Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6297201 Napisano: 07.12.2016 11:27:59 w SZUKAM....
pablo75 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam info, czy 12 gb Internetu na miesiąc to jest dużo czy mało emotka Pytam, bo mój ojciec wczoraj był w Plusie w sprawie swojego telefonu i wymyślił,że zrezygnujemy z tradycyjnego internetu w Orange, bo akurat i tak uszkodził nam się router i że będziemy teraz podłączać komórkę do laptopa czy coś takiego i że niby telefon komórkowy będzie służył jako reuter. Ale ja się obawiam, że dla mnie- rasowego konkursowicza oraz moich rodziców 12 gb to będzie za mało emotka A jeszcze jak siostra w marcu wróci z Hiszpanii to już w ogóle.

Pamiętaj że internet po kablu jest zawsze bardziej stabilny niż ten z komórki.Ja miesięcznie zużywam ponad 50 gb zaznaczam że nie gram w gry online tylko przeglądam strony,czasem jakieś seriale z you tube oraz skype.W tej chwili zwykłe strony zawierają dużo materiałów video które same się załączają.Skoro z internetu będzie korzystało kilka osób to 12 gb to niewiele.

Dziękuję Tobie i Bethan też emotka No tak też właśnie myślałam, że to strasznie mało jest. Ja często wchodzę na forum, słucham muzyki na yt, przeglądam pocztę, więc takie 12BG, to tydzień i byłoby po zawodach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6297184 Napisano: 07.12.2016 11:03:51 w SZUKAM....
Szukam info, czy 12 gb Internetu na miesiąc to jest dużo czy małoemotka Pytam, bo mój ojciec wczoraj był w Plusie w sprawie swojego telefonu i wymyślił,że zrezygnujemy z tradycyjnego internetu w Orange, bo akurat i tak uszkodził nam się router i że będziemy teraz podłączać komórkę do laptopa czy coś takiego i że niby telefon komórkowy będzie służył jako reuter. Ale ja się obawiam, że dla mnie- rasowego konkursowicza oraz moich rodziców 12 gb to będzie za małoemotka A jeszcze jak siostra w marcu wróci z Hiszpanii to już w ogóle. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6297151 Napisano: 07.12.2016 09:55:50 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Nic już w tym roku nie wygram. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6296584 Napisano: 06.12.2016 10:14:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

helcia85 napisał(a):

paula9891 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a): Czy ktoś z Was wygrał 500 zł z tej loterii Lotos,gdzie trzeba kupić min. 25 litrów paliwa i chyba co godzinę losują kasę Wczoraj dałam Mamie wygrany z Radio Wrocław talon na 150 zł i zaznaczyłam przy tym,że przy kasie ma koniecznie upomnieć się o ulotkę z info o tej loterii i wziąć paragon Ciekawa jestem, czy ktoś z Forum tam wygrał. Ja wzięłam udział 1 raz i nic Też jestem ciekawa.

3 razy i nic...

u mnie nic  emotka  tradycyjnie nic nie wygrałam

Dzięki.Moi rodzice zwykle tankują na innych stacjach, no ale skoro talon jest i okazja,aby zaoszczędzić parę złotych, to przy okazji zagram emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6296548 Napisano: 06.12.2016 09:47:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś z Was wygrał 500 zł z tej loterii Lotos,gdzie trzeba kupić min. 25 litrów paliwa i chyba co godzinę losują kasęemotka Wczoraj dałam Mamie wygrany z Radio Wrocław talon na 150 zł i zaznaczyłam przy tym,że przy kasie ma koniecznie upomnieć się o ulotkę z info o tej loterii i wziąć paragon emotka Ciekawa jestem, czy ktoś z Forum tam wygrał. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6296280 Napisano: 05.12.2016 16:02:22 w Wkurza mnie...
andziulka21 napisał(a):

No niestety biorąc udział w konkursie trzeba brać pod uwagę to,że wybiera komisja konkursowa i jej subiektywna opinia. I z tym wyborem trzeba się pogodzić. Oczywiście, gdy znaków jest za dużo można reagować, gdy hasło jest plagiatem trzeba reagować. Ale moim zdaniem takie wyśmiewanie wygranych haseł, czy szukanie dziury w całym(patrz literówka, kropka nie tam gdzie trzeba) jest nie fajne i nie fair. Niech każdy postawi się w takiej sytuacji, że wchodzi na forum a tu beka na całego, i obgadywane jest jego hasło nazwane badziewiem i  snucie teorii,że wygrało pewnie przez tort w agencji. Albo jeszcze lepiej, jak się okaże,że naśmiewacie się z hasła forumowego najlepszego przyjaciela.  Myśle, że poczujecie się wtedy strasznie...

Wy naprawdę wierzycie w te szumnie nazywane w Regulaminach konkursów komisjeemotka Posadzą 1 lalunię tudzież lalusia. Ta/ten wylosowuje sobie 100 haseł spośród setek tysięcy podobnych i heja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6294942 Napisano: 02.12.2016 12:40:01 w Wkurza mnie...
Natie77 napisał(a):

A mnie wkurza to,że zawsze mówię swojemu partnerowi,żeby zachowywałnasze paragony.. ale on uważa,że konkursy to bzdura. 

Napisz mi na pw, z jakiego dnia potrzebujesz paragon, to Cię poratuję - być może będzie pasował.Jednakże odpowiem dopiero w poniedziałek, bo mam awarię netu w domu Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6294788 Napisano: 02.12.2016 10:29:02 w PLAGIATY
mirai napisał(a):

shell napisał(a):

edzia21 napisał(a):

shell napisał(a):

Szukałam swoich tekstów i przypadkiem znalazłam praktycznie identyczne NAGRODZONE zgłoszenia!
Sorry ale to już bardzo nie fair! emotka

Piekna i blaskiem emanuje pewnoscia siebie wszystkich zaskakuje bo Elseve mi to gwarantuje wiec w mojej lazience zawsze kroluje.

Czuje sie piekna,blaskiem emanuje,pewnoscia siebie wszystkich zaskakuje.Ten luksus Elseve mi gwarantuje wiec w mej lazience odkad pamietam kroluje.

Wszak to są 2 plagiaty jednego zgłoszenia, które było w innym konkursie emotka   emotka

Wkurzyłam się i to zgłosiłam. Pierwszy raz w życiu!

Mówię NIE plagiatorom! emotka   I mówię NIE takim agencjom, które sobie w kulki lecą, najwyraźniej losując zgłoszenia do otrzymania nagród ( wbrew regulaminowi) ! emotka

PS. Spoko, mogę przegrywać w równej walce ze świetnymi tekstami, ale gry nie fair nie daruję.

A ja powiem tak: popieram Cię w walce z plagiatorami, natomiast w przypadku braków interpunkcyjnych w wygranych zgłoszeniach - chyba też zacznę tak pisać - może w ten sposób uda mi się coś wygrać... emotka .

A w tym Elseve jest jakaś rezerwaemotka Powinna być w przypadku, gdy ktoś nie odeśle paragonu albo dopuści się plagiatu.Jak komuś w ogóle nie wstyd wysyłać cudze hasło jako swojeemotka Pogięło was niektórych, ludzie. Wyświetl w wątku >>
1 dolly 0

cudaczek121

#6294087 Napisano: 01.12.2016 12:33:54 w Gratulacje! Dla wygranych!
petunija1 napisał(a):

OGROMNE GRATULACJE !!! emotka

Ech,szkoda,że już nawet nie można pomarzyć. emotka

Warto mieć marzenia, doczekać ich spełnienia emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6293458 Napisano: 30.11.2016 16:34:04 w Wkurza mnie...
tusienka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

tusienka napisał(a):

Moje roztrzepanie. Bez wątpienia czas na urlop. 
Najpierw Actimel. Wygrałam rękawiczki. Jednak formularz nie dotarł. Piszę więc do organizatora. On na to,że kod zwycięski jest przypisany do innego maila i podał mi początek ... do mojego drugiego maila , który się wklepał przez autouzupełnianie a ja skupiłam się na poprawności kodów a nie takich danych   emotka
Dziś z kolei kazałam mężowi zrobić zakupy na Winiary  emotka emotka

Mnie wkurza Actimel.Wygrałam dziś kubek termiczny, ale pomimo że dodaję plik z kodem, i tak mi wyskakuje: dodaj plik z kodem.Nie wiem, może plik za duży,ale nie umiem zmniejszyć emotka

Najprościej... otwórz za pomocą Painta i I u góry w pasku masz funkcję zmień rozmiar-  wrzuć o 50 % i zapisz - spróbuj może pójdzie. Ta ich  apka w ogóle jest jakaś niedorobiona. Pierwszego dnia już strona siadła- i zniknęła na całą dobę potem z tymi kodami, problemy, brak formularzy ( na wspomnianym drugim mailu też go nie było  emotka )

Dziękuję Ci- w końcu poszło emotka Niby to tylko głupi kubek termiczny, ale skoro się należy, to dlaczego miałam odpuścić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6293364 Napisano: 30.11.2016 14:57:29 w Wkurza mnie...
tusienka napisał(a):

Moje roztrzepanie. Bez wątpienia czas na urlop. 
Najpierw Actimel. Wygrałam rękawiczki. Jednak formularz nie dotarł. Piszę więc do organizatora. On na to,że kod zwycięski jest przypisany do innego maila i podał mi początek ... do mojego drugiego maila , który się wklepał przez autouzupełnianie a ja skupiłam się na poprawności kodów a nie takich danych   emotka
Dziś z kolei kazałam mężowi zrobić zakupy na Winiary  emotka emotka

Mnie wkurza Actimel.Wygrałam dziś kubek termiczny, ale pomimo że dodaję plik z kodem, i tak mi wyskakuje: dodaj plik z kodem.Nie wiem, może plik za duży,ale nie umiem zmniejszyćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6293239 Napisano: 30.11.2016 13:31:42 w Przedszkolaki i przedszkola :)
A propos gier/zabawek dla dzieci takich 2+, polecam serdecznie: https://www.adabo...G80NACFcsW0wodFAkCQA Jeśli link się Wam nie otworzy, wpiszcie sobie w wyszukiwarkę Memo cocimemo. Tak, wiem,że to trochę droga gra, kupowałam ją w zeszłym tygodniu jak jechałam w odwiedziny do niespełna 3- letniej córki mojej koleżanki. Młoda nic tylko non stop gra i gra.Koleżanka zachwycona, ochrzaniła mnie,że zbyt drogi prezent, więc wszystko mi stawiała w Warszawie, opłaciłam sobie tylko bilety tam i z powrotem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6293215 Napisano: 30.11.2016 13:17:05 w SZUKAM....
Ile jest czasu na odesłanie danych z Actimelaemotka Próbuję dodać plik ze skanem kodu,ale wyskakuje mi taki błąd:
Proxy ErrorThe proxy server received an invalidresponse from an upstream server.
The proxy server could not handle the request POST /api/users/win.Reason: Error reading from remote server Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6293046 Napisano: 30.11.2016 10:45:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Bidon z Actimela za drugim wpisanym kodem emotka Wyświetl w wątku >>
1 zubi 0

cudaczek121

#6291966 Napisano: 28.11.2016 15:42:24 w SZUKAM....
Szukam info, czy ktoś z Was zna może jakąś sprawdzoną szkołę językową we Wrocławiu, gdzie mogłabym się zapisać na naukę języka hiszpańskiegoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6291778 Napisano: 28.11.2016 11:41:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były już wyniki Elseve włosy moich marzeń, gdzie były do wygrania m.in. karty przedpłacone i zestawy kosmetykówemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6291732 Napisano: 28.11.2016 10:47:20 w Wkurza mnie...
To po co Wy się w ogóle przyznajecie w tych ogłoszeniach,że to wygrana rzecz jestemotka Nietrafiony prezent i tyle emotka Wkurza mnie,że podczas wizyty w domu koleżanki zaczęłam rozmawiać z jej niespełna trzyletnią córką. Nagle Młoda zaczęła mi coś tam odpowiadać na moje pytania i w pewnym monecie odezwała się do mnie "no tak, ciociu". Na co mama do niej tekstem: "Nie mówi się "no tak", tylko tak, "nie zachowuj się jak mała wieśniareczka" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6291694 Napisano: 28.11.2016 09:42:38 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że od środy nie działa mi w domu internet stacjonarny na laptopie.Niby jest napisane: Dostęp do internetu i siła połączenia: doskonała,a pomimo tego nie działa. Próbowałam resetować router,ale to nic nie dało.Rachunek za Internet na pewno opłacony, bo inaczej byłaby blokada windykacyjne,echemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6288431 Napisano: 22.11.2016 14:19:33 w GFK
monia24 napisał(a):

koki napisał(a):

xooxooxoo napisał(a):

koki, tak chodzi o nagrodę, która miała być wysłana jakoś 14stego poprzedniego miesiąca. Do tej pory jej nie dostałam i jeszcze nie odpisują na maile (ale tutaj też nie mam pewności, że wysyłam na dobrego maila).

Ja czekam na 3 doładowania ale z tego miesiąca, dostałam meila że zostały wysłane 15 i do tego czasu nie doszły emotka  nie wiem czy nie wysłali jeszcze czy na poczcie leżą bo listonosz nie przyniósł emotka  nie wiem co zrobić i gdzie pisać 

Ja dzisiaj dostałam też nadane 15ego.

ooo, to może i ja dziś dostanę doładowanie Heyah 20 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6288430 Napisano: 22.11.2016 14:18:11 w GFK
cikitusia89 napisał(a):

To od razu róbcie zakupy za te punkty, ja się nie zakwalifikowałam

Ty tak na serio myśliszemotka Nachapać się, bo system się rypnął i dali czegoś więcej- to jest właśnie mentalność niektórych Polakówemotka Kiedyś pamiętam była jakaś akcja z jakimś konkursem, gdzie do wygrania były bodajże bony turystyczne. Jakiś pracownik agencji omyłkowo wysłał do wszystkich Laureatów identycznego maila o tychże bonach, a w rzeczywistości główne nagrody miały trafić tylko do kilku osób, a do reszty- nagrody pocieszenia.Gdy Organizator się zorientował,że popełnił błąd i wysłał o tym fakcie info z przeprosinami, ci publicznie na forum zaczęli się odgrażać,że nie odpuszczą i będą walczyć o "swoje". Pazerność ludzka nie zna granic, ludzie opamiętajcie się. Wyświetl w wątku >>
1 taalvikki 0