Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6140536 Napisano: 04.01.2016 22:32:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mixik napisał(a):

odnosnie tych wszystkich zeszlorocznych samochodowych zwycieskich "podejsc do tematu"... to ze szlag mnie trafia probujac bezskutecznie te 4 kola (w calosci, nie np duet rowerow) wygrac to zapewne podobnie jak zdecydowana wiekszosc podobnych do mnie "niepodchodzacych do tematu".
Zaczynam sie zastanawiac, czy jest sens probowac nadal - czytajac wiesci "starych wyg" (znaczenie melioratywne) co to sie wyprawia by tylko zgarnac w jakikolwiek sposob zacna nagrode... czy moze jednak olac kreatywnosc (taka regulaminowa) i przejsc tylko na loterie z wiecznym liczeniem na lut szczescia (hurtownikiem nie zamierzam nigdy byc, wiec z takimi aleksandrowami itp to prawie jak w totku)...
Zeby #*@£% jeszcze zdrowie dopisywalo w rodzinie, to by sie czlowiek nie zastanawial. Klasyczne "najwazniejsze zesmy wszyscy zdrowi" zalatwiloby wszystkie problemy... a tak to ciagle tworzenie (czasem to juz na sile - to sie chyba uzaleznieniem nazywa) i co najwyzej wieczne drugie miejsce (i to w porywach)... az ide spac... moze byc bez odbioru

jak ja sobie pomyślę, ile w samym tylko 2015 roku "bryk" przeszło mi koło nosa, to chcę mi się wyć Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6139815 Napisano: 02.01.2016 22:19:35 w Lotto i inne
24 złote w lotto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6139521 Napisano: 01.01.2016 14:09:32 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
@Reni napisał(a):

krseta napisał(a):

ktoś ma regulamin do tego konkursu?

http://www.e-konk...ya.html#.VoZ4ylLbFdg

jest aktualny?

http://www.disney...04012016_SMS_fin.pdf 

aktualny,ale zdaje się,że zakupy na niego trzeba było zrobić do 15 grudnia Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6139507 Napisano: 01.01.2016 13:09:35 w Nasze wygrane w minionym roku
Dla mnie ten rok był konkursowo całkiem udany.Wpadło Spa z Ferrero Rocher o wartości 2000 zł (jeszcze nie zrealizowane), 1200 zł z mocy nagród, rower od Nivea, 1000 zł do New Balance z Activii (w sumie 4 pary butów kupione dla mnie, 2 sióstr i Mamy), podwójny bilet na Off Festival (uszczęśliwiłam tym najmłodszą siostrę i jej przyjaciółkę), 400 zł z konkursu Visa, 300 zł z konka 20 lat Biedronki, porcelana z Łaciatego, bilety do kina z Wedla (czekają na realizację), kosmetyki, artykuły chemii gospodarczej, płyty, książki i kasa z gier lotto.Myślę,że nagrody warte ponad 8 tysięcy lekko licząc.Mam nadzieję,że w tym nowym roku będę bardziej konkursowo ogarnięta i wpadnie wiele wartościowych nagród, czego sobie i Wam życzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6139273 Napisano: 31.12.2015 13:38:40 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

defed napisał(a):

buncia88 napisał(a):

giulietta napisał(a):

giulietta napisał:(...)

Piękne, choć przyznam, że kończę trzeciego Carlsberga i tak średnio u mnie z dokładnym zrozumieniem emotka

Wkurzyła mnie kuzynka, ktorej na święta podarowalam robota Kenwood, którego wygrałam (wart ok.1200zł), bo kupiła nowe mieszaknie, właśnie zrobili jej nowe meble kuchenne. Narzekala na brak sprzętu, więc stwierdzilam, że bardzo sie ucieszy, bo super robot się przyda a Ona go jeszcze tego samego dnia wystawila na allegro. Nie ładnie....

Normalnie mnie zatkało - aż sie sama wkurzylam !!!!!!!!!! A Ty kobito masz za dobre serce, ja wiem ze Ci w konkursach sie dobrze powiodło w tym roku, ale takie drogie prezenty... to szaleństwo emotka

Mnie tam nigdy nie obchodzi, co rodzina czy znajomi robią z prezentami, które ode mnie dostają.Uznaję po prostu,że jeśli komuś coś daję, to w tym momencie automatycznie godzę się na to,że dana osoba to albo wykorzysta do własnych celów, spali, wyrzuci do śmieci czy też potraktuje jako prezent przechodni i opchnie dalej.Jeśli Tobie to jednak przeszkadza, to na przyszłość masz nauczkę,żeby robić skromniejsze prezenty albo nie dawać ich wcale. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6138015 Napisano: 28.12.2015 22:48:15 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Uwaga,narzekam! Grudzień całkiem do kitu.Oprócz upominku od Develey nie wygrałam absolutnie nicemotka W lutym 2016 roku mija 10 lat odkąd jestem na e-konkursach i słowo daję, jeśli do tego czasu nie wygram nic sensownego, wycofam się z konkursów raz na zawsze.To jest przyrzeczenie publiczneemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6136877 Napisano: 24.12.2015 17:41:56 w Wkurza mnie...
pionas napisał(a):

Wkurza mnie, że przeziębiłem się na same święta emotka
Nawet fervex nie pomaga emotka

No to witaj w klubie.Czuję się jak przetrąconaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6136248 Napisano: 22.12.2015 22:16:21 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

barszcz napisał(a):

Kurde Cudaczku,tez byłam w Poznaniu i Ty trzymałas razem z Mariolą,a Ona mam męża,nie żonęemotka chyba kobicie się ulało,tylko adresata pomyliła emotka

Ha, ha,ha, jak przeczytałam,to też od razu mi się Poznań z Lecha przypomniał , łoj działo się, działoemotka  Wprawdzie zaraz po koncercie przykładnie poszłam spać emotka , ale gdy przeczytałam posta cudaczka121, to poranne sprawozdanie kolegów z imprezy mi się przypomniałoemotka emotka emotka  emotka

No to szkoda,że tak szybko poszłaś spać, bo nie miałyśmy okazji się poznać,ale może kiedyś jeszcze będzie okazja emotka Wkurza mnie,że idą święta, a mnie chwyta potworne przeziębienieemotka Jutro mamy wigilię kancelaryjną, a ja będę jak ta zakatarzona Katarzynaemotka Zakicham się na śmierć,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6136237 Napisano: 22.12.2015 21:56:25 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
Dotarł dziś jeden zestaw Luksusu i trzecia karta z konkursu 20 lat Biedronki wrzucona do skrzynki na listy.Dziwne, bo zdaje się,że jak listonosz przynosił mi karty do miejsca pracy, to prosił o podpisy,więc chyba szły jako polecone emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6136187 Napisano: 22.12.2015 20:16:45 w Wkurza mnie...
Na szczęście afera ze mną w roli głównej się wyjaśniła i zostałam przeproszona na pw z prośbą o usunięcie wpisu z treścią pw, co też uczyniłam.Chodziło o tego cudaczka,ale bez żadnych cyferek w nicku emotka Swoją drogą wkurza mnie,a może raczej bawi,że niektórzy na tym forum pisząc do mnie na pw wciąż używają zwrotu grzecznościowego Pani.Ja tam uważam,że forum konkursowe jest przestrzenią publiczną i naprawdę nie widzę potrzeby,aby tu sobie "paniować" tudzież "panować". Dla mnie wystarczy jeśli ktoś się na pw pisząc grzecznie przywita/pożegna i mnie nie wyzywa ani nie oczernia bezpodstawnie,to już jest oznaka szacunku względem drugiego człowieka.Na tym forum funkcjonuję już prawie 10 lat,więc proszę mi "tykać". Do bycia "panią", to trzeba mieć  wygląd i pieniądze,a ja ani tego ani tego nie mam emotka Wesołych Świąt Wam życzę,Kochani! Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6135970 Napisano: 22.12.2015 15:46:33 w SZUKAM....
slonko365 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Co przychodzi od nadawcy Aldona Pienkiewicz-Harwasemotka Luksus czy paczka sprzątaczka

Luksus emotka

dziękuję Asiu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6135966 Napisano: 22.12.2015 15:42:18 w SZUKAM....
Co przychodzi od nadawcy Aldona Pienkiewicz-Harwasemotka Luksus czy paczka sprzątaczka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6135362 Napisano: 21.12.2015 16:28:49 w Wkurza mnie...
79magda napisał(a):

Miałam napisać, że wkurza mnie ciągle siąpiący deszcz, a marzą mi się białe Święta...

Ale mój Tata Miszcz tak mnie rozbawił, że już nic mnie nie wkurza. Prosiłam, żeby odebrał mi zdjęcia RTG, które robiłam w piątek. Dzwoni z przychodni: "Na jakie to nazwisko, bo wiesz przez te twoje konkursy człowiek rachubę traci i już nie wie, jak się kto nazywa..." emotka

Nie no, normalnie padłam emotka Nawet taki cudaczek jak ja wie, jak masz na nazwisko, chyba że w międzyczasie zdążyłaś zmienić stan cywilny emotka Może  powinnaś napisać pracę magisterską pt: Wpływ  hobby dorosłego członka rodziny na otoczenie.Współuzależnieni. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6134622 Napisano: 19.12.2015 13:47:10 w WC - rozmowy o wszystkim
ziolko napisał(a):

Własnie usłyszałam o czymś, że z wrażenia szczęka mi opadła i pozbierać jej nie mogę...

U mnie w parafii (do kościoła parafialnego nie chodzę, bo nie lubię zarówno budynku jak i tamtejszych księży, wolę inny kościół) znajomi chodzą na spotkania przed komunią ze swoim synem.
Ale co dziwne, nie trwają one kilka miesięcy, czy całą drugą lub trzecią klasę, tylko 1,5 roku.
W dodatku ta cała nauka kończy się egzaminem... zarówno dla dziecka (normalka) jak i jego rodziców  emotka  ale,,. rodzice są egzaminowani oddzielnie!! oddzielnie jeden rodzic, a później drugi  emotka  bo dzieci na tych naukach nie są uczone co i jak, tylko oglądają jakieś filmy religijne, a rodzice mają ich uczyć w domu  wszystkiego, co jest potrzebne do komunii (stąd egzamin).
To nie wszystko... 
Rodzice każdego dziecka komunijnego MUSZĄ CO MIESIĄC płacić po 500 !!!! złotych, czyli rocznie 6000, zaś przez całą naukę 1,5 roczną wychodzi 9000 zł  emotka  emotka  
Na co te gigantyczne pieniądze?? otóż... na złocenia kościoła i obrazów oraz na... laptopa dla siostry zakonnej, bo ten co ma, to jest już stary... emotka
Zaś ksiądz powiedział, że jest kilkoro dzieci, których rodziców nie stać na taką kwotę, ale są też tacy, którzy mogą tyle płacić, albo i więcej...
Dosłownie haracz....
SZOKemotka

W dodatku, jak znajoma kilka lat temu była w kościele, jak jej syn był jeszcze niemowlakiem, to najadła się wstydu.
Mały, jak to dziecko, zaczął płakać. Wyobraźcie sobie, że ksiądz przerwał mszę i zapytał na cały kościół, czy ona zamierza coś z tym zrobić, żeby nie płakał emotka  od tego czasu nie chodziła do tego kościoła, a teraz musi ze względu na komunię syna...

A jak jest u Was??? też księża mają takie poronione pomysły? czy to całkiem normalne zjawisko???

albo Ty się przesłyszałaś i chodzi o 50 zł miesięcznie albo Twoi znajomi specjalnie Ci tak mówią,abyś im współczuła jak to oni mają w życiu źle- niektórzy tak właśnie lubią robić i wiecznie ubolewają.Ale z drugiej strony, skoro są i księża-pedofile czy siostry zakonne-sadystki, to wcale bym się nie zdziwiła, gdyby to co piszesz, było o zgrozo! prawdąemotka Jeśli tego typu praktyki mają miejsce w rzeczywistości, to to się nadaje do zgłoszenia do Kurii, Prokuratury i do mediów.Swoją drogą bardzo nad tym ubolewam,że są w Polsce ludzie tak fanatycznie zapatrzeni w Kościół,że są skłonni dawać na ten cel swoje ciężko zarobione pieniądze czy też oszczędności całego życia.Wkurza mnie też obecna sytuacja polityczna- to jest po prostu cyrk nad cyrkami. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6134058 Napisano: 18.12.2015 12:23:56 w Kupię...
Szukam Kart podarunkowych do sklepów Mohito, Medicine, Reserved lub Quisque o nominale 100 lub 200 zł- oczywiście kupię taniej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6133752 Napisano: 17.12.2015 17:04:52 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

kunlunija napisał(a):

kalinea napisał(a):

Wkurza mnie kombinowanie w konkursach...i nagle okazuje się, że w konkursie z Seatami w Biedronce bardzo dużo osób nie dopełniło warunków aby otrzymać nagrodę II stopnia...ale to na pewno przypadek...emotka

dokładnie. 

ale chyba agencjom nie zależy na uczciwych graczach. ile jest ciągle konkursów, gdzie nie podaje się numeru paragonu, a jak, jak głupek, robię zakupy na 3 paragony i wysyłam 3 smsy, a nie 30...

są tacy, z tego co widać, których nawet numery paragonów nie ograniczająemotka

ale może po prostu w tym konkursie wzięło udział wielu zwykłych, niekonkursowych ludzi, którzy zwyczajnie wyrzucili, zgubili paragon Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6132003 Napisano: 15.12.2015 12:02:15 w SZUKAM....
defed napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Dziękuję bardzo.Czyli muszę pani/panu w sklepie powiedzieć,żeby przeciągnęli przez ten czytnik,takemotka Nigdy nie miałam takiej karty, nie znam się emotka Zawsze wygrywałam takie na pin emotka

Tak, trzeba przejechać paskiem magnetycznym, wtedy dostaniesz wydruk do podpisu: jeden dla kasjerki i jeden dla Ciebie jako potwierdzenie.
Karty na podpis istnieją, nie tylko konkursowe emotka  Kasjerka powinna sprawdzić zgodność podpisu z tym na karcie - inaczej NIE POWINNA akceptować płatności!

Dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6131966 Napisano: 15.12.2015 11:32:32 w SZUKAM....
defed napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Gdzie mogę dowiedzieć się, jaki mam pin do karty z konkursu 20 lat Biedronki?

ta karta jest chyba tylko na podpis.

Ta karta na pewno jest na podpis!!! emotka

Dziękuję bardzo.Czyli muszę pani/panu w sklepie powiedzieć,żeby przeciągnęli przez ten czytnik,takemotka Nigdy nie miałam takiej karty, nie znam się emotka Zawsze wygrywałam takie na pin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6131765 Napisano: 14.12.2015 23:11:33 w SZUKAM....
Gdzie mogę dowiedzieć się, jaki mam pin do karty z konkursu 20 lat Biedronki? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6131099 Napisano: 14.12.2015 10:44:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
cudaczek121 napisał(a):

Karty z Biedronki po 100 zł każda z konkursu 20 lat Biedronki (tego z Leonami) emotka

Przychodzą pocztą polską, list polecony.Karty Mastercard.Nie do wypłaty z bankomatu, można też płacić nimi w necie. Wyświetl w wątku >>
0 0