Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6262632 Napisano: 01.10.2016 16:10:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

delvitto napisał(a):

już ok, kurczę, ale się rozczarowałam! nie dość że bramki, to w dodatku jest limit na jedną wygraną dla 1 osoby emotka  
z tymi bramkami to się zmówili, czy jak, wrrr:(

I pewnie jeszcze nie ma rezerwy w związku z powyższym? emotka

widzę,że jest rezerwa- informują 2 osobę jak pierwsza nie spełni warunków Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#6262618 Napisano: 01.10.2016 15:42:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
marengo napisał(a):

akaska napisał(a):

Nie bardzo rozumiem regulamin winiary 75 lat. Wg niego, uczestnicy zamieszkali pod 1 adresem mogą zdobyć 1 nagrodę, a niżej piszą, że 1 zgłoszenie może wygrać nagrodę 1,2 oraz 3 stopnia. Jak to zrozumieć? Np zdarza się cud i wygrywam w loterii nagrodę 3 stopnia. Wysyłając dalej zgłoszenia mam szansę na nagrodę 2 stopnia? Czy już nie?

Zadaję sobie dokładnie to samo pytanie. Ja zrozumiałam, że jeśli wygram nagrodę 3 stopnia, nie mogę już wygrać innej nagrody gdyż " Uczestnicy zamieszkali pod tym samym adresem mogą wygrać tylko jedną nagrodę w Loterii. Do jednej osoby przypisany jest jeden numer telefonu." Może bardziej doświadczeni konkursowicze pomogą " rozkminić" budzące pytania zapisy w regulaminie. 

Czy ja dobrze zrozumiałam,że na tę loterię Winiary w Biedronce mogę kupić 3 DOWOLNE produkty Winiary czy jest gdzieś jakaś lista, której nie widzęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6262269 Napisano: 30.09.2016 16:23:44 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że dziś po 2,5 roku współpracy pożegnaliśmy naszą koleżankę,ech.Ostatni dzień dziś była w pracy.Jejku, jak to się człowiek szybko przyzwyczaja do ludzi,wrr. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6262267 Napisano: 30.09.2016 16:17:59 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Powyższe Wasze wpisy stanowią dla mnie jakieś pocieszenie, bo czasem myślę,że mam po prostu poblokowane startery na smsy przychodzące o wygranych,ech Wyświetl w wątku >>
0 1 Domino123

cudaczek121

#6262216 Napisano: 30.09.2016 15:17:13 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
iskierka napisał(a):

biedronka na 3 zgloszenia =0 to może samochód dla mnie szykują emotka

i tego się trzymajmy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6261105 Napisano: 28.09.2016 15:05:51 w Wkurza mnie...
cb656 napisał(a):

pionas napisał(a):

cb656 napisał(a):

pionas RATUNKU!!!!!!! Ja chcę mieć możliwość ukrywania/blokowania wpisów, bo zaraz stanie się coś, co zaowocuje punktem karnym, a na co to komu?! Wrrrrrrrrrrr........ zabierzcie to-to sprzed moich oczu, bo rzygnę zaraz emotka

Na chwilę obecną nie będzie to zrealizowane.
Jakby to miało być? Ukrywanie postów konkretnej osoby, a co w przypadku cytowania? Też ma ukrywać? System nie jest przygotowany na takie filtrowanie...

jestem niepocieszony emotka emotka
Trudno - nerwosol, ziółka i abstynencja od forum, bo inaczej kęsim-kęsim, rzygu-rzygu i ogólnie piiiiii emotka

A która z osób tak Cię szczególnie irytujeemotka Mam nadzieję,że nie ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6260605 Napisano: 27.09.2016 16:42:33 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
aurorcia napisał(a):

malutka456 napisał(a):

Biedronka, Almette i Hortex - jedno wielkie NIC  emotka

U mnie to samo emotka

U mnie też ten sam zestaw.Doprawdy ja nie wiem, jak inni to robią,że w każdym konkursie sukces emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6260074 Napisano: 26.09.2016 18:00:21 w Wkurza mnie...
koper napisał(a):

Przewijając stronę (szczególnie w komórce) bardzo łatwo jest niechcący nacisnąć na łapkę w górę albo w dół. Nie ma co się przejmować minusami- może to zwykła pomyłka emotka

Potwierdzam.Na wakacjach jak nie miałam neta stacjonarnego tylko korzystałam z komórki, to tak właśnie niechcący zminusowałam wypowiedź forumowej koleżanki, którą w dodatku znam prywatnie- a chciałam dać plusika.Obciach jak nicemotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6260071 Napisano: 26.09.2016 17:54:23 w SZUKAM....
Szukam info czy aby mieć podwojone doładowanie T-mobile to muszę wcześniej zanim doładuję ,wpisać w telefonie jakiś kod czy to mi podwaja z automatuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6259970 Napisano: 26.09.2016 15:16:38 w Wkurza mnie...
Apeluję do wszystkich o spokój i opamiętanieemotka Tak, tak, nie pomyliłam wątków. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6259854 Napisano: 26.09.2016 11:53:46 w Paragony na trwające konkursy
cudaczek121 napisał(a):

Kupię paragon na ten konkurs: http://www.e-konk...he.html#.V-jlYvTIP1s (Tchibo w Intermarche). Matko Chrystusowa, niektórym ludziom, to zawsze będzie źle.Istnieje wątek paragony- źle, nie istnieje- też niedobrze. Człowiek chce uczciwie kupić coś na konkurs i mieć paragon, to też jest "be i niedobry", bo niby "sponsoruje" komuś innemu życie poprzez danie kasy na 1 produkt konkursowy.Ludzie, co się z Wami porobiło emotka Dla mnie "sponsorowanie komuś życia", to by było gdyby ktoś mnie zmuszał,abym płaciła za niego opłaty za prąd gaz i telefon, a ten ktoś by nic nie  robił w życiu tylko leżał do góry brzuchem emotka

Dziękuję wszystkim za odzew, ogłoszenie już nieaktualneemotka Wyświetl w wątku >>
1 staszek 0

cudaczek121

#6259832 Napisano: 26.09.2016 11:20:43 w Paragony na trwające konkursy
Kupię paragon na ten konkurs: https://www.e-kon...he.html#.V-jlYvTIP1s (Tchibo w Intermarche). Matko Chrystusowa, niektórym ludziom, to zawsze będzie źle.Istnieje wątek paragony- źle, nie istnieje- też niedobrze. Człowiek chce uczciwie kupić coś na konkurs i mieć paragon, to też jest "be i niedobry", bo niby "sponsoruje" komuś innemu życie poprzez danie kasy na 1 produkt konkursowy.Ludzie, co się z Wami porobiłoemotka Dla mnie "sponsorowanie komuś życia", to by było gdyby ktoś mnie zmuszał,abym płaciła za niego opłaty za prąd gaz i telefon, a ten ktoś by nic nie  robił w życiu tylko leżał do góry brzuchememotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6259161 Napisano: 23.09.2016 15:48:04 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Almette, Los Mentos, Kinder bueno, Coca-Cola- wszędzie same wtopyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6257188 Napisano: 20.09.2016 17:32:00 w SZUKAM....
szukam strony w necie ze sprawdzonym, bezpłatnym faksem Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6254267 Napisano: 14.09.2016 12:20:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
-Violka- napisał(a):

andii napisał(a):

helcia85 napisał(a):

Wie ktoś jaki był Pesel w RMF ? emotka

http://www.rmf.fm/f/pesel.html tam na dole są emotka

Gdyby trwało to cały rok i gdyby losowali daty urodzin  z dnia bieżącego to by było bardziej "sprawiedliwie' . Do mnie nie doczłapią  emotka  

Wygląda na to,że z 6 i 8 września nikt się nie zgłosił emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6254205 Napisano: 14.09.2016 10:41:00 w Wkurza mnie...
monkakk napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

monkakk napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie że w biedronce kupiłem serek Almette bez sreberka 
Szybko robiłem zakupy 
Ludzie nawet sreberka zdejmują z serków emotka

Coo emotka szok...

Zaczyna się to o czym pisałam na samym początku  emotka

Ale po co im samo sreberko skoro i tak trzeba mieć paragon emotka

Paragon pewnie mają emotka a ile nakradną sreberek to ich emotka i na ten jeden paragon będą trzaskać xxx skradzionych kodów 

A jak się wygra, to trzeba im odsyłać wszystkie kody i paragony czy tylko ten zwycięskiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6254199 Napisano: 14.09.2016 10:30:07 w Wkurza mnie...
monkakk napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie że w biedronce kupiłem serek Almette bez sreberka 
Szybko robiłem zakupy 
Ludzie nawet sreberka zdejmują z serków emotka

Coo emotka szok...

Zaczyna się to o czym pisałam na samym początku  emotka

Ale po co im samo sreberko skoro i tak trzeba mieć paragonemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6252251 Napisano: 09.09.2016 15:54:50 w SZUKAM....
defed napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

pioge7 napisał(a):

Niespodzianka ze Stokrotki za konkurs LECH FREE ... wiadomo co to może niby być? Rowery rozdane już chyba były dawno ???

może Ci jakiś kufel do piwa albo inny gadżet wyślą emotka

tylko nie pozwalaj kurierowi rzucać paczką przez płot  emotka   emotka  

Mam nauczkę na przyszłość emotka Ale jak napisałam do Avanti podziękowania za niespodziewaną przesyłkę i napomknęłam,że kurier mimo ostrzeżenia o szkle przerzucił przesyłkę przez płot, to mi odpisała,że już woli mi wysłać ten kubek ponownie niż płacić z własnej kieszeni za pomylone przelewy. Wyświetl w wątku >>
2 defed, andii 0