszystkie są na moje dane emotka

https://pociagdonagrod.pl/

;)

Oooo, właśnie, seta, czytasz w moich myślach- dzięki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6306574 Napisano: 02.01.2017 12:03:25 w SZUKAM....
Szukam tego konkursu, co trzeba doładować telefon w dowolnej sieci i wymyślić nazwę dla czegoś tam,ale nie pamiętam czegoemotka
Szukam także info,czy w tym konkursie Karta milion warta, który jest od dzisiaj, to mogę zarejestrować kilka numerów telefonów w Play (w sumie 3 startery). jeśli wszystkie są na moje daneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#6305578 Napisano: 29.12.2016 13:11:05 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
na maila 20 zł do Empiku z panelu Norstat za ankiety emotka Wyświetl w wątku >>
0 1 DORFII

cudaczek121

#6305430 Napisano: 28.12.2016 23:36:40 w Gratulacje! Dla wygranych!
petunija1 napisał(a):

Gratulacje  Monika11 !!!! emotka emotka

Gratuluję i ja emotka Też bym sobie życzyła takiego prezentu po 11 latach grania, Moniko11emotka Wyświetl w wątku >>
0 0