Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#6127488 Napisano: 08.12.2015 22:22:13 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że moja siostra po operacji usunięcia naczyniaka ma niedowład jednej nogiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6125985 Napisano: 06.12.2015 19:52:16 w Wkurza mnie...
kalka napisał(a):

evita napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

Evito - ja nie mam wygórowanych "potrzeb".  emotka
Moje dążenie do harmonii i wygody określają moje wpisy.
Wychodzę z założenia, że skoro ktoś stworzył miejsce, do wylewania żali NA KAŻDY TEMAT (ojej, nie nagrodzili mnie... ojej, Gienia z poczty mnie drażni... ojej, ale jestem gapa, zapomniałam o dacie/produktach... ojej, sąsiad hałasuje remontowo w czasie, gdy chcę akurat spać... i tak dalej) to w tym samym topie KAŻDY (w tym i ja) może wyrazić wpisami swoje frustracje. Mnie na przykład frustruje każdy nieporządek, niedoróbka, przejaw bezmyślności, niekompetencji dużo, dużo więcej w tym klimacie.
Mój "psychiczny komfort" zapewni taki stan, kiedy białe będzie białe, czarne czarne, a pedalskie nie będzie mi się czepiało doopy.

Ja doskonale rozumiem Twoje przesłanki. Tylko po co się tak denerwować? Rwać włosy z głowy, nie spać, dawać sobie ujemny bilans samopoczucia? Przecież można inaczej. Załóż coś swojego, idealnego, co będziesz mógł udoskonalać, poprawiać, wysyłać sobie pw. Będziesz miał kontrolę i coby nie mówić partnera do rozmów.  A w ogóle to Cię kojarzę z poprzednich lat. 

Ty też evita?  emotka

czyżby kolejne wcielenie cb656 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6125679 Napisano: 05.12.2015 20:05:39 w Gratulacje! Dla wygranych!
cc_investigator moje najszczersze gratulacje:) Super nad super! Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6123861 Napisano: 02.12.2015 22:13:50 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

joan napisał(a):

taalvikki napisał(a):

(...) i to, że ludzie oburzają się na zaprzestanie finansowania in vitro, nie bacząc na to, że pieniędzy brakuje na leczenie poważnych chorób. nie - oni CHCĄ mieć dziecko i tyle i dawać na to pieniądz (a o adopcji to już nie słyszeli).. emotka

Phi, przeca mały człowiek musi przejść przez układ rozrodczy, inaczej to nie jest DZIECKO. Ono musi być "moje najmojsze"...

Nie każdy potrafiłby pokochać cudze dziecko. I ja takich ludzi rozumiem. Znam też ludzi, który wydali grube pieniądze na leczenie i na in vitro. Doczekali się cudownych bliźniaków i nie żałują tej kasy, która wystarczyłaby na wypasiony dom. I ogromnie wkurza mnie to, że rząd, który powinien reprezentować wszystkich Polaków, zaprzestaje wspierania tych rodzin. A wg szacunków z takimi problemami zmaga się 10- 15% par. Na 500 zł na dziecko każdy cegiełkę dołoży, ale żeby takim ludziom pomóc, to już problem. Przynajmniej wiadomo co prezes robił u dyrektora nocami.

Zgadzam się z Tobą,Ilonko:) W ogóle tyle się ostatnio mówi,że jest niż demograficzny,że nie będzie komu zarabiać na nasze przyszłe emerytury,itp.A tu nagle blokują dostęp do in vitro-kompletnie bez sensu.Powinni raczej cofnąć lub mocno okroić ten pomysł 500 zł na dziecko, a zamiast tego właśnie poszerzyć dostęp do in vitro. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6122275 Napisano: 30.11.2015 16:14:02 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asper01 napisał(a):

Czy ktoś mi wyjaśni o jaki przedrostek chodzi w regulaminie konkursu Garnier, który niby w Poradniku Domowym jest itd.? Czy chodzi o "Garnier" czy jakiś inny był podany? 

ja daję Garnier. Koniecznie z kropką na końcu, bo zauważyłam,że kiedy pisałam samo Garnier, zwrotka z drugim pytaniem nie przychodziła.Ale nie wiem,czy to reguła czy przypadek. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6122075 Napisano: 30.11.2015 13:28:26 w Wkurza mnie...
elotta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że okazało się,iż zgłoszone imię Leniwca Cudaczek Ładowaczek jednak nie jest moje i nagroda mi się nie należyemotka Miałam zatem wyjątkowego pecha,że ktoś mnie ubiegł i to tego samego dnia, bo ja to imię zgłaszałam o 9.49 rano 17 listopada i system go nie odrzucił emotka Niech się bujają arbuzy jedne emotka Mam tylko nadzieję,że to imię nie wygra auta,hi,hi,hi.

Współczuję! Nie wygrać to swoją drogą, ale być pewnym, że się wygrało, a wychodzi z tego guzik... nieprzyjemne emotka

Nawet się okazało,że osoba, która zgłosiła to Imię tego samego dnia przed 9 rano jest od Nas z forum,bo się zgłosiła do mnie na pw,abym się nie gniewała emotka Nie wiem, wobec tego, może dałam po prostu więcej spacji albo jednak napisałam to imię w innej formie,skoro mi je przyjęło,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6122038 Napisano: 30.11.2015 12:53:59 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że okazało się,iż zgłoszone imię Leniwca Cudaczek Ładowaczek jednak nie jest moje i nagroda mi się nie należyemotka Miałam zatem wyjątkowego pecha,że ktoś mnie ubiegł i to tego samego dnia, bo ja to imię zgłaszałam o 9.49 rano 17 listopada i system go nie odrzucił emotka Niech się bujają arbuzy jedne emotka Mam tylko nadzieję,że to imię nie wygra auta,hi,hi,hi. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6121447 Napisano: 28.11.2015 20:02:36 w Czy informują/ informowali?
alea napisał(a):

Czy Smolar z  Loterii "Promocja od kuchni"
- loteria marki Ambition  informuje na bieżąco ?

No właśnie-ja grałam 25 listopada i nie wiem, czy było już infoemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6121250 Napisano: 28.11.2015 09:26:59 w Wkurza mnie...
defed napisał(a):

taalvikki napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

foton napisał(a):

Mnie się wydaje, że Cudaczek Ładowaczek jest mój... ale ciiiiicho  emotka  (nie znam osobiście, ale mam blisko)  emotka

Jeśli to faktycznie Ty zgłaszałeś to imię i dostałeś maila w tej sprawie to zwracam honor.Widocznie mi się tylko wydawało,że ja je pierwsza zgłosiłam,ech.

ale przecież tam, gdy się wpisywało propozycję imienia, to pokazywało, że np. takie już zostało zgłoszone, czyż nie?

tak, czy tak, ten leniwiec to totalna żałość. najpierw cudaczek ładowaczek, potem cudaczek, a potem ładowniczy i zwiszardy i inne doładujmiterarztutajalbowpie*dol. od pewnego czasu na pałę to wybierają (co nie dziwne przy takiej ilości tak głupawych zgłoszeń) i autko zgarnie ktoś, kto zwyczajnie farci. 

Farci albo leni  emotka
BTW nie mozna 2x zgłosić identycznych propozycji imienia,ale mozna zgłosić to samo kilkakrotnie, lecz w innym zapisie, np. Łącznie, oddzielnie ze spacja lub oddzielone myślnikiem i myśle, ze wlasnie to miało tu miejsce...
Tak czy siak, spróbuję w poniedziałek zadzwonić do Value Media i wyjaśnić sprawę.A może oni specjalnie nie wysyłają mi tego maila,aby w poniedziałek od razu poinformować mnie zbiorczo o aucie i smartfonie emotka Mogłoby być też tak,że pomyliłam jakąś cyferkę w numerze doładowywanego telefonu, no ale chyba oni przed publikacją zwycięskich imion na liście sprawdzają, czy doładowanie danego numeru telefonu miało miejsce.

Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6121109 Napisano: 27.11.2015 20:13:32 w Wkurza mnie...
tereniagno napisał(a):

murraya napisał(a):

W Luksusie z Biedronki miały być 2 pasty Vademecum, u mnie w każdej paczce jest jedna pasta.Też tak macie?!.

U mnie są 2,1 w tubce druga 2in1 

Ja w ogóle nie dostałam ani jednego z dwóch zestawówemotka Odnośnie Leniwca to chyba kupię sobie telefon za kasę z Mocy nagród, która na szczęście wpływa na konto emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6121074 Napisano: 27.11.2015 19:19:55 w Wkurza mnie...
foton napisał(a):

Mnie się wydaje, że Cudaczek Ładowaczek jest mój... ale ciiiiicho  emotka  (nie znam osobiście, ale mam blisko)  emotka

Jeśli to faktycznie Ty zgłaszałeś to imię i dostałeś maila w tej sprawie to zwracam honor.Widocznie mi się tylko wydawało,że ja je pierwsza zgłosiłam,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6121071 Napisano: 27.11.2015 19:13:51 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

tomniewkurza napisał(a):

...AŻ TYLE ich zgłosiłaś, że jednego nie jesteś pewna?! emotka

nie tylko 3 na 3 różne numery

Chodzi mi bardziej o to, że nie jesteś pewna, czy CUDACZEK ŁADOWACZEK to Twoje zgłoszenie, czy kogoś innego emotka

No właśnie jestem pewna swego i to chyba byłby nadzwyczajny zbieg okoliczności,że akurat tego samego dnia, kiedy ja doładowałam swoje fony i zgłaszałam imiona, ktoś postanowił dać nazwę Cudaczek Ładowaczek.Pisałam do nich na maila,ale nie raczyli mi odpisać nawet, czy to imię faktycznie jest przypisane do mojego numeru telefonu i adresu emailemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6121050 Napisano: 27.11.2015 18:44:52 w Wkurza mnie...
tomniewkurza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ALE CO TO JEST emotka

cudaczek121 napisał(a): Czy dostał ktoś już maila o wygranej z Leniwca z wygranych 20 listopada lub dni późniejszych?
...źle się wyraziłam. Chodziło mi o 17 listopada, a wyniki na stronie z 17.11 były bodajże 20 listopada emotka

...no a to imię zgłoszone było właśnie 17 listopada emotka To AŻ TYLE ich zgłosiłaś, że jednego nie jesteś pewna?! emotka

nie tylko 3 na 3 różne numery Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6120948 Napisano: 27.11.2015 16:13:14 w Wkurza mnie...
cudaczek121 napisał(a):

ALE CO TO JEST

Wkurza mnie,że ten Cudaczek-Ładowaczek to chyba jednak nie było zgłoszone przeze mnie imię,bo do tej pory nie dostałam maila o wygranejemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6120946 Napisano: 27.11.2015 16:08:59 w Wkurza mnie...
0 0

cudaczek121

#6120194 Napisano: 26.11.2015 16:28:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cudaczek121 napisał(a):

Czy dostał ktoś już maila o wygranej z Leniwca z wygranych 20 listopada lub dni późniejszych?

źle się wyraziłam.Chodziło mi o 17 listopada, a wyniki na stronie z 17.11 były bodajże 20 listopada emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6120076 Napisano: 26.11.2015 13:57:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostał ktoś już maila o wygranej z Leniwca z wygranych 20 listopada lub dni późniejszych? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6119736 Napisano: 25.11.2015 22:17:56 w Wkurza mnie...
pioge7 napisał(a):

mczarna napisał(a):

Wkurzają mnie wiecznie te same pytania- o Łaciate, o Moc Nagród, o Luksus... Rozumiem,że ktoś się niepokoi ,że nie dostał przelewu albo paczki z tych 2 ostatnich ale jest jeszcze czas...Z Łaciatym idzie wszystko na domysł albo jak ktoś nowy to wystarczy maila wysłać by rozwiać niepewności.Pewnie w piątek znów pojawi się milion pytań o Łaciate- czy wysłać kody, bo mam maila, jestem w wygranych na liście, a nie mam maila itdemotka

oj strasznie mnie to też wkurza... zwłaszcza luksus i moc...
niedługo konkurs będzie się kończyć 28 danego miesiąca, wszyscy 29 będą wyczekiwać na wyniki a 30 na nagrodę a jak nie dojdzie to zaleją organizatora pytaniami co z ich nagrodą... paranoja...

Odnoszę wrażenie,że po prostu niektórzy wkurzają się tak dla zasady, dzień bez wkurzenia to dzień stracony.Wiadomo,że każdy chce mieć swoją nagrodę jak najszybciej w domu,ale wyobrażacie sobie, jakie to musi być przedsięwzięcie logistyczne wysłać do ludzi kilka tysięcy przelewów albo paczek z łaciatą porcelanąemotka A w tych agencjach przecież też pracują LUDZIE a nie multifunkcyjne cyborgiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6118208 Napisano: 23.11.2015 20:07:56 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że niektórzy ludzie, kiedy mnie o coś proszą, to z góry zakładają,że ja się koniecznie muszę na coś zgodzićemotka Kiedy natomiast odmawiam, to wielkie oburzenie emotka A ja po prostu jestem asertywna i nie daję sobie wejść na głowę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0