Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6090172 Napisano: 08.10.2015 15:37:02 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cudaczek121 - a prawo jazdy masz? emotka

dzasmina - to przypomina zabawę w głuchy telefon emotka
W kwestiach paragonowych jestem wybitnie niewierna: wszystko muszę sprawdzić naocznie i namacalnie, zanim wyślę zgłoszenie emotka

joan, niestety właśnie o to chodzi,że mam zakaz dożywotni od okulisty prowadzenia wszelkich pojazdów po drogach publicznych,więc i tak z autka jako nagody ja bezpośrednio nie mogłabym skorzystać,wrr. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6089939 Napisano: 08.10.2015 11:13:45 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że moja rodzinka tak bardzo liczy na to,że w końcu wygram kiedyś tą "brykę",ale jak mówię im,żeby ruszyli tymi swoimi łepetynami pomogli mi wymyślać hasła konkursowe, to stwierdzają: "my się przecież na tym nie znamy, Ty jesteś tu ekspertem i wiesz co te agencje lubią" Wczoraj byłam z ojcem w Biedronce, kupiliśmy za jego inicjatywą na 4 paragony na ten konkurs, gdzie trzeba kupić produkty po 20 zł, więc zapas Rexony,Knorra i Liptona mamy na bardzo długi okres,ech.Wkurza mnie moja niemoc, bo już dziś wiem, że znowu 20 aut przejedzie mi koło nosa, bo nie jestem aż tak kreatywna, pomysłowa i zabawna i zawodzę samą siebie w każdej życiowej kwestiiemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6089401 Napisano: 07.10.2015 14:26:35 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
kufel Tyskie, chyba drugi etap Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6088782 Napisano: 06.10.2015 17:10:59 w Zakupy na konkursy - usługi
Kupię kody z ŁACIATEGO emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6088773 Napisano: 06.10.2015 16:59:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
A propos Łaciatego jak spytałam mojej mamy, czy nie przeszkadza jej,że na tej porcelanie jest logo łaciatego, to powiedziała,że absolutnie nie.Wysłałyśmy tatę po m.in. Łaciate do sklepu, to on wrócił z całą zgrzewką... Łowickiego i stwierdził,że przecież i to i tamto na "Ł", więc co za różnica,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6087646 Napisano: 05.10.2015 15:17:12 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
witegz napisał(a):

przyjmuje Wam zgłoszenia na Gillette C4??
Mi wraca sms, że nieprawidłowe zgłoszenie. Śle tak jak w regulaminie przykład podają?
Help!

też mi wraca,że błędna treść.Nie wiem,co robię nie tak. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6087426 Napisano: 05.10.2015 13:02:41 w Gratulacje! Dla wygranych!
maria1980 napisał(a):

Dziękujęemotka Nawet mi wczoraj nie przeszło przez myśl ,że to może być mój szanowny małżonek emotka
Ironia:dwa auta i brak prawa jazdy emotka
Motywacja jednak już jest emotka

Mario, gratulacje!Wraz z mężem kosisz te auta w konkursach jak mój ojciec nasz przydomowy trawnik.Ultrixx, dla Ciebie także ogromne gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6086787 Napisano: 04.10.2015 13:48:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Napisałam na stronie Wedla na fb odnośnie brakująctych nagród i mogłam dodać ten komentarz,a na Albedo  fb mi podało, że właściciel strony musi zatwierdzić komentarz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6086756 Napisano: 04.10.2015 12:42:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mahuska napisał(a):

jarko44 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

A kto ma moje auta emotka ?

Obecnie są własnością zbiorową    emotka

Mogli chociaż miasto dopisac

Ale w zgłoszeniu podawało się chyba tylko imię, nazwisko i adres email.Chyba że się mylę.U mnie potencjalnie 2 razy bilety do kina. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6085173 Napisano: 01.10.2015 17:16:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
slonko365 napisał(a):

piwi napisał(a):

wioleczka83 napisał(a):

ilonaaa93 napisał(a):

Czy w Loterii Paragonowej te nagrody przewidziane są na cały okres trwania loterii, na jedno losowanie, czy też na jeden miesiąc?
https://loteriaparagonowa.gov.pl/

ja zrozumiałam ze te nagrody są na cały okres trwania loterii, więc szanse są bardzo maleńkie.

Widać nie czytałyście regulaminu dokładnie emotka

Te pokazane ilości nagród są na cały okres loterii. Wiem, bo przeczytałam regulamin dokładnie emotka . Co miesiąc 1xsamochód, 6 notebooków, 5 ipadów, co 3 miesiące samochód dla osób które zgłosiły paragon z premiowanych branż. I wsio. Szału nie ma.

Bez kitu.No to się ośmieszyli.Te nagrody, co dali raz na miesiąc powinny być raz,ale na dzień i każdego dnia losowanie.Kpina a nie loteria emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6083082 Napisano: 28.09.2015 20:05:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W Selgrosie jest teraz jakaś akcja, że co 50-ty wózek wygrywa zwrot zakupów.Nie mogę znależć jednak info na temat tego konka w necie czy też w naszej bazie.A może to tylko u mnie w Długołęce, chociaż wątpię. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6082904 Napisano: 28.09.2015 16:31:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zabcia0410, dziękuję.Taki namiar dostałam też od Forumowiczki na pw.Napisałam na oba te adresy.Pewnie myślicie,że niepotrzebnie się cudaczkowa pluje, czepia i o co jej w ogóle chodzi.Swoją drogą ciekawe,czy coś mi odpiszą.A może to była sugestia samego Sponsora,a nie Albedo z tym brakiem rezerwy? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6082886 Napisano: 28.09.2015 16:03:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
darog napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Szanowni Państwo! Pragnę zwrócić uwagę na nieuczciwy zapis w regulaminie konkursu Wedla "Poczuj dziecięcą radość" w Biedronce organizowanym przez Albedo Marketing, mówiący o tym,że nagrody niewydane pozostaną do dyspozycji Organizatora.To tak jakby z góry dopuścić możliwość/furtkę dla Organizatora,że zostawi sobie cenniejsze nagrody dla siebie, a Uczestnikom Konkursu pozostaną "resztki z pańskiego stołu" w postaci biletów do kina.Powinna zostać w tym Konkursie ustanowiona lista rezerwowa Laureatów, gdyż jestem absolutnie przekonana,że prace konkursowe Uczestników Konkursu w znacznej większości reprezentują odpowiedni poziom merytoryczno-artystyczny i tym samym zasługują na przyznanie najwyższych trofeów.Sugeruję, że jeszcze przed ogłoszeniem oficjalnych wyników dobrym rozwiązaniem byłoby stworzenie Aneksu do Regulaminu dopuszczającego Listę rezerwową Laureatów.

Kasiu emotka

Napisałam to na fb Wedla, nie wiem, czy oni to w ogóle przeczytają.Chyba że ma ktoś jeszcze jakiś adres e-mail Wedla, na który mogłabym ewentualnie przesłać wiadomość. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6082478 Napisano: 27.09.2015 22:10:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Szanowni Państwo! Pragnę zwrócić uwagę na nieuczciwy zapis w regulaminie konkursu Wedla "Poczuj dziecięcą radość" w Biedronce organizowanym przez Albedo Marketing, mówiący o tym,że nagrody niewydane pozostaną do dyspozycji Organizatora.To tak jakby z góry dopuścić możliwość/furtkę dla Organizatora,że zostawi sobie cenniejsze nagrody dla siebie, a Uczestnikom Konkursu pozostaną "resztki z pańskiego stołu" w postaci biletów do kina.Powinna zostać w tym Konkursie ustanowiona lista rezerwowa Laureatów, gdyż jestem absolutnie przekonana,że prace konkursowe Uczestników Konkursu w znacznej większości reprezentują odpowiedni poziom merytoryczno-artystyczny i tym samym zasługują na przyznanie najwyższych trofeów.Sugeruję, że jeszcze przed ogłoszeniem oficjalnych wyników dobrym rozwiązaniem byłoby stworzenie Aneksu do Regulaminu dopuszczającego Listę rezerwową Laureatów. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6082410 Napisano: 27.09.2015 18:21:26 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się,że moja koleżanka z pracy dostała się za drugim podejściem na aplikację emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6082381 Napisano: 27.09.2015 16:33:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Byłam dziś na zakupach w Biedronce i tak z ciekawości spytałam,czy możliwe jest,że jeśli kupiłam produkty jednej marki, to na paragonie będę miała produkty innej w tej samej cenie.Pani mi odpowiedziała, że "owszem, jest to możliwe, jeśli skleją się indeksy,ale to się rzadko zdarza". Tak czy siak napisałam już wczoraj do Albedo,aby anulowali moje zgłoszenie z systemu z powodu niewłaściwej marki produktu konkursowego na paragonie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6082378 Napisano: 27.09.2015 16:24:46 w Konkursowiczki w ciąży
is77 napisał(a):

myszania napisał(a):

Gratulacje.

U mnie nadal ciszaaaaaaaaaaaaaaaaaa....chociaż wszystko boli emotka

I ty się doczekawszy małżeństwa,choć teraz się wydaje, że to nigdy nie nastąpi emotka

U nas w szpitalu Sajgon, wysypaly się prezenty swiateczno-noworoczne emotka

Iss77, coś Ci się pozajączkowało.chodziło Ci zapewne,że myszania doczeka się MACIERZYŃSTWA a nie MAŁŻEŃSTWA.Ja się ani tego ani tego pewnie nie doczekam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6082333 Napisano: 27.09.2015 13:23:30 w Konkursowiczki w ciąży
is77 gratuluję kolejnego potomka.Kadjas123 także gratuluję kolejnego, przyszłego potomstwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6081967 Napisano: 26.09.2015 15:33:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
polarniczka napisał(a):

zabcia0410 napisał(a):

mmagd napisał(a):

Regulamin jest wiążący. Zawsze przed wzięciem udziału w jakimkolwiek konkursie najpierw sama go czytam...
Ale skoro ludzie nie czytają umów, regulaminów to sami są sobie winni. A potem lament i zgrzytanie zębami. 
I wcale takich osób mi nie żal.
I mam nadzieję, że Organizatorzy uczciwie podejdą do sprawy i błędnie wpisane nr nie będą brane pod uwagę.

emotka

czyli jak do 80 letniej babci przyjdą osoby, które sprzedadzą jej gary za 6 tys i podpisze z nimi umowę nie czytając jej, ani regulaminu to babcia jest sama sobie winna i nie będzie ci jej żal jak jej renta to 500 zł...widzę, że jeszcze was życie nie pokopało po tyłkach żeby tak pisać, nie popełniliście żadnego błędu i zawsze pierwsi rzucacie kamieniem...
tak, jesteśmy sami sobie winni, że nie doczytaliśmy, bijemy się w pierś, że jesteśmy gamonie,debile i idioci...nikomu nas nie żal, bo przecież przez nas tyle nagród przepadnie, tyle zamętu zrobiliśmy, jesteśmy po prostu beznadziejni, mamy się udławić tym ptasim mleczkiem albo dostać od niego biegunki.... czytając takie coś życzę ci żebyście nie zdobyli ani jednej nagrody z Wedla, nawet głupiego biletu....

Inna sprawa,że w ogóle nie popieram takiego zapisu w regulaminach konkursów,że nagrody niewydane przepadają na rzecz Organizatora.Co to w ogóle ma byćemotka Organizatorom i sponsorowi powinno zależeć,żeby rozdać wszystkie nagrody,aby nie tylko konkursowicz-hurtownik,ale także zwykły, szary człowiek, który kupił produkty konkursowe na 1 paragon,wymyślił hasło czy też jakąś dłuższą konkursową wypowiedź, cieszył się jak dziecko,że wygrał,opowiadał o tym swoim znajomym i sąsiadom, którzy zachęceni sukcesem znajomego "mugola", sami też w przyszłości będą kupować produkty konkursowe i nabijać kasę producentowi danej marki. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6081938 Napisano: 26.09.2015 14:37:14 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

slonko365 napisał(a):

bzowapani napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):Czyli co,wynika z tego,że Ptasie mleczko Wedla kupiłam dobrze,a jednego dnia kupując miałam pomroczność jasną i zamiast czekolad wedlowskich kupiłam Milkę emotka

Ależ nic takiego nie twierdzę. Truskawkową też mam dobrze nabitą, ale dopiero z 22.09, wcześniej nie kupowałam czekolad. Widzę tylko dwie opcje - albo wcześniej Wedle nabijały się jako Milki (i to powinno się dać sprawdzić w razie czego, bo te wszystkie fiskalne rzeczy podlegają kontroli i ewidencji), albo kasjerka z jakiegoś bliżej nieznanego powodu i nieznanym mi sposobem nabiła Ci Milkę zamiast Wedla (a w takim wypadku d..a blada, bo się tego nijak nie udowodni).

Asiu,ależ ja nie napisałam,że Ty tak myślisz o mnie.Po prostu sama się z siebie nabijam.Żałuję tylko,że wcześniej paragon odczytałam tak jakbym chciała,aby było tam napisane,skoro kupiłam WEDLE swojej oceny produkty Wedla,a nie Milki.Pozostaje mi wierzyć,że moje zgłoszenie niczego wartościowego nie wygra.W mojej ocenie zresztą było akurat najsłabsze ze wszystkich 4, jakie posłałam.

spoko loko emotka  ja mam nadzieję, że nie trafię samochodu tym jednym zgłoszeniem, w którym wpisałam nie ten numer co trzeba...

No ja nie wiem, co jest już gorsze-mieć nabite na paragonie złe produkty, nie tej marki,co trzeba czy też błędny numer systemowy,o który chodziło sponsorowi.A może to są pomyłki równorzędnego kalibru.W każdym razie życzę Tobie,abyś nie wygrała auta błędnym numerem,a sobie,abym nie wygrała na paragon z fałszywymi produktami.Kiedyś wygrałam w urnowym konkursie Leclerca laptopa i potem okazało się,że kupiłam nie tą gramaturę produktu konkursowego, co trzeba.Na szczęście wtedy znalazłam paragon na forum za 300 zł.Ale to w sumie dobrze,że tu trzeba ten numer systemowy było podawać, to przynajmniej jest większa szansa na wygraną i konkurencja mniejsza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0