Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#6211465 Napisano: 10.06.2016 11:55:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Uwaga!Te karty, które do nas dziś dotarły z Mokate, nie zostały jeszcze aktywowane przez Ogranizatora.Info z infolinii mbank prepaid. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6211445 Napisano: 10.06.2016 11:38:13 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
mstelmas11 napisał(a):

karta z MOCATE w końcu dotarła.KEX

u mnie również karta Mokate- 100 zł, nie jest to karta z pinem, lecz na podpis, tak jak kiedyś te z Biedronki Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6211030 Napisano: 09.06.2016 15:47:47 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Uwaga, narzekamemotka Oprócz kasy w grach lotto, od początku czerwca w konkursach tradycyjnych wielkie zero,wrr. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6210026 Napisano: 08.06.2016 12:28:31 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

Czy trwa obecnie jakiś konk z płynami/żelami do kąpieli ? Od tych wszystkich konków lay'sowych, pepsi'colowych i piwnych już mi się dwoi i troi...  emotka

Luksja Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6210022 Napisano: 08.06.2016 12:24:39 w Wkurza mnie...
r_olo napisał(a):

Będzie jazda, ale... Wkurzają mnie osoby "chore na konkursy". Nieważne co, nieważne jak. Przyda mi się, czy nie, gram! Chodzi mi o takie sytuacje, teoretycznie, przykładowo: Jest konkurs z fajną nagrodą. Coś idealnie dla mnie, coś co bardzo chciałbym wygrać. Nie wygrywam, zdarza się, normalna rzecz. Ale potem czytam, że wygrał ktoś komu do niczego nagroda się nie przyda i od razu oferuje ją na sprzedaż. Nosz k... Albo jeszcze lepiej ktoś wygrywa po kilka takich samych nagród. Dla mnie to choroba psychiczna i zwykłe świństwo, nikt mnie nie przekona, że jest inaczej. Bo czy normalna jest postawa: cera mi poleciała, ale jem te chipsy na kilogramy (jak nie je i wyrzuca to jeszcze gorzej), bo muszę wygrać? Paranoja! Wiele jest podobnych przykładów, sami dobrze o tym wiecie. na przykład zabieranie biletów na euro komuś kto o nich marzy choć na pewno się nie pojedzie. Ale przecież sprzedam komuś, kasa kasa kasa. Oczywiście święty nie jestem, zdarzyło mi się raz czy dwa zagrać o coś co mi nie było potrzebne, ale od nałogu jestem o lata świetlne. Ile osób może tak z czystym sercem o sobie powiedzieć? Tak, wiem, też mogę tak robić, po prostu zazdroszczę, gdybym być najlepszy (mądrzejszy, sprytniejszy, inteligentniejszy, kreatywniejszy) to bym wygrywał. Jasne emotka

Twierdzę, że każda wygrana rzecz może się przydać osobie, która ją wygrała.Owa przydatność pośrednia polega na tym, że nie korzystam z przedmiotu wygranego bezpośrednio,ale pieniądze uzyskane ze sprzedaży PRZYDADZĄ mi się, aby mogła kupić to, na co w normalnych warunkach nie mogłabym sobie pozwolić.Coś podobnego do damnum emergens i lucrum cezans (utracone korzyści oraz rzeczywiście poniesiona strata). Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6209539 Napisano: 07.06.2016 16:35:15 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

kurde zablokowałam Judytke jak mam ją odblokować?

Napisz może do Pionasa Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6208750 Napisano: 06.06.2016 17:34:04 w DARMOWE minuty i startery
ameryka napisał(a):

Ruszyła rejestracja starterów w Play - im szybciej tym lepiej. Nikogo to nie ominie
http://promocje.play.pl/rejestracja/

te 100 zł co niby dają nie obowiązuje na smsy premium.Ale jeśli jeszcze potem doładuję dodatkowo za 5 zł ponadto, to mi z automatu przyznają i tak 100 zł na premiumemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6207821 Napisano: 04.06.2016 19:48:42 w Wkurza mnie...
ace napisał(a):

Wkurza mnie że nie mogę znaleźć paragonu z Dove Tesco! Czy ktoś wie gdzie go położyłam?

Poszukaj w najmniej spodziewanym miejscu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6207787 Napisano: 04.06.2016 16:17:10 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że wdałam się w niepotrzebną dyskusję z żoną jednego z użytkowników, która na koniec stwierdziła,że mąż nie będzie wchodził na forum, bo ma zakazemotka  Tylko że ja nic złego do niego nie pisałam,żadnych propozycji matrymonialnych emotka Nawet nie wiem jak ma na imię, bo pisaliśmy do siebie per Pan/Pani, choć ja się podpisywałam własnym imieniem, jak zawsze robię. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6207529 Napisano: 03.06.2016 20:44:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Byłam dziś w Delikatesach T&J we Wrocławiu po Belvitę na konkurs z rowerami.Po wypełnieniu kuponu spytałam się Pani w informacji, gdzie mogę wrzucić swój kupon.Ona mi na to,że ma urnę "gdzieś tam na zapleczu" i "niech Pani da to potem wrzucę", po czym włożyła do jakiejś teczki.Tak się zastanawiam,czy skoro ogłaszają konkurs, o którym nawet trąbią w Sklepie przez głośniki, to pudełko z kuponami nie powinno stać w widocznym miejscuemotka  Kiedyś jak był ten konk Wiosna pachnąca nagrodami, to wygrałam w tych delikatesach bon na 750 do elektronicznego marketu,ale wówczas sama wrzucałam kupon. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6205353 Napisano: 01.06.2016 14:49:04 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
basku napisał(a):

a skad sie bierze rezerwa z pufami?

pewnie gdy ktoś nie odczyta na czas maila o wygranej.Nie każdy codziennie sprawdza maila emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6204127 Napisano: 30.05.2016 21:54:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ilonaxx5 napisał(a):

asantesana napisał(a):

katrinkka napisał(a):

asantesana napisał(a):

Dostałam teraz smsy o nadaniu paczek przez pocztex, co to może być? Brakuje mi młynków, ale tam się chyba nie podawało nr telefonu.

Też dostałam,to pufa z Lays odebrana w piątek  emotka

I to by najbardziej pasowało, sprawdziłam w systemie po numerze przesyłki i w piątek doręczona paczka, a dzisiaj sms o nadaniu emotka  Coś im się sypnęło.

u mnie też dwa esemesy

U mnie też dziś przed chwilą taki sms, pufę odebrałam po południu, o młynki nie grałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6203931 Napisano: 30.05.2016 18:56:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mysz-s napisał(a):

mczarna napisał(a):

Czy w loterii Nestle przychodzi mail z potwierdzeniem od razu czy też po jakimś czasie? Nie dostałam nawet linka aktywacyjnego do głosowania na podwórko, a co dopiero potwierdzenia z loterii, nawet nic w spamie nie było 

Ją miałam odrazu potwierdzenie

do mnie na wp mail dotarł z loterii nestle następnego dnia Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6203529 Napisano: 30.05.2016 13:03:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
melissa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Pytanie do osób, które otrzymały już pufy Lay's. Czy Wasze siedziska też są takie przybrudzoneemotka Kurier chyba tarzał tym po ziemi.Mam nadzieję,że to da radę jakoś doczyścić emotka

U mnie tylko folia przykurzona. Pufa czysta. Dostarczył Ci bez opakowania?

niby zafoliowana,ale folia częściowo rozerwana Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6203440 Napisano: 30.05.2016 12:11:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Pytanie do osób, które otrzymały już pufy Lay's. Czy Wasze siedziska też są takie przybrudzoneemotka Kurier chyba tarzał tym po ziemi.Mam nadzieję,że to da radę jakoś doczyścić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6203341 Napisano: 30.05.2016 10:49:42 w Zakupy na konkursy - usługi
aniolek33 napisał(a):

Kupię paragony na "Premię Kibica" w Biedronce!

Dobrze płacę. PRIV.

Ja także Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6203142 Napisano: 29.05.2016 21:47:04 w Wkurza mnie...
androm, wyszłam z założenia,że tam i tak jest tylko kawalerka,a ja to bym chciała 2 pokoje-jeden gościnny, a drugi moja sypialniaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6203078 Napisano: 29.05.2016 18:59:50 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

donia7 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie  dobry kolega w piątek mieli imprezę na działce dałem mu karton chipsów aby schrupali i oddali mi opakowania.
Dzwonie dzisiaj do niego że przyjdę po opakowania.
Mówi mi że zapomniał że ma zostawić i spalił w ogniskuemotka

a no to już przesada emotka

Twój kolega zachował się bardzo po chamskuemotka  Powinien teraz Ci odkupić cały karton.
Wkurza mnie,że ubiegłej nocy nie mogłam spać do 4.30, a jak się obudziłam,to czułam się jak przetrącona i nie chciało mi się pojechać do Alei Bielany zrobić zakupy i zagrać o mieszkanieemotka

Dla pocieszenia napiszę Ci...że ja zrobiłam zakupy, miałam kilka losów i nie pojechałam na losowanie emotka  ecch to niedzielne lenistwo emotka

Nie, no właśnie dlatego ja zostawiłam sobie zakupy na ostatni dzień:"gdyby mi się jednak zachciało pojechać" Jakby chociaż jeden mój kupon siedział tam w urnie, to nie ma bata, musiałabym się zmusić do jazdy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6203071 Napisano: 29.05.2016 18:32:30 w Wkurza mnie...
donia7 napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Wkurza mnie  dobry kolega w piątek mieli imprezę na działce dałem mu karton chipsów aby schrupali i oddali mi opakowania.
Dzwonie dzisiaj do niego że przyjdę po opakowania.
Mówi mi że zapomniał że ma zostawić i spalił w ogniskuemotka

a no to już przesada emotka

Twój kolega zachował się bardzo po chamskuemotka  Powinien teraz Ci odkupić cały karton.
Wkurza mnie,że ubiegłej nocy nie mogłam spać do 4.30, a jak się obudziłam,to czułam się jak przetrącona i nie chciało mi się pojechać do Alei Bielany zrobić zakupy i zagrać o mieszkanieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0