Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#5933637 Napisano: 21.10.2014 16:09:04 w Hochland
A skąd ta pewność,że w razie wygranej nie trzeba do Grasp wysłać paragonu i oryginalnego,zwycięskiego kodu emotka Czy jest ktoś z Was, kto wygrał i wie na 100 procent emotka Tak,tak wiem,że w regulaminie jest zapis,że organizator może zażądać dowodu w postaci kodu i pewnie to zrobi,więc krętacze spisujący kody w sklepie nie będą mieli zbyt wielkiego pola do popisu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5933261 Napisano: 20.10.2014 20:10:00 w Paragony
Kupię paragon Lech Polo Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5933016 Napisano: 20.10.2014 11:14:31 w Wkurza mnie...
Odpalam dziś rano komputer i mam nagle komunikat,że hasło do poczty głównej na wp nieprawidłowe, choć używam go od 8 lat i mam opcję zapamiętywania hasła na kompie emotka Próbuję zalogować się na fb i okazało się,że mi zablokowali tam konto, bo rzekomo ktoś próbował się dziś w nocy logować z mojego fb na Węgrzech emotka Tylko że na pewno nie byłam to ja, bo spałam w tym czasie w swoim łóżku w Polsce emotka No nic, musiałam pozmieniać hasła.Aha i nadomiar złego zapomniałam z domu karty do bankomatu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5932218 Napisano: 17.10.2014 15:56:09 w SZUKAM....
Reni napisał(a):

baxter napisał(a):

gocha28 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy istnieje fizyczna możliwość dowiedzenia się,na jaki mój numer z przekierowania połączeń ktoś się do mnie dodzwonił emotka Oczywiście pomijam możliwość zapytania się o to osoby dzwoniącej do mnie emotka (pytanie czysto hipotetyczne)

nie ma szans emotka chyba ze przez sprawdzenie stanu konta na fonie bo za przekierowanie chyba tez cos zabiera

Rozmowa z przekierowania kosztuje jak zza zwykle polaczenie,mozna sprawdzic oczywiscie poprzez stan konta ale to nie zawsze nam rozjasni, mozna sprawdzic logujac sie na swoje konto w necie np.play24 jesli mamy telefon w playu i sprawdzamy billing czy o danej interesujacej nasz godzinie wychodzilo jakies polaczpolaczenie w numeru konkursowego

Dokładnie, zawsze sprawdzam przez internet emotka

Dziękuję bardzo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5932097 Napisano: 17.10.2014 11:59:45 w Hochland
delvitto napisał(a):

Kate78 napisał(a):

giulietta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

magnus napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

magnus napisał(a):

giulietta napisał(a):

magnus napisał(a):

giulietta napisał(a):

dokładnie Z papryką, może masz taki sam jak mój R2MAKWTN emotka

Twoje UNIKALNE KODY :

http://zmniejszac...land-loteria-(1).jpg

dzięki emotka

Tak widać lepiej :

no to teraz całe Forum "na hurra" wyśle jeden i ten sam kod emotka emotka

A ma opakowanie emotka emotka

jak nie ma, to kupi opakowanie na Forum,a nagrodą podzieli się po połowie z tym, kto je ma emotka emotka emotka

zapraszam emotka dogadamy się emotka emotka emotka może ten kod już został zgłoszony kilka-setki razy emotka

Żarty żartami, ale trzeba by to gdzieś zgłosić. Naprawdę ta loteria jest skandalicznie przygotowana.

może do uwaga tvn? w końcu, zanosi się na aferę...

czy ja wiem czy to afera czy po prostu błąd systemu informatycznego. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5932084 Napisano: 17.10.2014 11:37:19 w Hochland
Kate78 napisał(a):

giulietta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

magnus napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

magnus napisał(a):

giulietta napisał(a):

magnus napisał(a):

giulietta napisał(a):

Twoje UNIKALNE KODY :

dzięki emotka

Tak widać lepiej :

jak nie ma, to kupi opakowanie na Forum,a nagrodą podzieli się po połowie z tym, kto je ma emotka emotka emotka

zapraszam emotka dogadamy się emotka emotka emotka może ten kod już został zgłoszony kilka-setki razy emotka

Żarty żartami, ale trzeba by to gdzieś zgłosić. Naprawdę ta loteria jest skandalicznie przygotowana.

co prawda, to prawda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5932071 Napisano: 17.10.2014 11:25:36 w Hochland
tinagoni napisał(a):

A można wysłać zgłoszenia z tymi samymi Kodami? Jeśli nie, jest to ,, strata" dla kupującego.

No wiesz, kody teoretycznie też powinny być unikalne,a nie są...więc skoro można robić Klientów w bambuko puszczając w obieg te same kody,to równie dobrze Klient może wysłać jeden kod z wielu starterów (ja nie próbowałam,ale ponoć system nie odrzuca ponownie wpisanego kodu z innego numeru jako błędny-spytaj tych, co mają 4 identyczne kody). Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5932060 Napisano: 17.10.2014 11:17:01 w Hochland
magnus napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

magnus napisał(a):

giulietta napisał(a):

magnus napisał(a):

giulietta napisał(a):

Twoje UNIKALNE KODY :

dzięki emotka

Tak widać lepiej :

jak nie ma, to kupi opakowanie na Forum,a nagrodą podzieli się po połowie z tym, kto je ma emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5932044 Napisano: 17.10.2014 10:58:27 w Hochland
magnus napisał(a):

giulietta napisał(a):

magnus napisał(a):

giulietta napisał(a):

Twoje UNIKALNE KODY :

dzięki emotka

Tak widać lepiej :

no to teraz całe Forum "na hurra" wyśle jeden i ten sam kod emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5931830 Napisano: 16.10.2014 19:35:29 w Wkurza mnie...
tygrysek82bu napisał(a):

Mój tata właśnie jest operowany, walczy o życie... Leżał na chodniku, przy głównej drodze, nieprzytomny, skulony, zakrwawiony, nie wiadomo jak długo.. Ludzie przechodzili, nie reagowali... Z obrażeń wynika, że albo potrąciło go auto, albo został pobity... Wkurza mnie ludzka znieczulica, na prawdę tak ciężko się schylić, nie był pijany, szedł do pracy, ale jeśli nawet by był, to chyba na widok zakrwawionego , nieprzytomnego człowieka powinno się zatrzymać i wezwać pogotowie emotka

Bardzo Ci współczuję,oby się wszystko dobrze skończyło.Ja kiedyś zobaczyłam młodą dziewczynę leżącą na trawniku niedaleko przystanku tramwajowego.Okazało się,że się tak po prostu położyła,choć na mój gust wcale nie było aż tak ciepło, a wyglądało jakby się opalała emotka Podziękowała mi jednak za czujność emotka Z kolei moa koleżanka z pracy kilka dni temu jechała do biura rowerem,miała "te dni",ale zawsze w takich sytuacjach się orientuje na pół minuty wcześniej,że będzie mdlała,więc zadzwoniła po swoją mamę,a ta spanikowana wezwała pogotowie.To nigdy nic nie wiadomo,ja bym chciała,żeby mi ktoś pomógł,gdybym zasłabła na ulicy albo potknęła się i upadła,dlatego zawsze się zatrzymuję przy takiej osobie. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5931747 Napisano: 16.10.2014 16:26:16 w SZUKAM....
Czy istnieje fizyczna możliwość dowiedzenia się,na jaki mój numer z przekierowania połączeń ktoś się do mnie dodzwonił emotka Oczywiście pomijam możliwość zapytania się o to osoby dzwoniącej do mnie emotka (pytanie czysto hipotetyczne) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5931722 Napisano: 16.10.2014 15:43:03 w Hochland
giulietta napisał(a):

właśnie odkryłam u n i k a l n y taki sam (słownie: TAKI SAM) kod na 4 serkach emotka emotka

Powinnaś to zgłosić organizatorowi emotka Ja dziś kupiłam pierwszy raz serek z kodem, zamierzam wysłać zgłoszenie i zobaczymy, co z tego wyniknie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5931339 Napisano: 15.10.2014 19:05:22 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
bulionetki i nóż do pizzy Fiskars z Develey emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5930857 Napisano: 14.10.2014 22:37:18 w SZUKAM....
marielu napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy dużo kobiet z forum bierze udział w konkursie Triumph, w którym należy przymierzyć biustonosz Magic Wire i wypełnić kupon z pytaniem, czym jest dla mnie komfort emotka (trwa do jutra, biustonosza nie trzeba kupować).

o ta jezd dużo ja na ten pszykłat biore udziała w 40 swoich odmianach emotka

he,he emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5930785 Napisano: 14.10.2014 20:04:33 w SZUKAM....
Czy dużo kobiet z forum bierze udział w konkursie Triumph, w którym należy przymierzyć biustonosz Magic Wire i wypełnić kupon z pytaniem, czym jest dla mnie komfort emotka (trwa do jutra, biustonosza nie trzeba kupować). Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#5929590 Napisano: 12.10.2014 16:36:24 w Carrefour konkursy
oddam zwycięski numer na maszynki za 5 zł doładowania emotka k Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5929244 Napisano: 10.10.2014 23:08:14 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

Posiadam paragon z Carrefour Market z 23 września- opis na paragonie: Gol.Wilk,extra2 S- za 10 zł doładowania oraz numery zwycięskie z maszynkami za 5 zł doładowania (tu trzeba mieć własny skan paragonu),pw

paragonu po 10 zł już nie mam, ostały się jeno maszynki Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5929136 Napisano: 10.10.2014 18:54:35 w Paragony
Posiadam paragon z Carrefour Market z 23 września- opis na paragonie: Gol.Wilk,extra2 S- za 10 zł doładowania oraz numery zwycięskie z maszynkami za 5 zł doładowania (tu trzeba mieć własny skan paragonu),pw Wyświetl w wątku >>
0 0