Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6277729 Napisano: 31.10.2016 13:33:33 w Wkurza mnie...
jokan napisał(a):

amif napisał(a):

wkurzyło mnie Almette, dzisiaj 2 maile o weryfikacji zgłoszenia - kody wysłane w dniu wczorajszym, dzisiaj chcą oryginały paragonów, wieczka i nr ID zgłoszeń, nie wygrałam a chcą wieczka? rozumiem jakby była wygrana to ok, wyślę im skan, nic więcej emotka

ja bym tez nie odsylala, chyba im sie cos w glowach poprzewracalo emotka - wkurzajace to jest

Ja wysłałam swoje 5 zgłoszeń smsem i do mnie nic nie pisali,aby im coś odesłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6277726 Napisano: 31.10.2016 13:30:52 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

Szalenie mnie wkurza istnienie takich akcji (bo przecież na nazwę "konkurs" nie zasługują), w których cały mechanizm opiera się na zasadzie: kup, wypróbuj, a jak nie będzie smakowało, zwrócimy ci pieniądze. W moim odczuciu jest to podpucha Organizatorów, którzy najprawdopodobniej wychodzą z założenia, że uczestnik KUPI PRODUKT, na który wcześniej nie zwróciłby uwagi, czyli cel marketingowy został osiągnięty, a ewentualne koszty takich zwrotów (których przecież nie będzie zbyt wiele, bo dla uczciwego człowieka to wstyd oszukiwać) są wliczone w koszty reklamy. No i w takim znaczeniu ja się wpisuję w to myślenie Organizatora, bo
dla mnie osobiście taki zwrot pustego opakowania (pustego i czystego, no bo przecież zgodnie z zasadami higieny nie wypada odnosić naczynia z resztkami psującej się żywności) byłby szalenie żenujący, nie umiałbym tak po prostu powiedzieć:

"oddajcie kasę zgodnie z Regulaminem, bo było wstrętne. No a słoik wylizałem do czysta nie dlatego, że mi smakowało i tylko ściemniam, ale dlatego, by wam na zapleczu nie śmierdziały rozkładające się resztki."

No nie, nie i nie. Po prostu zapadłbym się pod ziemię ze wstydu  emotka Owszem, zdarzało się, że coś mi nie smakowało, ale wtedy to po prostu wyciągałem wnioski na przyszłość i więcej tego produktu nie kupowałem. emotka

Ja w wieku 32 lat już dokładnie wiem, co mi smakuje,a co nie. Moja rodzina też ma swoje ulubione marki produktów i raczej nie eksperymentuje z nowymi.Mama często kupuje w Lidlu i spytałam ją, czy gdyby jej coś jednak nie posamakowało, zaniosłaby to z powrotem do sklepu oczekując zwrotu kasy. Powiedziała,że absolutnie nie, zazwyczaj robi świadome zakupy, ona woli wyrzucić do kosza,a nie robić "wiochę" w sklepie, nawet za przyzwoleniem Organizatora akcji. Ale skoro inni ludzie tak robią, to ich sprawa.
Wkurza mnie,że dziś są urodziny ojca,a u nas ma nie być wody do 16-tej, bo jest jakaś awaria i ciężko cokolwiek zrobić. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6277257 Napisano: 29.10.2016 22:41:33 w Wkurza mnie...
mia napisał(a):

Właśnie zobaczyłam, że w loterii Biedronka Winiary nie ma rezerwy do nagród II i III stopnia, i szlag mnie na miejscu trafił. emotka
Nie ma to, jak łatwy zarobek dla organizatora. emotka

Ten zapis w regulaminie jest absolutnie bez sensu- w każdym konkursie powinna być rezerwa. Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

cudaczek121

#6277251 Napisano: 29.10.2016 22:13:04 w Wkurza mnie...
poprostuanette napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś mi się rozmagnesowała karta do bankomatu albo coś takiego, w każdym razie jest uszkodzona i już nie mogę nią wcale płacić. Poszłam więc do banku,aby wypłacić kasę na dowód osobisty,ale niestety w tym oddziale ING, gdzie poszłam w ogóle nie mają opcji wypłacania kasy. Pytam więc panią, która mnie obsługiwała, czy mogłaby mi wskazać placówkę Banku, gdzie mogłabym dokonać wypłaty za okazaniem dokumentu stwierdzającego tożsamość,to nie ma takiej możliwości, bo ona nie wie.No to emotka pięknie, na długi weekend zostałam bez pieniędzy, a na nową kartę muszę czekać 8 dni roboczych emotka Dobrze,że mam od kogo pożyczyć pieniądze, ale to dla mnie taki dyskomfort,że muszę pożyczać, skoro mam własne środki na koncie,wrr.

a przez aplikacje ING po przez Blika nie możesz wypłacić w bankomacie?

Wstyd się przyznać,ale nawet nie wiem, co to jest ten blik emotka Teraz to już i tak chyba musztarda po obiedzie, bo Pani w banku mi zlikwidowała starą kartę i złożylam wniosek o wydanie nowej.

Dobra, doedukowałam się w necie, co to ten blik, nawet zainstalowałam na na swoim fonie aplikację konta z Lwem. Kliknęłam na ikonkę lwa, to mi kazali wklepać wcześniej ustalony pin,co też uczyniłam,ale co dalej, to nie wiem emotka

Karta do tej usługi nie jest potrzebna, teraz należy podejść do bankomatu z telefonem i wypłacić.
Dokładną instrukcje masz na stronie http://www.blikmobile.pl/#ING_Bank trzeba poszukać jak wypłacić ( http://www.blikmobile.pl/#t-1753 )

Miałam podobną sytuację. Długi weekend a ja kartę zgubiłam.

idziesz do bankomatu no euronet wybierasz wyplacam be zkarty... blik i wklepujesz kod (pin który załaczyłaś w aplikacji). Aplikację włącz przed samym podejściem do bankomatu emotka

Dziękuję Wam- trochę techniki i już człowiek się gubi.Jejku, jak ja nie lubię jak mi się nagle zmienia coś, do czego przywykłam i muszę robić coś w inny sposób,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6277185 Napisano: 29.10.2016 17:26:17 w Dziś cieszę się z.....
Cieszę się, że tegoroczne święta Bożego Narodzenia spędzę w Barcelonie ze swoją siostrą,która pod koniec września poleciała tam na Erasmusa. Z przebywania z tego tytułu także ze swoimi rodzicami 24 godziny na dobę cieszę się natomiast już dużo mniej, bo moja Mama już kombinuje jakby tu do słoików poupychać wszelkie potrawy wigilijneemotka To trzeba będzie chyba jakiegoś kuriera zamówić zamiast samolotu emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6277180 Napisano: 29.10.2016 17:17:52 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że dziś mi się rozmagnesowała karta do bankomatu albo coś takiego, w każdym razie jest uszkodzona i już nie mogę nią wcale płacić. Poszłam więc do banku,aby wypłacić kasę na dowód osobisty,ale niestety w tym oddziale ING, gdzie poszłam w ogóle nie mają opcji wypłacania kasy. Pytam więc panią, która mnie obsługiwała, czy mogłaby mi wskazać placówkę Banku, gdzie mogłabym dokonać wypłaty za okazaniem dokumentu stwierdzającego tożsamość,to nie ma takiej możliwości, bo ona nie wie.No to emotka pięknie, na długi weekend zostałam bez pieniędzy, a na nową kartę muszę czekać 8 dni roboczych emotka Dobrze,że mam od kogo pożyczyć pieniądze, ale to dla mnie taki dyskomfort,że muszę pożyczać, skoro mam własne środki na koncie,wrr.

Wstyd się przyznać,ale nawet nie wiem, co to jest ten blik emotka Teraz to już i tak chyba musztarda po obiedzie, bo Pani w banku mi zlikwidowała starą kartę i złożylam wniosek o wydanie nowej.

Dobra, doedukowałam się w necie, co to ten blik, nawet zainstalowałam na na swoim fonie aplikację konta z Lwem. Kliknęłam na ikonkę lwa, to mi kazali wklepać wcześniej ustalony pin,co też uczyniłam,ale co dalej, to nie wiememotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6277162 Napisano: 29.10.2016 16:07:39 w Wkurza mnie...
kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wstyd się przyznać,ale nawet nie wiem, co to jest ten blikemotka Teraz to już i tak chyba musztarda po obiedzie, bo Pani w banku mi zlikwidowała starą kartę i złożylam wniosek o wydanie nowej. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6276952 Napisano: 28.10.2016 20:51:51 w Wkurza mnie...
pakowa napisał(a):

kumulacja napisał(a):

oryginalny80 napisał(a):

Wysłałem wczoraj dwa fajne zgłoszenia na Auchan, ale chyba tylko ja w całym kraju źle rozwiązałem rebus, i zamiast kawaleria napisałem kawaler  emotka

Ja też pisałam kawaler, bo nie ma słowa kawalerja!

wczorajsza odpowiedź na pytanie konKursowe Auchana według mnie bardzo kreatywna, składniowo poprawna i wszelkie  ah eh oh i co źle rebus rozwiązany ...ja głupia myślałam że to kawaler a nie nieistniejąca KAWALERJA! 

Wyszłam z tego samego założenia,że nie ma słowa KAWALERJA, więc dałam kawaler.
Wkurza mnie,że dziś mi się rozmagnesowała karta do bankomatu albo coś takiego, w każdym razie jest uszkodzona i już nie mogę nią wcale płacić. Poszłam więc do banku,aby wypłacić kasę na dowód osobisty,ale niestety w tym oddziale ING, gdzie poszłam w ogóle nie mają opcji wypłacania kasy. Pytam więc panią, która mnie obsługiwała, czy mogłaby mi wskazać placówkę Banku, gdzie mogłabym dokonać wypłaty za okazaniem dokumentu stwierdzającego tożsamość,to nie ma takiej możliwości, bo ona nie wie.No to emotka pięknie, na długi weekend zostałam bez pieniędzy, a na nową kartę muszę czekać 8 dni roboczychemotka Dobrze,że mam od kogo pożyczyć pieniądze, ale to dla mnie taki dyskomfort,że muszę pożyczać, skoro mam własne środki na koncie,wrr. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6276322 Napisano: 27.10.2016 22:30:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
squika napisał(a):

Dzwoni dzisiaj do mnie Albedo - serce mocniej bije,
Pani mówi, że dzwoni w sprawie loterii Winiary - już prawie mam zawał, 
okazuje się, że nie dołączyłam ksero dowodu do danych wysłanych na fartuszek -   emotka emotka emotka

osiągnęłam konkursowe dno  emotka

ja tak miałam tydzień temu- okazało się,że nie podpisałam formularzaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6276242 Napisano: 27.10.2016 20:03:22 w Dziś cieszę się z.....
cb656 napisał(a):

Dziś cieszę się, że nasza znajoma z forum okazała się bohaterką przedstawienia teatralnego w teatrze we Wrocławiu:
emotka emotka Wygraj zaproszenie na sztukę "Cudaczek Wyśmiewaczek" Teatru na Ostrowie - Wrocław

Janusz, Ty jesteś niemożliwyemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6276237 Napisano: 27.10.2016 19:55:48 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Z Pelafenu nawet durnego pająka nie potrafiłam wygrać.Od listopada nie zagram już w żadnym konkursie promocyjnym, przysięgam, jak babcię drybcię kochamemotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, maryam 0

cudaczek121

#6276233 Napisano: 27.10.2016 19:53:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

asantesana napisał(a):

Że niby jakby rebus był za trudny (kawa-ler), to jeszcze go zobrazowali ludzikiem?

Tak właśnie  emotka

no wiecie, niektóre poprzednie rozwiązania rebusów, np. ten z pitną czekoladą, nie dla wszystkich były takie oczywiste, więc wszystko jest możliwe Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6276035 Napisano: 27.10.2016 15:06:20 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asantesana napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

luko922 napisał(a):

Wydaje mi się, że kawaleria. I wydaje mi się, że rebusy tworzy on: https://www.facebook.com/panjaron/
Często są tego typu, że ma w rebusie I, a ma być J itp. 

A mi się wydaje,że nie kawaleria tylko samo słowo kawaler, gdyż kawaleria piszemy przez "i" krótkie.Po mojemu to ten typek wskazuje sam siebie,że jest kawalerem emotka

Że niby jakby rebus był za trudny (kawa-ler), to jeszcze go zobrazowali ludzikiem? emotka

Nie, raczej słowo kawaleria jest nie wszystkim znane i takie bardziej wyszukane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6275868 Napisano: 27.10.2016 11:44:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Wydaje mi się, że kawaleria. I wydaje mi się, że rebusy tworzy on: https://www.facebook.com/panjaron/
Często są tego typu, że ma w rebusie I, a ma być J itp. 

A mi się wydaje,że nie kawaleria tylko samo słowo kawaler, gdyż kawaleria piszemy przez "i" krótkie.Po mojemu to ten typek wskazuje sam siebie,że jest kawalerem emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6275475 Napisano: 26.10.2016 15:53:31 w SZUKAM....
Szukam info ile czasu jest na odesłanie danych z konkursu Pelafen.Nie wiem, czy coś tam wygrałam, pytam profilaktycznie, bo konkursowy fon zostawiłam w domu, a nie będę dziś tam nocować, więc nie mam jak sprawdzić. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6273927 Napisano: 23.10.2016 20:37:28 w Wkurza mnie...
jomajd86 napisał(a):

październikowa posucha ;/ 

a mnie wkurza całoroczna posucha konkursowa.Tak kiepskiego roku konkursowego to od 10 lat nie miałamemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6273555 Napisano: 22.10.2016 11:01:36 w Smolar
rpk napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ja Wam powiem, z matematyki zawsze byłam noga i gdybym musiała ją zdawać na maturze, to bym pewnie tej matury do dziś nie zdobyła.Mam gdzieś rachunek prawdopodobieństwa- nie wierzę w takie rzeczy.Jeśli ktoś ma wygrać, to wygra nawet jednym czy kilkoma zgłoszeniami.Nigdy nie kupuję produktów, które nie przydadzą się mi czy mojej rodzinie, więc niepotrzebnie kasy nie tracę.No,ale w moim przypadku miło by było coś wygrać przy okazji, skoro i tak dany produkt muszę nabyć emotka

Tylko że ty masz dużo szczęścia albo zdolności do konkursów a ja niestety nie emotka więc odpuściłem sobie wszelkie konkursy i hasłowe a gram tylko w loteriach skoro w tym dobrze idzie. Każdy powinien siedzieć tam gdzie mu się powodzi emotka i zdać sobie sprawę że do pewnych rzeczy się nie nadaje albo nie ma predyspozycji.

W tym roku wygrałam tylko raz w konkursie opisowym na Fb talon na buty za 200 zł do Intershoe,a tak poza tym to w żadnym innym konkursie sms w tym roku, gdzie trzeba było dokończyć zdanie/ułożyć hasło.Nie wiem, co tam ludzie wypisują w tych zgłoszeniach,że wygrywają w konkursie kreatywnym kilka/kilkanaście nagród.Moje konkursowe szczęście uleciało bezpowrotnie w zeszłym roku w październiku kiedy to wygrałam pobyt spa z Ferrero.Od tego czasu same pierdoły wpadają do 200 zł wartości. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6273548 Napisano: 22.10.2016 10:53:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
O 9.49 kolejne pudło z Ferero Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6273545 Napisano: 22.10.2016 10:43:17 w Wkurza mnie...
neuronus napisał(a):

Wkurza mnie, że ludzie w Kauflandzie, oprócz "normalnych" produktów, muszą jeszcze kupić piwo, jakby nie mogli bez tego wytrzymać...

A co Cię obchodzą zakupy innych ludziemotka Pilnuj swojego wózkaemotka Wyświetl w wątku >>
1 moniazr 0

cudaczek121

#6273536 Napisano: 22.10.2016 10:17:13 w Smolar
Ja Wam powiem, z matematyki zawsze byłam noga i gdybym musiała ją zdawać na maturze, to bym pewnie tej matury do dziś nie zdobyła.Mam gdzieś rachunek prawdopodobieństwa- nie wierzę w takie rzeczy.Jeśli ktoś ma wygrać, to wygra nawet jednym czy kilkoma zgłoszeniami.Nigdy nie kupuję produktów, które nie przydadzą się mi czy mojej rodzinie, więc niepotrzebnie kasy nie tracę.No,ale w moim przypadku miło by było coś wygrać przy okazji, skoro i tak dany produkt muszę nabyć emotka Wyświetl w wątku >>
2 alea, donia7 0