Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6287063 Napisano: 19.11.2016 14:21:31 w Wkurza mnie...
mixik napisał(a):

Kompletny brak farta w obecnych loteriach, czy to smsowych, czy "wpisz, wcisnij i sprawdz czy wygrales". Nie pamietam kiedy cos takim jednym strzalem ugralem... oj daaawno temu

Bo teraz nastały ciężkie czasy, więcej przypadkowych osób gra i coraz trudniej coś ugrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6287061 Napisano: 19.11.2016 14:17:43 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Strasznie, ale to potwornie, wkurzyła mnie dziś jedna "stara" forumowiczka, która przysłała do mnie maila...

No to napisz do Niej i zwróć jej uwagę emotka

Kasiu, już to zrobiłem - pierwszy raz kilka lat temu, bo już wcześniej TEŻ się to zdarzyło. Teraz drugi raz. Niestety - jak widać - nie wyciągnęła z tego żadnych wniosków.
Wkurza mnie takie coś - latami się nie odzywa, nie wymieni żadnych nawet grzecznościowych uwag typu "a co tam słychać, bo u mnie to czy tamto". Nic. Ale jak przychodzi kryska na Matyska i potrzebuje na gwałt głosów, to oczywiście bach! i jest spam w skrzynce. Bo jak spam odbieram takie maile. emotka To wysoce irytujące jest.

Wybacz Edytce, bo się pogubiła, ale sympatyczna z niej babka.Jesteśmy "sąsiadami" na tej liście mailingowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6286741 Napisano: 18.11.2016 16:56:59 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Strasznie, ale to potwornie, wkurzyła mnie dziś jedna "stara" forumowiczka, która przysłała do mnie maila... emotka
Chodzi o brak zasad, nieznajomość podstaw netykiety. Nie rozsyła się wiadomości, w taki sposób, że NIEZNAJĄCYCH SIĘ wzajemnie odbiorców pakuje do jednego worka, czyli w pole adresu "wyślij do". No nie robi się tak i już!! emotka
Można robić masowe wysyłki, ale korzysta się wtedy z pola "kopia UKRYTA" i tam można wrzucić swoją listę mailongową, wtedy każdy dostanie wiadomość, ale NIE DOSTANIE dziesiątków adresów pozostałych odbiorców!!
Noż qrna olek, niby taka mądra, książki chce pisać, ale podstawowych zasad pisania w necie nie zna?!
Kto to widział!!! emotka JA SOBIE NIE ŻYCZĘ.

No to napisz do Niej i zwróć jej uwagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6286609 Napisano: 18.11.2016 12:59:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dang21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

marzenier napisał(a):

Odzywal sie dzisiaj do kogoś ZEG w spr wie nagród z Żabki tj.z informacja co się wygrało 

Też mnie to ciekawi ;d

A nie możecie sami do nich napisać? emotka

Ależ ja wczoraj napisałam zapytanie przy okazji odsyłania danych,ale nie odpisali, co wpadło emotka Pewnie napiszą jak 23 listopada zakończą weryfikację albo będziemy mieć niespodziankę jak przyjdzie przesyłka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6286597 Napisano: 18.11.2016 12:50:23 w SZUKAM....
@ marzenier- zabawka taka jak tu: https://www.bajab...coccimemo-janod.html Zapłaciłam za nią w empiku 118,99 zł, niby drożej niż w tym sklepie,ale doliczając koszty kuriera wyjdzie drożej, a jak odbieram osobiście w empiku, to za dostawę nic nie płacę.Zresztą jak już pisałam w empiku mam i tak taniej ze względu na to,że ciągle tam wygrywam jakieś bony. W przyszły czwartek mam jechać z tym prezentem do Warszawy, więc nie mam za dużo czasu,aby szukać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6286510 Napisano: 18.11.2016 11:23:48 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, a może bardziej smuci, że wczoraj zmarła półtoraroczna córka mojej siostry przyjaciółki emotka Malutka od urodzenia cierpiała z powodu kłopotów z oddychaniem, a pomimo to jak koleżanka trafiła z nią ostatnio do szpitala na obserwację, lekarze po 2 dniach wypisali ją do domu nie zleciwszy szczegółowych badań, pomimo tego,że dziecko było z grupy podwyższonego ryzykaemotka Tak to właśnie w tej Polsce jest, że jak nie dasz w łapę, nie zapukasz do odpowiednich drzwi, to zdychaj sobie człowieku emotka Rodzice mi opowiadali, że kiedy ja się rodziłam 32 lata temu, ojciec z dziadkiem dali lekarzowi równowartość 120 marek niemieckich w 1984 roku, co ponoć stanowiło półroczną pensję tego doktora.Urodziłam się z wodogłowiem, łeb podobno jak bania wielki,a ten zaproponował termin operacji za kilka tygodni.Oczywiście po odpowiedniej gratyfikacji pieniężnej zostałam zoperowana już następnego dnia.Przecież mogłam umrzeć albo w "najlepszym" przypadku zostać warzywkiem.Bardzo ubolewam,że od tego czasu w polskiej służbie zdrowia nic się nie zmieniłoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6286489 Napisano: 18.11.2016 11:03:11 w SZUKAM....
Nawiązując do moich poprzednich postów w tym temacie, postanowiłam kupić dla dziecka koleżanki takie coś:http://www.empik....09009028,zabawki-pl. Jako że prezent jest drogi, koleżanka sama zaproponowała,że się ze mną na niego złoży:"bo przecież Kasiu nie mogę zgodzić się na to,abyś wydawała na moją córkę tyle pieniędzy". Dobrze,że ostatnio wygrałam 40 zł do empiku z ankiet, to mnie tak nie pokopie po kieszeniemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6286206 Napisano: 17.11.2016 20:08:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

ewunia napisał(a):

mia napisał(a):

ewunia napisał(a):

Czy w konkursie Nescafe Żabka wygrał ktoś coś innego niż bilety do kina?

A skąd wiadomo, co się wygrało? emotka

W mailu z danymi poprosiłam o informację zwrotną jakiego rodzaju nagrodę wygrałam i odpisali, że "bilet do kina".

Aha, to ja o nic nie prosiłam, bo myślałam, że te turonie same z siebie poinformują... emotka Brawo ja.

W Nestle Niebieskim Misiu nie trzeba było prosić - sami mówili co i jak...w odpowiedzi zwrotnej. 

Mi też nie odpisali, co wygrałam,ale zapewne bilety.Przy okazji: oddam za darmo 1 wolny zwycięski numer z Nescafe niespodzianką- sms słany 1 listopada, więc trzeba mieć paragon sprzed tej daty swój.pw

Ogłoszenie nieaktualne już Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6286200 Napisano: 17.11.2016 20:02:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

ewunia napisał(a):

mia napisał(a):

ewunia napisał(a):

Czy w konkursie Nescafe Żabka wygrał ktoś coś innego niż bilety do kina?

A skąd wiadomo, co się wygrało? emotka

W mailu z danymi poprosiłam o informację zwrotną jakiego rodzaju nagrodę wygrałam i odpisali, że "bilet do kina".

Aha, to ja o nic nie prosiłam, bo myślałam, że te turonie same z siebie poinformują... emotka Brawo ja.

W Nestle Niebieskim Misiu nie trzeba było prosić - sami mówili co i jak...w odpowiedzi zwrotnej. 

Mi też nie odpisali, co wygrałam,ale zapewne bilety.Przy okazji: oddam za darmo 1 wolny zwycięski numer z Nescafe niespodzianką- sms słany 1 listopada, więc trzeba mieć paragon sprzed tej daty swój.pw Wyświetl w wątku >>
0 1 madzia1-s

cudaczek121

#6286197 Napisano: 17.11.2016 19:55:57 w SZUKAM....
Czy jak się wygra cokolwiek z wypasionego, to przychodzi jakieś info na maila.Pytam, bo przed chwilą grałam, niby ten tort się kręcił,a nie dostrzegłam napisu żadnego. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6285864 Napisano: 17.11.2016 13:44:34 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

cb656 napisał(a):

lager napisał(a):

Świetny pomysł z tym trzymaniem pustych, śmierdzących opakowań po zakisłym mleku w kartonie. Zapach po kilku tygodniach - bezcenny.

Nikt nie obiecywał, że życie konkursowicza to kraina świeżym mlekiem i pachnącym miodem płynąca. Tak, to tylko w bajkach.
W realu są też ścieki, które niestety cuchną emotka
P.S. Nie masz w zwyczaju płukać kartonów przed wyrzuceniem? Tak zalecają wszyscy znawcy tematu - a karton po mleku jest kartonem. No, z domieszką folii, ale to jeden pojemnik na oba. w pojemnikach na plastiki/papier/metale powinny znajdować się TYLKO te składniki. Odpadki organiczne (czytaj: rozkładające się resztki mleka) należy umieszczać w pojemnikach na śmieci MIESZANE. emotka

A ja właśnie słyszałam - od przedstawiciela firmy zajmującej się gospodarowaniem odpadami - że właśnie nie należy płukać czy wręcz myć kartonów czy słoików, bo jest to nieekologiczne marnowanie wody i detergentów. Należy opakowania opróżnić na tyle, na ile się da, np. wybierając resztki łyżeczką i już. Jedyny wyjątek - folii i papierków po tłuszczach - np. maśle nie należy wrzucać do papieru/plastików, tylko do zmieszanych.
PS. Nie segregujesz osobno papieru i plastików/metali? U mnie są na to osobne worki.
A w kwestii promocji mlecznych wycinam tylko fragment z kodem, przepłukuję pod kranem i po sprawie emotka

Ja i moja rodzina na początku jak u Nas wprowadzili tą całą segregację odpadów, to się dziwiliśmy i stwierdziliśmy,że to dodatkowy kłopot będzie.Dobrze,że mamy w miarę dużą kuchnię i spiżarkę, to jest gdzie te 4 kosze rozparcelować emotka Teraz to mi nawet pasuje ten podział na papier, plastik, szkło i odpady zmieszane. Jak jestem w pracy czy u kogoś innego w domu, kto nie segreguje, to mam taki odruch,że szukam, gdzie mogę wyrzucić coś, co nie jest odpadem zmieszanym emotka Co do mleka, to robię identycznie jak Ty- odcinam tylko potrzebny fragment opakowania. Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

cudaczek121

#6285753 Napisano: 17.11.2016 12:10:37 w SZUKAM....
Dziękuję wszystkim za Wasze sugestie.Ten kot w worku i warzywa do krojenia wydają się super. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6285544 Napisano: 16.11.2016 22:11:47 w SZUKAM....
Szukam pomysłu na prezent dla 2 i półletniej dziewczynki. Jej mama powiedziała mi, że "jeśli już koniecznie Kasiu nalegasz, aby coś kupić, to kup jej jakąś grę". Ponoć Młoda jest bardzo rozwinięta intelektualnie emotka No pewnie,że trzeba coś kupić, bo jak to tak, do dziecka z pustymi rękami jechać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6285374 Napisano: 16.11.2016 17:54:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Niespodzianka od Nescafe- pewnie bilety Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6285233 Napisano: 16.11.2016 14:05:04 w SZUKAM....
kurczak5 napisał(a):

kurczak5 napisał(a):

szukam paragonów z Wrocławia do kina,teatru, zoo, basen itp. - wszelka działalność rozrywkowa, kulturalna i sportowa. (w pracy zwracają nam 30% wartosci biletu, ale musze uzbierac paragonow na az 400 zl...) help!

a za jaki okres czasu potrzebujeszemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6284653 Napisano: 15.11.2016 15:33:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

Czy informowali już z konkursu wydawnictwa WAB "Daj się zWABić"?

chyba do jutra mają czas

"...Konkurs zostanie rozstrzygnięty w dniu 15.11.2016 r. Nazwisko laureatów zostanie opublikowane na stronie internetowej www.gwfoksal.pl/konkurs...";

Aha, to przepraszam. Ja wysłałam m.in hasło: Z Wydawnictwem W.A.B. baw się zajedWABiście, to pewnie mnie nie wybiorą emotka

Ja wysłałam "ubaW. A.B.solutny" . Totalna tandeta emotka  ale jako, że kupiłam książkę dla siostrzenicy i zauważyłam konkurs to nie mogłam sobie odpuścić emotka emotka

A drugie puściłam W.A.B- Werbalnie Atrakcyjne Bestselleryemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6284641 Napisano: 15.11.2016 15:23:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ewka656 napisał(a):

chyba do jutra mają czas

"...Konkurs zostanie rozstrzygnięty w dniu 15.11.2016 r. Nazwisko laureatów zostanie opublikowane na stronie internetowej www.gwfoksal.pl/konkurs...";

Aha, to przepraszam. Ja wysłałam m.in hasło: Z Wydawnictwem W.A.B. baw się zajedWABiście, to pewnie mnie nie wybiorą emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6284632 Napisano: 15.11.2016 15:09:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ewka656 napisał(a):

chyba do jutra mają czas Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6284600 Napisano: 15.11.2016 14:24:53 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie moja koleżankaemotka W piątek miałam urodziny, spoko, przez Messengera na fb składa mi życzenia i sobie gadamy. W pewnym momencie ona stwierdza,że może bym ja sobie wzięła czwartek i piątek wolne i przyjechała do niej do Warszawy, to sobie pogadamy i napijemy się emotka W sobotę piszę do niej,że ok, pasuje mi, aby przyjechać w tym tygodniu w czwartek, tylko niech ona mi da znać, o której mam przyjechać, bo muszę sobie zamówić pendolino, no i chciałam jeszcze kupić jakiś drobiazg dla jej córki. Ona na to,że się bardzo cieszy i zdzwonimy się w niedzielę. Do tej pory cisza emotka Ja tam może się nie znam,ale jak ja bym chciała, żeby ktoś mnie odwiedził to po prostu dzwonię/piszę,: "słuchaj, będę dostępna o tej i o tej godzinie, więc przyjedź, zapraszam". Dostosowuję się do osoby, która mnie zaprosiła uwzględniając jej plany i potrzeby. A jak się jednak rozmyśliła albo zmieniła plany, mogła szczerze powiedzieć. Wyświetl w wątku >>
1 29renata 0

cudaczek121

#6284074 Napisano: 14.11.2016 14:55:09 w Wkurza mnie...
Wiem,że pomyślicie,iż jestem zdrowo pogięta,ale wkurza mnie,że na urodziny od swojej siostry i koleżanek z pracy dostałam w prezencie pakiet trzech książek Katarzyny Bondy (" bo Ty Kasiu przecież tak uwielbiasz czytać"). Tak, owszem, cieszę się,gdyby nie fakt,że kilka dni temu kupiłam sobie 2 książki wydawnictwa W.A.B, m.in. ze względu na konkurs emotka , to teraz będę miała wyrzuty sumienia, że przez mój permanentny,emotka niedoczas lekturę właśnie otrzymanych pozycji będę musiała przełożyć na przyszły rok albo tak przeorganizować swoje życie,aby jednak znaleźć czas w tym roku jeszcze. Wyświetl w wątku >>
0 0