Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6296280 Napisano: 05.12.2016 16:02:22 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

No niestety biorąc udział w konkursie trzeba brać pod uwagę to,że wybiera komisja konkursowa i jej subiektywna opinia. I z tym wyborem trzeba się pogodzić. Oczywiście, gdy znaków jest za dużo można reagować, gdy hasło jest plagiatem trzeba reagować. Ale moim zdaniem takie wyśmiewanie wygranych haseł, czy szukanie dziury w całym(patrz literówka, kropka nie tam gdzie trzeba) jest nie fajne i nie fair. Niech każdy postawi się w takiej sytuacji, że wchodzi na forum a tu beka na całego, i obgadywane jest jego hasło nazwane badziewiem i  snucie teorii,że wygrało pewnie przez tort w agencji. Albo jeszcze lepiej, jak się okaże,że naśmiewacie się z hasła forumowego najlepszego przyjaciela.  Myśle, że poczujecie się wtedy strasznie...

Wy naprawdę wierzycie w te szumnie nazywane w Regulaminach konkursów komisjeemotka Posadzą 1 lalunię tudzież lalusia. Ta/ten wylosowuje sobie 100 haseł spośród setek tysięcy podobnych i heja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6294942 Napisano: 02.12.2016 12:40:01 w Wkurza mnie...
Natie77 napisał(a):

A mnie wkurza to,że zawsze mówię swojemu partnerowi,żeby zachowywałnasze paragony.. ale on uważa,że konkursy to bzdura. 

Napisz mi na pw, z jakiego dnia potrzebujesz paragon, to Cię poratuję - być może będzie pasował.Jednakże odpowiem dopiero w poniedziałek, bo mam awarię netu w domu Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6294788 Napisano: 02.12.2016 10:29:02 w PLAGIATY
mirai napisał(a):

shell napisał(a):

edzia21 napisał(a):

shell napisał(a):

Szukałam swoich tekstów i przypadkiem znalazłam praktycznie identyczne NAGRODZONE zgłoszenia!
Sorry ale to już bardzo nie fair! emotka

Piekna i blaskiem emanuje pewnoscia siebie wszystkich zaskakuje bo Elseve mi to gwarantuje wiec w mojej lazience zawsze kroluje.

Czuje sie piekna,blaskiem emanuje,pewnoscia siebie wszystkich zaskakuje.Ten luksus Elseve mi gwarantuje wiec w mej lazience odkad pamietam kroluje.

Wszak to są 2 plagiaty jednego zgłoszenia, które było w innym konkursie emotka   emotka

Wkurzyłam się i to zgłosiłam. Pierwszy raz w życiu!

Mówię NIE plagiatorom! emotka   I mówię NIE takim agencjom, które sobie w kulki lecą, najwyraźniej losując zgłoszenia do otrzymania nagród ( wbrew regulaminowi) ! emotka

PS. Spoko, mogę przegrywać w równej walce ze świetnymi tekstami, ale gry nie fair nie daruję.

A ja powiem tak: popieram Cię w walce z plagiatorami, natomiast w przypadku braków interpunkcyjnych w wygranych zgłoszeniach - chyba też zacznę tak pisać - może w ten sposób uda mi się coś wygrać... emotka .

A w tym Elseve jest jakaś rezerwaemotka Powinna być w przypadku, gdy ktoś nie odeśle paragonu albo dopuści się plagiatu.Jak komuś w ogóle nie wstyd wysyłać cudze hasło jako swojeemotka Pogięło was niektórych, ludzie. Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

cudaczek121

#6294087 Napisano: 01.12.2016 12:33:54 w Gratulacje! Dla wygranych!
petunija1 napisał(a):

OGROMNE GRATULACJE !!! emotka

Ech,szkoda,że już nawet nie można pomarzyć. emotka

Warto mieć marzenia, doczekać ich spełnienia emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6293458 Napisano: 30.11.2016 16:34:04 w Wkurza mnie...
tusienka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Moje roztrzepanie. Bez wątpienia czas na urlop. 
Najpierw Actimel. Wygrałam rękawiczki. Jednak formularz nie dotarł. Piszę więc do organizatora. On na to,że kod zwycięski jest przypisany do innego maila i podał mi początek ... do mojego drugiego maila , który się wklepał przez autouzupełnianie a ja skupiłam się na poprawności kodów a nie takich danych   emotka
Dziś z kolei kazałam mężowi zrobić zakupy na Winiary  emotka emotka

Mnie wkurza Actimel.Wygrałam dziś kubek termiczny, ale pomimo że dodaję plik z kodem, i tak mi wyskakuje: dodaj plik z kodem.Nie wiem, może plik za duży,ale nie umiem zmniejszyć emotka

Najprościej... otwórz za pomocą Painta i I u góry w pasku masz funkcję zmień rozmiar-  wrzuć o 50 % i zapisz - spróbuj może pójdzie. Ta ich  apka w ogóle jest jakaś niedorobiona. Pierwszego dnia już strona siadła- i zniknęła na całą dobę potem z tymi kodami, problemy, brak formularzy ( na wspomnianym drugim mailu też go nie było  emotka )

Dziękuję Ci- w końcu poszło emotka Niby to tylko głupi kubek termiczny, ale skoro się należy, to dlaczego miałam odpuścić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6293364 Napisano: 30.11.2016 14:57:29 w Wkurza mnie...
tusienka napisał(a):

Moje roztrzepanie. Bez wątpienia czas na urlop. 
Najpierw Actimel. Wygrałam rękawiczki. Jednak formularz nie dotarł. Piszę więc do organizatora. On na to,że kod zwycięski jest przypisany do innego maila i podał mi początek ... do mojego drugiego maila , który się wklepał przez autouzupełnianie a ja skupiłam się na poprawności kodów a nie takich danych   emotka
Dziś z kolei kazałam mężowi zrobić zakupy na Winiary  emotka emotka

Mnie wkurza Actimel.Wygrałam dziś kubek termiczny, ale pomimo że dodaję plik z kodem, i tak mi wyskakuje: dodaj plik z kodem.Nie wiem, może plik za duży,ale nie umiem zmniejszyćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6293239 Napisano: 30.11.2016 13:31:42 w Przedszkolaki i przedszkola :)
A propos gier/zabawek dla dzieci takich 2+, polecam serdecznie: https://www.adabo...G80NACFcsW0wodFAkCQA Jeśli link się Wam nie otworzy, wpiszcie sobie w wyszukiwarkę Memo cocimemo. Tak, wiem,że to trochę droga gra, kupowałam ją w zeszłym tygodniu jak jechałam w odwiedziny do niespełna 3- letniej córki mojej koleżanki. Młoda nic tylko non stop gra i gra.Koleżanka zachwycona, ochrzaniła mnie,że zbyt drogi prezent, więc wszystko mi stawiała w Warszawie, opłaciłam sobie tylko bilety tam i z powrotem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6293215 Napisano: 30.11.2016 13:17:05 w SZUKAM....
Ile jest czasu na odesłanie danych z Actimelaemotka Próbuję dodać plik ze skanem kodu,ale wyskakuje mi taki błąd:
Proxy ErrorThe proxy server received an invalidresponse from an upstream server.
The proxy server could not handle the request POST /api/users/win.Reason: Error reading from remote server Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6293046 Napisano: 30.11.2016 10:45:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bidon z Actimela za drugim wpisanym kodem emotka Wyświetl w wątku >>
1 zubi 0

cudaczek121

#6291966 Napisano: 28.11.2016 15:42:24 w SZUKAM....
Szukam info, czy ktoś z Was zna może jakąś sprawdzoną szkołę językową we Wrocławiu, gdzie mogłabym się zapisać na naukę języka hiszpańskiegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6291778 Napisano: 28.11.2016 11:41:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były już wyniki Elseve włosy moich marzeń, gdzie były do wygrania m.in. karty przedpłacone i zestawy kosmetykówemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6291732 Napisano: 28.11.2016 10:47:20 w Wkurza mnie...
To po co Wy się w ogóle przyznajecie w tych ogłoszeniach,że to wygrana rzecz jestemotka Nietrafiony prezent i tyle emotka Wkurza mnie,że podczas wizyty w domu koleżanki zaczęłam rozmawiać z jej niespełna trzyletnią córką. Nagle Młoda zaczęła mi coś tam odpowiadać na moje pytania i w pewnym monecie odezwała się do mnie "no tak, ciociu". Na co mama do niej tekstem: "Nie mówi się "no tak", tylko tak, "nie zachowuj się jak mała wieśniareczka" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6291694 Napisano: 28.11.2016 09:42:38 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że od środy nie działa mi w domu internet stacjonarny na laptopie.Niby jest napisane: Dostęp do internetu i siła połączenia: doskonała,a pomimo tego nie działa. Próbowałam resetować router,ale to nic nie dało.Rachunek za Internet na pewno opłacony, bo inaczej byłaby blokada windykacyjne,echemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6288431 Napisano: 22.11.2016 14:19:33 w GFK
monia24 napisał(a):

koki napisał(a):

xooxooxoo napisał(a):

koki, tak chodzi o nagrodę, która miała być wysłana jakoś 14stego poprzedniego miesiąca. Do tej pory jej nie dostałam i jeszcze nie odpisują na maile (ale tutaj też nie mam pewności, że wysyłam na dobrego maila).

Ja czekam na 3 doładowania ale z tego miesiąca, dostałam meila że zostały wysłane 15 i do tego czasu nie doszły emotka  nie wiem czy nie wysłali jeszcze czy na poczcie leżą bo listonosz nie przyniósł emotka  nie wiem co zrobić i gdzie pisać 

Ja dzisiaj dostałam też nadane 15ego.

ooo, to może i ja dziś dostanę doładowanie Heyah 20 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6288430 Napisano: 22.11.2016 14:18:11 w GFK
cikitusia89 napisał(a):

To od razu róbcie zakupy za te punkty, ja się nie zakwalifikowałam

Ty tak na serio myśliszemotka Nachapać się, bo system się rypnął i dali czegoś więcej- to jest właśnie mentalność niektórych Polakówemotka Kiedyś pamiętam była jakaś akcja z jakimś konkursem, gdzie do wygrania były bodajże bony turystyczne. Jakiś pracownik agencji omyłkowo wysłał do wszystkich Laureatów identycznego maila o tychże bonach, a w rzeczywistości główne nagrody miały trafić tylko do kilku osób, a do reszty- nagrody pocieszenia.Gdy Organizator się zorientował,że popełnił błąd i wysłał o tym fakcie info z przeprosinami, ci publicznie na forum zaczęli się odgrażać,że nie odpuszczą i będą walczyć o "swoje". Pazerność ludzka nie zna granic, ludzie opamiętajcie się. Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0

cudaczek121

#6288356 Napisano: 22.11.2016 13:03:48 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Chyba coś w tym jest emotka U mnie w Żabce kobieta taka zakręcona, albo niekumata. Kupiłam towar i mówię,że będę płaciła bonem, a ona do mnie,że bonów nie przyjmuje.Pytam ją,dlaczego, przecież to bon z Żabki? Wyjęłam bon i położyłam na ladę. Pani zdziwiona, że Żabka ma jakieś bony,ale wzięła z miną, jakby chciała kogoś zabić emotka 5x wprowadzała kod na kasę i nie chciało jej przyjąć,w końcu wprowadziła,a na koniec zapytała,czy mogę zostawić jej ten paragon,żeby wiedziała jaki towar brałam na bon emotka W tym momencie ją wyśmiałam,bo nie dość,że stałam przy kasie pół h,to jeszcze chciała zabrać mi paragon,który potrzebowałam na konkurs!! Mówię do niej -nie, potrzebuję paragon! Wiecie co zrobiła? przepisała na zwykłej kartce cały paragon. Byłam w szoku emotka

U mnie kobitka bardziej rozgarnięta, co prawda z bonami nie przyszłam do niej, ale haps! paragon na kupkę sobie odłożyła obok kasy, już tam kilkanaście było. A twoja podejrzewam musiała być nowo przyjęta, w "moim" sklepie pewnej mikro sieci w mojej miejscowości zrobili bony na takich tekturkowych cenówkach, które po sklepie są wszędzie porozkładane, z kwotą bonu i jakąś mizerną pieczątką z tyłu. Gdyby nie to, że koło mnie była stara pracownica, to bym chyba wyśmiała coś takiego. Każdy mógł wziąć cenówkę ze sklepu albo kupić, na pęczki takich w papierniczych, jakąś pieczątkę przybić i pójść do sklepu zrealizować. Nieraz kasjerki potem muszą z własnej kieszeni za to płacić. Zresztą, jak powszechnie na forum wiadomo, nieraz kasjerka mając plakat konkursowy powieszony nad głową, jest zdziwiona, że jest konkurs w jej sklepie emotka

cudaczek121 nie wiem, czy ktoś ci odpisał wcześniej, ale tak, były wtedy promocje na Nescafe, 4 szt za 3zł czy jakoś tak, o ile się brało 3w1, bo na 2w1 nie było promocji i na smakowe też nie. Ja mam piękny paragon za prawie 5zł, bo pijam bez cukru, a i tak ta śmietanka z tego słodka jakaś emotka

Uznali mi ten paragon Nescafe, niestety tylko bilety,ech. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6288352 Napisano: 22.11.2016 13:00:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
luko922 napisał(a):

1/5 z Nescafe to słuchawki  emotka
Pewnie reszta to bilety, ciekawe emotka  

U mnie też tylko bilety,a nawet nie raczyli odpisać na maila, co wygrałam.Co najdziwniejsze, uznali paragon, na którym było napisane Nescafe Gold, a te saszetki Gold w ogóle brały udziałemotka Ponadto dołączyli do tych biletów normalnie wystawiony na nie paragon na 42 zł tak jakbym je sobie sama kupiła w kinie emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6288135 Napisano: 22.11.2016 09:24:20 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja koleżanka z pracy notorycznie mówi do nas i w obecności klientów: "lubieją" i "dawają" zamiast lubią i dają. Głupio mi zwracać jej uwagę, bo poza tym jest miła i rzetelna w tym, co robi w biurze. Powiedziałabym,że jest wręcz przesłodzona:"teraz możecie Państwo sobie zdjąć kurteczki, a następnie okazać do wglądu dowodziki osobiste" emotka

Wkurza mnie, gdy ktoś po przecinku nie wstawia spacji.
Czy to znaczy, że jestem podły? emotka

Ależ ja nigdzie nie napisałam,że Ty czy też moja koleżanka z pracy, jesteście podli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6288045 Napisano: 21.11.2016 22:52:21 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

melissa napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Wkurzają mnie zapisy na Świeżaki, toć to durnota.
Komuna wróciła czy co... emotka

Czytając kolejne doniesienia z "afery świeżakowej" bardzo się cieszę, że moje dzieci nie uległy zbiorowej histerii i kompletnie nie są zainteresowane tymi maskotkami, a ja nie muszę biegać do Biedronki:)

Dokładnie emotka nasz rejon chyba nie rozumie fenomenu tych niby-maskotek. Walały się po biedronkowych półkach i jakoś nie widziałam nigdy, by ktoś się zainteresował emotka tym bardziej dziwi mnie to, co czytam...

Czy ja wiem, czy nie uległ temu fenomenowi. Pani u mnie w Biedronce stwierdziła, że ponoć w samym Wrocławiu 12 osób straciło pracę, bo rozdawali na prawo i lewo te nieszczęsne naklejki nawet jeśli ktoś nie miał zakupów za 40 zł. Ja się zastanawiam, co takiego dzieciaki widzą w tych maskotkach emotka
Wkurza mnie,że moja koleżanka z pracy notorycznie mówi do nas i w obecności klientów: "lubieją" i "dawają" zamiast lubią i dają. Głupio mi zwracać jej uwagę, bo poza tym jest miła i rzetelna w tym, co robi w biurze. Powiedziałabym,że jest wręcz przesłodzona:"teraz możecie Państwo sobie zdjąć kurteczki, a następnie okazać do wglądu dowodziki osobiste" emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6287356 Napisano: 20.11.2016 13:33:41 w Wkurza mnie...
olus15 napisał(a):

cc investigator  zapewne gość skasował tylko jedną sztukę , on jest dość zakręcony , a reszty nie. Pamiętam , że w szafce leżało kilka sztuk ,a my normalnie tego nie kupujemy , więc musiały być z tego konkursu , bo w innym nie brałam udziału.
Po co miałabym specjalnie źle kupować , na par jest też Frugo , bo to były konkursowe zakupy.

W tych Freshach i Żabkach to w ogóle jakieś młoty pracująemotka Wczoraj chyba ze 40 minut czekałam przy kasie, bo Pan miał problem z nabiciem 2 paczek Cheetos no i jeszcze przy okazji brałam kilka zdrapek i gierek Lotto, to już w ogóle dla niego czarna magia.Ja wiem, skaranie boskie mają z tym Lotto, no ale czy to moja wina,że ich szefostwo zgodziło się na te gierki w sklepie emotka Po mojemu, to jak na paragonie widnieje napis Nescafe, a nie np. Tchibo, to generalnie powinni w Agencji uznać taki paragon,ale jak już masz niewłaściwą ilość produktów konkursowych, to klops. Ja to w takim razie też mam zły paragon, bo na moim są te saszetki Nescafe po 59 i 69 groszy, chyba że jakaś promocja wtedy była na nie. Wyświetl w wątku >>
0 0