Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6179288 Napisano: 02.04.2016 16:35:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

elewandowska25 napisał(a):

Czy w loterii Desperados powtarzają się kody z kapsli, bo ja wpisałam kod 2  razy i pisze, że nie prawidłowy lub użyty a wpisałam dobrze.

Nie powatarzaja sie. Zerknij na kod i wpisz jeszcze raz, byc moze H to A itp.
Sprawdz tez na swoim koncie czy juz jest on na liscie.

a jaki jest bezpośredni adres, gdzie trzeba wpisywać kody.Bo po wejściu na desperados.com ciągle mnie odsyła do regulaminu? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6179273 Napisano: 02.04.2016 16:02:34 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że wczoraj padł mi komputer stacjonarny-po włączeniu słychać tylko biiip, na monitorze czarny ekran.Teraz korzystam z laptopa mamy, bo wyjechała na tydzień,ale na nim ciągle mam komunikat,że to połączenie nie jest zaufane, kiedy tylko wchodzę na jakiś konkurs-np Desperados.Czy możecie mi podać model jakiegoś fajnego laptopa albo ewentualnie jakiejś akcji promocyjnej, gdzie za jego zakup dostanę jakiś zwrot? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6177169 Napisano: 26.03.2016 17:26:00 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

dziś dowiedziałam się, że nasz sklep osiedlowy jest otwarty normalnie, czyli do 22:30... noo żenada... nawet tesco, czy polomarket jest otwarte max do 18. 
Ale nie ma to, jak parcie na kasę za wszelką cenę. Mógłby zamknąć nawet o 20 i pracownica miałaby już spokój, a tak jest rozżalona, że tak długo musi pracować. Wcale jej się nie dziwię emotka
Wkurza mnie takie nieludzkie podejście do ludzi emotka

W sumie sam właściciel sklepu powinien stanąć za ladą jak taki mądry.Ale z drugiej strony dzisiaj jeszcze żadnego święta nie ma-świąteczne dni to tak naprawdę niedziela i poniedziałek wielkanocny.Moja koleżanka z pracy wczoraj wieczorem pojechała z narzeczonym do ich rodzinnej miejscowości na święta,ale za wiele to oni sobie z narzeczonym nie poświętują. bo on jest mechanikiem na kolei i jutro po południu i w lany poniedziałek idzie do pracy.Tak ten świat jest urządzony,że ktoś musi pracować,aby odpoczywać mógł ktoś. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6177045 Napisano: 25.03.2016 22:26:18 w PODZIĘKOWANIA
tomniewkurza napisał(a):

bruce napisał(a):

Vi., dzięki wielkie emotka   za info i pomoc. emotka

Ależ proszę uprzejmie emotka

To Ty się chłopie w końcu zdecyduj, czy jesteś Vi, tomniewkurza, cb656, wsciekly, bo zdaje się,że coś Ci się pozajączkowało na te święta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6176956 Napisano: 25.03.2016 19:38:39 w SZUKAM....
Szukam osób, które z mojego polecenia zarejestrują się do Qassa i będą tam aktywnie klikać.Aktualnie brakuje mi jednej osoby poleconej (niecałe 8 złotych),aby po raz 10-ty odebrać stamtąd 50 złotych. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6176109 Napisano: 23.03.2016 13:48:52 w Wkurza mnie...
brudny, Przyznam szczerze zdarzało mi się kupować paragon na forum, sama też sprzedaję czasem tudzież dostaję czy daję komuś gratis.Ale brzydziłabym się we własnym zakresie drukować paragony w domu.To już jest jednak przestępstwo. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6176072 Napisano: 23.03.2016 12:34:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
brudny napisał(a):

aerdna napisał(a):

brudny napisał(a):

Po raz kolejny w wygrajzglade te same inicjały M. S. K. czyżby drukarze nawalili tysiące zgłoszeń ? Niechce mi się coś wierzyć w uczciwość tych wygranych ...

Wystarczy zrzucić sobie wyniki do Excela.

Jacek S. 113604
Jacek S. 113616 - rower

Marcin B. 147683
Przemysław B. 147692

Agnieszka N. 112373 - bluza
Helena M. 112378 - rower

Nie zdziwi mnie, jak 10 tys losów będzie w puli

wkurza mnie to, że nie trzeba tam podawać skanu paragonu, drukarze mają popisówkę ... emotka

ale przecież w regulaminie jest napisane,że trzeba przesłać skan na maila Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6172532 Napisano: 14.03.2016 13:53:43 w BelVita - konkurs śniadaniowy
jokan napisał(a):

icotynato napisał(a):

jokan napisał(a):

szukam, gdzie we Wroclawiu odbiera sie sniadaniowki, bo zapomnialam emotka , Pasaz Grunwaldzki Czy Galeria Dominikanska, wie ktos moze ? Napisalam do nich, ale mi nie odpowiedzieli jeszcze, a czas ucieka....i dokladnie czy w jakims kiosku czy gdzie?

w pierwszym mailu masz napisane gdzie

to muszę sprawdzić, bo wydaje mi się, że patrzyłam, a nie było napisane:(

Pasaż Grunwaldzki Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6171327 Napisano: 10.03.2016 20:03:18 w Wkurza mnie...
Widzę,że jak zwykle wywołałam swoim wpisem- tym razem o dzieciach, burzę w tym wątku,za co przepraszam.Ostatnio na pw na e-konkursach przeczytałam,że widocznie jest ze mną coś nie tak, skoro w wieku niespełna 32 lat nie mam męża ani dzieci.Być może to prawda, ale ja już chyba stałam się zbyt wygodna i leniwa i nie wyobrażam sobie wychodzenia do pracy około ósmej rano, powrotów o 18.30 i jeszcze znalezienia czasu dla takiego małego, absorbującego człowieczka, który będzie mnie ponoć kochał najbardziej na świecie.Tak,tak, wiem,że wielu ludzi tak właśnie żyje.A propos słowa "kocham", spytałam kilka dni temu swojego pięcioletniego siostrzeńca, czy w ogóle wie, co to znaczy kogoś kochać.Oświadczył,że właściwie to on nie wie,ale skoro jego tato często mu tak powtarza, to on myśli,że to chyba coś fajnego.Tak sobie myślę,że wielu dorosłych także nadużywa tego sformułowania, nie do końca chyba zdając sobie sprawę z konsekwencji, jakie ono za sobą niesie i w ogóle zachowują się jakby w rzeczywistości nie kochali.Nie neguję jednak innego stylu życia- jeśli ktoś się spełnia jako matka i żona, to ja to szanuję i podziwiam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6170977 Napisano: 10.03.2016 10:26:36 w Wkurza mnie...
myszania napisał(a):

Wkurza mnie moje zycie po narodzinach syna....ja wiem, że będzie lepiej za pare miesięcy bo juz jednego takiego deliwenta odchowałam ale mimo wszystko wkurza mnie to....wkurza mnie, że nie moge sie wyspac, wkurza mnie, że jest marudną, wkurza mnie, że nie chce jeść, wkurza mnie, że nie mogę walnąć sie na kanapie i poczytać, wkurza mnie, ze obiad robie na wyścigi itp. itd. Wszystko mnie wkurza, żeby nie pwoiedziec dosadniej.

Z tych właśnie powodów bardzo się cieszę,że nie mam dzieci Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6170859 Napisano: 09.03.2016 19:40:39 w Wkurza mnie...
lusienka napisał(a):

Wyjdę z siebie. emotka
Patrzę dziś do skrzynki mailowej i widzę : wygrana  z paczki sprzątaczki - Windomatic Vileda
i to zgłoszeniem sprzed kilku dni.Myślę w końcu zła passa minęła......Cała w skowronkach szukam paragonu...znalazłam,numer sie gadza,patrzę dla pewności czy kostka jest dobrze opisana...i co widzę?????? No właśnie nic...wszystkie zakupy z rossmana na paragonie są ale kostki nie ma emotka emotka emotka
 musiała się nie nabić,albo jaki czort,bo do domu ją przywiozłam.
W końcu udało mi sie coś w tym roku wygrać i co i d..a bo  i tak nagrody nie dostanę.Drugi raz już nie mam szans na wylosowanie.Ja sie zapłaczę emotka

ale może spróbuj jednak na spokojnie jeszcze raz spojrzeć na ten paragon. Może po prostu jest ta kostka nabita,ale jakoś inaczej opisana. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6170313 Napisano: 08.03.2016 16:26:27 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
20 zł przelew z panelu pentagononline emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6169400 Napisano: 06.03.2016 14:14:24 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

batistutek123 - mogłeś mieć, ale chandrę, czyli stan przygnębienia, złe samopoczucie, niskie poczucie wartości, apatia, poczucie beznadziejności. Wyjazd w góry mógł Ci pomóc. 
Jeśli ktoś faktycznie ma depresję, to nawet nie chce mu się wstać z łóżka, umyć, ubrać, jeść, iść do pracy, zająć się dziećmi itp. Nie widzi sensu w niczym, tym bardziej w jakimkolwiek wyjeździe. 
Poza tym jeśli chcesz dowiedzieć się, czym objawia się depresja, to pofatyguj się i sam sobie wyszukaj w necie, a nie chcesz mieć wszystko podane na tacy emotka  emotka

Tak, to wszystko prawda, co piszesz, Ziolko. Mój wujek ma depresję, bo pomimo tego,że w swojej pracy jako adwokat dołożył wszelkich starań,aby większość ludzi odzyskało swoje pieniądze.Jednakże niestety nie udało się odzyskać wszystkiego.Na pewnym etapie sprawy mógł on się jeszcze wycofać i nawet listownie wypowiedzieć swoje pełnomocnictwa,ale nie był w stanie psychicznym,aby pójść na pocztę i wysłać do tych ludzi listów.Tzn. kilka razy stawał pod budynkiem poczty z przesyłkami i się wycofywał.Ostatecznie jego bliscy musieli pójść w jego imieniu na pocztę i to wysłać.Był w takiej depresji,że zawiódł samego siebie i tych ludzi,że do tej pory leczy się farmakologicznie, korzysta z pomocy specjalistów, był nawet na tę okoliczność hospitalizowany.Także jeżeli komuś się wydaje,że w przypadku depresji pomogą zwykłe słowa:" dasz radę, stary, weź się w garść, wyluzuj, wszystko będzie dobrze", to się grubo myli i w ogóle nie powinien się wypowiadać w temacieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6169265 Napisano: 05.03.2016 19:44:19 w Wkurza mnie...
batistutek123 napisał(a):

donia7 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

skowronek napisał(a):

donia7 napisał(a):

Zniczego emotka

Też jestem za tym nickiem!
Kojarzy się...

Proponuję zapis w postaci ZNICZ-EGO co jeszcze podkreśli wyjątkowość EGO sutkabasi emotka

emotka

wkurza mnie że nie da się zmienić niku, jedyną opcją jest założenie nowego konta...

a może Znietzche Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6168722 Napisano: 04.03.2016 11:36:49 w Wkurza mnie...
kosztelka napisał(a):

staszek napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

wkurza mnie dzisiaj na cmentarzu obok grobu na którym byłem, nie było żadnych zniczy a swoich nie wziąłem.

Stary, dobry batistutek wrócił emotka  smutno było bez zniczy. I tutaj i na cmentarzu emotka

Wkurza mnie to, że ja nick batistutek odczytuję jako basisutek. Wkurzające to jak jasna cholera emotka

nie jesteś w takim odczycie osamotniona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6168522 Napisano: 03.03.2016 20:03:10 w Lotto i inne
103 zł w zdrapkach, 6 zł keno Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6167577 Napisano: 02.03.2016 10:50:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
kate87 napisał(a):

Hej. Mam pytanie odnoście portali typu Qassa i eRmail. Jeśli dostajecie tą kase przelewem, to musicie sie jakos z tego rozliczac z skarbowka czy nie trzeba. W PL to chyba wszystko trzeba zglosic ale ja to nie wiem:P 
Poradźcie

Z ermail to nawet nie wiem, czy jest to program wypłacalny, bo póki co brakuje mi 19 złotych do wypłaty.Natomiast jeśli chodzi o Qassa- dawny Moneymillioner, to zostało mi przelewem wypłacone łącznie 450 złotych i wcale się z tego nie rozliczałam.Podobnie zresztą, gdy wygrywam kasę z ankiet pentagononline czy też innych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6166195 Napisano: 28.02.2016 15:46:26 w Konkursowiczki w ciąży
agusia147 napisał(a):

benasia napisał(a):

a podobno na trojce chcieliście skończyć... Ten świadomy wybór to chyba tak troche Was zaskoczył emotka

Nie zaskoczył  emotka  Chcemy jeszcze jednego chłopca emotka  Haha przy pierwszym też mówiłam, że nigdy więcej emotka

Naprawdę Cię podziwiam.Ja póki co nie mam dzieci,ale jestem już chyba na to za stara i zbyt wygodna emotka Mam 32 lata.W ogóle nie wyobrażam sobie siebie z 1 dzieckiem, a co dopiero z czwórką.Jak ja bym nie miała czasu,aby porządnie się wyspać czy w spokoju poczytać książkę, to bym się chyba wściekłaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6164755 Napisano: 24.02.2016 22:26:09 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

anialistopad napisał(a):

Jak mnie wkurza mój były mąż...

Co to w ogóle za dziwne zwyczaje emotka

Ja nie wiem, co w tym dziwnego, Kasiu emotka BYŁY mąż MUSI wkurzać! Gdyby nie wkurzał, nie stałby się BYŁYM, to takie proste... emotka

No ja rozumiem,że były mąż to bardzo często wkurza.Ale ja się już nieraz w życiu przekonałam,że "na gębę" to nic nie ma, dlatego dziwię się,że niektórzy ludzie wolą się męczyć niż sądownie załatwić widzenie z dzieckiem-od-do w dni takie a takie, a nie,że szanowny tatuś zjawia się, kiedy mu się podoba, w ogóle ma w głębokim poważaniu,że matka dziecka może mieć w tym czasie inne plany-to są dla mnie właśnie owe dziwne zwyczaje.Skoro dziecko jest nieletnie, o sposobie i czasie kontaktu decyduje matka w porozumieniu z ojcem, a nie ojciec tylko i wyłącznie z dzieckiem, z całkowitym pominięciem matki. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6164666 Napisano: 24.02.2016 19:49:52 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Jak mnie wkurza mój były mąż,tyle razy mówiłam,że ma pisać SMS-a jak będzie chciał małego do siebie . a ten dalej nie rozumie tylko dzwoni do małego i mu mówi,że będzie np. jutro i powiedz mamie. Już nie wiem jak mu wytłumaczyć ,że ma sam mnie informować,a nie przez dziecko.

Co to w ogóle za dziwne zwyczajeemotka Były mąż mojej siostry ma wyznaczone sądownie spotkania z sześcioletnim synem w każdy wtorek od 16-19, co drugi weekend bierze go do siebie i oddaje w niedzielę max do 19, jeden tydzień lipca i sierpnia oraz w święta się jakoś rozsądnie dzielą opieką z moją siostrą.Czasem się dogadują,że 2 weekendy pod rząd jest z moją siostrą, a 2 kolejne u ojca, a zamiast wtorku siostra się godzi na spotkanie w inny dzień tygodnia.Tato młodego oczywiście może dzwonić do niego na komórkę mojej siostry, czy też do niej bezpośrednio jeśli chce coś ustalić.Mały też czasem odczuwa potrzebę skontaktowania się z ojcem telefonicznie poza wyznaczonym czasem, to siostra nie ma nic przeciwko. Takie sztywne godziny spotkań z niewielkimi odstępstwami od czasu do czasu są potrzebne i ułatwiają życie wszystkim zainteresowanym stronom. Wyświetl w wątku >>
0 0