Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6018475 Napisano: 17.05.2015 23:40:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
visserarthur napisał(a):

ir napisał(a):

ir napisał(a):

bridget napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia3 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

edzia3 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Widzieliście listę laureatów z Delmy:

http://promocjade..._Lista_Laureatow.pdf

Aż 708 nagród przepadło emotka

No ciekawe to bardzo.... Ja ostatnio robiłam porządki i chyba z 15 paragonów wyrzuciłam...Jakoś szczęścia nie miałam się załapać:(a Tyle nagród przepadło...baaaaaaardzo ciekawe

Czyżby "wygrane pozostawały do dyspozycji organizatora"? emotka emotka A tam nie było rezerwy? Osobiście nie grałam, ale to dziwne, dziwne...

Była rezerwa - dodatkowe losowanie, a mimo to tyle nagród przepadło, IQ Marketing jest bardzo drobiazgowe jeśli chodzi o paragony.

Skoro była rezerwa to powinni chyba losować aż do skutku ?  Przecież na pewno mnóstwo osób posiada prawidłowe paragony /np. ja.../ emotka

Laureat Nagrody
II Stopnia
traci prawo do Nagrody, zaś Nagroda
przepada na rzecz Organizatora
emotka

Może coś z tym zrobimy?

A ta agencja albo Delma mają fb? Od razu zrobi się porządek, a przynajmniej spokornieją... To niewyobrażalne, o czym piszecie. Nivea-rowery też "przechodzą na rzecz organizatora", no ciekawe...
Jeśli mają fb, to zaraz się ogarną  - 700 nagród??!! emotka emotka

W narodzie siła. Trochę to za dużo  aby 700 nagród przepadło.Zrobimy z tym porządek

Moim zdaniem takie zapisy w regulaminach konkursów mówiące o tym,że nagrody przepadają na rzecz Organizatora, powinny być bezwzględnie zakazane.Bo to już na wstępie świadczy o tym,że Organizator zamierza kombinować i nie wydać wszystkich nagród zasłaniając się Bóg wie czym.Albo się oferuje w konkursie tyle nagród, ile jest się w stanie zasponsorować,albo niech się w ogóle nie zabierają za organizację loterii.A nie będą tu ściemę ładować ludziom.Zgłosiłam na tę loterię uczciwie 3 paragony i nie wygrałam nawet marnych 100 złotych, a tu się raptem okazuje,że 700 nagród razy sto złotych, czyli jeśli dobrze liczę 70 tysięcy poszło się rypać.

to ta sama agencja cokiedys z  robotami mikserami i etc był problem? moich 8 paragonow   nic nie wygrało:(

Napisałam kilka słów. Im nas więcej, tym lepiej. http://www.unilev...urce/contactus-form/

Napisał ktoś jeszcze?

A główne z samego Krakowa w sumie emotka .

Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6018339 Napisano: 17.05.2015 14:13:33 w Giełda Kodów ; )
Kupię kody Desperados za doładowanie lub.przelew. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6018338 Napisano: 17.05.2015 14:07:57 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że od jakiegoś czasu mam nienaturalnie gruby brzuch w stosunku do reszty ciałaemotka Nie, na pewno NIE jestem w ciąży, to mogę absolutnie wykluczyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6018152 Napisano: 16.05.2015 14:29:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Ir, w Nivea proponuję poczekać na oficjalną listę, bo w sumie nie wiadomo, czy wszystkie 75 rowerów nie zostało faktycznie wydane zwycięzcom.Wiele osób z forum nie chwali się wygranymi, a równie dobrze mogli wybrać sporo zwykłych szaraczków-niekonkursowych na zwycięzców emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6018144 Napisano: 16.05.2015 13:46:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
edzia3 napisał(a):

nouvelle napisał(a):

edzia3 napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

mariolakal napisał(a):

iszhara napisał(a):

ir napisał(a):

aleks1983 napisał(a):

iszhara napisał(a):

Widzieliście listę laureatów z Delmy:

http://promocjade..._Lista_Laureatow.pdf

Aż 708 nagród przepadło emotka

No ciekawe to bardzo.... Ja ostatnio robiłam porządki i chyba z 15 paragonów wyrzuciłam...Jakoś szczęścia nie miałam się załapać:(a Tyle nagród przepadło...baaaaaaardzo ciekawe

Czyżby "wygrane pozostawały do dyspozycji organizatora"? emotka emotka A tam nie było rezerwy? Osobiście nie grałam, ale to dziwne, dziwne...

Była rezerwa - dodatkowe losowanie, a mimo to tyle nagród przepadło, IQ Marketing jest bardzo drobiazgowe jeśli chodzi o paragony.

Skoro była rezerwa to powinni chyba losować aż do skutku ?  Przecież na pewno mnóstwo osób posiada prawidłowe paragony /np. ja.../ emotka

Laureat Nagrody
II Stopnia
traci prawo do Nagrody, zaś Nagroda
przepada na rzecz Organizatora
emotka

Może coś z tym zrobimy?

A ta agencja albo Delma mają fb? Od razu zrobi się porządek, a przynajmniej spokornieją... To niewyobrażalne, o czym piszecie. Nivea-rowery też "przechodzą na rzecz organizatora", no ciekawe...
Jeśli mają fb, to zaraz się ogarną  - 700 nagród??!! emotka emotka

W narodzie siła. Trochę to za dużo  aby 700 nagród przepadło.Zrobimy z tym porządek

Moim zdaniem takie zapisy w regulaminach konkursów mówiące o tym,że nagrody przepadają na rzecz Organizatora, powinny być bezwzględnie zakazane.Bo to już na wstępie świadczy o tym,że Organizator zamierza kombinować i nie wydać wszystkich nagród zasłaniając się Bóg wie czym.Albo się oferuje w konkursie tyle nagród, ile jest się w stanie zasponsorować,albo niech się w ogóle nie zabierają za organizację loterii.A nie będą tu ściemę ładować ludziom.Zgłosiłam na tę loterię uczciwie 3 paragony i nie wygrałam nawet marnych 100 złotych, a tu się raptem okazuje,że 700 nagród razy sto złotych, czyli jeśli dobrze liczę 70 tysięcy poszło się rypać. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6018045 Napisano: 15.05.2015 23:42:13 w Wkurza mnie...
kaskaderka1 napisał(a):

Opisze w skrócie emotka

Ja zawsze przerywam rozmowę i niezależnie czy jest rozmówcą mężczyzna czy kobieta ...
Najpierw stwierdzam że ma bardzo miły głos...
Gdy Pani grzecznie dziękuje i wraca do tematu ,ja znów przerywam i pytam..
Czy umówi się ze mną ?...
Z Panią ?
Tak ze mną na sex!!! emotka
Najczęściej zalega cisza i rozmowa zostaje przerwana nie z mojej winy.
Jeśli chodzi o mężczyzn wygląda podobnie,choć słyszę entuzjazm w głosie ,rozmowa po chwili również jest zerwana.
Jedyna sytuacja która mnie zawstydziła to moment w którym mój tata odbierając telefon stwierdził że to z pewnością do mnie.
Podał mi telefon a ja z rozpędu o sex się pytam .Tak ,mina mojego ojczulka bezcenna emotka
Nie otrzymuję telefonów od 2 miesięcy.Jestem z pewnością na ich czarnej liście.
p.s mam męża i synka jakby co ... emotka

a czy Twój mąż jest uświadomiony jakim sposobem spławiasz natrętnych ankieterów tudzież ankieterkiemotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6017358 Napisano: 14.05.2015 18:58:30 w SZUKAM....
Co dziś woził Inpostemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6017025 Napisano: 14.05.2015 09:33:00 w Wkurza mnie...
Wczoraj dzwoniła babeczka z kolejną cudowną inaczej ofertą.Na moje bardzo grzeczne,aczkolwiek stanowcze stwierdzenie,że nie mam czasu, bo jestem w pracy,odparowała: "Skoro pani odebrała,to jednak chyba może pani rozmawiać". Oczywiście natychmiast się rozłączyłam.
Wkurza mnie,że kupiłam ostatnio wafelek Góralki, na drugi dzień chciałam wklepać kod,a tam patrzę, kod całkiem rozmazany. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6016927 Napisano: 13.05.2015 21:49:03 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

Posiadam paragon Kamis Carrefour z 27 kwietnia.Pw emotka

nieaktualne Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6016367 Napisano: 12.05.2015 19:01:53 w Paragony
Posiadam paragon Kamis Carrefour z 27 kwietnia.Pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6016071 Napisano: 12.05.2015 10:40:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ondine napisał(a):

mkrzysiek napisał(a):

Mnie się wydaje że nie mieli tysiąca zgłoszeń na konkurs t-mobile i wszyscy wygrali.

Hmm niestety nie, ja nie wygrałam! A co najlepsze, wysyłałam codziennie po kilka zgłoszeń emotka

ja wysłałam wprawdzie tylko 1 zgłoszenie,ale nawet durnej smyczki nie mam Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6015456 Napisano: 10.05.2015 18:41:14 w SZUKAM....
magy2020 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ktoś na forum ostatnio pisał o tym,że wygrał 25 zł bon z jakiegoś panelu filmowego, gdzie się zbiera punkty i wymienia na nagrody.czy ktoś coś kojarzy, bo chętnie bym się zapisałaemotka

już wiem, chodzi mi o klub widza,ale nie wiem, gdzie jest tam okienko do rejestracji

Można kogoś zaprosić, potrzebny chyba e-mail

dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6015425 Napisano: 10.05.2015 14:32:47 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

Ktoś na forum ostatnio pisał o tym,że wygrał 25 zł bon z jakiegoś panelu filmowego, gdzie się zbiera punkty i wymienia na nagrody.czy ktoś coś kojarzy, bo chętnie bym się zapisałaemotka

już wiem, chodzi mi o klub widza,ale nie wiem, gdzie jest tam okienko do rejestracji Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6015424 Napisano: 10.05.2015 14:23:30 w SZUKAM....
Ktoś na forum ostatnio pisał o tym,że wygrał 25 zł bon z jakiegoś panelu filmowego, gdzie się zbiera punkty i wymienia na nagrody.czy ktoś coś kojarzy, bo chętnie bym się zapisałaemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6015345 Napisano: 09.05.2015 23:17:47 w Wkurza mnie...
benasia napisał(a):

aurorcia napisał(a):

ludzka_istota napisał(a):

ehhh... We wrześniu za mąż wychodzę. Daty, terminy, godziny- dograne, ustalone. Zaproszenia w druku, osiem razy sprawdzone, żeby nie było żadnych niedomówień i nieporozumień. A dziś po 15 dzwoni ksiądz do mnie (razem w szkole pracujemy, tak przy okazji) i mówi, że godzina ślubu musi być późniejsza- bo przed nami będzie ślub-nie-ślub-odnowa-w-duchu-świętym i to może potrwać. I czy to nie będzie problemem. No- w zasadzie nie będzie... Jeden mały szczególik tylko... 
Nie chcę zamawiać zaproszeń od nowa (wiadomo, każdy grosz się liczy)- chyba jakąś "wkładkę" zrobić trzeba będzie ze sprostowaniem, czy coś...

Wybacz, ale czym się wkurzasz??? Tym, że nie jesteś asertywna? Skoro taki był plan i tak dogadane, zamówione zaproszenia to mówię szanownemu księdzu, że będzie problem, bo zaproszenia zamówione itp, a skoro inni Państwo mają odnowienie to mogą zmienić godzinę na wcześniejszą, zwłaszcza, że jeden ślub już mieli i teraz jest Wasz czasemotka

Podobnie myślę - co ma Was to obchodzić skoro wy ten termin i godzinę mieliście zaklepane pierwsi, niech ktoś inny przesuwa swoją godzinę. W końcu ślub to coś ważnego i to nie wy powinniście ustępować.

Popieram! Niby dlaczego Ty z narzeczonym musicie ustępować, skoro tamta uroczystość to tylko odnowa ślubów małżeńskichemotka Swoją droga jak moi rodzice mają iść gdzieś na imprezę do znajomych czy też na jakąś ważną uroczystość, mój ojciec zawsze specjalnie podaje mamie godzinę wcześniej niż rzeczywiste rozpoczęcie spektaklu czy uroczystości, bo moja mama zawsze się tak stroi i długo szykuje jakby była tam najważniejsza i przez to rodzice zazwyczaj i tak są mocno spóźnieni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6015221 Napisano: 09.05.2015 14:54:21 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
niuansowa napisał(a):

79magda napisał(a):

"W przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań konkursowych z I, II lub III etapu nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru, odpowiednia ilość Nagród z ww. etapów przejdzie odpowiednio do etapu II, III lub IV. W przypadku kiedy Jury uzna, iż część lub żadne z Zadań Konkursowych z etapu IV nie spełnia kryterium kreatywności, oryginalności, kreatywności i humoru, odpowiednia ilość Nagród z ww. etapu przejdzie do dyspozycji Organizatora."

Nie podoba mi się ten zapis w regulaminie Nivea... może mają 20 rowerów na wszystkie etapy emotka

Lepiej by to się nie sprawdziło!

Może się po prostu tak zabezpieczają.Aczkolwiek nie wierzę,aby wśród konkursowych wypowiedzi nie znaleźli w każdym tygodniu 75 kreatywnych, oryginalnych i pełnych humoru odpowiedzi. W ogóle uważam,że ten powyższy zapis regulaminu jest bezsensowny, bo jak się organizuje Konkurs, to Organizator powinien wybrać najlepsze ze wszystkich mu dostarczonych zadań konkursowych, a nie wydziwiać,że nie były wystarczająco dobre i nie spełniały oczekiwań.To tak jakby z góry zapowiadał,że nie zamierza wydać wszystkich nagród, tylko oddać je swoim pociotkom albo sprzedać na Allegro. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6014605 Napisano: 07.05.2015 22:53:30 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 - jesteś boska emotka

PS: Odpowiedzi na pytanie nie znam.

obawiam się,że nikt z tego forum nie kupuje tak drogich mebli, więc nie pozostaje moim rodzicom nic innego jak tylko zareklamować towar w Meble Kler.Przecież nie skakałam po tym fotelu, nie rzucałam się na nim,więc nie wiem, o co kaman. Mam nadzieję,że jak przyjadą serwisanci to nie okaże się,że to była moja wina,ech

Czy ja wiem, czy nie kupują? emotka  Ludzie różne fetysze mają emotka  Np. jakbym Ci powiedziała ile wydałam na moją wymarzoną kuchnię ze szklanymi frontami, to byś się palcem w czoło popukała emotka

No w końcu grasz, to masz emotka Zbędne nagrody sprzedajesz, pracujesz, to szklane fronty sobie w kuchni fundujeszemotka

emotka  ... a tak przy okazji, jakby się ktoś kiedyś nad takim rozwiązaniem zastanawiał to serdecznie NIE POLECAM...palce, palce, palce...wszędzie palce. Nawet już po nocach śnią mi się PALCE emotka

Cudaczku dzwoń po serwisantów, na pewno pomogą  emotka  sama tam nie majstruj..

ojciec jutro będzie dzwonił do serwisu, bo to rodzice kupowali.Mam nadzieję,że da się to jakoś naprawić, bo to mój ulubiony fotel.Identyczny mechanizm jest na kanapie,ale tam rzadko jest używany. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6014600 Napisano: 07.05.2015 22:43:42 w SZUKAM....
edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 - jesteś boska emotka

PS: Odpowiedzi na pytanie nie znam.

obawiam się,że nikt z tego forum nie kupuje tak drogich mebli, więc nie pozostaje moim rodzicom nic innego jak tylko zareklamować towar w Meble Kler.Przecież nie skakałam po tym fotelu, nie rzucałam się na nim,więc nie wiem, o co kaman. Mam nadzieję,że jak przyjadą serwisanci to nie okaże się,że to była moja wina,ech

Czy ja wiem, czy nie kupują? emotka  Ludzie różne fetysze mają emotka  Np. jakbym Ci powiedziała ile wydałam na moją wymarzoną kuchnię ze szklanymi frontami, to byś się palcem w czoło popukała emotka

No w końcu grasz, to masz emotka Zbędne nagrody sprzedajesz, pracujesz, to szklane fronty sobie w kuchni fundujeszemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6014597 Napisano: 07.05.2015 22:37:58 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
maa napisał(a):

ivanotta napisał(a):

trampek napisał(a):

To ja zapytam o FA mozna kupic mydlo w kostce;)? bo zawsze jest wykluczone kupowal ktos?

regulamin nie wyklucza. Tylko jest zapis by paragon był dobrze opisany. 

który to konkurs?

https://www.e-kon...ie.html#.VUvMpvBcLcs Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6014572 Napisano: 07.05.2015 21:47:38 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

anialistopad napisał(a):

29renata napisał(a):

Ja też nie mam @ z Nivea. Myślałam, że jestem jedyna ...

a może @ dopiero jutro wyślą?

jutro na pewno, do domu poszli i tyle:)

no dajcie spokój, niemożliwe,aby rozdali tak szybko 9 tysięcy kremów.Chyba,że im się zera pomyliły i mieli tylko 90 lub 900emotka Wyświetl w wątku >>
0 0