Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6288356 Napisano: 22.11.2016 13:03:48 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

tereniagno napisał(a):

Chyba coś w tym jest emotka U mnie w Żabce kobieta taka zakręcona, albo niekumata. Kupiłam towar i mówię,że będę płaciła bonem, a ona do mnie,że bonów nie przyjmuje.Pytam ją,dlaczego, przecież to bon z Żabki? Wyjęłam bon i położyłam na ladę. Pani zdziwiona, że Żabka ma jakieś bony,ale wzięła z miną, jakby chciała kogoś zabić emotka 5x wprowadzała kod na kasę i nie chciało jej przyjąć,w końcu wprowadziła,a na koniec zapytała,czy mogę zostawić jej ten paragon,żeby wiedziała jaki towar brałam na bon emotka W tym momencie ją wyśmiałam,bo nie dość,że stałam przy kasie pół h,to jeszcze chciała zabrać mi paragon,który potrzebowałam na konkurs!! Mówię do niej -nie, potrzebuję paragon! Wiecie co zrobiła? przepisała na zwykłej kartce cały paragon. Byłam w szoku emotka

U mnie kobitka bardziej rozgarnięta, co prawda z bonami nie przyszłam do niej, ale haps! paragon na kupkę sobie odłożyła obok kasy, już tam kilkanaście było. A twoja podejrzewam musiała być nowo przyjęta, w "moim" sklepie pewnej mikro sieci w mojej miejscowości zrobili bony na takich tekturkowych cenówkach, które po sklepie są wszędzie porozkładane, z kwotą bonu i jakąś mizerną pieczątką z tyłu. Gdyby nie to, że koło mnie była stara pracownica, to bym chyba wyśmiała coś takiego. Każdy mógł wziąć cenówkę ze sklepu albo kupić, na pęczki takich w papierniczych, jakąś pieczątkę przybić i pójść do sklepu zrealizować. Nieraz kasjerki potem muszą z własnej kieszeni za to płacić. Zresztą, jak powszechnie na forum wiadomo, nieraz kasjerka mając plakat konkursowy powieszony nad głową, jest zdziwiona, że jest konkurs w jej sklepie emotka

cudaczek121 nie wiem, czy ktoś ci odpisał wcześniej, ale tak, były wtedy promocje na Nescafe, 4 szt za 3zł czy jakoś tak, o ile się brało 3w1, bo na 2w1 nie było promocji i na smakowe też nie. Ja mam piękny paragon za prawie 5zł, bo pijam bez cukru, a i tak ta śmietanka z tego słodka jakaś emotka

Uznali mi ten paragon Nescafe, niestety tylko bilety,ech. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6288352 Napisano: 22.11.2016 13:00:41 w moje dzisiejsze wygrane :)
luko922 napisał(a):

1/5 z Nescafe to słuchawki  emotka
Pewnie reszta to bilety, ciekawe emotka  

U mnie też tylko bilety,a nawet nie raczyli odpisać na maila, co wygrałam.Co najdziwniejsze, uznali paragon, na którym było napisane Nescafe Gold, a te saszetki Gold w ogóle brały udziałemotka Ponadto dołączyli do tych biletów normalnie wystawiony na nie paragon na 42 zł tak jakbym je sobie sama kupiła w kinie emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6288135 Napisano: 22.11.2016 09:24:20 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja koleżanka z pracy notorycznie mówi do nas i w obecności klientów: "lubieją" i "dawają" zamiast lubią i dają. Głupio mi zwracać jej uwagę, bo poza tym jest miła i rzetelna w tym, co robi w biurze. Powiedziałabym,że jest wręcz przesłodzona:"teraz możecie Państwo sobie zdjąć kurteczki, a następnie okazać do wglądu dowodziki osobiste" emotka

Wkurza mnie, gdy ktoś po przecinku nie wstawia spacji.
Czy to znaczy, że jestem podły? emotka

Ależ ja nigdzie nie napisałam,że Ty czy też moja koleżanka z pracy, jesteście podli emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6288045 Napisano: 21.11.2016 22:52:21 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

melissa napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Wkurzają mnie zapisy na Świeżaki, toć to durnota.
Komuna wróciła czy co... emotka

Czytając kolejne doniesienia z "afery świeżakowej" bardzo się cieszę, że moje dzieci nie uległy zbiorowej histerii i kompletnie nie są zainteresowane tymi maskotkami, a ja nie muszę biegać do Biedronki:)

Dokładnie emotka nasz rejon chyba nie rozumie fenomenu tych niby-maskotek. Walały się po biedronkowych półkach i jakoś nie widziałam nigdy, by ktoś się zainteresował emotka tym bardziej dziwi mnie to, co czytam...

Czy ja wiem, czy nie uległ temu fenomenowi. Pani u mnie w Biedronce stwierdziła, że ponoć w samym Wrocławiu 12 osób straciło pracę, bo rozdawali na prawo i lewo te nieszczęsne naklejki nawet jeśli ktoś nie miał zakupów za 40 zł. Ja się zastanawiam, co takiego dzieciaki widzą w tych maskotkach emotka
Wkurza mnie,że moja koleżanka z pracy notorycznie mówi do nas i w obecności klientów: "lubieją" i "dawają" zamiast lubią i dają. Głupio mi zwracać jej uwagę, bo poza tym jest miła i rzetelna w tym, co robi w biurze. Powiedziałabym,że jest wręcz przesłodzona:"teraz możecie Państwo sobie zdjąć kurteczki, a następnie okazać do wglądu dowodziki osobiste" emotka Wyświetl w wątku >>
1 brucee 0

cudaczek121

#6287356 Napisano: 20.11.2016 13:33:41 w Wkurza mnie...
olus15 napisał(a):

cc investigator  zapewne gość skasował tylko jedną sztukę , on jest dość zakręcony , a reszty nie. Pamiętam , że w szafce leżało kilka sztuk ,a my normalnie tego nie kupujemy , więc musiały być z tego konkursu , bo w innym nie brałam udziału.
Po co miałabym specjalnie źle kupować , na par jest też Frugo , bo to były konkursowe zakupy.

W tych Freshach i Żabkach to w ogóle jakieś młoty pracująemotka Wczoraj chyba ze 40 minut czekałam przy kasie, bo Pan miał problem z nabiciem 2 paczek Cheetos no i jeszcze przy okazji brałam kilka zdrapek i gierek Lotto, to już w ogóle dla niego czarna magia.Ja wiem, skaranie boskie mają z tym Lotto, no ale czy to moja wina,że ich szefostwo zgodziło się na te gierki w sklepie emotka Po mojemu, to jak na paragonie widnieje napis Nescafe, a nie np. Tchibo, to generalnie powinni w Agencji uznać taki paragon,ale jak już masz niewłaściwą ilość produktów konkursowych, to klops. Ja to w takim razie też mam zły paragon, bo na moim są te saszetki Nescafe po 59 i 69 groszy, chyba że jakaś promocja wtedy była na nie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6287063 Napisano: 19.11.2016 14:21:31 w Wkurza mnie...
mixik napisał(a):

Kompletny brak farta w obecnych loteriach, czy to smsowych, czy "wpisz, wcisnij i sprawdz czy wygrales". Nie pamietam kiedy cos takim jednym strzalem ugralem... oj daaawno temu

Bo teraz nastały ciężkie czasy, więcej przypadkowych osób gra i coraz trudniej coś ugrać. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6287061 Napisano: 19.11.2016 14:17:43 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cb656 napisał(a):

Strasznie, ale to potwornie, wkurzyła mnie dziś jedna "stara" forumowiczka, która przysłała do mnie maila...

No to napisz do Niej i zwróć jej uwagę emotka

Kasiu, już to zrobiłem - pierwszy raz kilka lat temu, bo już wcześniej TEŻ się to zdarzyło. Teraz drugi raz. Niestety - jak widać - nie wyciągnęła z tego żadnych wniosków.
Wkurza mnie takie coś - latami się nie odzywa, nie wymieni żadnych nawet grzecznościowych uwag typu "a co tam słychać, bo u mnie to czy tamto". Nic. Ale jak przychodzi kryska na Matyska i potrzebuje na gwałt głosów, to oczywiście bach! i jest spam w skrzynce. Bo jak spam odbieram takie maile. emotka To wysoce irytujące jest.

Wybacz Edytce, bo się pogubiła, ale sympatyczna z niej babka.Jesteśmy "sąsiadami" na tej liście mailingowej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6286741 Napisano: 18.11.2016 16:56:59 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Strasznie, ale to potwornie, wkurzyła mnie dziś jedna "stara" forumowiczka, która przysłała do mnie maila... emotka
Chodzi o brak zasad, nieznajomość podstaw netykiety. Nie rozsyła się wiadomości, w taki sposób, że NIEZNAJĄCYCH SIĘ wzajemnie odbiorców pakuje do jednego worka, czyli w pole adresu "wyślij do". No nie robi się tak i już!! emotka
Można robić masowe wysyłki, ale korzysta się wtedy z pola "kopia UKRYTA" i tam można wrzucić swoją listę mailongową, wtedy każdy dostanie wiadomość, ale NIE DOSTANIE dziesiątków adresów pozostałych odbiorców!!
Noż qrna olek, niby taka mądra, książki chce pisać, ale podstawowych zasad pisania w necie nie zna?!
Kto to widział!!! emotka JA SOBIE NIE ŻYCZĘ.

No to napisz do Niej i zwróć jej uwagę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6286609 Napisano: 18.11.2016 12:59:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dang21 napisał(a):

luko922 napisał(a):

marzenier napisał(a):

Odzywal sie dzisiaj do kogoś ZEG w spr wie nagród z Żabki tj.z informacja co się wygrało 

Też mnie to ciekawi ;d

A nie możecie sami do nich napisać? emotka

Ależ ja wczoraj napisałam zapytanie przy okazji odsyłania danych,ale nie odpisali, co wpadło emotka Pewnie napiszą jak 23 listopada zakończą weryfikację albo będziemy mieć niespodziankę jak przyjdzie przesyłka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6286597 Napisano: 18.11.2016 12:50:23 w SZUKAM....
@ marzenier- zabawka taka jak tu: https://www.bajab...coccimemo-janod.html Zapłaciłam za nią w empiku 118,99 zł, niby drożej niż w tym sklepie,ale doliczając koszty kuriera wyjdzie drożej, a jak odbieram osobiście w empiku, to za dostawę nic nie płacę.Zresztą jak już pisałam w empiku mam i tak taniej ze względu na to,że ciągle tam wygrywam jakieś bony. W przyszły czwartek mam jechać z tym prezentem do Warszawy, więc nie mam za dużo czasu,aby szukać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6286510 Napisano: 18.11.2016 11:23:48 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, a może bardziej smuci, że wczoraj zmarła półtoraroczna córka mojej siostry przyjaciółki emotka Malutka od urodzenia cierpiała z powodu kłopotów z oddychaniem, a pomimo to jak koleżanka trafiła z nią ostatnio do szpitala na obserwację, lekarze po 2 dniach wypisali ją do domu nie zleciwszy szczegółowych badań, pomimo tego,że dziecko było z grupy podwyższonego ryzykaemotka Tak to właśnie w tej Polsce jest, że jak nie dasz w łapę, nie zapukasz do odpowiednich drzwi, to zdychaj sobie człowieku emotka Rodzice mi opowiadali, że kiedy ja się rodziłam 32 lata temu, ojciec z dziadkiem dali lekarzowi równowartość 120 marek niemieckich w 1984 roku, co ponoć stanowiło półroczną pensję tego doktora.Urodziłam się z wodogłowiem, łeb podobno jak bania wielki,a ten zaproponował termin operacji za kilka tygodni.Oczywiście po odpowiedniej gratyfikacji pieniężnej zostałam zoperowana już następnego dnia.Przecież mogłam umrzeć albo w "najlepszym" przypadku zostać warzywkiem.Bardzo ubolewam,że od tego czasu w polskiej służbie zdrowia nic się nie zmieniłoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6286489 Napisano: 18.11.2016 11:03:11 w SZUKAM....
Nawiązując do moich poprzednich postów w tym temacie, postanowiłam kupić dla dziecka koleżanki takie coś:http://www.empik....09009028,zabawki-pl. Jako że prezent jest drogi, koleżanka sama zaproponowała,że się ze mną na niego złoży:"bo przecież Kasiu nie mogę zgodzić się na to,abyś wydawała na moją córkę tyle pieniędzy". Dobrze,że ostatnio wygrałam 40 zł do empiku z ankiet, to mnie tak nie pokopie po kieszeniemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6286206 Napisano: 17.11.2016 20:08:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

ewunia napisał(a):

mia napisał(a):

ewunia napisał(a):

Czy w konkursie Nescafe Żabka wygrał ktoś coś innego niż bilety do kina?

A skąd wiadomo, co się wygrało? emotka

W mailu z danymi poprosiłam o informację zwrotną jakiego rodzaju nagrodę wygrałam i odpisali, że "bilet do kina".

Aha, to ja o nic nie prosiłam, bo myślałam, że te turonie same z siebie poinformują... emotka Brawo ja.

W Nestle Niebieskim Misiu nie trzeba było prosić - sami mówili co i jak...w odpowiedzi zwrotnej. 

Mi też nie odpisali, co wygrałam,ale zapewne bilety.Przy okazji: oddam za darmo 1 wolny zwycięski numer z Nescafe niespodzianką- sms słany 1 listopada, więc trzeba mieć paragon sprzed tej daty swój.pw

Ogłoszenie nieaktualne już Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6286200 Napisano: 17.11.2016 20:02:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia21 napisał(a):

mia napisał(a):

ewunia napisał(a):

mia napisał(a):

ewunia napisał(a):

Czy w konkursie Nescafe Żabka wygrał ktoś coś innego niż bilety do kina?

A skąd wiadomo, co się wygrało? emotka

W mailu z danymi poprosiłam o informację zwrotną jakiego rodzaju nagrodę wygrałam i odpisali, że "bilet do kina".

Aha, to ja o nic nie prosiłam, bo myślałam, że te turonie same z siebie poinformują... emotka Brawo ja.

W Nestle Niebieskim Misiu nie trzeba było prosić - sami mówili co i jak...w odpowiedzi zwrotnej. 

Mi też nie odpisali, co wygrałam,ale zapewne bilety.Przy okazji: oddam za darmo 1 wolny zwycięski numer z Nescafe niespodzianką- sms słany 1 listopada, więc trzeba mieć paragon sprzed tej daty swój.pw Wyświetl w wątku >>
0 1 madzia1-s

cudaczek121

#6286197 Napisano: 17.11.2016 19:55:57 w SZUKAM....
Czy jak się wygra cokolwiek z wypasionego, to przychodzi jakieś info na maila.Pytam, bo przed chwilą grałam, niby ten tort się kręcił,a nie dostrzegłam napisu żadnego. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6285864 Napisano: 17.11.2016 13:44:34 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

cb656 napisał(a):

lager napisał(a):

Świetny pomysł z tym trzymaniem pustych, śmierdzących opakowań po zakisłym mleku w kartonie. Zapach po kilku tygodniach - bezcenny.

Nikt nie obiecywał, że życie konkursowicza to kraina świeżym mlekiem i pachnącym miodem płynąca. Tak, to tylko w bajkach.
W realu są też ścieki, które niestety cuchną emotka
P.S. Nie masz w zwyczaju płukać kartonów przed wyrzuceniem? Tak zalecają wszyscy znawcy tematu - a karton po mleku jest kartonem. No, z domieszką folii, ale to jeden pojemnik na oba. w pojemnikach na plastiki/papier/metale powinny znajdować się TYLKO te składniki. Odpadki organiczne (czytaj: rozkładające się resztki mleka) należy umieszczać w pojemnikach na śmieci MIESZANE. emotka

A ja właśnie słyszałam - od przedstawiciela firmy zajmującej się gospodarowaniem odpadami - że właśnie nie należy płukać czy wręcz myć kartonów czy słoików, bo jest to nieekologiczne marnowanie wody i detergentów. Należy opakowania opróżnić na tyle, na ile się da, np. wybierając resztki łyżeczką i już. Jedyny wyjątek - folii i papierków po tłuszczach - np. maśle nie należy wrzucać do papieru/plastików, tylko do zmieszanych.
PS. Nie segregujesz osobno papieru i plastików/metali? U mnie są na to osobne worki.
A w kwestii promocji mlecznych wycinam tylko fragment z kodem, przepłukuję pod kranem i po sprawie emotka

Ja i moja rodzina na początku jak u Nas wprowadzili tą całą segregację odpadów, to się dziwiliśmy i stwierdziliśmy,że to dodatkowy kłopot będzie.Dobrze,że mamy w miarę dużą kuchnię i spiżarkę, to jest gdzie te 4 kosze rozparcelować emotka Teraz to mi nawet pasuje ten podział na papier, plastik, szkło i odpady zmieszane. Jak jestem w pracy czy u kogoś innego w domu, kto nie segreguje, to mam taki odruch,że szukam, gdzie mogę wyrzucić coś, co nie jest odpadem zmieszanym emotka Co do mleka, to robię identycznie jak Ty- odcinam tylko potrzebny fragment opakowania. Wyświetl w wątku >>
1 slonko365 0

cudaczek121

#6285753 Napisano: 17.11.2016 12:10:37 w SZUKAM....
Dziękuję wszystkim za Wasze sugestie.Ten kot w worku i warzywa do krojenia wydają się super. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6285544 Napisano: 16.11.2016 22:11:47 w SZUKAM....
Szukam pomysłu na prezent dla 2 i półletniej dziewczynki. Jej mama powiedziała mi, że "jeśli już koniecznie Kasiu nalegasz, aby coś kupić, to kup jej jakąś grę". Ponoć Młoda jest bardzo rozwinięta intelektualnie emotka No pewnie,że trzeba coś kupić, bo jak to tak, do dziecka z pustymi rękami jechać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6285374 Napisano: 16.11.2016 17:54:25 w moje dzisiejsze wygrane :)
Niespodzianka od Nescafe- pewnie bilety Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6285233 Napisano: 16.11.2016 14:05:04 w SZUKAM....
kurczak5 napisał(a):

kurczak5 napisał(a):

szukam paragonów z Wrocławia do kina,teatru, zoo, basen itp. - wszelka działalność rozrywkowa, kulturalna i sportowa. (w pracy zwracają nam 30% wartosci biletu, ale musze uzbierac paragonow na az 400 zl...) help!

a za jaki okres czasu potrzebujeszemotka Wyświetl w wątku >>
0 0