Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#6014570 Napisano: 07.05.2015 21:45:36 w SZUKAM....
joan napisał(a):

cudaczek121 - jesteś boska emotka

PS: Odpowiedzi na pytanie nie znam.

obawiam się,że nikt z tego forum nie kupuje tak drogich mebli, więc nie pozostaje moim rodzicom nic innego jak tylko zareklamować towar w Meble Kler.Przecież nie skakałam po tym fotelu, nie rzucałam się na nim,więc nie wiem, o co kaman. Mam nadzieję,że jak przyjadą serwisanci to nie okaże się,że to była moja wina,ech Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6014564 Napisano: 07.05.2015 21:39:35 w Wkurza mnie...
Na początku lutego tego roku rodzice nabyli taki wypasiony komplet wypoczynkowy meble Kler za 22 tysiące złotych,w tym
misiaa wraz z mechanizmem umożliwiającym jego rozłożenie się wraz z
podnóżkiem.Dziś wieczorem, jak co dzień,normalnie rozłożyłam fotel.Jednak, gdy
chciałam złożyć ponownie po użytkowaniu, niestety nie było to
możliwe.Oczywiście wiem,że ten misiaa wymaga czasem, aby podładować
mechanizm i tak też zrobiłam.Podłączyłam kabel do gniazdka, zapaliła się
jak zwykle dioda na załączniku, więc teoretycznie powinien ładować, a
jednak fotela nie da się złożyć.Co może być tego przyczyną? Najpierw rodzice stwierdzili,że pewnie źle podłączyłam do kontaktu albo to coś, co powinno trafić do dziurki w fotelu (tak jakby chcieć wsadzić ładowarkę do telefonu w ten otwór w fonie),ale okazało się,że dobrze podłączyłam,Wywrócili misiaa na bok i sprawdzali, czy coś tam nie wpadło,ale też nie.Po czym stwierdzili,że jednak dobrze,że ktoś użytkuje ten fotel, bo tak to by pewnie zepsuł się po terminie gwarancji ten mechanizm
Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6014558 Napisano: 07.05.2015 21:32:13 w SZUKAM....
Na początku lutego tego roku rodzice nabyli taki wypasiony komplet wypoczynkowy meble Kler za 22 tysiące złotych,w tym
misiaa wraz z mechanizmem umożliwiającym jego rozłożenie się wraz z
podnóżkiem.Dziś wieczorem, jak co dzień,normalnie rozłożyłam fotel.Jednak, gdy
chciałam złożyć ponownie po użytkowaniu, niestety nie było to
możliwe.Oczywiście wiem,że ten misiaa wymaga czasem, aby podładować
mechanizm i tak też zrobiłam.Podłączyłam kabel do gniazdka, zapaliła się
jak zwykle dioda na załączniku, więc teoretycznie powinien ładować, a
jednak fotela nie da się złożyć.Co może być tego przyczyną? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6014499 Napisano: 07.05.2015 19:06:57 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
staszek napisał(a):

czy w konkursie Loreala "Gwiazdorski konkurs" można kupić takie małe ekspresowe odżywki regeneracyjne do włosów? W regulaminie jest napisane, że dowolny produkt Loreal, a to ich produkt emotka tyle, że na paragonie z rossmanna jest napisane elseve, ale to też oni. Ktoś kupował to i wysyłał?

A czy nagroda główna to tylko makijaż za 1500 zł? emotka

No to skoro w regulaminie jest tak napisane i nie ma choćby w nawiasie  zaznaczone sformułowanie "z wyłączeniem saszetek,mini produktów,itp., to ja Ci mówię,że na konkurs się nadaje i graj śmiało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6014426 Napisano: 07.05.2015 17:28:02 w Paragony
Posiadam paragon Koral Biedronka z 27 kwietnia emotka pw jakby co Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6014035 Napisano: 06.05.2015 20:15:50 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

Bez powodu(chyba), dziewczyna studiuje na dziennych więc wiadomo, że wróciłaby do kraju - ech to miał być prezent dla młodych a wyszło znów jak wyszło  emotka

Domyślam się,że Twój syn pragnąłby polecieć z dziewczyną i chce być wobec niej lojalny- to jest dla mnie zrozumiałe,ale skoro on może lecieć i dostałby tą wizę, to niech znajdzie sobie może kogoś, kto też dostanie wizę (kolega,brat,ojciec albo np. Ty) i jednak nie rezygnuje z tego wyjazdu, skoro niemożność pojechania nie leży po jego stronie. Gdybym ja była czyjąś dziewczyną i mój partner by miał możliwość realizacji swojego marzenia nawet beze mnie, to widocznie jestem jakaś "inna", ale sama bym namawiała chłopaka/narzeczonego, aby tak postąpił. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6013822 Napisano: 06.05.2015 14:14:02 w Wkurza mnie...

maa napisał(a):

Wkurza mnie nierówne traktowanie płci  emotka   -znowu nici z nagrody bo konsul nie przyznał kobiecie wizy  emotka

wiza do USA? też właśnie mam zamiar się o nią ubiegać. Słyszałam, że już raczej każdemu dają, ale z tego co teraz piszesz wcale nie jest tak łatwo:(

W tym problem, że nie dają. Zwycięzca głownej innego konkursu tez nie dostał, teraz syn dostał jego kobieta nie więc nici z realizacji nagrody ;(

Jejku, ja myślałam,że jeśli się w konsulacie poda,że wiza turystyczna, w celu  realizacji nagrody w konkursie, to z marszu dają emotka Moi rodzice jakię 3 lata temu lecieli do San Antonio w USA na zaproszenie mieszkających tam znajomych i bez problemu dostali wizę.Mama się śmiała nawet,że ojciec na spotkanie w celu uzyskania wizy ubrał się w najlepszy garnitur, koszulę,krawat i buty, a rozmowa odbyła się w okienku takim jak na poczcie przez jakąś szybęemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6013647 Napisano: 06.05.2015 10:51:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bethan napisał(a):

Była Visa, są Góralki, dalszy rozdział jednej bajki,
Dywagacje ekstraklasy na poziomie hmmm, gimbazy.
W czym jest Aleksandrów wielki?
W tym, że gdzieś ma te rozterki.

Lubię toemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6012697 Napisano: 04.05.2015 13:21:33 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
jarko44 napisał(a):

Info z agencji od konkursu Nivea - Obowiązuje nadal tylko nr kasy, do końca dzisiejszego dnia mają ustawić aplikację tak, aby przepuszczała paragony z tej samej kasy. Można wykorzystywać paragony od 01.04 

Czy na pewno chodzi o 1.04 czy może się machnęli i jednak od 1.05emotka Bo ja mam taki z 29 kwietnia (29.04) i nie wiem, czy oni się z tego potem nie wycofająemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6012479 Napisano: 03.05.2015 23:33:54 w Wkurza mnie...
androm napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że będąc w czwartek w pracy,włożyłam do szuflady biurka książkę,którą miałam zamiar dokończyć czytać w trakcie długiego weekendu i oczywiście zapomniałam ją z powrotem włożyć do torebki, aby mieć lekturę w drodze do domu w autobusie i podczas majówki. W czasie przedłużonego wolnego chciałam też wykorzystać bilet do kina z Luksji, ale okazało się,że film, który chciałam obejrzeć grają już tylko po 22, a ja wolę chodzić do kina w ciągu dnia emotka

Co to za książka, że taka interesująca?
Jutro jej nie zapomnij.

Druga część polskiej trylogii szpiegowskiej "Niewierni" emotka Musiałam sobie kupić oczywiście kolny kryminał, bo jak mam czas wolny i nie czytam książek, to jestem normalnie chora.Wolę to niż konkursyemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6012354 Napisano: 03.05.2015 14:06:30 w SZUKAM....
marlena083 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

marlena083 napisał(a):

jak długo czeka się na przelew z Quassa?

maksymalnie do 8 dni czekałam, ale spoko, są wypłacalni emotka

ufff... dzięki, bo coś mi się kojarzy że 4 dni robocze, a tu minęło już 6 i kasy nie ma

4 dni robocze to takie minimum, w regulaminie mają niby 30 dni roboczych. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6012352 Napisano: 03.05.2015 13:56:58 w SZUKAM....
marlena083 napisał(a):

jak długo czeka się na przelew z Quassa?

maksymalnie do 8 dni czekałam, ale spoko, są wypłacalni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6012268 Napisano: 02.05.2015 23:26:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

brudny napisał(a):

izak1000 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy jak mam wcześniejszy paragon na Nivea stress protect to mogę dziś zagrać w konkursie?

to jak to jest ..przed konkursem kazali zachować paragon a teraz w reg. jest ,że zakup od 02.05.2015r.??

no to było do przewidzenia emotka  

taaa to sobie w kulki polecieli.. 

teraz tak sobie myślę,że może im chodziło,żeby już w trakcie trwania konkursu, w jego ramach czasowych kupić produkt Nivea i wówczas zachować paragon a nie np, wyrzucić do koszaemotka W ogóle jeśli w regulaminie stoi,że można najpierw zagrać, a potem dosłać paragon, to czemu nie mogłoby być,że zaakceptują paragon z wcześniejszą datą niż 2 maja emotka Czy jest ktoś kto dajmy na to 30 kwietnia kupił Nivea i posłał lub zamierza posłać zgłoszenieemotka Bardzo niedopracowany ten konkurs i uważam,że trzeba do nich pisać jeszcze przed ogłoszeniem pierwszych wyników. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6012155 Napisano: 02.05.2015 15:44:00 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy jak mam wcześniejszy paragon na Nivea stress protect to mogę dziś zagrać w konkursie? Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6012129 Napisano: 02.05.2015 13:27:13 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że będąc w czwartek w pracy,włożyłam do szuflady biurka książkę,którą miałam zamiar dokończyć czytać w trakcie długiego weekendu i oczywiście zapomniałam ją z powrotem włożyć do torebki, aby mieć lekturę w drodze do domu w autobusie i podczas majówki. W czasie przedłużonego wolnego chciałam też wykorzystać bilet do kina z Luksji, ale okazało się,że film, który chciałam obejrzeć grają już tylko po 22, a ja wolę chodzić do kina w ciągu dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6012054 Napisano: 01.05.2015 22:34:04 w Wkurza mnie...
Ewelajna napisał(a):

Wkurza mnie atmosfera tutaj....
Pochwaliłam się wygraną w Playboyu (11x). Od tej pory otrzymuję na skrzynkę dziwne wiadomości, w których mi insynuujecie że to musi być oszustwo. Widzę że nie można się po prostu pochwalić wygraną bo zaraz uderza fala zazdrości czy nie wiem czego.

Dla jasności wysłałam 20 zgłoszeń, 12 jednego dnia i 8 innego dnia. Trafiłam 11, wszystko regulaminowo.
Żeby wygrać trzeba zainwestować.

Ile ja bym dała, aby dostawać nawet "takie" pw z przejawami zazdrości z powodu moich wygranych.Niestety Playboy zero, Desperados zero i ostatnio w ogóle w niczym nicemotka Kij w oko zazdrośnikom  emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6011721 Napisano: 30.04.2015 22:54:25 w SZUKAM....
magnus napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

magnus napisał(a):

aniolka2310 napisał(a):

A ja mam pytanie również z Luksją związane. Czy dochodzą Wam do nich maile ze skanem paragonu? Wysłałam kody z opakowania, otrzymałam kody do kina sms-em. Później dzwonili żeby odesłać skan dowodu. Odesłałam, ale dostałam zwrotkę, że jakiś tam błąd i nie można dostarczyć.
Czyli te kody są ważne czy nie?

Ja tylko przez stronę zgłaszałem- kod, nr tela  i nr paragonu wczoraj a dzisiaj przyszedł na tel  KOD do kina - ważny do 15.11.2015.
Tylko zgłosiłem 2 kody z żelu a przyszedł 1 do kinaemotka

Hmm dziwne...Mi doszły oba kody na dwa zgłoszone, ale później chcieli jeszcze skan paragonu na maila

Nie mam żadnej @ z prośbą o skany

Zgłaszałam kod wczoraj przed 20-tą, a dziś po 16-tej przyszedł sms z kodem, więc wnioskuję,że jeszcze powinny być te bilety dostępne.Nie rozumiem po co do aniolka2310 najpierw wysyłają kod do kina na telefon,a dopiero potem dzwonią z prośbą o dosłanie skanu paragonu.Powinno być na odwrót emotka No bo niby co- jeśli nie odeśle tego skanu, to anulują ten bilet, który przesłaliemotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6011709 Napisano: 30.04.2015 22:38:33 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
smsem kod na seans z Luksją do kina Cinema City za zgłoszenie wysłane wczoraj, czyli wnioskuję,że są jeszcze bilety Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6011173 Napisano: 29.04.2015 20:12:53 w SZUKAM....
cudaczek121 napisał(a):

picola napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

mam kilka pytan co do luksji (kino)
- czy na jednym paragonie moge miec 4 produkty?
- czy te bilety sa jakies imienne? czy np. jak mam 2 telefony to moge wygrać 8 biletów?

Szukam info, w jakim sklepie jest Luksja promocyjna. W Rossmannie nie widziałam

na pewno jest w Rossmanie w Arkadach (wrocek), kosztuje w promocji niecałe 6zł emotka

oj, dzięki Ci dobra kobieto, bliżej mam co prawda do Sky Tower,ale tam też zajrzę, bo to moje najbliższe rewiry, gdy jestem po pracy.

Faktycznie była Luksja za 5.89 tam, gdzie mówiłś picola-dziękujęemotka Szukam info czy ten kod na bilet do kina przychodzi na telefon faktycznie po tygodniu czy jednak szybciej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#6011169 Napisano: 29.04.2015 20:09:15 w SZUKAM....
staszek napisał(a):

Jak odblokować smsy premium w starterze Orange? Doladowalam za 10 zł wczoraj i dalej nie wysyła emotka

może spróbuj wykonać najpierw jakieś połączenie Wyświetl w wątku >>
0 0