Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6162000 Napisano: 18.02.2016 19:17:53 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aerdna napisał(a):

MF ostrzega przed fałszywymi SMS-ami o Loterii Paragonowej
http://wiadomosci...Paragonowej-00018885

Ciągle dostaję smsy z numeru 71150 z tej niby loterii,ale nie mogę usunąć tego numeru, bo kiedyś na ten sam się zdaje się wysyłało smsa na jakiś konkurs i obawiam się,że potem nie dostanę smsa o jakiejś faktycznej nagrodzie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6161923 Napisano: 18.02.2016 15:55:38 w SZUKAM....
maryam napisał(a):

troyd napisał(a):

Szukam informacji czy ktoś próbował wykorzystać kody do Multikina z Wedla (pakiet 4 szt.) w sposób rozbity, czyli np.: 2 kody na jeden film i 2 kody na drugi film, czy taki numer przejdzie?

no oczywiście ze można,nawet na 4 filmy emotka

ja to nawet każdy kod wykorzystywałam osobno, bo egoistycznie chodzę do kina samaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6160688 Napisano: 16.02.2016 11:40:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy Wam także na liście 2 etapu Zott Hebe wyświetla się tylko 99 zwycięzcówemotka Nie powinno być 200 osób tak jak w pierwszym etapieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6160165 Napisano: 15.02.2016 12:56:07 w SZUKAM....

cudaczek121

#6160163 Napisano: 15.02.2016 12:52:16 w SZUKAM....
jackk76 napisał(a):

Szukam informacji na temat biletów do Multikina z Wedla (Biedronka)  http://www.dzieciecaradoscwedel.pl/ - czy te bilety ważne są także w weekendy?

Tak jest- codziennie Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6159261 Napisano: 12.02.2016 09:54:44 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

Wkurzam się sama na siebie. Ostatnio wszystko gubię i o wszystkim zapominam. Paragony schowalam w bezpieczne miejsce i nie wiem gdzie one są. Macie jakieś pomysły gdzie mogłam je ukryć? Cała chata już przeszukana 

może w pudełku ze starterami tudzież ładowarkami do komórek włożyłaś emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6159259 Napisano: 12.02.2016 09:51:35 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

batistutek123 napisał(a):

netka2000 napisał(a):

Rzygać mi się chce tymi walentynkami!

To poszukaj jakiegoś fajnego chłopaka!

...w domyśle: "może zwrócisz uwagę na basisutek, jestem taki spragniony kobiety emotka

skoro chce Ci rzygać, to niech Ci się zwróci Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6158846 Napisano: 11.02.2016 11:37:08 w Zakupy na konkursy - usługi
aniago81 napisał(a):

A ja mam paragon za zakup zott z biedronki z I etapu jakby ktos potrzebowal...

Ja również posiadam takowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6158473 Napisano: 10.02.2016 15:57:37 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
patijm napisał(a):

200 nagród w Zott a mojego nazwiska brak...

witaj w klubieemotka Ten rok to jakaś masakraemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6154561 Napisano: 03.02.2016 17:07:25 w Dziś cieszę się z.....
dorcia2766 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

violetta napisał(a):

Dziś cieszę się z okazji przyjęcia przez rząd programu 500+

Taaa... a mnie ciekawi, czy ktokolwiek potrafi dać gwarancje, że po zmianach rządów program nie wypadnie. Dla mnie to bardzo niepewny interes. Dziś jest kasa (a właściwie tylko POMYSŁ na tę kasę), a za kilka lat zostaną już tylko same dzieci emotka bo jakiś rząd zdecyduje, że państwa jednak na to nie stać.

Nie sądzę, aby to 500 zł na dziecko było prima aprillisowym żartem, to są zbyt poważne sprawy,aby z nich żartować.Tylko obawiam się,że jeśli ten program nagle okaże się dla obecnych lub przyszłych rządzących nieopłacalny, to będzie płacz, zgrzytanie zębami i społeczne protesty.No bo kto daje i zabiera, ten się w piekle poniewiera emotka Zapewne będzie tak,że najpierw przez rok niby dadzą,a po tym czasie się jednak z tego pomysłu wycofają i będzie lament tych, co zdecydowali się na kolejne dzieci tylko po to, aby coś dostać od państwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6154370 Napisano: 03.02.2016 12:17:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

kachakacha napisał(a):

joan napisał(a):

Nie mam mejla - może przychodzi tylko przy pierwszym zgłoszeniu? W ramach weryfikacji adresu mejlowego? (grałam wczoraj)

Nie, joan - grałam wczoraj z gmaila i dzsiaj i za każdym razem dostalam maila z potwierdzeniem.
Dzisiaj zagrałam pierwszy raz z wp i o2 i cisza.

A to hucpa! Na wp nie przyszedł emotka

Mi na wp zarówno wczoraj jak i dziś od razu przyszedł mail weryfikacyjny Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6153210 Napisano: 01.02.2016 15:29:25 w BelVita - konkurs śniadaniowy
joan napisał(a):

dolly napisał(a):

donia7 napisał(a):

Ja zaczęłam czytać to pierwszą część i chyba jestem jakieś odchyłkiem, ale dla mnie ta książka to dno emotka

bo to ksiazka dla dziewic, a nie takich rozpustnic jak my emotka

To by tłumaczyło fascynację tą książką & filmem pośród uczniów gimnazjum emotka

obawiam się,że w dzisiejszych czasach większość uczennic gimnazjum nie jest już dziewicamiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6153154 Napisano: 01.02.2016 13:47:15 w BelVita - konkurs śniadaniowy
ultrixx napisał(a):

dolly napisał(a):

malutka456 napisał(a):

dolly napisał(a):

malutka456 napisał(a):

po co czytać "50 twarzy Greya"...skoro wystarczy wejść na forum i puścić wodze fantazji emotka emotka  

Haha a doczytalas do konca? Bo ja nie, znudzilo mnie, ale film bym obejrzala ( nie wdszialam jeszcze)

w ogóle nie czytałam emotka  film zobaczyłam i powiedziałam : "Nigdy więcej Greya "  emotka

Osz Ty! I takie informacje wyciagnelas o mnie na forum buahaha emotka
A jest ten film w wypozyczalniach gdzies, co by sobie w zaciszu domowym obejrzec??? 
Ktos wie?

Możesz sobie sprawić prezent na Walentynki:
http://www.rossmann.pl/Produkt/Walentynki-Piecdziesiat-twarzy-Greya-broszura-z-filmem-DVD-1-szt,377196,1247
Ja też książki nie byłam w stanie przebrnąć, ale już film był całkiem ładnym obrazkiem do winka. Ale to tylko od strony Jamiego, bo z młodej Melanie żadna Anastasia.

Ja przeczytałam całą książkę.Całkiem fajna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6153021 Napisano: 01.02.2016 10:23:55 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
wioleczka83 napisał(a):

porażka cały styczeń bez nagrody emotka emotka emotka

ja w styczniu wygrałam tylko gierkach lotto, a w tradycyjnych konkursach absolutnie nic. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6152547 Napisano: 30.01.2016 14:35:20 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

edith napisał(a):

Wkurza mnie znowu choroba emotka Zapalenie oskrzeli,tchawicy i krtani antybiotyk skonczony w niedzielę a dzisiaj na nowo antybiotyk:angina ropna emotka Tak to jest jak się pracuje z malymi dziećmi,tyle razy mowi sie rodzicom żeby nie przyprowadzali chorych dzieci,zarażaja się nawzajem pochodzą 1 tydzień i znowu chorują a ja w tym roku poraz pierwszy pracuję z maluchami i łapię od nich wszystko kolejne L4 a nie chorowalam kilka lat!!Wiecie że rodzice dają dzieciom rano syropy na gorączkę i to często po kryjomu w szatni a potem za 3 godziny muszę dzwonić do pracy bo mają już 38 stopni gorączki albo jelitowka 1 dzien i już dziecko zdrowe w przedszkolu.Wiem nikt nie chce brac L4 takie czasy ,tylko szkoda tych dzieci które rodzice przetrzymują w domu żeby wyzdrowiały a potem 4 dni i znowu biedaczyska chore emotka Jest jeden plus L4 ,trochę poświęcę czasu na konkursy i nadrobię wszystkie zaległości  emotka

Skąd ja to nam.Moja wnusia 3 lata nie chorowała i poszła od września do przedszkola.Chodziła cały tydzień,następne 3 tygodnie już nie chodziła,bo złapała jakieś choróbsko.To samo było koniec listopada, dostała jakieś uczulenie,córka pojechała na pogotowie,gdzie lekarz stwierdził ospę,która po 2 dniach zniknęła(nie wyglądało mi na ospę,jednak było uczulenie),więc nie poszła już do końca grudnia.Od stycznia poszła zdrowa do przedszkola,po tygodniu katar,znowu przestała chodzić następne 2 tygodnie.Teraz poszła ,chodziła tydzień.U nas są ferie,była 2 dni,okazało się,że teraz dostała faktycznie ospę i znowu następny miesiąc nie będzie chodziła.Dlaczego tak się dzieje?Rodzice przyprowadzają chore,zasmarkane dzieci do przedszkola i następne chwytają chorobę.Mówią,że dziecko musi odchorować przedszkole,ale uważam,że można by było tego uniknąć,gdyby nie przychodziły dzieci chore.Nigdy nie posyłałam swoich chorych dzieci do przedszkola,dopóki nie wyzdrowiały całkowicie,a też pracowałam i nie miałam nikogo, z kim mogłabym zostawić.

Moja kuzynka z mężem mieli ten sam problem ze swoją 3 i półletnią córką. Kuzynka zostawiała miesięcznie tyle kasy w aptece, bo mała jest dodatkowo alergiczką, iż stwierdzili po naradzie rodzinnej, że wezmą opiekunkę za 1200 zł na miesiąc, na którą się składają ona z mężem, rodzice i teściowie.Ale rozumiem,że nie każdego stać na opiekunkę nawet w takim układzie. Moja mama pracuje w przedszkolu na pięciolatkach i jak rodzice przyprowadzają swoje chore lub niedoleczone dzieci na siłę do przedszkola, to te biedne dzieciaki potem są ledwo żywe, zakatarzone, kaszlące, wymiotują i ciężko jest pracować w takiej grupie.W końcu też panie się pochorują i na zwolnienie idą, czyli także 80 procent pensji dostają i kółko się zamyka. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6152521 Napisano: 30.01.2016 12:33:43 w Lotto i inne
100 zł w zdrapce, 4 zł multi Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6151316 Napisano: 28.01.2016 08:58:20 w Oddam za darmo
cudaczek121 napisał(a):

Osobie z własnymi paragonem oddam 2 zwycięskie numery z konkursu Disney Kiora Żabka/Fresmarket (słałam smsy 4 stycznia 2016 roku) pw proszę emotka

nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6151312 Napisano: 28.01.2016 08:33:03 w Oddam za darmo
Osobie z własnymi paragonem oddam 2 zwycięskie numery z konkursu Disney Kiora Żabka/Fresmarket (słałam smsy 4 stycznia 2016 roku) pw proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6148947 Napisano: 22.01.2016 12:36:39 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Po wielu perypetiach dotarła dziś do mnie w końcu paczka- sprzątaczka wygrana 8 października 2015 roku (tak, tak, to nie pomyłka) kurier DPD emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6148197 Napisano: 20.01.2016 19:27:36 w WC - rozmowy o wszystkim
tomniewkurza napisał(a):

slonko365 napisał(a):

defed napisał(a):

(...) Sąsiad co prawda jest inwalidą, ale nie ma samochodu. Sam sobie taki znak postawił, na najwygodniejszym dla niego miejscu parkingowym, za zgodą prezesa spółdzielni-lub bez jego sprzeciwu, by jego goście (rodzina,dzieci) mieli gdzie zaparkować w weekend, gdy parking zazwyczaj jest full.

Pytanie,  czy te samochody parkujące na kopercie są odpowiednio oznaczone, czyli mają jakąś tam plakietkę z zaświadczeniem, że to samochód osoby niepełnosprawnej. (...) jeśli te samochody go gdzieś wożą, to może bym się nie czepiała

http://drogipubli...wni-w-ruchu-drogowym
oznaczenie miejsca parkingowego dla osób niepełnosprawnych lub osób ich przewożących reguluje Rozporządzenie Ministra Infrastruktury z dnia 3 lipca 2003 r. w sprawie szczegółowych warunków technicznych dla znaków i sygnałów drogowych oraz urządzeń bezpieczeństwa ruchu drogowego i warunków ich umieszczania na drogach (Dz. U. z 2003r., Nr 220, poz. 2181 z późn. zm.)

ja mam pierwszą grupę inwalidzką ze względu na wzrok i mój ojciec z tego tytułu ma za przednią szybą od strony kierowcy taką specjalną plakietkę niebieską,że przewozi inwalidkę.Kiedy faktycznie przebywam z nim w samochodzie, to on wówczas legalnie staje na kopercie.Gdy przebywam w innym miejscu, no to nie ryzykuje mandatu i staje "po bożemu". Wyświetl w wątku >>
0 0