Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6202510 Napisano: 27.05.2016 11:37:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziś info na maila,że 25 maja wysłali do mnie pufę Lays wygraną 17 majaemotka  Wygląda na to,że zdążę z prezentem na dzień dziecka dla siostrzeńca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6202185 Napisano: 25.05.2016 21:44:09 w Zakupy na konkursy - usługi
Kupię paragon Lays i Pepsi Kaufland Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6202097 Napisano: 25.05.2016 18:25:36 w Kupię...
Kupię 1 paragon na konkurs Lay's i Pepsi Kaufland-dopiero chcę zagrać Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6201955 Napisano: 25.05.2016 14:39:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Witamy Eksperta Nestle na forumemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6201932 Napisano: 25.05.2016 14:20:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

U mnie Nestle poszło bez problemu, widzę spora konkurencja będzie emotka

Bo ja gamonica jedna wpisałam numer telefonu bez myślników (bezmyślnie bez kresek pomiędzy cyferkami), jak było podane w przykładzieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6201859 Napisano: 25.05.2016 12:33:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
giulietta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

@ekspert.nestlé napisał(a):

romecky81 napisał(a):

Ludziska,
Dziwny przypadek - Nestle Tesco, formularz na stronie - za nic nie mogę wysłać... Ciągle wyskakuje, że numer telefonu źle wpisany... Kombinuję i tak i siak i nic... A poziom irytacji rośnie emotka
Ktoś pomoże biednemu kowbojowi? ;>

Drodzy, 
Sprawdziliśmy, że system działa poprawnie. Prosimy spróbować wypełnić formularz jeszcze raz według schematu: +48 xxx-xxx-xxx. W razie problemów prosimy o informację. Postaramy się pomóc.

Ekspert.Nestlé
---
Ekspert.Nestlé, odpowiada na pytania konsumentów związane działalnością firmy Nestlé. Zapraszam do dyskusji lub bezpośredniego kontaktu.

Organizator robi z nas wariatów. Irytuje się coraz bardziej ..wpisuje i nadal nie idzie wysłać - pojawia się jakiś czarny napis i strona stoi...wcześnie z początku konkursu było ok, teraz nie idzie w żaden sposób.

Wreszcie stronka ruszyła i idzie słać zgłoszenia emotka

ja nadal nie mogę wysłać: daję format +48 i nr telefonu potem,ale nie idzie

skasuj numer i wpisz jeszcze raz emotka  błąd nie jest związany z formularzem tylko ze śledzeniem przez woojka  emotka  od paru dni tak jest już w kilku formularzach, gdzie podaje się numer tel..... 

Dzięki,ale niestety to nic nie pomaga.Może spróbuję w domu z innej przeglądarki albo co.Szkoda,że nie można smsem wysyłać. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6201824 Napisano: 25.05.2016 11:36:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
norweska20 napisał(a):

norweska20 napisał(a):

@ekspert.nestlé napisał(a):

romecky81 napisał(a):

Ludziska,
Dziwny przypadek - Nestle Tesco, formularz na stronie - za nic nie mogę wysłać... Ciągle wyskakuje, że numer telefonu źle wpisany... Kombinuję i tak i siak i nic... A poziom irytacji rośnie emotka
Ktoś pomoże biednemu kowbojowi? ;>

Drodzy, 
Sprawdziliśmy, że system działa poprawnie. Prosimy spróbować wypełnić formularz jeszcze raz według schematu: +48 xxx-xxx-xxx. W razie problemów prosimy o informację. Postaramy się pomóc.

Ekspert.Nestlé
---
Ekspert.Nestlé, odpowiada na pytania konsumentów związane działalnością firmy Nestlé. Zapraszam do dyskusji lub bezpośredniego kontaktu.

Organizator robi z nas wariatów. Irytuje się coraz bardziej ..wpisuje i nadal nie idzie wysłać - pojawia się jakiś czarny napis i strona stoi...wcześnie z początku konkursu było ok, teraz nie idzie w żaden sposób.

Wreszcie stronka ruszyła i idzie słać zgłoszenia emotka

ja nadal nie mogę wysłać: daję format +48 i nr telefonu potem,ale nie idzie Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6201663 Napisano: 24.05.2016 21:45:29 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
buncia88 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Do osób, które wygrały w konkursie Centrum tego z wyjazdem na Bornholm np. bon 100 zł Decathlon: Czy wysyłaliście dane/formularz i skan paragonu na tego samego maila, z którego przyszło info o wygranejemotka

Ja wysłałam wszystko w odpowiedzi na maila. Nagrody z II i III etapu mam już w domu. Czekam jeszcze na IV.

Dzięki, bo w sumie nic mi nie odpowiedzieli na tego maila z danymi- tzn. nie mam sygnału,że został odczytany. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6201580 Napisano: 24.05.2016 18:30:15 w Kupię...
Kupię kody Lays i Desperados emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6201578 Napisano: 24.05.2016 18:20:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Do osób, które wygrały w konkursie Centrum tego z wyjazdem na Bornholm np. bon 100 zł Decathlon: Czy wysyłaliście dane/formularz i skan paragonu na tego samego maila, z którego przyszło info o wygranejemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6201511 Napisano: 24.05.2016 15:38:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
estrelitta napisał(a):

lola.lola napisał(a):

Mylą mi się już dni w Lays... mogli podawać dni z kalendarza a nie dni konkursu i byłoby jaśniej... tak czy siak moje 
- Wyjazd z boiska!
- No to mam przechrupane...

nie wygrało emotka  pewnie przetłumaczyli to sobie na bardziej wulgarną wersję a miałam na myśli tylko "przechlapane" emotka

Może mógłby się ktoś pochwalić hasłem na miarę TV ? emotka

Tydzień temu wysłałam takie same emotka Także nie wygrało emotka

Ja do obrazka: "Zaraz pobiję swój rekord główek", dopisałam "Jesteś zalaysowisty na pierdyliard sposobów" i nie wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6201063 Napisano: 23.05.2016 17:04:07 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że klienci naszego biura, którzy potrafią się spóźnić na umówione czynności ponad pół godziny, na pytanie dlaczego takie opóźnienie, najczęściej odpowiadają: "No bo my, proszę Państwa,pracujemy, dwoje ludzi pracujących". No, a my- pracownicy kancelarii, to w naszej pracy niby bawimyemotka Tak mamy czasem ochotę odpowiedziećemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6200475 Napisano: 21.05.2016 14:36:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
ludzka-istota-gratulacje  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6200213 Napisano: 20.05.2016 16:40:19 w moje dzisiejsze wygrane :)
Dzień dobry,
miło nam poinformować o wygranej  w konkursie "Jedziesz z nami na Bornholm?”.

Nagroda III stopnia - Karta podarunkowa Decathlon o wartości 100 zł Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6200126 Napisano: 20.05.2016 13:54:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy w konkursie Colgate - tym z wyjazdami na festiwal jest jakieś ograniczenie znakówemotka Niestety, nie otwiera mi się regulamin Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6200100 Napisano: 20.05.2016 13:19:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
lena5_1985 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Jakie sa odczucia zwycięzców tv w lays? Patrzac obiektywnie wygraliscie fajnymi zgloszeniami, z pomysłem czy raczej niekoniecznie? Może być pw, jeśli nie chcecie pisac o tym na forum. Ja mogę obiecać, ze pochwalę się zwycięskim hasłem, jeśli w końcu stanie się cud i  trafię ten wymarzony tvemotka

Ja wygrałam pufę,a tv niet. Sorry,ale wątpię,aby oni to w ogóle czytali, skoro już są wyniki nawet z wczoraj emotka

Ja 2 pufy, ale rowniez szczerze wątpię, dlatego wlasnie pytam czy zdaniem zwyciezcow to aby nie jest loteria. Intuicja mi podpowiada, ze granie w lays jest bez sensu, bo  niestety loterie omijaja mnie szerokim łukiem, a jednak te tv kuszą. Pewnie bym sobie dala spokoj gdybym tak bardzo nie chciala trafic fajnego telewizorka. Nie na handel, ale dla siebieemotka

Twierdzę,że to taka zakamuflowana loteria emotka

Nie do końca się zgadzam. W konkursie tej agencji, gdzie codziennie było 500 nagród po 50 zł sporo wygrałam, tutaj pufę i telewizor ale wysłałam więcej zgłoszeń niż jedno.

Pamiętam tamtą loterię-wygrałam w niej 1300 złotych na czystoemotka Tu póki co tylko pufę, jak już pisałam Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6200000 Napisano: 20.05.2016 10:53:07 w Czy informują/ informowali?
goralmac napisał(a):

Czy z coca cola z biedronki informują na bieżąco z dnia na dzień, czy co tydzień, czy narazie w ogóle nie informują?

ponoć informują na bieżąco Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6199866 Napisano: 19.05.2016 23:05:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

katrin1 napisał(a):

Jakie sa odczucia zwycięzców tv w lays? Patrzac obiektywnie wygraliscie fajnymi zgloszeniami, z pomysłem czy raczej niekoniecznie? Może być pw, jeśli nie chcecie pisac o tym na forum. Ja mogę obiecać, ze pochwalę się zwycięskim hasłem, jeśli w końcu stanie się cud i  trafię ten wymarzony tvemotka

Ja wygrałam pufę,a tv niet. Sorry,ale wątpię,aby oni to w ogóle czytali, skoro już są wyniki nawet z wczoraj emotka

Ja 2 pufy, ale rowniez szczerze wątpię, dlatego wlasnie pytam czy zdaniem zwyciezcow to aby nie jest loteria. Intuicja mi podpowiada, ze granie w lays jest bez sensu, bo  niestety loterie omijaja mnie szerokim łukiem, a jednak te tv kuszą. Pewnie bym sobie dala spokoj gdybym tak bardzo nie chciala trafic fajnego telewizorka. Nie na handel, ale dla siebieemotka

Twierdzę,że to taka zakamuflowana loteria emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6199860 Napisano: 19.05.2016 22:48:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
katrin1 napisał(a):

Ja wygrałam pufę,a tv niet. Sorry,ale wątpię,aby oni to w ogóle czytali, skoro już są wyniki nawet z wczoraj emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6199859 Napisano: 19.05.2016 22:46:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

ambi_9 napisał(a):

magdal14 napisał(a):

A te scenki będą kiedyś zmienione? Ile można wymyślać do tego samego.

nie przewidują zmian emotka

O ile dobrze pamiętam, na samym początku pisano tu na forum, że nieoczekiwanie scenki zmieniono. Może i teraz będzie podobnie? emotka

No, faktycznie,ale pierwszego dnia konkursu mieli ponoć jakiś błąd i obie "chmurki" do wpisywania wypowiedzi Laysów były puste.Potem się zreflektowali,że jednak w jednej z nich powinien być z góry narzucony tekst. Wyświetl w wątku >>
0 0