Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6252240 Napisano: 09.09.2016 15:43:27 w SZUKAM....
pioge7 napisał(a):

Niespodzianka ze Stokrotki za konkurs LECH FREE ... wiadomo co to może niby być? Rowery rozdane już chyba były dawno ???

może Ci jakiś kufel do piwa albo inny gadżet wyślą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6252011 Napisano: 09.09.2016 10:56:26 w SZUKAM....
sosna napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

madzia1-s napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam info co mi mogło dziś Avanti kurierem wysłać na mój adres domowyemotka Oprócz 100 zł z Wakacyjnej Premii absolutnie nic u nich nie wygrałam.No chyba że postanowili mnie nagrodzić za to,że zgodziłam się bez wahania przelać im nadprogramowe 100 zł, które omyłkowo mi przelali drugi razemotka

A torba lays?

Nie wygrałam tam, kurier mówi,że to jakaś większa koperta, która nie mieści się do skrzynki, więc poleciłam przerzucić przez płot.Zazwyczaj dla kurierów podaję adres do pracy,ale w Avanti podałam domowy, bo taki mam przypisany do konta w banku, gdy ktoś mi robi przelew i stąd pewnie go mają emotka .

Może Manhattan z Intermarche- KOPERTA A-4 z bonem?

Okazało się, że przysłali mi jednak 2 filiżanki z logo avanti i napisem małym www.avanti.waw.pl .Miły gest zapewne w podziękowaniu za moją uczciwość, szkoda tylko,że poleciłam kurierowi przerzucić paczkę przez płot, bo nie było mnie w domu, gdyż jedna filiżanka się kompletnie stłukła, a spodka do niej też nie dali.Ale w sumie nie mieli obowiązku mi nic wysyłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6251685 Napisano: 08.09.2016 16:25:49 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monkakk napisał(a):

bruce napisał(a):

monkakk napisał(a):

bruce napisał(a):

andii napisał(a):

wczoraj słuchałam RMF u to każdy z redakcji podawał jakąś cyfrę i ułożyli z tego  PESEL ,tylko początek 900907.....podali że to jakaś data wazna  była emotka

emotka Tak dokonują wyboru? Serio? emotka :

dzisiejszy początek peselu to data urodzin pierwszej damy

Nieee... aż tak by chyba nie przesadzili... emotka

głowę mam pełną dat - ale konkursów - nie urodzin pierwszej damy emotka sama bym nie wiedziała,  gdyby o tym nie powiedzieli na antenie

Gdyby kiedyś przez przypadek podali PESEL rozpoczynający się 841111, koniecznie dajcie znać.Może to akurat będzie mój emotka Wyświetl w wątku >>
2 andii, darog 0

cudaczek121

#6251594 Napisano: 08.09.2016 14:12:20 w SZUKAM....
madzia1-s napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam info co mi mogło dziś Avanti kurierem wysłać na mój adres domowyemotka Oprócz 100 zł z Wakacyjnej Premii absolutnie nic u nich nie wygrałam.No chyba że postanowili mnie nagrodzić za to,że zgodziłam się bez wahania przelać im nadprogramowe 100 zł, które omyłkowo mi przelali drugi razemotka

A torba lays?

Nie wygrałam tam, kurier mówi,że to jakaś większa koperta, która nie mieści się do skrzynki, więc poleciłam przerzucić przez płot.Zazwyczaj dla kurierów podaję adres do pracy,ale w Avanti podałam domowy, bo taki mam przypisany do konta w banku, gdy ktoś mi robi przelew i stąd pewnie go mają emotka . Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6251559 Napisano: 08.09.2016 13:47:41 w SZUKAM....
Szukam info co mi mogło dziś Avanti kurierem wysłać na mój adres domowyemotka Oprócz 100 zł z Wakacyjnej Premii absolutnie nic u nich nie wygrałam.No chyba że postanowili mnie nagrodzić za to,że zgodziłam się bez wahania przelać im nadprogramowe 100 zł, które omyłkowo mi przelali drugi razemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6251179 Napisano: 07.09.2016 17:27:01 w SZUKAM....
renasyrena napisał(a):

Szukam info czy ktoś-coś dostał w ostatnim czasie sms-em z 71200. Dostałam dzisiaj jakiś 'szczątkowy' sms (obcięty/fragmentaryczny) z tego numeru i odruchowo skasowałam.... emotka  Teraz zastanawiam się czy to czasami nie Almette??? Ten sam numer 71200... Jak oni informują? sms-owo? Co mniej więcej jest w treści wygranego sms-a?
Proszę o pomoc. Może być pw.

z tego co mi wiadomo Almette dzwoni z zastrzeżonego.A z tego numeru wysyłają jakieś durne żarciki/spam Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6250960 Napisano: 07.09.2016 10:57:13 w SZUKAM....
Szukam jak mogę sobie wyłączyć wszystkie powiadomienia z tego konkretnego wątku na pwemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6250561 Napisano: 06.09.2016 12:24:29 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

r_olo napisał(a):

(...) dziecko płacze z jakiegoś powodu. Jeżeli przez kilkanaście tygodni nic się nie zmienia, to coś jest bardzo nie tak. Cały czas na rękach? Po co??? Serio teraz pytam, co Wam dawało noszenie od rana do nocy płaczącego dziecka, bo naprawdę tego nie ogarniam... emotka

Moje na przykład płakało BO TAK. Bo miało sucho, było najedzone i przewinięte, dookoła było w miarę cicho, optymalna temperatura (czyli nie za gorąco, bo z tego powodu często płaczą dzieci nadopiekuńczych mam), nie miało temperatury, żadnych dolegliwości nie stwierdził żaden lekarz ni położna. BO TAK u dziecka oznacza mniej więcej to samo, co u kobiety, która ma PMS. Samo przychodzi, samo odchodzi.
A przytulenie, tudzież noszenie, raczej nie zaszkodzi, a pomóc zawsze może - zarówno płaczącemu dziecku, które czuje bliskość mamy jak i owej nieszczęsnej, roztrzęsionej kobiecie, która owe dziecię wydała na świat i teraz drży o każdą sekundę jego jestestwa, czując się niczym na obcej planecie nie tylko z powodu mnogości obcych zjawisk, ale i własnej nieporadności emotka Możliwe, że po prostu lepiej znasz się na rybach, niż na kobietach i dzieciach emotka

Moja średnia siostra darła się bez wyraźnego powodu przez 4 pierwsze lata swojego życia, uznawała tylko mamę i nikt inny nie mógł przy niej nic zrobić. Ja natomiast byłam zawsze spokojna, jak moja siostra się wydzierała w niebogłosy podobno chowałam się w szczelinie między ścianą a piecem kaflowym albo pod stołem. W pewnym momencie swojego życia mama miała 3 małych dzieci w domu, a i tak zawsze było na czas uprane, ugotowane, wyprasowane i wykrochmalone. W dzisiejszych czasach młodzi ludzie są jednak bardziej wygodni i wielu ledwo "ogarnia temat". Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6250550 Napisano: 06.09.2016 12:04:50 w Wkurza mnie...
A propos wcześniejszej dyskusji, to uważam,że jest to prywatna sprawa każdego człowieka, jak dysponuje swoim czasem i na  co go przeznacza.Jeśli np. ja napiszę, że po przyjściu z pracy znajduję czas tylko na ogarnięcie kuchni, swojego pokoju, czytanie książki i oglądanie telewizji, to niech nikt mi nie próbuje wmówić, że dam radę jeszcze wyprowadzić psa, zjeść kolację, nastawić pranie i ugotować obiad.Chociaż podobno im człowiek ma więcej zajęć, tym bardziej zorganizowany emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6250135 Napisano: 05.09.2016 15:42:12 w Wkurza mnie...
angie222 napisał(a):

r_olo napisał(a):

angie222 napisał(a):

Studenciaki. Myślą, że 120 zł za napisanie 40 stron pracy magisterskiej to atrakcyjna stawka. Ba, jeszcze chcieliby przypisu na każdej stronie oraz wykorzystania zebranej przez nich literatury. Po tym, jak wysłałam takiej osobie znaczny fragment i oddzwoniła z mordą od ucha do ucha, że nie ma wszędzie przypisów, postanowiłam olać jej pracę. Sama zrobi lepiej, a ja już naiwnie nie dam się złapać na kolejną biedną i zapracowaną studenciarę. emotka

Ręce opadają... Ciekawe kiedy napisze tu biedny dealer narkotyków, którego klienci oszukują i wykorzystują... Albo złodziej telefonów, że klient strzelił focha, bo kradziony telefon był biały, a nie czarny... Świat schodzi na psy..

Człowiek chce być pomocny, odbiera telefony od desperatów, błagalne prośby o pomoc w pisaniu, a i tak wyjdzie na dilera. Tak, niedługo ukradnę wszystkie Wasze rachunki. Czy to ja szukam tych studentów, czy oni osła. 
Przesłanie postu było zupełnie  inne. Nie wziełam ani grosza za poświęcony czas. Chciałam ukazać problem cwaniakowania na studiach. Znam ludzi, którzy wszystkie projekty na studiach oddali kupione.  I to mnie swędzi i drażni - fakt, że ktoś za grosze wyrabia lepsze oceny, bo rodzic zasponsoruje.
Tyle z mojej strony. Myślcie sobie, co chcecie. Ja już do drugiej osoby ryby nie wyciągnę.

Dawniej, w latach 80-tych, kiedy moi rodzice studiowali, bycie studentem to był prestiż, coś zarezerwowanego dla wybranych. A teraz potworzyły się wyższe szkoły czegoś tam i studentem może być każdy, jeśli ma odpowiednią gotówkę i stąd tendencja roszczeniowa i poczucie jednego z drugim,że im wszystko wolno,ech. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6250022 Napisano: 05.09.2016 12:11:31 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Wkurzył mnie dziś móju 10 letni syn,to kur......zero odpowiedzialności jak wróci ze szkoły to nie wiem co mu zrobię dziś. Od 2 lat ma chomika to jego ukochane zwierzątko,zawsze o niego dbał,a dziś sprzątałam mu klatkę i patrzę nie ma chomika w jego domku,zaglądam z tyłu za domek ,a chomik leży skulony,oczy zamknięte i się nie rusza.Myślałam,że zdechł ,ale go dotknełam poruszył się.Myślę sobie co z nim jest? Wziełam go na ręcę ,a on taki niemrawy,bez siły.Patrzę nie ma jedzenia biedak,wsypałam mu do miseczki to nawet nie miał siły podnieść główki.Nakarmiłam go z ręki i dopiero po jakiś 20 minutach zrobił się żywszy,teraz jest niby ok,bawi się w klatce.No kurde,aż się za nim poryczałam tak mi szkoda zwierzaka.Nie wiem co mam zrobić z tym moim czortem jaką karę mu dać? Czy zakaz gry na xboxie przez tydzień to nie za mało? Kurde jak zła jestem na niego codziennie przypominałam ,by go nakarmił i twierdził,że dawał mu jesc,fakt mogłam sprawdzić jeszcze po nim. Teraz już wiem,że dziecku nie ma co wierzyć do końca 

Spytaj syna, jak on by się czuł gdybyś to Ty jako matka przez kilka dni nie dała mu nic do jedzenia i picia. Zakaz na xboxie przez miesiąc a do tego ograniczenie kieszonkowego,aby na głupoty nie wydawał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6250017 Napisano: 05.09.2016 12:06:12 w Wkurza mnie...
angie222 napisał(a):

Studenciaki. Myślą, że 120 zł za napisanie 40 stron pracy magisterskiej to atrakcyjna stawka. Ba, jeszcze chcieliby przypisu na każdej stronie oraz wykorzystania zebranej przez nich literatury. Po tym, jak wysłałam takiej osobie znaczny fragment i oddzwoniła z mordą od ucha do ucha, że nie ma wszędzie przypisów, postanowiłam olać jej pracę. Sama zrobi lepiej, a ja już naiwnie nie dam się złapać na kolejną biedną i zapracowaną studenciarę. emotka

Jeśli komuś po kilku latach studiowania nie chce się samodzielnie sklecić  choćby kilkudziesięciu stron, to w ogóle nie powinien uzyskać tytułu magistra tudzież licencjata.Ja kończyłam studia w 2010 roku, pisałam pracę z prawa rzymskiego dotyczącą skargi pauliańskiej. Praca na około 50 stron A4. Nie wyobrażam sobie,abym zleciła napisanie komuś za mnie pracy magisterskiejemotka Wyświetl w wątku >>
2 nkba, agicho 0

cudaczek121

#6249309 Napisano: 02.09.2016 16:06:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Co do zasady popieram zamknięcie wątku Paragony, ale odnoszę wrażenie, że niektórzy tutaj próbują być bardziej papiescy od papieża.Naprawdę w życiu zawsze mówicie prawdę i nikogo w życiu nie zdarzyło Wam się oszukaćemotka Zagranie bez paragonu to takie samo oszustwo jak każde inne. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6249032 Napisano: 02.09.2016 09:56:46 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malinka90 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

malinka90 napisał(a):

Wpisałam fikcyjny kod z Almette i też przeszło... Fajnie. Rozumiem, że takie zgłoszenia też biorą udział w losowaniu? Dajmy na to wylosują same takie fikcyjne kody (1 + 5 rezerw) do nagrody głównej i domek zostanie u organizatora? emotka

No to z całego serca życzę Ci,aby na ten fikcyjny kod wpadło akurat 1000 zł emotka emotka

Twoje życzenia na nic. Nie wpadnie na pewno emotka A na prawdziwy już mi nie pożyczysz dobrze? ;>

Zgłoszenie fikcyjne, a i tak dostało swój numer! Lipa! Ale jakby chcieli zablokować taką możliwość to by chyba to zrobili?

I tu się mylisz, bo jeśli zgłosisz potem także prawdziwy, to i niech także tauzenik wpadnie- tak dla równowagi. Po prostu kompletnie nie rozumiem sensowności takiego działania w postaci wysyłania nieprawdziwego kodu, bo w przypadku wygranej będzie żal i tyle. Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6248731 Napisano: 01.09.2016 15:49:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malinka90 napisał(a):

Wpisałam fikcyjny kod z Almette i też przeszło... Fajnie. Rozumiem, że takie zgłoszenia też biorą udział w losowaniu? Dajmy na to wylosują same takie fikcyjne kody (1 + 5 rezerw) do nagrody głównej i domek zostanie u organizatora? emotka

No to z całego serca życzę Ci,aby na ten fikcyjny kod wpadło akurat 1000 zł emotka emotka Wyświetl w wątku >>

cudaczek121

#6248700 Napisano: 01.09.2016 14:58:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monisss napisał(a):

W lidlu sa,a przynajmniej były. 

u mnie w Biedronce widziałam promocyjne Almette Wyświetl w wątku >>
1 joan 0

cudaczek121

#6248193 Napisano: 31.08.2016 17:49:44 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

kaskaderka1 napisał(a):

barcza napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

delfinka101 napisał(a):

Słaby argument,że  nie wiadomo czy konkurs zakończony..

Dla mnie serio jest to ręczne wyszukiwanie każdego konkursu w bazie, żeby sprawdzić. Nie gram w ogóle w promocyjne i nie orientuję się w tym rodzaju konkursów. 
Co z osobami, które proponują tam sprzedanie nagrody osobie z własnym paragonem? Można założyć, że ma "nadprogramową" wygraną, albo nie ma paragonu. 

TO IM NAGRODA PRZEPADNIE I TYLEemotka

Dokładnie .

widzę ,że macie straszny problem ,żeby zamknąć czego tak bronicie co emotka zamknijcie Top i tyleemotka a nie głupie wymówki jakie macie z tym problemy emotka

Dobra, to może zróbmy eksperyment.Niech admini zlikwidują na miesiąc czasu wątek Paragony i wówczas przekonamy się, jakie będą efekty. Czy ludzie faktycznie przestaną poszukiwać paragonów w innych wątkach? Czy rzeczywiście fakt zamknięcia topu spowoduje, że przeciwnicy tego wątku oraz pozostali uczciwi forumowicze zaczną więcej i częściej wygrywaćemotka Mniej to rybka, czy wątek istniej,bo i tak nie mam do niego dostępu. Wyświetl w wątku >>
1 paula9891 0

cudaczek121

#6247573 Napisano: 30.08.2016 12:31:13 w Czy informują/ informowali?
monisss napisał(a):

rozek napisał(a):

Hej nie wiecie czy informowali już z Havana Rum "Prosto z serca Kuby"? (ostatni etap)

też nie wiem.. i główne? ciekawe

z Havana rum był wpis 26 sierpnia na forum dotyczący torby, więc pewnie już pozamiatane Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6247569 Napisano: 30.08.2016 12:27:07 w Wkurza mnie...
paula9891 napisał(a):

A mnie wkurza to, że wczoraj miałam urodziny i prawie nikt o nich nie pamiętał (nawet narzeczony, siostra, brat, rodzice...). Jest mi bardzo przykro z tego powodu, tym bardziej, że ja zawsze o nich pamiętam, chociaż moja pamięć też jest ulotna i często muszę się wspomagać kartkami. emotka
Facebook im nie przypomniał, (bo nie mam tam powiadomienia) takie czasy.

To bardzo przykre, co piszesz. Mojej rodzinie, niestety daleko do ideału, jest bardzo toksyczna, ale zawsze nawzajem pamiętamy, kto kiedy ma urodziny czy imieniny.

Wkurza mnie,że moja mama kreuje się na najbardziej nieszczęśliwą kobietę na świecie i ma odwieczne przeświadczenie,że bez niej nie damy sobie w życiu nigdy radyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6247325 Napisano: 29.08.2016 22:52:20 w moje dzisiejsze wygrane :)
20 zł z panelu pentagononline emotka Wyświetl w wątku >>
0 0