Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#6269016 Napisano: 13.10.2016 15:07:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

mariolakal napisał(a):

magalan83 napisał(a):

Po jakim czasie od pojawienia się wyników informują wygranych z paczki sprzątaczki? 

Podpinam się... Pytałam już o to wielokrotnie, ale nikt nie udzielił odpowiedzi...  emotka

Poczaruj, żebym wygrała, to Ci dam znać emotka

To jest jedyna loteria, w której wygrywam w każdej edycji.Ostatnio wygrałam u nich w kwietniu, to może teraz też się uda.Niby tylko zestaw produktów,ale zawsze coś.Dziś właśnie zakupiłam Duck, to puszczę 1 zgłoszenie. Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

cudaczek121

#6268881 Napisano: 13.10.2016 13:00:25 w SZUKAM....
mika0103 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

banka-manka napisał(a):

Jak należy przechowywać paragony w lodówce  emotka
Tylko w koszulkę, czy jeszcze jakoś? Jak w koszulkę, to ją zawinąć/zakleić żeby wilgoć się nie dostała czy to nie istotne? 
Nakupiłam paragonów, wyniki mają być dopiero w grudniu, a już są słabo wydrukowane i boję się, że przy ewentualnej późniejszej wysyłce zostanie biała kartka.  

Niektórzy polecają też przechowywanie w albumie na zdjęcia.
Jak się wygra w paczce- sprzątaczce, to oni wymagają oryginału pocztą tradycyjną czy scan na maila emotka

skan

dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6268870 Napisano: 13.10.2016 12:49:32 w SZUKAM....
banka-manka napisał(a):

Jak należy przechowywać paragony w lodówce  emotka
Tylko w koszulkę, czy jeszcze jakoś? Jak w koszulkę, to ją zawinąć/zakleić żeby wilgoć się nie dostała czy to nie istotne? 
Nakupiłam paragonów, wyniki mają być dopiero w grudniu, a już są słabo wydrukowane i boję się, że przy ewentualnej późniejszej wysyłce zostanie biała kartka.  

Niektórzy polecają też przechowywanie w albumie na zdjęcia.
Jak się wygra w paczce- sprzątaczce, to oni wymagają oryginału pocztą tradycyjną czy scan na mailaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6268765 Napisano: 13.10.2016 10:30:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
krysia1978 napisał(a):

A i ja nic ,coca cola już z 6 zgłoszen ,paczka sprzątaczka 3,ferrero 1 , i nic 0 aż smutno!   emotka     Ach  !

a z tą paczką sprzątaczką, to nie jest przypadkiem tak,że  zgłoszenie bierze udział dopóki nie zostanie wylosowaneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6268739 Napisano: 13.10.2016 09:58:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
agniehaha89 napisał(a):

Agnes napisał(a):

otwiera się Wam tam jakiś konkurs w tym
Konkurs "#WŁOSYMOICHMARZEŃ"?

u mnie strona główna Elseve i nic o konkursie

otwiera się. 

Aga, na samym dole tej strony jest info o konku i wizualizacja nagród Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6268369 Napisano: 12.10.2016 15:02:15 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

(...) i tak firma się dobrze kojarzy moim Rodzicom, którym podarowałam pobyt emotka

Etam, przecież i tak zrobili wtedy focha, że masz im masaże umawiać czy coś. Czyli w końcu byli jednak zadowoleni, czy jednak wygrana nie na ich poziomie oczekiwań? emotka

Moja Mama zawsze narzeka- ten typ tak po prostu ma.Ale w sumie zadowoleni byli, bo okolica przepiękna, hotel super, jedzenie smaczne, zabiegi przyjemne.Mieli tam jeszcze konsultację medyczną w pakiecie.Mama dokupiła sobie tylko jeszcze jeden zabieg za 300 zł na twarz,ale żeby on miał jakiś efekt, to ponoć musiałaby mieć jeszcze kilka takich zabiegów.Rodzice bardzo mi dziękowali, porobili masę fotek, mówili, żebym jeszcze kiedyś wygrała im coś takiego,ale za własną kasę, to podobno zbyt drogi interes, bo ceny w tym hotelu jak z Kosmosu i ich nie stać na takie luksusy zbyt często. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6268357 Napisano: 12.10.2016 14:45:11 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Ja w tym roku wyjątkowo odpuściłam Ferrero.. Pamiętam edycję ze Złotą Rybką, w której do wygrania było 10 000 zł do wydania w Złotych Tarasach  emotka  Wtedy wysłałam wiele zgłoszeń ale się nie udało. Rok temu nagrody mniej mnie zachęcały ale też kilka wysłałam. W tym roku jakoś nie mam zapału. Może forma loterii mnie zniechęca. A może fakt, że niektórzy wysyłają po 70 zgłoszeń więc gdzie ja się tam będę pchać z kilkoma swoimi  emotka

Po 70 zgłoszeń!? emotka   Co robić z taką ilością czekoladek? emotka  Coś, czuję, że tym razem loteria Ferrero to żniwo dla hurtowników, którzy sprzedają potem czekoladki w sklepach emotka  
Osobiście tęsknię za Złotą Rybką z Ferrero!   emotka

W tej edycji ze Złotą Rybką nic nie wygrałam, niestety. Natomiast w zeszłym roku trafiłam spa 1 zgłoszeniem.Potem Mama, zachęcona moim sukcesem, kupiła jeszcze jedno opakowanie,ale niestety już 2 SPA nie wygrałam emotka W tej edycji kupiłam na razie 2 Ferrero Rocher i pudło, ale i tak firma się dobrze kojarzy moim Rodzicom, którym podarowałam pobytemotka Wyświetl w wątku >>
1 kalka 0

cudaczek121

#6268285 Napisano: 12.10.2016 13:44:55 w Wkurza mnie...
cleopatra napisał(a):

asiatko napisał(a):

od 3 dni boli mnie po prawej stronie na dole brzucha i jakiś kujak kłuje mnie na wysokosci płuc tez po prawej stronie, wczoraj tak sie tego wystraszylam ze omal nie zemdlalam, musialam sie polozyc zeby samoloty przeszly. Do lekarki troche sie z tym wstydze isc bo ost wymusilam na niej skierowanie na jakies badania zwiazane z tym ze zbyt czesto jestem przy...bana i spiaca. Pobadaniach wyszlo ze jest ok i że widocznie taka moja uroda. Jest tu jakis lekarz???

ludzie, lekarze, szpitale, przychodnie to nie święte krowy...idziesz i żądasz...ja ostatnio zrobiłam awanturę na izbie przyjęć, bo czekałam z mężem przy okienku a żadna laleczka nie podniosła oczu by zapytać o co chodzi....jak ryknęłam to wszyscy na baczność stali, włącznie z policją która przyjechała z kimś z interwencji....idź do szpitala, i jak Cię odeślą niech Ci dadzą na piśmie, że Cię nie przyjmą...żądaj!!!! 

ja to mam spokojną naturę i się nie wydzieram się na ludzi, nie mam tego w zwyczaju.Nie wyobrażam sobie podnoszenia głosu na obce osoby w miejscu publicznym, zwłaszcza w obecności policji.Mundury mnie odstraszają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6268226 Napisano: 12.10.2016 12:17:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy były już wyniki Tchibo w Intermarcheemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6267590 Napisano: 11.10.2016 13:02:26 w Wkurza mnie...
Przed chwilą- numer prywatny... już się ucieszyłam,że to może Winiary do mnie dzwonią z jakimś Bonem albo autem, a tu tylko przedstawiciel Nationale Nederlanden z jakąś czarującą inaczej ofertąemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6267587 Napisano: 11.10.2016 12:56:40 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

asiatko napisał(a):

od 3 dni boli mnie po prawej stronie na dole brzucha i jakiś kujak kłuje mnie na wysokosci płuc tez po prawej stronie, wczoraj tak sie tego wystraszylam ze omal nie zemdlalam, musialam sie polozyc zeby samoloty przeszly. Do lekarki troche sie z tym wstydze isc bo ost wymusilam na niej skierowanie na jakies badania zwiazane z tym ze zbyt czesto jestem przy...bana i spiaca. Pobadaniach wyszlo ze jest ok i że widocznie taka moja uroda. Jest tu jakis lekarz???

Asia, nie lecz się przez Internet, tylko idź jednak lepiej do lekarza, nawet jeśli się 'wstydzisz

może to wyrostek robaczkowy Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6267584 Napisano: 11.10.2016 12:54:13 w Wkurza mnie...
asiatko napisał(a):

Asia, nie lecz się przez Internet, tylko idź jednak lepiej do lekarza, nawet jeśli się 'wstydzisz'. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6267168 Napisano: 10.10.2016 19:53:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ee, to kijowo, @ madzia-1s Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6267164 Napisano: 10.10.2016 19:49:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

magalan83 napisał(a):

violka88 napisał(a):

kto mógł dzwonić z zastrzeżonego dziś o 15.40???? mam nieodebrane emotka  

Winiary? Biedronka

agniehaha89 napisał(a):

violka88 napisał(a):

kto mógł dzwonić z zastrzeżonego dziś o 15.40???? mam nieodebrane emotka  

albedo winiary dzwoni dziś 

dzięki za info emotka  mam nadzieję, ze jutro jeszcze raz zadzwonią emotka
a z jaką nagrodą dziś dzwonili?

w mdw bandit chwaliła się robotem Kitchenaid z Winiary. Czy według Was oni jeszcze jutro będą dzwonić z kartami na 750 zł czy też już pozamiataneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6266591 Napisano: 09.10.2016 22:44:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
montezuma napisał(a):

Ale jakie sms'y? almette coś wysyła?

W ogóle ten konkurs jakiś niedopracowany.Raz jeden się pomyliłam i przed kodem nie wstawiłam w smsie wyrazu DOM, tylko sam kod i przyszło mi normalne podziękowanie za udział.Niestety na ten kod jak i na 3 pozostałe nic nie wygrałam Wyświetl w wątku >>
1 montezuma 0

cudaczek121

#6266497 Napisano: 09.10.2016 18:48:27 w Konkursowiczki w ciąży
Domino123 napisał(a):

andzianecia napisał(a):

olus15 napisał(a):

U mnie z wielkimi problemami połowa 35 tyg, zaczęło się odliczanie emotka

u mnie rozpoczął się 36 tc, więc jesteśmy dość podobnie, też już odliczam  emotka

Na kiedy macie terminy ? Ja na 11.11 emotka  

Ja się urodziłam 11 listopada, z tym,że 32 lata temu emotka Powiem Ci, bardzo fajna data, wszyscy znajomi i rodzina pamiętają, bo to takie "historyczne". Myślę sobie nawet,że jedna z najlepszych rzeczy, które mi się w życiu przytrafiły, to ten konkretny dzień urodzin.Jako dorosła, pracująca kobieta cieszę się,że w dniu swoich urodzin mam ustawowo wolne w pracyemotka Wyświetl w wątku >>
1 defed 0

cudaczek121

#6266449 Napisano: 09.10.2016 14:24:23 w WC - rozmowy o wszystkim
nariam napisał(a):

jak wygląda rejstracja ,większej ilości   numerów telefonów

ja tam się wstydzę chodzić z większą ilością starterówemotka Jeden starter zarejestrowałam w salonie Play,ale tam kazali mi nie tylko podać numer telefonu,ale także pytali o przybliżony stan konta komórkowego, numer sms na który ostatnio wysyłałam oraz wykonane ostatnie połączenie.Wkurzyłam się i już np. starter nju mobile zarejestrowałam u siebie na poczcie.Tu pani chciała ode mnie tylko numer telefonu i musiałam wyjąć kartę z fona, bo chciała numer seryjny karty.Myślę, że w urzędach pocztowych i kioskach ruchu szybciej to się załatwia. Wyświetl w wątku >>
1 nariam 0

cudaczek121

#6266212 Napisano: 08.10.2016 17:31:28 w SZUKAM....
Kupiłam dziś w Biedronce Coca Colę. Niestety po wyjściu ze sklepu zorientowałam się,że druga cyfra zarówno na paragonie fiskalnym jak i niefiskalnym jest niewidoczna. Myślicie,że włożenie tego paragonu do lodówki coś pomożeemotka A  jeśli tak, to ile czasu powinnam ten paragon trzymać w lodówce. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6266046 Napisano: 07.10.2016 22:23:28 w co chcielibyście wygrać?
Domek z Almette, samochód z Coli, auto z Winiary,voucher z Mentosa, Ipad z Tchibo i masę kart przedpłaconych tudzież gotówki.Oj, Cudaczkowa,ależ Ty jesteś naiwna dziołchaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0