Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6217976 Napisano: 21.06.2016 15:13:36 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że moja siostra i koleżanki z pracy wymyśliły, żeby złożyć się na prezent ślubny dla koleżanki z biura, który był sobotę,a na który żadna z nas nie została zaproszona. U nas w biurze nigdy nie było tradycji,aby składać się z okazji czyjegoś ślubu, co innego urodziny. Teraz wymyślają jakiś masaż dla dwojga czy kieliszki.Bardzo lubię tą koleżankę, która zmieniła stan cywilny,ale jak publicznie powiedziałam, że po co mamy się składać na coś, w czym nie brałyśmy udziału, to moja siostra wyzwała mnie od skner i Żydów i że mam siedzieć cicho i po prostu się złożyćemotka

często jest tak, ze koledzy z pracy składaja sie na prezent i delegacja idzie do kościoła lub urzędu, a osoba co bierze ślub częstuje ciastem, a jak koleżanka? "postawiła" coś?
tak samo na urodzenie dziecka, składaja się na prezent a swieżo upieczony tatuś stawia:)

na razie jeszcze nic nie postawiła, bo jest 3 tygodnie na urlopie.No,ale dobra, skoro już muszę, bo tak wypada, to co radzicie kupić w takim razieemotka U nas w biurze już 3 byłe pracownice brały ślub i nie dawaliśmy im prezentu z tej okazji. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6217967 Napisano: 21.06.2016 14:57:42 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że moja siostra i koleżanki z pracy wymyśliły, żeby złożyć się na prezent ślubny dla koleżanki z biura, który był sobotę,a na który żadna z nas nie została zaproszona. U nas w biurze nigdy nie było tradycji,aby składać się z okazji czyjegoś ślubu, co innego urodziny. Teraz wymyślają jakiś masaż dla dwojga czy kieliszki.Bardzo lubię tą koleżankę, która zmieniła stan cywilny,ale jak publicznie powiedziałam, że po co mamy się składać na coś, w czym nie brałyśmy udziału, to moja siostra wyzwała mnie od skner i Żydów i że mam siedzieć cicho i po prostu się złożyćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6217789 Napisano: 21.06.2016 11:17:57 w SZUKAM....
Czy dostał ktoś jakoś niedawno przelew z panelu Qassaemotka Wiem,że oni byli wypłacalni, dotychczas 9 razy mi wypłacili 50 zł, a teraz zleciłam wypłatę 10-tą z kolei 16 maja i ponad miesiąc czekam na przelew.Pisałam do nich,ale na maile nie odpisują. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6217511 Napisano: 20.06.2016 22:07:26 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

właściwie to nie wiem czy bardziej wkurza czy bawi mnie to, że znalazłam zagubiony paragon Dove którego jakiś czas temu szukałam by odesłać.... No cóż trochę za późno się znalazł i nagroda przepadłą emotka Ale tak jak Cudaczek pisał szukać w najmniej możliwych miejscach, ja znalazłam w opakowaniu na chusteczki higieniczne w tym foliowym opakowaniu z 10sztukami emotka Teraz zagadka, dlaczego ja to tam włożyłam????emotka

Pewnie dlatego, że kichasz na te wszystkie nagrody emotka  W temacie zaś denerwujących ciotek, to mojej mamy siostra kiedyś mnie poprosiła, abym jej pokazała jak to ja szukam tych konkursów, że coś tam wygrywam.No to jej mówię,że w tym trzeba wysłać smsa, w tamtym dodatkowo jeszcze kupić produkty za konkretną kwotę w konkretnym sklepie.No to ona mi na to,że jednak za drogi interes te konkursy, a poza tym ona szczęścia nie ma,ech. Jak wygrałam w zeszłym roku w październiku pobyt w spa, ciotka stwierdziła, że takie spa to przecież jest dla starych ludzi i co ja tam niby będę robić.Mama to niestety podchwyciła twierdząc,że jej i ojcu się bardziej taki pobyt przyda, więc w czwartek jadą.Ojciec mi wprawdzie proponował,że może po prostu dopłacą i pojadę razem z nimi, ale odmówiłam. Żadna to radość dla mnie jechać do spa z rodzicami, a z resztą dla nich pewnie teżemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6215585 Napisano: 16.06.2016 15:30:00 w SZUKAM....
koniczynka123 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szukam info, jaka zwrotka przychodzi Wam z tego konkursu: http://intermarch...-rodzina-na-wakacje/ Wysłałam wczoraj ITM.NUMER PARAGONU.moje wymyślone dokończenie zdania pod 7055 i przyszła mi zwrotka o tym,że konkurs KARLSBAD zaczyna się od 16.06, a ja chciałam wysłać na kończący się dziś konkurs Columbita z Toyotą.Może tam jakiś inny prefiks jest, np. AYGO powinnam wpisaćemotka

Mi Kasiu przyszła przed chwilką poprawna zwrotka od Columbita, słałam Itm.nr par.dokończenie zdania pod nr 7055. Wychodzi na to, że posłałaś zgłoszenie na 7036 bo do Karlsbada ten nr należy

Dzięki, to spróbuję dzisiaj jeszcze raz, skoro jest jeszcze czas emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6215226 Napisano: 16.06.2016 10:40:56 w SZUKAM....
Szukam info, jaka zwrotka przychodzi Wam z tego konkursu: http://intermarch...-rodzina-na-wakacje/ Wysłałam wczoraj ITM.NUMER PARAGONU.moje wymyślone dokończenie zdania pod 7055 i przyszła mi zwrotka o tym,że konkurs KARLSBAD zaczyna się od 16.06, a ja chciałam wysłać na kończący się dziś konkurs Columbita z Toyotą.Może tam jakiś inny prefiks jest, np. AYGO powinnam wpisaćemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6215036 Napisano: 15.06.2016 21:08:49 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

No nic, może jeszcze jutro mi się uda jakoś poprawnie wysłać tego smsa. W tym roku jestem wybitnie pechowa, oby 2017 rok był łaskawszy emotka

Najwyżej, jeśli się nie uda, napisz do nich mail'a albo zadzwoń. Na pewno wkrótce wygrasz sporo cennych nagród, a prawdziwym hitem będzie "Twój" rok - 2018. emotka

Dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6215026 Napisano: 15.06.2016 21:02:09 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że próbuję wysłać sms na konkurs Columbita ten z Toyotą o treści ITM.numer mojego paragonu po 7055, to przychodzi mi zwrotka o jakimś konkursie karlsbadu, który się jutro zaczyna, a nie kończyemotka

Oni co jakiś czas mają problemy, pamiętam poprzednie konkursy, trzeba chyba skontaktować się z organizatorem, który pewnie znowu będzie się tłumaczył "dłuższą pracą nad tym zagadnieniem ich wszechwiedzących techników". emotka
A co do Twojego poprzedniego wpisu, Cudaczku121, nawet nie zdajesz sobie sprawy, jak wiele masz powodów do dumy i - jak wiele osób w Twoim (i - nie tylko) wieku zazdrości Ci tego, co posiadasz. A - że tego szczerze nie piszą i przesadnie chwalą się sobą - to już całkiem inna kwestia. emotka

No nic, może jeszcze jutro mi się uda jakoś poprawnie wysłać tego smsa. W tym roku jestem wybitnie pechowa, oby 2017 rok był łaskawszy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6214983 Napisano: 15.06.2016 20:07:16 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że próbuję wysłać sms na konkurs Columbita ten z Toyotą o treści ITM.numer mojego paragonu po 7055, to przychodzi mi zwrotka o jakimś konkursie karlsbadu, który się jutro zaczyna, a nie kończyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6214973 Napisano: 15.06.2016 19:45:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tu się pospieszylam, sms mam itm. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6214966 Napisano: 15.06.2016 19:38:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mógłby mi ktoś podpowiedzieć, co zrobiłam źle? Przed chwilą wysłałam smsa na konkurs Intermarche, gdzie do wygrania jest Toyta Aygo.Wysłałam sms po 7055 o treści IT.NR paragonu hasło, a przyszła mi zwrotka z Karlsbadu,że konkurs zaczyna się jutro.Musiałam coś pomylić, bo on się przecież jutro kończy i prowadzi go Columbit. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6214695 Napisano: 15.06.2016 14:17:49 w Wkurza mnie...
titinunu napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że ostatnio przeglądając fb coraz częściej uświadamiam sobie jak bardzo odstaję od ludzi w moim lub zbliżonym do mojego wieku.Ludzie wychodzą za
mąż/żenią się tudzież żyją w udanych związkach na kocią łapę. Mają przeważnie 1-2
dzieci, chwalą się wycieczkami wygranymi lub za własną kaskę
zakupionymi wyjazdami.Niektórzy znajomi z forum co chwila wrzucają fotki lub wpisy, że im
coś tam dotarło z wygranych albo zdjęcia wygranych rzeczy, a ja nawet nie za bardzo mam powody do dumy
na jakimkolwiek polu,ech.

W zdrapkach masz szczęście i jesteś miłą osobą.tak uważam emotka

dziękuję Tobie i Twojej przedmówczyni slonko365 za słowa otuchy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6214655 Napisano: 15.06.2016 13:35:00 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że ostatnio przeglądając fb coraz częściej uświadamiam sobie jak bardzo odstaję od ludzi w moim lub zbliżonym do mojego wieku.Ludzie wychodzą za
mąż/żenią się tudzież żyją w udanych związkach na kocią łapę. Mają przeważnie 1-2
dzieci, chwalą się wycieczkami wygranymi lub za własną kaskę
zakupionymi wyjazdami.Niektórzy znajomi z forum co chwila wrzucają fotki lub wpisy, że im
coś tam dotarło z wygranych albo zdjęcia wygranych rzeczy, a ja nawet nie za bardzo mam powody do dumy
na jakimkolwiek polu,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6214261 Napisano: 14.06.2016 23:42:44 w moje dzisiejsze wygrane :)
Przed chwilą 40 zł do empiku z panelu Ibis za wypełnianie ankiet.Wreszcie coś pozytywnego w tym czerwcu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6213978 Napisano: 14.06.2016 18:52:45 w DARMOWE minuty i startery
Byłam dziś w jednym salonie Play zarejestrować 4 startery, to lalunia mi kazała podać, ile w przybliżeniu kasy mam na każdym starterze oraz  datę ważności konta po doładowaniu, numer sms i nr telefonu, na jakie były wykonywane połączenia z danego numeru w ciągu ostatnich 3 dni oraz numer seryjny widniejący na starterze.Nie miałam starterów przy sobie, a tylko na 1 miałam aktywne konto, pozostałe muszę i tak najpierw doładować na 5 zł,aby przywrócić aktywność.W innym salonie we Wrocławiu pani okazała się bardziej przychylna i poprosiła tylko o numer mojego telefonu i datę ważności konta oraz przybliżoną wartość środków.W sumie mam doładowany 1 numer na razie kwotą 100 zł.To z kolei dziwne, bo mam ten starter aktywny od 2010 roku, to chyba 500 zł powinnam dostać za staż,he,he.Ale w sumie może dobrze,że tak mało, bo nawet nie wiem, czy tą 100 wykorzystam, skoro na premium nie da rady.Ale czasem są konki,że można na zwykłe numery wysyłać Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6213738 Napisano: 14.06.2016 15:01:08 w SZUKAM....
orzelek napisał(a):

Czy ktoś może wysłać scan tego paragonu z colgate ,ponieważ ja wyrzuciłam paragon tydzień temu a dzis przyszła mi rownież wiadomość ze wygrałam nagrodę II stopnia ,Potrzebuje zdjęcia/scanu paragonu gdzie jest udowodniony zakup pasty colgate od dnia 29.04-30.05 

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6213340 Napisano: 14.06.2016 11:13:11 w DARMOWE minuty i startery
Kurczę, przydałoby mi się te numery w Play zarejestrować, aby nie zablokowali mi możliwości wysyłania na konkursy,ale gdzie ja to wygadam, skoro swój główny fon mam w Plusie na abonamentemotka Tak, tak, wiem,że na numery specjalne nie mogę tego wykorzystać, ale jak mam np. numer 4455, gdzie jest napisane,że sms według taryfy operatora i nie jest to typowy numer premium taki jak np. 7036, to też nie mogę wysłać tego smsa na konkursemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6213301 Napisano: 14.06.2016 10:43:33 w DARMOWE minuty i startery
defed napisał(a):

rpk napisał(a):

A jest jakieś ograniczenie ile starterów można mieć na siebie zarejestrowanych ?

10 numerów na 1 człowieka

ale dziesięć numerów z jednej sieci czy ogółem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6213299 Napisano: 14.06.2016 10:41:33 w Oddam za darmo
swojego życiowego pecha Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6213137 Napisano: 13.06.2016 21:53:13 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie, że jest tyyle konkursów, w większości z nich chciałabym zagrać,ale to chyba by mi doby ani środków na koncie ni starczyło emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0