Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6081910 Napisano: 26.09.2015 13:41:54 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kadett33, na moim właściwym paragonie z Biedronki innej,jest taka sama cena czekolady Wedla-2,99 jak i tej na pomylonym paragonie ode mnie z Długołęki-też 2,99

sprawdziłem teraz ofertę od 17 do 23.09 i cena milki była w tym czasie za 2,99zł w promocji. W mojej biedronce kasjerki miały przekonywać do kupowania tych czekolad milki, zapewne w twojej też i może zrobiła tak jak pisałem wcześniej.

http://www.biedro...godniowe-nr-38A-2015

No więc właśnie,czyli dobrze pisałam,że obie były po 2,99.Nie wiem po ile jest Ptasie mleczko z Milki, bo takie bez nazwy mam na tym felernym paragonie wraz z czekoladami,ale może w takim razie wezmę udział w promocji Milka, jeśli jeszcze trwa.

w biedronce nie ma alpejskich mleczek milki więc na pewno jest albo wedla albo biedronkowe.

Czyli co,wynika z tego,że Ptasie mleczko Wedla kupiłam dobrze,a jednego dnia kupując miałam pomroczność jasną i zamiast czekolad wedlowskich kupiłam Milkę emotka

Ależ nic takiego nie twierdzę. Truskawkową też mam dobrze nabitą, ale dopiero z 22.09, wcześniej nie kupowałam czekolad. Widzę tylko dwie opcje - albo wcześniej Wedle nabijały się jako Milki (i to powinno się dać sprawdzić w razie czego, bo te wszystkie fiskalne rzeczy podlegają kontroli i ewidencji), albo kasjerka z jakiegoś bliżej nieznanego powodu i nieznanym mi sposobem nabiła Ci Milkę zamiast Wedla (a w takim wypadku d..a blada, bo się tego nijak nie udowodni).

Asiu,ależ ja nie napisałam,że Ty tak myślisz o mnie.Po prostu sama się z siebie nabijam.Żałuję tylko,że wcześniej paragon odczytałam tak jakbym chciała,aby było tam napisane,skoro kupiłam WEDLE swojej oceny produkty Wedla,a nie Milki.Pozostaje mi wierzyć,że moje zgłoszenie niczego wartościowego nie wygra.W mojej ocenie zresztą było akurat najsłabsze ze wszystkich 4, jakie posłałam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6081892 Napisano: 26.09.2015 13:04:58 w Wkurza mnie...
slonko365 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Kadett33, na moim właściwym paragonie z Biedronki innej,jest taka sama cena czekolady Wedla-2,99 jak i tej na pomylonym paragonie ode mnie z Długołęki-też 2,99

sprawdziłem teraz ofertę od 17 do 23.09 i cena milki była w tym czasie za 2,99zł w promocji. W mojej biedronce kasjerki miały przekonywać do kupowania tych czekolad milki, zapewne w twojej też i może zrobiła tak jak pisałem wcześniej.

No więc właśnie,czyli dobrze pisałam,że obie były po 2,99.Nie wiem po ile jest Ptasie mleczko z Milki, bo takie bez nazwy mam na tym felernym paragonie wraz z czekoladami,ale może w takim razie wezmę udział w promocji Milka, jeśli jeszcze trwa.

Kasia, a jaką Ty masz tą czekoladę? Ja gorzką i toffee mam dobrze nabite, jako wedel po 2,99. Ptasie mleczko mam  duże - Pt Mleczko, a małe - Ptaisie Mlecz, to akurat jest jak nic nazwa wedla (choć z literówką), bo "Ptasie Mleczko" to jest ich zastrzeżona nazwa, więc brakiem wedla bym się nie przejmowała.
Swoją drogą nabijanie dziwnych nazw albo nie te ceny co na półce to chyba chleb powszedni nie tylko w Bierdronce...

Mam czekolady MILKA za 2,99 i Ptasie mleczko bez nazwy 11,99.Mam nadzieję,że na ten paragon wygram co najwyżej bilety do kina,hihi Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6081890 Napisano: 26.09.2015 13:01:34 w Wkurza mnie...
kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

w biedronce nie ma alpejskich mleczek milki więc na pewno jest albo wedla albo biedronkowe.

Czyli co,wynika z tego,że Ptasie mleczko Wedla kupiłam dobrze,a jednego dnia kupując miałam pomroczność jasną i zamiast czekolad wedlowskich kupiłam Milkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6081887 Napisano: 26.09.2015 12:58:38 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wedlowskie ptasie mleczko mam opisane jako Pt Mleczko 443g - 9,99.

Ja mam na innym paragonie z Biedry po 11,99 Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6081885 Napisano: 26.09.2015 12:54:16 w Wkurza mnie...
Aha,dzięki.No to paragon do koszaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6081881 Napisano: 26.09.2015 12:48:34 w Wkurza mnie...
kadett33 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

No więc właśnie,czyli dobrze pisałam,że obie były po 2,99.Nie wiem po ile jest Ptasie mleczko z Milki, bo takie bez nazwy mam na tym felernym paragonie wraz z czekoladami,ale może w takim razie wezmę udział w promocji Milka, jeśli jeszcze trwa. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6081875 Napisano: 26.09.2015 12:37:39 w Wkurza mnie...
cc_investigator napisał(a):

Cudaczku czekolada poiwnna być tak opisana:
CzekTru TofWed 100g  2,99
Czek.Truskaw.Wed100g
CzekMl Gorz Wed100g

W mojej opinii - nie przejdzie, nawet jeśli błąd nie był Twój.

Dlatego napisałam do Albedo,żeby mi anulowali to błędne zgłoszenie,ale nie wiem,czy to w ogóle odczytają Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6081874 Napisano: 26.09.2015 12:36:04 w Wkurza mnie...
Kadett33, na moim właściwym paragonie z Biedronki innej,jest taka sama cena czekolady Wedla-2,99 jak i tej na pomylonym paragonie ode mnie z Długołęki-też 2,99 Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6081867 Napisano: 26.09.2015 12:18:45 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że dopiero teraz zauważyłam,że na paragonie z 18 września, który posłałam na konkurs Wedla mam same czekolady z napisem Milka i jedno Ptasie mleczko bez żadnej nazwy, a oczywiście posłałam już zgłoszenie, bo jest po konkursieemotka Czy jest to możliwe,że w Biedronce mi nabili na paragon czekolady Milka zamiast WEDEL mimo,że nie mam nawet w domu żądnej MILKIemotka Nie wiem,czy to teraz coś pomoże,że napiszę do nich,aby mi anulowali zgłoszenie,bo jak wygram na ten paragon coś więcej niż bilety do kina, to się pochlastamemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6081451 Napisano: 25.09.2015 16:22:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
michałek13 napisał(a):

staszek napisał(a):

norweska20 napisał(a):

warcik napisał(a):

ultrixx napisał(a):

Czy IQ Marketing nie mogłoby w końcu wprowadzić ograniczenia na osobę - niech się hurtownicy trochę potrudzą z ulokowaniem nagród po rodzince i znajomych... A i listy zwycięzców ładniej wyglądałyby dla sponsora emotka

Jak ktoś tu tłumaczył, wystarczy mieć sklep, lub kilka i zbierać paragony z napisem "słodycze", później przybić sobie pieczątkę z dopiskiem prince polo.
Odechciewa się grać w tych loteriach...

sprawdziłam te wyniki z PrincePolo faktycznie masakra jakaś- te same miejscowości i pewnie sami członkowie rodziny..a ja miałam nadzieje na bon

Na pocieszenie zostaje to, że Aleksandrów Łódzki nie czyta książek i nosi buty na rzepy!

Ale słuchajcie tak jest w każdej loterii, coca cola z Biedronki, jak ludzie pisali, że kupowali po 200 butelek na osobne paragony...
Persil ktoś tam się żalił, że wysłał 300 paragonów a tylko 4 pralki wygrał...
No to tak już jest jak ma się kasę, żeby zainwestować w loterię to i się wygrywa.
Ale teraz druga strona medalu - ja na tyskie wysłałam jeden jedyny paragon i wygrałam aparat.
A w prince polo wysyłałam pojedyncze paragony (przy okazji zakupów wafelki kupowane) na siebie i męża i wygrał mąż.
Ale nie da się ukryć, że tam jedna miejscowość przoduje ! Nie wiedziałam, że można kupić paragon na słodycze i żądać pieczątki w sklepie, że to prince polo, bo to droga otwarta do oszukiwania. Ja kupowałam w mili i biedronce, bo tam jak wół jest napisane, że to prince polo.
Podsumowując dla cienkiego gracza, jakim ja jestem, to tylko na łut szczęścia można liczyć.
A pewnie ci co grubo grają to i wygrywają emotka

Bo prawda jest taka,że rzeczywiście biedni ludzie nie grają na masową skalę w loteriach i konkursach.Aby wyjąć, trzeba najpierw (odpowiednio dużo) wsadzić.Ten kto wygra nagrodę w loterii z wyższej półki jednym zgłoszeniem, ma po prostu niebywałe szczęście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6081056 Napisano: 25.09.2015 11:14:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
poprostuanette napisał(a):

maria1980 napisał(a):

emotka Ooooo....wezmę udział oooooo

http://biznes.one...m_campaign=onetsg_fb

już widzę ludzi chodzących po ulicy i zbierających paragony na loterię

A ja już oczami wyobraźni widzę jak konkursowicze będą rozbijać swoje zakupy, nawet te z niekonkursowymi produktami tylko po to,aby mieć każdy paragon nieco ponad 10 zł. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6080984 Napisano: 25.09.2015 10:11:28 w Wkurza mnie...
benasia napisał(a):

Wkurza mnie ząb który zaczął boleć wieczorem tak, że nawet tabletka nie pomogła - i jak tu żyć   emotka

z zębami nie ma żartów, radzę jak najszybciej udać się do dentysty Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6080373 Napisano: 24.09.2015 13:17:32 w Wkurza mnie...
stamp napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

stamp napisał(a):

trzeba bardziej zastanowic sie nad zyciem ludzkim,a nie nad kotkami czy pieskami i nie mówić ze kot umarł,tak mogą mówić tylko dzieci.Zwierzeta zdychają tak dla przypomnienia

Zdechnąć to sobie możesz ty jeśli masz ochotę,moje zwierzaki zmarły.Jesteś wulgarny,cyniczny,wyrachowany,z każdego twojego postu bije nienawiść, chamstwo i pogarda dla ludzkich uczuć i przekonań,więc nie mam dla ciebie za grosz szacunku.Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta.

niunia pytałem cie o coś?Nie-wiec milcz!

Niunią to sobie możesz nazywać każdą kobietę, którą zapraszasz do wyrka,ale na pewno nie mnieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6080332 Napisano: 24.09.2015 12:53:34 w Wkurza mnie...
stamp napisał(a):

trzeba bardziej zastanowic sie nad zyciem ludzkim,a nie nad kotkami czy pieskami i nie mówić ze kot umarł,tak mogą mówić tylko dzieci.Zwierzeta zdychają tak dla przypomnienia

Zdechnąć to sobie możesz ty jeśli masz ochotę,moje zwierzaki zmarły.Jesteś wulgarny,cyniczny,wyrachowany,z każdego twojego postu bije nienawiść, chamstwo i pogarda dla ludzkich uczuć i przekonań,więc nie mam dla ciebie za grosz szacunku.Im bardziej poznaję ludzi, tym bardziej kocham zwierzęta. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6080179 Napisano: 24.09.2015 11:26:50 w Wkurza mnie...
edzia21 napisał(a):

taalvikki napisał(a):

dolly napisał(a):

taalvikki napisał(a):

kalinea napisał(a):

Wkurzył mnie przeczytany dziś artykuł o aborcji oraz dyskusja jaka rozwinęła się za jego sprawą na Fb. Czy Wy także uważacie, że aborcja w naszym kraju powinna być legalna bo dziecko na bardzo wczesnym etapie to tylko płód i usuwając płód nie zabijamy małego, przyszłego człowieka? Ciężko mi to pojąć...

nie. ja tak nie uważam. czy nazwie się to płodem, czy dzieckiem, jest to żywa istota, która człowiekiem będzie. dlatego, kiedy do zapłodnienia już doszło, rodzice przejmują odpowiedzialność już nie tylko za siebie, ale za to, co stworzyli. póki więc w brzuchu zamiast dziecka był tłuszcz, to można było mówić, że "mój brzuch to moja sprawa", natomiast kiedy poza tłuszczem i wątrobą jest tam także dziecko/płód, to już jest to także owego dziecka sprawa. więc: aborcji mówię nie. zwłaszcza, że jeżeli ktoś dziecka nie chce, to wcale do zapłodnienia nie musi dopuszczać. i już. trzeba być odpowiedzialnym za to, co się robi.

a przepraszam o gwałcie słyszałaś?

tak, słyszałam. odnosiłam się oczywiście do "klasycznych" sytuacji. w przypadku gwałtu, oczywiście dopuszczam taką możliwość. możliwe, że wyraziłam się nieściśle, ale to jest dość obszerny temat, więc całego referatu nie pisałam. moja wypowiedź dotyczyła wypowiedzi, na którą odpowiedziałam, czyli argumentu, mówiącego, że aborcji można dokonać BO...płód to nie człowiek.

Jestem osobą postronną, nie mieszam się w takie tematy ... jednak teraz zostaje pytanie, jakie jest różnica pomiędzy płodem z "wpadki", a "gwałtu". Chciane, czy nie chciane, to w końcu ten sam człowiek/embrion/płód/zarodek. I kółko się zapętla. Jestem zdania, że każdy ma swoje sumienie. Nie można nikomu narzucać swojej woli, chce aborcji - niech jej dokonuje, nie chce - też ok. Różne przypadki krążą po ludziach. Jak ktoś od początku nie chce tego dziecka, to i tak może w końcu doprowadzić do tego, że dziecko straci życie (tak jak w pewnej, medialnej rodzince z Sosnowca).

BTW. Osobiście nigdy nie posunęłabym się do jakiejkolwiek aborcji, jednak też nie mam w zwyczaju innym "zaglądać do garnka" emotka  Jak dla mnie - temat nonsensowny. 

Ja generalnie jestem przeciwniczką aborcji.W swoim przypadku dopuściłabym jednak taką możliwość, gdyby ciąża była efektem gwałtu, moje życie i zdrowie byłoby zagrożone, jeśli miałabym donosić ciążę i jeśli z góry wiedziałabym,że moje dziecko urodzi się bez mózgu tudzież z wadami genetycznymi czy też upośledzone umysłowo.Moi rodzice też do końca nie wiedzieli, jak to ze mną będzie, bo urodziłam się z wodogłowiem i zarośniętymi nozdrzami.Ja jednak wiem,że psychicznie nie dałabym rady udźwignąć tego ciężaru.Matka mojego kolegi, która kilkanaście lat temu urodziła niepełnosprawną córkę, całkowicie zależną od innych, powiedziała swojemu synowi,że jej życie skończyło się w dniu, którym urodziła chore dzieckoemotka Z drugiej strony jeśli jakaś kobieta ma po porodzie i tak zostawić martwe niemowlę na śmietniku albo maltretować niechciane dziecko i się na nim wyżywać,to już lepiej stłumić to w zarodku. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6079186 Napisano: 23.09.2015 12:34:56 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Mnie dziwi, że Ty się dziwisz. Co dziwnego? Polecam lekturę regulaminu, a nie zawracanie głowy Organizatorowi.

Mam takie zawodowe zboczenie,że absolutnie niczego nie podpisuję zanim nie przeczytam, to samo się tyczy regulaminów konkursowych.Aczkolwiek nie na darmo mam pierwszą grupę ze względu na wzrok,więc czasem zdarza mi się przeoczyć pewnie jakiś punkt regulaminu. U nas w biurze jestem naczelnym "korektorem".Na szczęście numer systemowy wpisałam jak należy, mam nadzieję,że chociaż na marne bilety do kina się załapię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6079109 Napisano: 23.09.2015 11:34:32 w SZUKAM....
Kurczę, coś mi nie działa cytowanie.Odnośnie konkursu Wedla, to ja np. wysłałam akurat w zgłoszeniu numer systemowy- u mnie ma 4 cyfry u dołu,ale uważam,że jeśli ktoś się pomylił i wpisał ten górny, to wystarczy zaznaczyć go na paragonie i jeśli nie jest to jakiś zmyślony zupełnie od czapy ciąg cyfr, tylko taki, który widnieje faktycznie na naszym dowodzie zakupu, to Organizator konkursu Wedla powinien go uznać. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6079015 Napisano: 23.09.2015 10:04:59 w Konkursowiczki w ciąży
is77 napisał(a):

nie kwila a powinny emotka jutro klade sie na oddzial

trzymam kciuki za szczęśliwe Rozwiązanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6079012 Napisano: 23.09.2015 10:02:14 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że chciałam już wysłać paragon z Biedronki na wygrane 50zł,a tu patrzę- wypadł mi z torebki i go nie mamemotka Nie dość,że człowiek tak niewiele wygrywa, to jeszcze paragony gubi.Niech to szlagemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6078912 Napisano: 23.09.2015 00:23:40 w Wkurza mnie...
trebor1 napisał(a):

poczta polska... wysłałem w ostatnią sobotę list polecony do sądu (termin mijał w poniedziałek - wczoraj) , dziś dostaję ten list na swój adres !!!!
bo Pani na poczcie nie z tej strony co trzeba znaczki nakleiła i przyszedł do nadawcy (choć nad swoim adresem całym wyrazem napisałem NADAWCA) , do tego list miał podpięta zwrotkę potwierdzającą odbiór....
odebranie listu potwierdziła opiekunka która akurat była z dzieckiem,   a zwrotka teraz przyjdzie znowu na mój adres...

Swoją drogą to dziwne,że listonosz wydał list osobie, która nie była uprawniona do jego odbioru, czyli opiekunce. Ta opiekunka też nie powinna odbierać cudzego listu z sąduemotka Wyświetl w wątku >>
0 0