Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6232161 Napisano: 22.07.2016 15:27:23 w Wkurza mnie...
toka napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie, ze 12 lipca wyjechalam na 3 tygodnie na urlop, a dzien po tym przyszly bony na 200 zl do Decathlonu z Visy.Poprosilam swoja siostre, aby mi je wyslala poleconym priorytetem, abym mogla sobie w Rumi lub Gdyni zrobic zakupy, to ona mi powiedziala, ze nie wie jak to sie wysyla emotka

W sumie możesz zadzwonić do biura taty i poprosić do telefonu sekretarkę; niech ona Ci tę kartę podarunkową prześle, najwyżej jej dacie jakąś premię, skoro to takie trudne zadanie emotka

joan emotka

Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6232065 Napisano: 22.07.2016 12:38:32 w Gratulacje! Dla wygranych!

cudaczek121

#6231875 Napisano: 21.07.2016 23:38:39 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, ze 12 lipca wyjechalam na 3 tygodnie na urlop, a dzien po tym przyszly bony na 200 zl do Decathlonu z Visy.Poprosilam swoja siostre, aby mi je wyslala poleconym priorytetem, abym mogla sobie w Rumi lub Gdyni zrobic zakupy, to ona mi powiedziala, ze nie wie jak to sie wysylaemotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6227865 Napisano: 11.07.2016 19:29:44 w SZUKAM....
kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy do tych traktorków z Develey, samochodu i kucyków Pony też trzeba mieć jakieś punkty z opakowań Develey i zgłosić paragonyemotka

połowa punktów musi być z zakupionego produktu, lub jak brałaś udział w ostatnim konkurs develey gdzie było pytanie codzienne inne to także te punkty się liczą jak za zakup towaru.

dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6227791 Napisano: 11.07.2016 16:28:50 w SZUKAM....
Czy do tych traktorków z Develey, samochodu i kucyków Pony też trzeba mieć jakieś punkty z opakowań Develey i zgłosić paragonyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6226047 Napisano: 06.07.2016 22:24:26 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że dzisiaj po uruchomieniu laptopa jakieś 40 minut miałam na ekranie napis Starting windows, a informatyk z ojca biura twierdzi,że laptop jest sprawny i nadaje się do użytku, w przeciwieństwie do mojego kompa stacjonarnego, który poszedł na złomemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6225396 Napisano: 05.07.2016 21:33:32 w SZUKAM....
Jeśli w laptopie mam komunikat "starting windows", po czym laptop łaskawie pokazuje mi pulpit i stronki w necie po ponad 20 minutach, to co to oznaczaemotka Dodam,że lapek 2 dni temu wrócił z naprawy, bo niechcący doprowadziłam go do ustawień fabrycznych i ponoć jest sprawny i nadaje się do użytku.Natomiast mój komp stacjonarny po kilkunastu latach użytkowania nadawał się już tylko na złom, więc informatyk zgrał mi z niego dane na laptopa. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6221718 Napisano: 28.06.2016 16:45:13 w moje dzisiejsze wygrane :)
samochodzik dla Siostrzeńca z Develey Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6220943 Napisano: 27.06.2016 12:04:55 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję użytkowniczce o nicku alita za spotkanie we Wrocławiu emotka Aga, jesteś po prostu niezaWODNAemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6220855 Napisano: 27.06.2016 09:28:42 w Wpisz nick osoby z którą się spotkałaś
W  sobotę 25 czerwca miałam ogromną przyjemność spotkać się we Wrocławiu z użytkowniczką o nicku wodna. Agnieszka jest taka po prostu niezaWODNA emotka Niecałe 6 godzin spotkania minęło jak z bicza trzasnął. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6219830 Napisano: 24.06.2016 11:51:24 w SZUKAM....
jokan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Zaproponowano mi jako nagrodę z panelu badawczego 50 zł na konto Paypal wobec niemożności realizacji przelewów przez bank tradycyjny. Czy jeśli będę miała tę kasę na koncie Paypal, to mogę sobie jakoś to sama przekierować na normalne kontoemotka

mi sie wydaje, ze mozna sobie spokojnie przelac na swoje konto, uzywalam Paypala, jak jeszcze przelewalo sie ze swojego konta (nie mam i nie mialam visy), i z tego co mi sie wydaje, to mozna kwoty, ktore sie tam ma przelac z powrotem na wlasne konto, a Ty masz juz aktywnego Paypala?

No mam aktywnego w sensie,że mogę wejść na to konto Paypal, w 2014 roku zakładałam
Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6219756 Napisano: 24.06.2016 10:31:50 w SZUKAM....
Zaproponowano mi jako nagrodę z panelu badawczego 50 zł na konto Paypal wobec niemożności realizacji przelewów przez bank tradycyjny. Czy jeśli będę miała tę kasę na koncie Paypal, to mogę sobie jakoś to sama przekierować na normalne kontoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6218732 Napisano: 22.06.2016 16:38:23 w moje dzisiejsze wygrane :)
Premia z Żabki z 20-tego czerwcaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6218619 Napisano: 22.06.2016 13:51:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziś dostałam rychło w czas taką odpowiedź z konkursu Columbita w sprawie błędnej zwrotki z konkursu sms z Toyotą: Szanowna Pani,

Bardzo dziękujemy za informację.
Sprawdziliśmy nasz system i potwierdziliśmy, że przez cały czas przyjmowania zgłoszeń do konkursu działał on prawidłowo.
Wystąpiliśmy więc z prośbą do operatorów o sprawdzenie wszystkiego i okazało się, że
Pani zgłoszenia zostały nieprawidłowo przekierowane na inny numer.

W tej sytuacji dodajemy Pani zgłoszenie do bazy i będzie ono oceniane przez Komisję konkursową razem z pozostałymi zgłoszeniami.

Gdyby ponownie zdarzyły się jakiekolwiek trudności techniczne w naszych
konkursach, serdecznie prosimy o jak najwcześniejszą informację
telefoniczną lub e-mailową. To dla nas bardzo ważne, ponieważ możemy
wówczas na bieżąco interweniować u operatorów.

Pozdrawiamy,
Zespół Columbit

Tak czy owak pewnie nie wygram tego auta znowu.A jeśli wygram, to będzie kijowo, bo wobec niemożności wysłania smsa jednego dnia wysłałam go ostatniego dnia Konkursu z innego numeru telefonu,ale z tym samym hasłem i nr paragonu,ech. Ale jedno mnie zastanawia- tak samoistnie się przekierował sms pod inny numer? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6218391 Napisano: 22.06.2016 09:52:05 w Wkurza mnie...
Wkurzyła mnie dziś rano moja Mamaemotka Jutro Rodzice mają jechać do spa w Podzamczu k. Ogrodzieńca, które im odstąpiłam.Nagle się dowiedziałam,że to SPA jest jakieś gówniane, pakiet nic nie zawiera i że ja mam tam do nich zadzwonić i domówić jakieś dodatkowe zabiegi, za które Tato zapłaci.Jak Jej mówię,żeby sama sobie najlepiej zadzwoniła, bo skąd mam niby wiedzieć, czego ona oczekuje, to wielki foch. Ostatecznie sama tam zadzwoniłam i Pani mi powiedziała,że akurat w tygodniu bez problemu można zamówić zabiegi dodatkowe poza wygranym pakietem. Ojciec się wkurzył na mamę i zapowiedział, że nakupi sobie gazet na ten wyjazd,aby tylko jej nie słuchaćemotka Siostra stwierdziła, że głupio zrobiłam, że w ogóle powiedziałam o tym,że wygrałam taki pobyt.Mogłam przecież nic nie mówić, powiedzieć, że jadę z koleżanką za własną kasę do spa i zabrać kogoś, kto by się przynajmniej ucieszył i jeszcze mi podziękował. Chcesz dla kogoś dobrze, to dostaniesz zrypkęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6218058 Napisano: 21.06.2016 16:31:01 w SZUKAM....
Ok, dzięki dziewczyny.Tak czy siak, miałam rację emotka A dokument do Kanady ma być wysłany, więc może i tak pani by nie zwróciła uwagi, jak jest napisane. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6218049 Napisano: 21.06.2016 16:17:05 w SZUKAM....
Szukam porady polonistycznej. Piszemy: w przypadku złożenia dokumentów za granicą ( tak ja bym napisała) czy zagranicą pisane łącznie jak sugeruje koleżankaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6218018 Napisano: 21.06.2016 15:46:18 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

olunka napisał(a):

często jest tak, ze koledzy z pracy składaja sie na prezent i delegacja idzie do kościoła lub urzędu, a osoba co bierze ślub częstuje ciastem, a jak koleżanka? "postawiła" coś?
tak samo na urodzenie dziecka, składaja się na prezent a swieżo upieczony tatuś stawia:)

Wiesz co, jak mam jeść trzydniowe, tandetne ciasto z cukierni w zamian za "składkę", to podziękuję. Mnie się wydaje, że nie ma czegoś takiego, jak "bo wypada" - jeśli relacje ze współpracownikami są bliskie, człowiek sam z siebie chce coś dać (i wie, co!) albo zrobić zrzutkę. Takie sztuczne wymiany ciasto za prezent są bezsensu, przestańmy je wreszcie kultywować.

U Mojego w pracy non stop są jakieś zrzutki, lecz ludzi sporo, więc składka wynosi standardowo 5 zł, ALE nie jest obligatoryjna i nikt nie sprawdza, czy się dało albo nie, a co dopiero, żeby to komentować i kogokolwiek od skner wyzywać emotka

No i właśnie moja siostra miała argument, że ona "na pewno jakieś ciasto przyniesie". Może jestem dziwna, nienormalna i snobistyczna,ale nie wchodzę w prywatne relacje z pracownikami swojego taty.Dla nich i tak zawsze będę tylko córką szefa.Znajomych i przyjaciół zdecydowanie mam poza biurem Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6217994 Napisano: 21.06.2016 15:27:30 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

olunka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja siostra i koleżanki z pracy wymyśliły, żeby złożyć się na prezent ślubny dla koleżanki z biura, który był sobotę,a na który żadna z nas nie została zaproszona. U nas w biurze nigdy nie było tradycji,aby składać się z okazji czyjegoś ślubu, co innego urodziny. Teraz wymyślają jakiś masaż dla dwojga czy kieliszki.Bardzo lubię tą koleżankę, która zmieniła stan cywilny,ale jak publicznie powiedziałam, że po co mamy się składać na coś, w czym nie brałyśmy udziału, to moja siostra wyzwała mnie od skner i Żydów i że mam siedzieć cicho i po prostu się złożyćemotka

często jest tak, ze koledzy z pracy składaja sie na prezent i delegacja idzie do kościoła lub urzędu, a osoba co bierze ślub częstuje ciastem, a jak koleżanka? "postawiła" coś?
tak samo na urodzenie dziecka, składaja się na prezent a swieżo upieczony tatuś stawia:)

na razie jeszcze nic nie postawiła, bo jest 3 tygodnie na urlopie.No,ale dobra, skoro już muszę, bo tak wypada, to co radzicie kupić w takim razieemotka U nas w biurze już 3 byłe pracownice brały ślub i nie dawaliśmy im prezentu z tej okazji.

a nie masz czegos wygranego na zbyciu? to tez zalezy ile osób sie składa i po ile

Niestety akurat ostatnio absolutnie nic nie wygrywam, wrr. Żadnych bonów do Duka ani nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6217992 Napisano: 21.06.2016 15:25:45 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja siostra i koleżanki z pracy wymyśliły, żeby złożyć się na prezent ślubny dla koleżanki z biura, który był sobotę,a na który żadna z nas nie została zaproszona. U nas w biurze nigdy nie było tradycji,aby składać się z okazji czyjegoś ślubu, co innego urodziny. Teraz wymyślają jakiś masaż dla dwojga czy kieliszki.Bardzo lubię tą koleżankę, która zmieniła stan cywilny,ale jak publicznie powiedziałam, że po co mamy się składać na coś, w czym nie brałyśmy udziału, to moja siostra wyzwała mnie od skner i Żydów i że mam siedzieć cicho i po prostu się złożyćemotka

Mnie takie składanie się generalnie wkurza. W jednej z moich prac co i rusz były jakieś składki - a to ktoś odchodził z pracy, a to ktoś wziął ślub, a to komuś się dziecko urodziło... Tylko że generalnie w większych działach troskliwi podwładni bardzo byli gorliwi w zbieraniu pieniędzy dla swoich szefów, albo koleżaneczki dla koleżanki. A jak ja byłam w małym dziale z ludźmi którzy raczej chętnie by mnie wygryźli, to i przy urodzeniu dziecka i przy odchodzeniu guzik z pętelką dostałam. Jak sobie wtedy pomyślałam, ile mi kasy poszło na te różne prezenciki, to teraz zupełnie inaczej do tych składek podchodzę. Bo one są ok, jeśli działają w każdą stronę i zawsze, ale z drugiej strony też nie powinno być jakiejś presji że się trzeba złożyć. Poza tym koleżanka też jakaś dziwna, skoro was nawet do kościoła nie zaprosiła. Albo oddziela życie prywatne od zawodowego emotka  To się chyba o brak prezentu nie powinna obrazić emotka

Koleżanka z obecnym już mężem pochodzą z Krotoszyna, to jednak kawałek od Wrocławia jest, jakieś 100 km czy coś takiego, to może jej głupio było zapraszać tylko do Kościoła, choć dla mnie, ojca- szefa i siostry akurat żaden problem się przejechać. Dobrze,że chociaż ktoś mnie tu zrozumiał w tej kwestii, bo już myślałam,że same gromy się posypią za moje poglądy emotka Osób, które miałyby się składać byłyby 3. Wyświetl w wątku >>
0 0