Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6101918 Napisano: 27.10.2015 16:57:26 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
magdalena-1989 napisał(a):

Pytanie do zwycięzców z Łaciatego. Jakimi hasłami wygrywaliście? Rymy, używaliście słowa łaciate.. ? Bo ja w 1 etapie napisałam wg mnie ładne życzenia i nic..:(

Połączone z Nami przed laty Łaciate spełnia marzenia na rynku mleka bogatym!Życzę Mu, aby nadal było tak mlekowe i działało na kubki
smakowe.Lej się zamiast wody z korzyścią dla urody! Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6101857 Napisano: 27.10.2015 15:10:19 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jeśli mam kilka numerów fonów to w tym konkursie na imię dla Leniwca mogę wszystkie podać na 1 adres mailowy czy lepiej na kilka rozbić? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6101743 Napisano: 27.10.2015 11:43:08 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

mia napisał(a):

Dopiero teraz przyuważyłam, że w obu konkursach Hackett Hamilton (ITM i Biedronka) będzie zasiadał w komisji przedstawiciel Unilever... A ja słowem nie wspomniałam o Unilever czy ich produktach w żadnym zgłoszeniu. emotka emotka

emotka nie tylko Ty.

Nie sądzę, żeby to miało aż takie znacznie, ja też tylko o sklepach pisałam. Bardzo dobre hasło się obroni, bo zrobi wrażenie.
Też nie napisałam, ale szczerze- wsadzić Biedronkę i to w 100 znaków, czy to jest możliwe?

Możliwe emotka

Wkurza mnie pogoda, która nie może się zdecydować, czy ma być ładna, czy do d....

A Wy w ogóle wierzycie w te szumnie nazywane komisje, że ktoś to czyta,itp.emotka Bo ja nie,ale takie zapisy ładnie brzmią w regulaminach konkursów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6101714 Napisano: 27.10.2015 10:59:18 w Wkurza mnie...
nice napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że chciałam odesłać kod z Łaciatego na wygraną miskę,a tu patrzę, ojciec wyrzucił już opakowanie z kodem, które wcześniej zostało opróżnione z mleka.Nie wiem od kiedy on taki nadgorliwyemotka Przecież tam na opakowaniu jak byk stoi,że jest promocja emotka Mama radzi,żeby przeszukać kosze na zewnątrz,ale bez przesady,aż tak nisko nie upadłam,aby za durną miskę w śmieciach grzebać,he,he.Szkoda mi tylko,że tato nie ma poszanowania dla mojej pasji konkursowej,echemotka Następnym razem chyba sobie to mleko pod kołdrę wsadzęemotka

tylko uważaj kochana aby nie skisło emotka

opróżnione z mleka-miałam na myśli,że już wypite, więc nie ma szansy skisnąć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6101584 Napisano: 26.10.2015 22:07:22 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że chciałam odesłać kod z Łaciatego na wygraną miskę,a tu patrzę, ojciec wyrzucił już opakowanie z kodem, które wcześniej zostało opróżnione z mleka.Nie wiem od kiedy on taki nadgorliwyemotka Przecież tam na opakowaniu jak byk stoi,że jest promocja emotka Mama radzi,żeby przeszukać kosze na zewnątrz,ale bez przesady,aż tak nisko nie upadłam,aby za durną miskę w śmieciach grzebać,he,he.Szkoda mi tylko,że tato nie ma poszanowania dla mojej pasji konkursowej,echemotka Następnym razem chyba sobie to mleko pod kołdrę wsadzęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6100891 Napisano: 25.10.2015 22:24:54 w Wkurza mnie...
czarnygreg napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ej, a skąd się właściwie wzięła ta nazwa ośmiorniczki, bo coś nie skumałam bazy

Od dania, które spożywało grono polityków na koszt podatników

Aha,dziękuję.Ja od polityki, to raczej stronię,ale dziś poszłam zagłosować z obywatelskiego obowiązku. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6100875 Napisano: 25.10.2015 22:09:03 w Wkurza mnie...
Ej, a skąd się właściwie wzięła ta nazwa ośmiorniczki, bo coś nie skumałam bazy Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6100869 Napisano: 25.10.2015 22:05:08 w Wkurza mnie...
Jak dla mnie, to nic się nie zmieni, bo "wszyscy kradną,a Polska to jedno wielkie bagno" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6100214 Napisano: 23.10.2015 22:51:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A za jaki okres czasu informowali dziś z Łaciatego.Czy jeśli słałam 16 października, to były już wynikiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6100201 Napisano: 23.10.2015 22:25:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jejku, teraz tak się zaczynam zastanawiać, bo wysyłałam dziś jeszcze oprócz dokumentów do Ergo marketing dotyczących spa także do agencji Akon w Warszawie dokumenty konkursowe i mam nadzieję,że NIE pomyliłam kopert  emotka   Swoją drogą ciekawe,czy gdybym wysłała do jakiejś agencji paragon nie z tego Konkursu, co trzeba to by mi na mój koszt odesłali  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6099296 Napisano: 22.10.2015 19:00:27 w Informują
info o spa w Podzamczu z Ferrero- Rocher- 602480203 równo o 14-tej emotka (zgłoszenie 16 października) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6097907 Napisano: 21.10.2015 11:10:06 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

chyba jest takie słowo, nawet Steczkowska miała taką piosenkę " Dziewczyna Szałmana"

To był szaman a nie szałman,hi,hi,hi.Jejku, już na tym forum niczego nie można napisać, bo wszyscy zaraz posądzają autora postu o złe intencje, złośliwość czy atak na Bogu ducha winnych ludzi. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6097830 Napisano: 21.10.2015 09:52:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tusienka napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

asante napisał(a):

polarniczka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jednak mam 1 zestaw Henkel z 26-18.35.Przeglądając zwycięskie teksty najbardziej poraziło mnie chyba słowo "SCHAŁMA" (pisownia oryginalna)

Nie wszyscy muszą być ą ę by wygrywać konkursy. Szałma to brzmienie fonetyczne i nie każda Pani Irenka uczy się englisz is fajny by poprawnie napisać, napisała co usłyszała i tyle. Z drugiej strony mnie by się nie chciało siedzieć i przegladać haseł no cóż ja na to nie mam czasu....

Ty tak serio? emotka
 Bo dla mnie to brak szacunku dla sponsora, który mi daje nagrodę.  Nie trzeba być ą i ę, żeby włożyć minimum wysiłku i sprawdzić poprawną pisownię skoro już się wyciąga rękę po nagrodę.   

Brak szacunku dla sponsora? Ale chyba sponsor czy też wyznaczone przez niego jury uznało, że warte nagrody , więc .... rada dobra dla wszystkich szukających problemów, próbujących wtykać nos tam gdzie nie są potrzebni -  wrzućcie na luz , bo te uwagi i tak niczego nie zmienią,a  wy za swą spostrzegawczość nagrody dodatkowej nie dostaniecie, więc chyba szkoda czasu na czytanie tylu tysięcy haseł... bynajmniej mi go byłoby szkoda na ten nonsens emotka

popieram. To nie jest błąd jak mój że zamiast WAWEL na konkurs wysłałam pracę o WEDLU. To się nazywa brak szacunku emotka Choć jestem ą i ę to z 5 razy musiałam sprawdzić jak się SZAŁMA pisze poprawnie. Może autor pisała po prostu tak jak mówi. Bo przecież  przynajmniej ja używam szamponu SZAŁMA a nie Schauma emotka  

Nie, nie, tusienka, Ty popełniłaś swój błąd przez roztargnienie, a nie przez brak szacunku dla sponsora.Mam taką zasadę,że nigdy nie wysyłam haseł konkursowych z błędami ortograficznymi czy rzeczowymi (błędna nazwa produktu), a już w szczególności, gdy wiem,że hasła będą publikowane,żeby nie zrobić sobie publicznie obciachu przed krytykami naczelnymi-Forumowiczami.Po to jest Google,aby wszystko ładnie sprawdzićemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6097798 Napisano: 21.10.2015 09:15:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
tusienka napisał(a):

migi napisał(a):

Wpisuje się tu idealnie filmik Cejrowskiego emotka
https://www.youtu.../watch?v=VY_noYyFmrc

emotka emotka emotka
przypomniała mi się rozmowa moich sióstr w kuchni z mamą emotka
Każda zupełnie inaczej nazywa ten sklep. Jedna - uczyła się francuskiego to wie jak, ale mama i druga siostra emotka  każda swoją nazwę wymyśliła emotka I mimo wszystko ,że to taka wieża Babel każdy wiedział o co cho emotka

Moja mama na Leroy Merlin mówi Merlę, merlę, Auchan nazywa Oszołomem, a Leclerc-eklerką emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6097794 Napisano: 21.10.2015 09:11:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

polarniczka napisał(a):

tusienka napisał(a):

ilosto3995 napisał(a):

asante napisał(a):

polarniczka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jednak mam 1 zestaw Henkel z 26-18.35.Przeglądając zwycięskie teksty najbardziej poraziło mnie chyba słowo "SCHAŁMA" (pisownia oryginalna)

Nie wszyscy muszą być ą ę by wygrywać konkursy. Szałma to brzmienie fonetyczne i nie każda Pani Irenka uczy się englisz is fajny by poprawnie napisać, napisała co usłyszała i tyle. Z drugiej strony mnie by się nie chciało siedzieć i przegladać haseł no cóż ja na to nie mam czasu....

Ty tak serio? emotka
 Bo dla mnie to brak szacunku dla sponsora, który mi daje nagrodę.  Nie trzeba być ą i ę, żeby włożyć minimum wysiłku i sprawdzić poprawną pisownię skoro już się wyciąga rękę po nagrodę.   

Brak szacunku dla sponsora? Ale chyba sponsor czy też wyznaczone przez niego jury uznało, że warte nagrody , więc .... rada dobra dla wszystkich szukających problemów, próbujących wtykać nos tam gdzie nie są potrzebni -  wrzućcie na luz , bo te uwagi i tak niczego nie zmienią,a  wy za swą spostrzegawczość nagrody dodatkowej nie dostaniecie, więc chyba szkoda czasu na czytanie tylu tysięcy haseł... bynajmniej mi go byłoby szkoda na ten nonsens emotka

popieram. To nie jest błąd jak mój że zamiast WAWEL na konkurs wysłałam pracę o WEDLU. To się nazywa brak szacunku emotka Choć jestem ą i ę to z 5 razy musiałam sprawdzić jak się SZAŁMA pisze poprawnie. Może autor pisała po prostu tak jak mówi. Bo przecież  przynajmniej ja używam szamponu SZAŁMA a nie Schauma emotka  

jesteśmy w Polsce mówmy po Polsku.... 

Czyli rozumiem, że jeśli koleżanka ma obco brzmiące nazwisko, to ma go w Polsce zapisywać fonetycznie po polsku, a już jak pojedziemy na wycieczkę do Hiszpanii to w hotelu w formularzu wpiszemy tak jakby przeczytali to nazwisko Hiszpanie? Ja się zastanawiam czy Wy sobie jaja robicie, czy świat oszalał...

Też nie czytałam wszystkich haseł,ale to z" Schałmą" mi się tak rzuciło w oczy, bo akurat tego samego dnia grałam i chciałam sprawdzić wyniki.Jednym słowem szału nie ma,he,he. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6097689 Napisano: 20.10.2015 23:09:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Jednak mam 1 zestaw Henkel z 26-18.35.Przeglądając zwycięskie teksty najbardziej poraziło mnie chyba słowo "SCHAŁMA" (pisownia oryginalna) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6097535 Napisano: 20.10.2015 20:27:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Agnes napisał(a):

szkoda ze na luksus hasła były losowane to widac na kilometr po przeczytaniu kilku haseł

Albo ja jestem taka ślepa albo tam jest tak naciupciane to wszystko,bo chyba nie wygrałam tam ani jednego zestawu, nie widzę swoich haseł na liścieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6097094 Napisano: 20.10.2015 16:26:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
o widzisz, tusienka, to bdb., dobrze,że w domu mam napisane w notesie, kiedy wysyłałam smsy, to sobie sprawdzę.3 zgłoszenia wysyłałam i tyle także mam paragonów. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6097079 Napisano: 20.10.2015 16:22:09 w SZUKAM....
joan napisał(a):

fryteczka napisał(a):

Przeciez w tym konku dobre hasla obronia sie same emotka

Jestem zdania, że osoby, które wysyłają sporo zgłoszeń (min. bethan czy ja)... prowadzą również statystyki i z owych statystyk jednoznacznie wynika, że nie ma żadnej happy hour. Ale jeśli ktoś musi to koniecznie zbadać samodzielnie, proszę bardzo, miłego wtapiania kasy w paragony emotka

jak dla mnie, to oni tam losują.Ale mało mnie to obchodzi, skoro kasiorka wpada Wyświetl w wątku >>
0 0