Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6097048 Napisano: 20.10.2015 16:13:39 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trampek. napisał(a):

a informuja z tego luksusu sms? czy tylko na stronie sa wyniki??

obawiam się,że tylko poprzez www. Chyba tam oczopląsu dostanę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6095822 Napisano: 17.10.2015 22:49:41 w Wkurza mnie...
delvitto napisał(a):

a mnie wkurzają osoby, które na zakupach wkładają swoje duże, 7-8 letnie dzieci do wózków zakupowych emotka  dzieciak taki buciorami szoruje po wózku, wcześniej może wdepnął przypadkiem w coś, a taka mamcia lub babcia nawet nie pomyśli;( tylko w jednym z większych sklepów są u nas wywieszki proszące, by tego zaniechać, lecz wiele osób tego i tak nie respektuje. Taki wózek po odstawieniu może trafić do osoby, której coś się wysypie, może zwykłe bułeczki, jesli torebka się rozerwie, albo cokolwiek, gdy człowiek pakuje potem zakupy do toreb, to nawet nie wie, ile syfu mu zostaje na rękach;( czasem mniejsze dzieci są też tak wrzucane, również mnie to wkurza, ale jakoś staram się zrozumieć, bo dzieciak, chociaż chodzący, to jednak mały, no ale jeśli widzę takiego wyrostka, najstarsze, które widziałam, miało chyba ze 12 lat (!), to mam ochotę wołać ochronę. Kilka razy zwracałam opiekunom uwagę, tylko w jednym przypadku pani się zdziwiła, ale wyjęła dzieciaka, a najczęściej słyszę bluzgi i prośby bym się nie wtrącała:( jak uważacie, może jestem przeczulona na tym punkcie?

ja kiedyś czytałam,że najwięcej bakterii i zarazków jest w klawiaturze komputera i to nawet więcej niż na desce sedesowej Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6094728 Napisano: 15.10.2015 22:42:55 w SZUKAM....
basku napisał(a):

czy ktos moze mi napisac czy na ten konkurs

https://www.paczk...taczka.pl/#zwyciezcy

moge kupic dowolny produkt pronto w dowolnym sklepie? nie otwiera mi sie regulamin emotka

tak jest Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6094727 Napisano: 15.10.2015 22:41:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mundek2004 napisał(a):

siasiolka napisał(a):

mundek2004 napisał(a):

siasiolka napisał(a):

Wyslalam na moc hasło o fancie i też wygrałam emotka

po co taki kit wciskasz?

Dlaczego tak mnie oceniasz?
Przy 500 haslach i tym wybierajacym rypie sie w oczach.
Tak! Wygralam na haslo o fancie.. Ale kasy nie bedzie bo paragon tez na fante.

bo po moich doświadczeniach widzę że to nie przechodzi, ale może i mogło się zdarzyć, sorry idę spać

W ogóle nie widzę sensu prowadzenia tych jałowych dyskusji emotka Albo ja jestem jakaś pogięta albo świat zwariował Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6094725 Napisano: 15.10.2015 22:37:08 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rkvi napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

rkvi napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

U mnie z Mocy nagród ostatnio wgrało hasło: Cheetos?! Ale czyje to są takie dobre te chipsy? Na pewno moje! Oni na bank losują,hi,hi.Wygrałam 16 razy,ale nigdy nie posłałam 2 razy tego samego hasła.

Cudaczek, hasło boskie, jutro pójdę tym tropem, choć miałam już nie grać emotka

Kpisz czy o drogę pytaszemotka

Poważka, tak jutro planuję zrobić, a jak wygram, to dam Ci znać. Pozdrawiam emotka  

W takim razie życzę Ci powodzenia w tym oraz innych konkursach emotka Dziś po raz pierwszy trafiłam 7/10 liczb multi multi z plusem,dzięki czemu zyskam 380 zł, co pozwoliło mi uwierzyć,że kiedyś trafię i 10/10.Ależ ze mnie kretino bambino emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6094713 Napisano: 15.10.2015 22:22:20 w Udane wymiany - polecane nicki:)
Polecam maribog za całokształt emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6094710 Napisano: 15.10.2015 22:20:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
rkvi napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

U mnie z Mocy nagród ostatnio wgrało hasło: Cheetos?! Ale czyje to są takie dobre te chipsy? Na pewno moje! Oni na bank losują,hi,hi.Wygrałam 16 razy,ale nigdy nie posłałam 2 razy tego samego hasła.

Cudaczek, hasło boskie, jutro pójdę tym tropem, choć miałam już nie grać emotka

Kpisz czy o drogę pytaszemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6094690 Napisano: 15.10.2015 21:51:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
U mnie z Mocy nagród ostatnio wgrało hasło: Cheetos?! Ale czyje to są takie dobre te chipsy? Na pewno moje! Oni na bank losują,hi,hi.Wygrałam 16 razy,ale nigdy nie posłałam 2 razy tego samego hasła. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6093896 Napisano: 14.10.2015 17:49:03 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że moja siostra oblała egzamin notarialny,a ja na wieść o tym, zamiast ją pocieszać,że wszystko będzie dobrze,bo zda w przyszłym roku, z tego żalu i niemocy nad jej porażką, całkowicie się rozkleiłam i zaczęłam autentycznie ryczeć zamiast niej i to ona musiała mnie uspakajać emotka Nadomiar złego dziś dowiedziałam się,że trafiła ona do szpitala, gdyż ma naczyniaka jamistego w rdzeniu kręgowym.Lekarze w Polsce jeszcze nigdy ponoć nie leczyli naczyniaka umiejscowionego w rdzeniu kręgowym, a z kolei ci za granicą nie mogą zagwarantować,że po operacji usunięcia siostra wróci do pełnej sprawności jak przed operacją czy też będzie jeszcze odpukać gorzejemotka Nie wiem jak mam ją wesprzeć, skoro sama nie znajduję sensownych słów pocieszenia ani wyjścia z tej sytuacji,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6093309 Napisano: 14.10.2015 00:21:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
trebor1 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asante napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

staszek, enfamka - dla mnie może być i niespełniony artystą, ważne żeby miał wiedzę, a do swojego zawodu podchodził profesjonalnie i nie sądzę, żeby zawsze robił to z nienawiści lub zazdrości.
zresztą..., "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" (Ignacy Krasicki, spełniony pisarz) - mam wrażenie, że coraz mniej takich "cnot" na forum emotka

Powiadam Ci, z cnotkami jeszcze gorzej na tym forum emotka  

każdy niech pilnuje swojej d...emotka

to apel ogólny, czy tylko do dziewic? emotka

Ogólny Roberto, ogólny.Ale niech każdy sobie interpretuje jak chce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6093299 Napisano: 13.10.2015 23:57:32 w SZUKAM....
nataliarobert473 napisał(a):

Szukam paragonu z Wawel z dnia sprzed 12.10... chętnie a nawet chętniej niż chętnie kupie...zdesperowana emotka

Na fb pisali,że w tym konkursie nie potrzeba paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6093298 Napisano: 13.10.2015 23:55:41 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
asante napisał(a):

konkurs14 napisał(a):

staszek, enfamka - dla mnie może być i niespełniony artystą, ważne żeby miał wiedzę, a do swojego zawodu podchodził profesjonalnie i nie sądzę, żeby zawsze robił to z nienawiści lub zazdrości.
zresztą..., "Prawdziwa cnota krytyk się nie boi" (Ignacy Krasicki, spełniony pisarz) - mam wrażenie, że coraz mniej takich "cnot" na forum emotka

Powiadam Ci, z cnotkami jeszcze gorzej na tym forum emotka  

każdy niech pilnuje swojej d...emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6093261 Napisano: 13.10.2015 23:00:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
elotta napisał(a):

Forumowicze siedzą teraz w wątku, zajadając chipsy z mocy nagród zamiast popcornu emotka

Oj, mylisz się Kochana, bo ja właśnie wcinam Mleczną Toffi z Wedlowskich zapasów i sobie mówię:cudaczkowa,ale  ty będziesz gruba,dziołcho.Ludzie, co się z Wami porobiło, żeby wypominać komuś 10 kg cuksów emotka A niechby nawet 100 kg wygrała, to nic Wam do tego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6091680 Napisano: 11.10.2015 13:45:54 w Wkurza mnie...
bezaczek7 napisał(a):

że mąż pojechał z kolegami na piwo emotka

bezaczek7, wyluzuj.A Ty nie słyszałaś o czymś takim jak kompromis? Raz mąż z kolegami na piwko,a innym razem albo w tym samym nawet czasie Ty z koleżankami na babski wieczóremotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6091232 Napisano: 09.10.2015 22:10:44 w SZUKAM....
czarnygreg napisał(a):

michałek13 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy opakowania Ferrero mają na sobie jakąś informację/naklejkę konkursową czy wystarczy napis Gold edition,a w środku jest jakieś info o konkursie?

Gold edition to dopisek na etykiecie a ten kod zgłoszeniowy na ipada jest w środku jak jest ta kartka na spodzie z opisem produktu, to kod jest na tej kartce od strony wewnętrznej pudełka oczywiście.

Na opakowaniu nie widziałam żadnego info o konkursie, żadnej specjalnej naklejki, nic, tylko złota owijka-gold edition, a kartonik z kodem i info o konkursie na spodzie pudełka, nic z zewnątrz nie było widać ze jest konkursowy, to są te 200 g, plastikowe pudełeczka, cena ok 20 zł

strasznie tłuste te cukierki emotka

Bardzo dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6091218 Napisano: 09.10.2015 21:47:04 w SZUKAM....
Czy opakowania Ferrero mają na sobie jakąś informację/naklejkę konkursową czy wystarczy napis Gold edition,a w środku jest jakieś info o konkursie? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6090504 Napisano: 08.10.2015 22:22:49 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

barszcz napisał(a):

Cudaczek121 jakbyś wygrała auto,to wiesz mam w rodzinie kawalera,prawnik i ma prawko,tylko chwilowo bryki brak.Chętnie przyjmę Cię do rodziny,a ty zyskasz szofera!:-)):hyh

Marzenko, dzięki Ci za dobre intencje,ale ciekawe, co na to sam zainteresowany kawaler emotka Zresztą kto by tam chciał takiego cudaczka- wyśmiewaczkaemotka

Juz ja Cię dobrze zareklamuję,a kawaler siostry ciotecznej posłucha,bo po śmierci Mamy,to ja mu matkuję.Jakby co to śmiało graj o autko:-) A tak na poważnie,to życzę Ci z całego serca mega wygranej,żeby rodzinie zagrać na nosie!!

Dziękuję, zawsze wiedziałam,że z Ciebie w porządku kobieta:) Dużo szczęścia życzę!
Wkurza mnie,że od kilku dni jestem jakaś taka rozdrażniona i rozmemłanaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6090498 Napisano: 08.10.2015 22:10:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mieszko napisał(a):

Czy jest ktoś kto nie wygrał biletów w konkursie Wedla w Biedronce? Pytam, bo mi nie udało się ustrzelić nawet Multikina, a na liście lauretów jest mniej niż 5000 osób. Nie dostałem żadnego maila co wydaje mi sie co najmniej dziwne emotka

Mojej siostrze też się nie udało.Na liście nagrodzonych brakuje zdaje się jeszcze również 52 zwycięzców Ipadów oraz 5 aparatów i kilku tysięcy biletów do kina.Nawet na vouchery do kina się połakomili,ech.Sponsorowi powinno zależeć,aby wszystkie nagrody trafiły w ręce Uczestników Konkursu,a nie były przywłaszczone przez Agencję.Skandal. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6090483 Napisano: 08.10.2015 21:55:54 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Cudaczek121 jakbyś wygrała auto,to wiesz mam w rodzinie kawalera,prawnik i ma prawko,tylko chwilowo bryki brak.Chętnie przyjmę Cię do rodziny,a ty zyskasz szofera!:-)):hyh

Marzenko, dzięki Ci za dobre intencje,ale ciekawe, co na to sam zainteresowany kawaler emotka Zresztą kto by tam chciał takiego cudaczka- wyśmiewaczkaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6090394 Napisano: 08.10.2015 19:47:26 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

joan, niestety właśnie o to chodzi,że mam zakaz dożywotni od okulisty prowadzenia wszelkich pojazdów po drogach publicznych,więc i tak z autka jako nagody ja bezpośrednio nie mogłabym skorzystać,wrr.

To niech se sami grają o samochody emotka I nawet o bryki nie graj, bo i tak okazałyby się: w beznadziejnym kolorze, z mało ekskluzywnym wyposażeniem, kijowego producenta itp.

Dobrze gadasz, dać Ci piwo albo co tam lubisz emotka Ja to się nawet czasem zastanawiam, czy moja rodzina się ze mnie czasem nie nabija mówić mi,że mam wygrać samochód, choć pewnie sami dobrze wiedzą,że to się nigdy nie ziści emotka Wyświetl w wątku >>
0 0