Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6078635 Napisano: 22.09.2015 16:32:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
alusia29 napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

Wam też zwraca wiadomość z Artic z informacją, że nie może być dostarczone?

Tak. Nie wiem co jest grane emotka

Nie brałam tam udziału,ale może mają przepełnioną skrzynkęemotka Spróbujcie napisać do nich na fb, jeśli mają fanpage albo zadzwonić. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6077476 Napisano: 21.09.2015 12:16:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Dziś mi Pani z konkursu Biedronki z tabletami odpisała,że skan paragonu, który zapomnieliśmy dołączyć do pracy listownie został uwzględniony i praca Siostrzeńca będzie brała udział w Konkursie emotka Chociaż tyle dobrze nawet jak Młody nic nie wygra. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6076845 Napisano: 19.09.2015 19:45:58 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
cudaczek121 napisał(a):

joasiajulia napisał(a):

Biedronka
Coca-cola 150 paragonów i nic.......
Persil 21 Paragonów i nic......
Widać samochód jest Mi pisany emotka

ale mnie się wydaje,że skoro wczoraj dopiero co było ostatnie losowanie Coca-Coli nagród dziennych, to oni tak od razu tych 10 aut nie losowali,więc chyba cień szansy jest emotka

Nawet w regulaminie jest napisane,że ostatnie losowanie nagród dziennych i samochodów odbędzie się 21 września.Swoją drogą to za kasę, którą wydałaś na proszki Persil, to dołożyłabyś drugie tyle i mogłabyś mieć nową pralkęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6076843 Napisano: 19.09.2015 19:36:29 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
joasiajulia napisał(a):

Biedronka
Coca-cola 150 paragonów i nic.......
Persil 21 Paragonów i nic......
Widać samochód jest Mi pisany emotka

ale mnie się wydaje,że skoro wczoraj dopiero co było ostatnie losowanie Coca-Coli nagród dziennych, to oni tak od razu tych 10 aut nie losowali,więc chyba cień szansy jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6076778 Napisano: 19.09.2015 14:00:11 w Zakupy na konkursy - usługi
zaba napisał(a):

Kupię paragony na Moc nagród w Biedronce ( 15-20 sztuk) ---> PW z ceną za paragon emotka

Ja tak samo, poproszę o pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6076636 Napisano: 18.09.2015 22:26:28 w Wkurza mnie...
ojej, a ja w swej cudaczkowej naiwności myślałam,że mnie na tym forum to wszyscy lubią.Ale jednak się myliłam, a to pech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6076193 Napisano: 18.09.2015 12:55:01 w Wkurza mnie...
rosik93 napisał(a):

Wkurza mnie, że wp......... prawie całe ptasie mleczko emotka Jeszcze miałem ochotę popić Liptonem ale się powstrzymałem..

No to pocieszam Cię, nie jesteś sam, tyle,że ja popiłam Coca-colą. W ogóle już nie mieszczę się w żadne koszulki i spodnie, które jeszcze pół roku temu były dobreemotka Chyba podam tych wszystkich organizatorów konkursów promocyjno-spożywczych  do sądu za uporczywe nęcenie niewinnej Kasieńkiemotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6076040 Napisano: 18.09.2015 10:14:14 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
defed napisał(a):

lusienka napisał(a):

Kochani, a może by tak założyc osobny wątek "Moje wygrane z loterii"
bo ostatnio pojawia sie coraz więcej loterii z dużą ilością nagród i wątek" Moje dzisiejsze wygrane" jest nimi tak napiętnowany,że aby znaleźć informacje o wygranej z innego konkursu to trzeba trochę czasu. Ja osobiście nie wiem jak tworzy się nowe tematy,dlatego taka propozycje tutaj proponuję.
Co wy na to  emotka

już kiedyś był poruszany ten temat i w sumie nie opłaca się tworzyć wątku "Moje wygrane z loterii", ponieważ wiele osób nie rozróżnia loterii od konkursów (choć od dawien dawna zachodzę w głowę jak mozna tego nie wiedzieć emotka  )

Jak dla mnie większość konkursów to i tak zakamuflowane loterie emotka Bo komu by się chciało np. codziennie czytać i wybierać ponad 500 tekstów z Mocy nagródemotka Losują i tyle. Nie wiecie może  czy jeśli przedwczoraj dostałam info z Tyskiego o zaakceptowaniu mojej fotki, to te wyniki wczorajsze były dla mnie wiążące czy mam czekać w przyszłym tygodniuemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6073518 Napisano: 15.09.2015 11:52:08 w SZUKAM....
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Siostrzeniec wczoraj na ostatnią chwilę rysował rysunek na konkurs Biedronki z tabletami.Dziś jest ostatni dzień na wysyłkę tego rysunku wraz z oświadczeniami i paragonem.Oczywiście roztargniona ciotka- czyli ja zapomniała wziąć paragon do pracy,aby wysłać,a nie zdążę obrócić do domu i go przywieźć.Czy myślicie,że mogę wysłać dziś pracę dziecka z dokumentami,a jutro dosłać im osobny list tylko z paragonem-w ramach czasowych konkursu, kiedy trzeba było kupić produkty UNICEFemotka

A nie macie w Długołęce centrum handlowego, gdzie poczta jest czynna dłużej? Np. do 20:00?

dziś jest akurat czynna do 15.15,od środy do piątku dopiero aż do 19. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6073405 Napisano: 15.09.2015 10:38:50 w SZUKAM....
Coś mi nie działa cytowanie, więc odpowiem tak: Wyobraź sobie barcza i pozostali, którzy myślą,że jeśli pracuję "u tatusia", to mi wolno się zwalniać z pracy,żeby 30 km z Wrocławia jechać do Długołęki w jedną stronę, bo zapomniałam paragonu, telefonu i Bóg wie czego jeszcze, to niestety ja tak dobrze nie mam.dzwoniłam do pani zajmującej się konkursem i na szczęście powiedziała,że możemy paragon dosłać skanem na maila.Zaznaczyła przy okazji,że wiele jest prac,do których nie zostały dołączone wymagane w regulaminie oświadczenia lub też właśnie ludzie z jakichś przyczyn nie dołączyli paragonów, co skutkuje tym,że taka praca dziecka w ogóle nie będzie brana pod uwagę przy ocenie! Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6073344 Napisano: 15.09.2015 08:35:15 w SZUKAM....
Siostrzeniec wczoraj na ostatnią chwilę rysował rysunek na konkurs Biedronki z tabletami.Dziś jest ostatni dzień na wysyłkę tego rysunku wraz z oświadczeniami i paragonem.Oczywiście roztargniona ciotka- czyli ja zapomniała wziąć paragon do pracy,aby wysłać,a nie zdążę obrócić do domu i go przywieźć.Czy myślicie,że mogę wysłać dziś pracę dziecka z dokumentami,a jutro dosłać im osobny list tylko z paragonem-w ramach czasowych konkursu, kiedy trzeba było kupić produkty UNICEFemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6073315 Napisano: 15.09.2015 00:20:52 w Dyskusje o wynikach konkursu
giulietta napisał(a):

taalvikki napisał(a):

http://blog.paczk...do-paczkomatu-z.html

drugie miejsce totalnie bez sensu, bo nie wiem, kto o zdrowych zmysłach chciałby dziecko wsadzić do paczkomatu. ale przeboleję, za, powiedzmy, absurdalny pomysł. ale to pierwsze, to... mój boże. chyba wylosowane na przysłowiową pałę.   emotka

a mi pierwsze jeszcze ujdzie, bo moje klimaty emotka   ale drugie?.........    zadanie: "Wyobraź sobie, że możesz zamówić do Paczkomatu dowolny p r z e d m i o t z dowolnego kraju na świecie. Co zamawiasz?" ......... 

Boże, czego to ludzie nie zrobią dla nagrody.Nawet uprzedmiotowią dziecko jak jakiś mebelemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6071910 Napisano: 11.09.2015 22:56:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
szczupak napisał(a):

a skąd już się wzięła rezerwa tyskiego?, bo kilka wpisów widziałam że aparat z rezerwy?

może ktoś nie odesłał na czas skanu paragonu Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6071715 Napisano: 11.09.2015 16:10:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Vivacia napisał(a):

Ekstra... żeby dostać z Amino miskę wartą 10 zł, trzeba wysłać im paragon listem poleconym emotka Chyba sobie daruję emotka

o tym samym pomyślałam,he,he. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#6070779 Napisano: 10.09.2015 11:20:55 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

magnus napisał(a):

Szukam czy OXFORD informoeał zgłoszenia sms

nie, oni dzwonią 

ale magnusowi chyba raczej chodzi o to,czy informowali ogólnie już te osoby, które wysyłały zgłoszenie smsem czy też tylko tych, co słali przez www emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6070719 Napisano: 10.09.2015 10:24:39 w SZUKAM....
Szukam kogoś, kto zechciałby dokonać dla mnie zakupu Persil w Biedronce na konkurs z pralkami.Pw Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6069895 Napisano: 09.09.2015 12:00:12 w SZUKAM....
aneciaa napisał(a):

czy jest jakieś ograniczenie wygranych na osobę bądź na gospodarstwo w Biedronce Moc Nagród nagród

nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6069761 Napisano: 09.09.2015 08:46:48 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że wpisując numer nipu sklepu w konkursie Prince Polo pomyliłam 1 cyfrę.NIP był niewyraźny,jakby ucięty, a o swoim błędzie zorientowałam jak wpisałam go do wyszukiwarki NIP-ów w necieemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6069654 Napisano: 08.09.2015 22:28:59 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
taalvikki napisał(a):

jestem przerażona tym, co się dzieje.. najpierw podpowiadanie, żeby numery paragonu wysyłać dwa razy i kompletne niezrozumienie nieuczciwości takiego działania, a teraz... uwaga! "KONKURS" pt. kup bryzę, napisz dlaczego jest ch...owym proszkiem i żądaj zwrotu kasy, uprzednio upewniając się, który ich produkt jest najdroższy... emotka

czy Wy rzeczywiście kupujecie te proszki i piszecie później wierszyki o tym, jakie są kiepskie?

Ja akurat na takie coś bym nie wpadła, widocznie po 9 latach konkursowania jestem na to za głupiaemotka   Ale myślę,że to poniekąd nieświadomy niczego organizator tego typu akcji daje milczące przyzwolenie na tego typu zachowania.Osobiście nigdy nie kupiłabym czegoś, o czym wiem,że mi nie odpowiada, tylko po to,aby dostać za to zwrot kasy. Wyświetl w wątku >>
0 0