Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6283147 Napisano: 11.11.2016 12:58:14 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się dzisiaj, bo jak wsiadałam do pksu, który miał mnie zawieźć domu, jego kierowca omal nie zgniótł mi nogi drzwiami emotka Kiedy wchodziłam do autobusu jedna kobieta płaciła za swój bilet, autobus otwarty stał na przystanku, no to jedną nogę postawiłam na stopień, a drugą jeszcze na zewnątrz,bo się nie będę przecież pchała na ludzi.Kierowca stwierdził,że mnie nie zauważył, dobrze,że jedna dziewczyna słysząc, że krzyczę z bólu, pomogła mi rozsunąć drzwi. Na dodatek bus był bardzo zatłoczony,ech.

Miałam bardzo podobnie kilka lat temu w tradycyjnym, międzymiastowym autobusie (tyle że- zatłoczonym "zwykłym", przedbożonarodzeniowym tłokiem) ... - efekt: ledwo dojechałam wtedy do pracy ze miażdżonym kompletnie butem i obolałą niemiłosiernie stopą. emotka
Przy okazji - serdeczności jubileuszowe. emotka emotka

Dziękuję Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6283052 Napisano: 10.11.2016 22:47:07 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się dzisiaj, bo jak wsiadałam do pksu, który miał mnie zawieźć domu, jego kierowca omal nie zgniótł mi nogi drzwiamiemotka Kiedy wchodziłam do autobusu jedna kobieta płaciła za swój bilet, autobus otwarty stał na przystanku, no to jedną nogę postawiłam na stopień, a drugą jeszcze na zewnątrz,bo się nie będę przecież pchała na ludzi.Kierowca stwierdził,że mnie nie zauważył, dobrze,że jedna dziewczyna słysząc, że krzyczę z bólu, pomogła mi rozsunąć drzwi. Na dodatek bus był bardzo zatłoczony,ech. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6282734 Napisano: 10.11.2016 12:58:46 w Wkurza mnie...
bethan napisał(a):

scrabble napisał(a):

NIEWIARYGODNE! Ale sprytne   To się nazywa przedsiębiorczość 

Straszne, głupie, ale przede wszystkim... smutne.

i jeszcze ta "porzyczka" przez "rz" zamiast "ż" Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6282690 Napisano: 10.11.2016 11:53:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

Na jaki adres @ piszecie w sprawie kodów z actimela?

A jak wysyłacie info do Actimela, że macie za mało kodów w opakowaniu, to każą Wam podawać także ten pierwszy kod, który macie, czy nieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6282687 Napisano: 10.11.2016 11:44:24 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

bethan napisał(a):

milka77 napisał(a):

joasia20 napisał(a):

Kupiłam zakupy w Lidlu, pierwszy raz od 100 lat specjalnie na promocję ze zwotem, a tu patrzę Lipa emotka  

https://bezprawni...idla-sprytnie-tanio/   emotka

Chyba całkiem serio ktoś upadł na głowę   emotka

Kurczaczek...obawiam się, że to nie fake  emotka  porażające.

Nie, no nie, to się nie dzieje naprawdę emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6282219 Napisano: 09.11.2016 14:54:43 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratuluję titinunu 25 badyli z Woseby, przyjaciółce użytkowniczki staszek vouchera na wycieczkę marzeń oraz wszystkim zwycięzcom pralek emotka emotka Mi pewnie prędzej kaktus na dłoni wyrośnie niż wygram jakąś większą gotówkę lub samchód emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6281977 Napisano: 09.11.2016 11:32:41 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

koper napisał(a):

honoris napisał(a):

cb656 napisał(a):

Jestem z lekka przerażony... emotka

TRUMP zwyciężył w wyborach?! emotka emotka

Nic to dla nas nie zmieni.

Jak bardzo bym chciała, żeby to była prawda... Obawiam się jednak, że cały świat w jakiś sposób tę zmianę odczuje. 

Może i nie będzie to jakaś bardzo odczuwalna zmiana, ale po pierwsze, świadczy to o tym, że ciemnota i buractwo mają się na całym świecie coraz lepiej, a to dobrze nie wróży, i po drugie - ten gość ma jakiś tam czerwony guzik (albo nawet wiele różnych czerwonych guzików), i pytanie, czy ma też wystarczająco dużo rozumu, żeby go nie użyć... emotka

Mnie to ta Hilary także bardziej przekonuje. Ten cały Trump to dla mnie cham i prostak.Być może jednak Amerykanie uznali,że wybór pani Clinton byłby niejako przedłużeniem prezydentury Billa, co nie każdemu mogło odpowiadać. Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

cudaczek121

#6281875 Napisano: 09.11.2016 09:49:32 w Wkurza mnie...
asantesana napisał(a):

cb656 napisał(a):

emotka emotka emotka emotka
To, co wyprawiają ci "ludzie", jest tak żałosne, że nie kwalifikuje się nawet do kategorii buractwo. Nie ma takiej skali. Wstyd, żenada, poczucie upokorzenia z faktu bycia Polakiem emotka Nie akceptuję tego emotka

A ja się tak cicho zastanawiam, że skoro ludzie są zdolni tak się upokarzać publicznie dla paru złotych, to co muszą robić, gdy nikt nie widzi... Ja bym z takim wózkiem nie stanęła nawet w masce i peruce.

Jak pisałam ostatnio na forum,że mnie razi takie zachowanie, to zostałam zjechana. Szkoda,że jeszcze zużytych podpasek i tamponów babki na ladę nie wyłożą twierdząc, że im nie podpasowałyemotka Wyświetl w wątku >>
3 honoris, ace, mia 0

cudaczek121

#6281670 Napisano: 08.11.2016 20:12:44 w Wkurza mnie...
synk napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mysia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że jakoś tak się zakręciłam i w ogóle nie kupiłam Calgonu na konkurs z pralkami i nie wzięłam w nim udziału emotka W przyszłym roku muszę się tak jakoś bardziej konkursowo zorganizować. Wkurza mnie jeszcze bardziej fakt,że moja mama oczekuje,że w wieku 32 lat będę jej się tłumaczyła z każdego kroku, gdzie i z kim się spotykam i dlaczego prosto po pracy nie wracam grzecznie do domu,wrr.

Może najwyższy czas się wyprowadzić od rodziców? Nie będziesz się musiała nikomu tłumaczyć emotka

Nie znasz mojej mamy, i tak by codziennie podjeżdżała pod moje mieszkanie i sprawdzała, czy tam jestem i co robię.Jej ingerencja w moje prywatne sprawy już dawno przekroczyła wszelkie granice i ja naprawdę nie wiem, ile czasu jestem w stanie to jeszcze wytrzymać,ech.

zmień miasto...kraj...to jej utrudni ingerencję w Twoje życie. Albo po prostu porozmawiaj. Powiedz żeby się od** emotka

Nie jest to taka prosta sprawa, bo pracuję w firmie ojca i musiałabym przeorganizować całe swoje dotychczasowe życie. Moja mama uważa, że to z troski o mnie i bez niej w życiu zginę. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6281663 Napisano: 08.11.2016 20:06:40 w Wkurza mnie...
Mysia napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że jakoś tak się zakręciłam i w ogóle nie kupiłam Calgonu na konkurs z pralkami i nie wzięłam w nim udziału emotka W przyszłym roku muszę się tak jakoś bardziej konkursowo zorganizować. Wkurza mnie jeszcze bardziej fakt,że moja mama oczekuje,że w wieku 32 lat będę jej się tłumaczyła z każdego kroku, gdzie i z kim się spotykam i dlaczego prosto po pracy nie wracam grzecznie do domu,wrr.

Może najwyższy czas się wyprowadzić od rodziców? Nie będziesz się musiała nikomu tłumaczyć emotka

Nie znasz mojej mamy, i tak by codziennie podjeżdżała pod moje mieszkanie i sprawdzała, czy tam jestem i co robię.Jej ingerencja w moje prywatne sprawy już dawno przekroczyła wszelkie granice i ja naprawdę nie wiem, ile czasu jestem w stanie to jeszcze wytrzymać,ech. Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6281649 Napisano: 08.11.2016 19:52:31 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że jakoś tak się zakręciłam i w ogóle nie kupiłam Calgonu na konkurs z pralkami i nie wzięłam w nim udziałuemotka W przyszłym roku muszę się tak jakoś bardziej konkursowo zorganizować. Wkurza mnie jeszcze bardziej fakt,że moja mama oczekuje,że w wieku 32 lat będę jej się tłumaczyła z każdego kroku, gdzie i z kim się spotykam i dlaczego prosto po pracy nie wracam grzecznie do domu,wrr. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6280438 Napisano: 06.11.2016 23:11:44 w NIE polecam wymiany z....
Co do tego nicku jaulia, to ja się nigdy z nią nie wymieniałam. Moje wymiany na forum polegają zazwyczaj na tym,że zlecam komuś zakupy na konkurs i jak już ktoś ma dla mnie paragon, to za niego płacę.Nigdy mi się jeszcze nie zdarzyło,abym komuś nie przelała kasy/nie doładowała fona za tą usługę.Sama też nie zostałam w ten sposób oszukana. To jest niepojęte,że można czerpać satysfakcję z tego, że się kogoś oszukałoemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6280127 Napisano: 05.11.2016 18:52:43 w SZUKAM....
banka-manka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam info, czy na empik.com jak mam środki na koncie z karty prezentowej 14.06 w zakładce Twoje środki, to mogę za książkę resztę kasy dopłacić gotówką w sklepie przy odbiorze albo przelewem emotka

Chyba każda opcja wchodzi w grę.
Ja płaciłam część zamówienia kartą, a resztę przelewem. Był do wyboru sposób zapłaty. 

Dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6280122 Napisano: 05.11.2016 18:44:54 w SZUKAM....
Szukam info, czy na empik.com jak mam środki na koncie z karty prezentowej 14.06 w zakładce Twoje środki, to mogę za książkę resztę kasy dopłacić gotówką w sklepie przy odbiorze albo przelewememotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6280119 Napisano: 05.11.2016 18:39:44 w Gratulacje! Dla wygranych!
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a): Przed chwilą karta na paliwo 150 zł z Radia Wrocław i po 18-tej mam być na antenie

Gratulacje! emotka Nie słuchałam, niestety, bo nie mam możliwości, ale na pewno warto było! To taki już Twój przedurodzinowy prezent! emotka

Dziękuję Ci,ale ja byłam przekonana,że w tym wątku gratulujemy sobie tylko tych bardziej wypasionych nagródemotka Milo z Twojej strony,że pamiętasz,że mam w piątek urodziny emotka A kartę podaruję Mamie, bo ja i tak nie mam prawka. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6280100 Napisano: 05.11.2016 17:36:39 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przed chwilą karta na paliwo 150 zł z Radia Wrocław i po 18-tej mam być na antenie emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6279332 Napisano: 03.11.2016 19:44:56 w Wkurza mnie...
monisss napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

monisss napisał(a):

moja praca!!! i ludzie, którzy są w niej.. raptem 4 osoby, ale takie nuuuuuuuuuuuuudne , że wlasnie usypiam.. jak ja się cieszę, że znalazłam to forum.

Myślałam, że w pracy się pracuje emotka

Wkurza mnie pogoda. Wiatr, wiatr, wiatr emotka

też emotka ale jak się ma towarzystwo wujowe to wszystko nudzi.. tak wiatr .. deszcz.. eh

no to może w pracy słuchaj radia zamiast tych znajomych.A z wchodzeniem na forum w trakcie pracy radziłabym uważać, bo pracodawca może mieć zainstalowane oprogramowanie na komputerze, na jakie strony wchodzą pracownicy zamiast pracować. U nas w biurze możemy od czasu do czasu wchodzić na prywatną pocztę albo inne strony, pod warunkiem,że praca jest na czas wykonana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6278576 Napisano: 02.11.2016 17:25:27 w moje dzisiejsze wygrane :)
Opaska do snu z panelu Ariadna.Obawiam się,że to niestety ostatnia moja "nagroda" w tym żałosnym roku. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6278408 Napisano: 02.11.2016 14:03:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mkatarzyna90 napisał(a):

A jak to jest właśnie z tymi bramkami, bo patrzyłam, że w Wypasionym są bramki, macie jakieś doświadczenia?? Tam też fuks jak w prince polo czy są jakieś godziny??

Godziny ustalone przez Organizatora Konkursu i tylko jemu znane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6278050 Napisano: 01.11.2016 16:23:41 w Żegnamy zmarłych
poprostuanette napisał(a):

W tym warto przypomnieć sobie naszą forumowiczkę sprzed kilknastu at która odeszla od nas emotka Dziewczyna która zawsze była chętna do pomocy

Dominiko, pamiętamyemotka
Za wszystkich naszych bliskich, którzy odeszli- wieczne odpoczywanie racz Wam dać, Panieemotka Wyświetl w wątku >>
[*] 2 brucee, donpedro9