Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6109161 Napisano: 09.11.2015 12:16:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luckymen napisał(a):

agamaty napisał(a):

ale przegrać z Czrusiem... to już nie jest fajnie

moje hasło nic nie wygrało, a teraz różni się jedną nieistotną literką i jest smartfon - to jest gorsze

W ogóle uważam,że takie pospolite i oczywiste, występujące rzeczywiście w kalendarzu imiona nie powinny wygrywać w tym konkursie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6107525 Napisano: 05.11.2015 22:27:27 w SZUKAM....
Szukam info jak to jest z tymi voucherami imiennymi do spa? Czy faktycznie, nawet jeśli jest voucher imienny, to zdarzyło się Wam,że hotel zgodził się, aby przyjechał ktoś inny, kto nie jest wyszczególniony na voucherze.Pytam, bo chciałabym,aby moi rodzice pojechali sobie na rocznicę ślubu do spa z Ferrero? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6106462 Napisano: 04.11.2015 14:55:32 w Udane wymiany - polecane nicki:)
slonko365 napisał(a):

Polecam barti978adasioestera2045adamaszekcudaczek121 oraz  sylwika76 emotka . Bardzo wszystkim dziękuję emotka

także polecam slonko365 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6106432 Napisano: 04.11.2015 14:21:21 w Wkurza mnie...
karolinamat napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

constanza napisał(a):

wkurza mnie moje niezdecydowanie emotka  chcę mieć piękny uśmiech, zdecydowałam się na prawie 3 lata leczenia apratem ortodontycznym, wizyta umówiona za 2 tygodnie. A teraz zaczynam się bardzo tego bać - bólu, wyrzeczeń w jedzeniu, wyglądu i tego, ze po wszystkim efekt nie będzie zadowalający.  Nie wiem co robić emotka

Mam podobny dylemat.Z jednej strony wiem,że powinnam sobie dać założyć aparat, nie tylko ze względów estetycznych,ale z drugiej strony panicznie boję się tego,że mi ten aparat nieprawidłowo osadzą, w nocy podczas snu mi odpadnie i zacznę się dusić. Oprócz tego nie wiem, jak mój organizm zareaguje na obcy element w ustach przez kilka lat.No i nie wiem,czy nie jestem już po prostu za stara na noszenie aparatu, skoro mam 31 latemotka

Serio? emotka Masz takie obawy? O uduszenie nie masz się co obawiać chyba że założysz aparat gdzieś w podziemiach za 100złemotka A wiek? Ja mam 34 i też dopiero się zbieram... pomyśl-jak bedziesz w moim wieku to już będziesz świeciła prostymi perłami emotka

No to mnie pocieszyłaś emotka Aha, no i jeszcze dylemat natury fiskalnej.Niby mam jakieś tam oszczędności, ale wciąż zastanawiam się, czy aby nie lepiej przeznaczyć tę kasę na coś innego, np. na początkowy wkład na mieszkanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6106379 Napisano: 04.11.2015 13:22:10 w Wkurza mnie...
constanza napisał(a):

wkurza mnie moje niezdecydowanie emotka  chcę mieć piękny uśmiech, zdecydowałam się na prawie 3 lata leczenia apratem ortodontycznym, wizyta umówiona za 2 tygodnie. A teraz zaczynam się bardzo tego bać - bólu, wyrzeczeń w jedzeniu, wyglądu i tego, ze po wszystkim efekt nie będzie zadowalający.  Nie wiem co robić emotka

Mam podobny dylemat.Z jednej strony wiem,że powinnam sobie dać założyć aparat, nie tylko ze względów estetycznych,ale z drugiej strony panicznie boję się tego,że mi ten aparat nieprawidłowo osadzą, w nocy podczas snu mi odpadnie i zacznę się dusić. Oprócz tego nie wiem, jak mój organizm zareaguje na obcy element w ustach przez kilka lat.No i nie wiem,czy nie jestem już po prostu za stara na noszenie aparatu, skoro mam 31 latemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6106313 Napisano: 04.11.2015 11:54:16 w Informują
Ergo Marketing informuje,że jutro ma dojść kurierem UPS bon na 2000 zł do spa z Ferrero Rocher:) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6105396 Napisano: 02.11.2015 22:15:41 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że podczas wycinania kartonika z kodem Łaciatym starło mi się kilka cyferek,a zdążyłam już posłać zgłoszenieemotka Pal licho ta porcelana, ale jak wygram 20 tysięcy na wybrakowany kod, to się pochlastamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6104665 Napisano: 01.11.2015 20:04:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A czy jeśli w Łaciatym jak wpiszę ponownie taki sam kod, to mi podadzą,że już wykorzystany? Pytam, bo mam przed sobą trzy kody, a zapomniałam sobie spisać, które już zużyłam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6104647 Napisano: 01.11.2015 18:24:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jak dla mnie te zwycięskie życzenia są w porządku. Sama bym lepszych nie wymyśliła, skoro jeszcze nie wygrałam tych 20 tysięcy emotka Choć, nie powiem, taki zastrzyk gotówki by się przydał na nadchodzące urodziny (11 listopada)emotka Minus za łaciate z małej litery,ale skoro Organizatorowi to nie przeszkadzało, to i ja się nie będę czepiać.Gratuluję i nad życzeniami dla Łaciatego sama główkuję! Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6104455 Napisano: 31.10.2015 17:25:23 w Wkurza mnie...
Tosca, jeśli poczułaś się rozżalona moją wypowiedzią, to Cię przepraszam,pewnie faktycznie mnie poniosło.Ostatnio bardzo źle sypiam i jestem rozkojarzona.Jest mi bardzo przykro z powodu Twojej sytuacji życiowej,ale może jeszcze zły los się odmieni:)

Pamal73-wszystkiego, co najlepsze dla Ciebie i córki.Na pewno sobie poradzisz! A wiesz dlaczego? Bo po prostu nie masz innego wyjścia! Może powinnaś pomyśleć o własnym biznesie, skoro Cię zwolnili? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6104401 Napisano: 31.10.2015 13:58:18 w Wkurza mnie...
tosca napisał(a):

pamal73 napisał(a):

Utrata pracy. Na nic nie patrzą, nic się nie liczy dla nich.  W momencie świat mi się zawalił.  Jestem sama z córką, jak żyć mam dalej.

I po takich właśnie  wiadomościach,zastanawia mnie ,czy inne osoby,przychodzące żalić się do tego wątku z problemami,takimi jak np. nieznalezienie produktów promocyjnych w sklepie,niewygranie jakiejś głupiej miseczki,czy kubka,to,że przelewu jeszcze nie ma na kocie,a jakiś wklepanego konkursu raczyli nie dodać od razu,itd,itd... nie wstydzą się swoich wpisów?
Sorry,ale moim zdaniem czasem warto zastanowić się dwa razy,pomyśleć o tym,że niejeden człowiek wiele by dał,żeby jego głowę zaprzątały tylko takie właśnie zmartwienia i darować sobie,kolejny wpis o tym,że kurier raczył wcześniej nie zadzwonić,przesyłkę zostawił sąsiadowi,a pół piwnicy zajmują Cheetosy.

pamal73 trzymaj się kochana.
Doskonale Wiem,co to znaczy,kiedy człowiekowi wali się świat,a on czuje się bezsilny.Życzę Ci z całego  z całego serca,aby na Twojej drodze pojawili się życzliwi ludzie,którzy nie pozwolą Ci się załamać.

Tosca, uważam,że jesteś trochę niesprawiedliwa. Każdy ma prawo się denerwować na miarę swojego życia i zaistniałej sytuacji.Dlaczego np. ktoś ma się irytować utratą pracy, skoro pracę ma albo wkurzać się,że kurier nie przyjechał na czas, skoro nie spodziewał się żadnego kuriera z nagrodą tudzież inną przesyłką ? Albo nie grając w danym konkursie mieć żal, że go w ogóle nie wygrał? Myślę,że dla wielu osób wypowiadających się w tym wątku opisywane powody wkurzenia są jedynie przykrywką, dla tych rzeczywistych, życiowych, prywatnych problemów, o których wolą się nie wypowiadać publicznie.Ja na przykład praktycznie codziennie mam jakieś tam swoje mini- wkurzajki, którymi się w danej chwili przesadnie przejmuję,ale obecnie największym problemem, którym żyję ja i moja rodzina jet fakt, że ok. 4 listopada moja młodsza siostra będzie miała operację usunięcia naczyniaka jamistego w rdzeniu kręgowym- a jeszcze w tym szpitalu nie usuwali naczyniaka z kręgosłupa, tylko z innego miejsca ciała, a więc jest to pionierska operacja.Jesteśmy pełni wiary i pozytywnych myśli,ale nie wiadomo jak to się zakończy.Może będzie wszystko w porządku,a może w wyniku komplikacji będzie potrzebna długotrwała i kosztowna rehabilitacjaemotka Więc z łaski swojej tosca przestań mówić ludziom, co jest problemem,a co nim nie jest i nie dyktuj ludziom, co może ich wkurzać,a co nie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6104054 Napisano: 30.10.2015 17:15:51 w Dziś cieszę się z.....
bethan napisał(a):

Wiwatuję razem z Tobą mia  emotka  I oby więcej takich konkursów.

Ja także!Podłączam się pod życzenia- oby więcej takich konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6104051 Napisano: 30.10.2015 17:13:38 w Dziś cieszę się z.....
slonko365 napisał(a):

Dopiero teraz zauważyłam: 10 lat na forum emotka   emotka

Gratulacje, to jesteś na forum dłużej niż ja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6103929 Napisano: 30.10.2015 14:43:03 w SZUKAM....
mariolakal napisał(a):

W którym miejscu znajduje się kod w opakowaniu ferrero ???

Mariolu, na samym spodzie od wewnątrz-trzeba otworzyć pudełko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6103767 Napisano: 30.10.2015 12:20:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mama nie mogła przeboleć straty jakże "drogocennej" miski z napisem Łaciate i wczoraj wygrzebała z kosza na zewnątrz domu i znalazła te nieszczęsne opakowanie (dobrze,że mieszkamy w domu jednorodzinnym i segregujemy śmieci to miała ułatwione szukanie,ha,ha) Czy jeśli słałam życzenia przez www, to oprócz kodu muszę im wysyłać jakieś oświadczenia?

to dobrze, ze się wzięła wczoraj, bo dziś śmieci wywożą emotka
Ja dorzuciłam do torebki z kodami kartkę z danymi, tam nie było żadnych oświadczeń, podobno nawet dane nadawcy na kopercie by wystarczyły.

Dzięki,Asiu.Właśnie wiedziała,że dziś wywożą, więc wczoraj wygrzebałaemotka Ona mówi,że nieważne czy łaciata miska czy 20.000, nagroda musi przyjść, skoro już wygrałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6103746 Napisano: 30.10.2015 12:03:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Mama nie mogła przeboleć straty jakże "drogocennej" miski z napisem Łaciate i wczoraj wygrzebała z kosza na zewnątrz domu i znalazła te nieszczęsne opakowanie (dobrze,że mieszkamy w domu jednorodzinnym i segregujemy śmieci to miała ułatwione szukanie,ha,ha) Czy jeśli słałam życzenia przez www, to oprócz kodu muszę im wysyłać jakieś oświadczenia? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6103196 Napisano: 29.10.2015 17:48:15 w Wkurza mnie...
aniolek33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A te 500 zł na dziecko to jest raz w roku czy o co kaman?

500zł na pierwsze dziecko (jeżeli tam dochód na osobę przypada bodajże ok.800zl bądź 1200zł z dzieckiem niepełnosprawnym) albo na drugie o ile dochód na osobę wynosi odpowiednio wyższą kwotę(trzeba sprawdzić ile z glowy nie pamiętam)
Te 500zl jest CO MIESIĄC aż do ukończenia przez dziecko 18 lat.
Naprawdę nie mam pojęcia skad rząd chce wziąść na to kasę, szacuje się że rodzin które dostaną w.w świadczenia jest w Polsce ok 3,6mln.

Bardzo dziękuję, bo myślałam,że to jakaś jednorazowa ulga emotka No to się szarpnęli Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6103181 Napisano: 29.10.2015 17:39:26 w Wkurza mnie...
A te 500 zł na dziecko to jest raz w roku czy o co kaman? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6102456 Napisano: 28.10.2015 16:08:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
wiesia30 napisał(a):

defed napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy ktoś jeszcze czeka na przelew z Mocy nagród,a wygrał 1 września?

tak, no i jeszcze nawet z ostatniego sierpnia nie mam  emotka

ja też czekam ,z 31 sierpnia

Ok, dzięki Wam, kochani.Nie mam niestety na własne życzenie dostępu do wątku Biedronka,żeby mnie nie korciło na czytanie wszystkich wątków na forum, to teraz nie wiem,co się dzieje,he,he. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6102449 Napisano: 28.10.2015 15:53:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy ktoś jeszcze czeka na przelew z Mocy nagród,a wygrał 1 września? Wyświetl w wątku >>
0 0