Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#5928464 Napisano: 09.10.2014 15:03:09 w Gratulacje! Dla wygranych!
eveliina, gratulacje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5926950 Napisano: 06.10.2014 11:07:54 w Żegnamy zmarłych
Najszczersze wyrazy współczucia dla rodziny emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

cudaczek121

#5926949 Napisano: 06.10.2014 11:06:10 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

W związku ze śmiercią Ani Przybylskiej wkurza mnie zidiocenie ludzi na fb. Wchodzę, a tam co drugi znajomy wrzuca jakieś e-znicze i e-łzy, ponieważ odeszła znana aktorka. Wszystko okraszone jest linkami do jej zdjęć i masowym polubianiem fan page. Paradoksalnie takie zachowanie świadczy nie o empatii a o znieczulicy. Bo kiedy odchodzą bliscy, mąż, ojciec, brat - to ludzie nie wrzucają sobie e-zniczy, przeżywają to raczej w ciszy, bo faktyczny smutek wiąże się z wyciszeniem, brakiem ochoty żeby w ogóle odpalać fb. To nie tak, że mnie nie poruszyła ta śmierć. Poruszyła, ale dlatego, że odeszła żona i matka, że jej rodzina przeżywa dramat. Te wszystkie (*) to jest zbezczeszczenie jej pamięci. Takie smucenie się na pokaz. Fb wymaga. A już jutro pójdzie wianuszek do oznaczania znajomych i ktoś będzie chciał się dorabiać na fan page. emotka emotka

Popieram Cię w całej rozciągłości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5926655 Napisano: 05.10.2014 13:22:30 w Biedronka
donia7 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Jejku, wkurzyłam się sama na siebie,że tak łatwo ulegam wpływom i wszystko co mamuśka powie, przyjmuję za pewnik, bo ona ma zawsze rację i jest nieomylna emotka emotka Rodzice wyjechali na weekend i postanowiłam jeszcze raz ze spokojem, kawałek po kawałku zajrzeć w te styropiany i co się okazało emotka Brakujący element leżał w woreczku wetknięty w styropian tak jak mówiliście emotka Ja mam pierwszą grupę inwalidzką ze względu na wzrok,a dodatkowo jak czegoś intensywnie szukam i nie mogę znaleźć,to się bardziej denerwuje,to jestem po części usprawiedliwiona,no,ale moi rodzice emotka Jeszcze mama mi dogadywała,że wygrałam taki kasztaniarski, wybrakowany telewizor, bo rzekomo dla celów konkursowych sponsorzy zawsze dają produkty ze "spadów" emotka Jezu,chyba w celu uruchomienia tego telewizora będę musiała wezwać jakiegoś fachowca, coby mi rodzinka znowu nie dogryzała emotka Czasami łapię się na tym,że w równym stopniu kocham członków swojej rodziny co ich nienawidzę,ech.

Cudaczku super, że część się znalazła! emotka
szkoda, że mama takie głupoty gada emotka Tv jest bardzo fajny i my nasz "stary", który wcale nie był jakiś stary (miał 3 lata, ale ogromną frajdę mieliśmy jak go kupowaliśmy, bo to był nasz pierwszy telewizor) wymieniliśmy na ten Biedronkowy. Ma piekne kolory, dźwięk i ładnie się prezentuje.

Najgorsze,że mama już mi powiedziała,że mam napisać do organizatora,że tej części brakuje i sama też dzwoniła na ten numer, co był na opakowaniu, chociaż jej mówię,żeby dała spokój emotka emotka Taki obciach emotka emotka Nie zdziwię się, jeśli nic już nigdy w tej agencji nie wygram.Przepraszam Was tu wszystkich na forum za swoje wynaturzenia, urojone problemy i zaśmiecanie wątku,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5926514 Napisano: 04.10.2014 19:44:12 w Carrefour konkursy
giulietta napisał(a):

carissma napisał(a):

Jak myślicie, Body już obdzwonione, czy łudzić się jeszcze? Dzwonili dzisiaj do kogoś poza nieodebranymi z wczoraj?

a ktoś wygrał z początkowych dni od 4? bo od 20-30.09 na pewno emotka

ja słałam sms 16 września i też się zastanawiam, czy w poniedziałek będą jeszcze informować emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5926488 Napisano: 04.10.2014 17:20:26 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się,że wczoraj zafundowałam sobie manicure hybrydowy z masażem rąk i mogłam poczuć odrobinę luksusu emotka No a dziś samodzielnie i niespodziewanie znalazłam jednak w styropianie brakującą część od telewizora emotka Teraz siedzę sobie przed komputerem i jem ciasto- krówkę.Dziś mam wiele powodów do radości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5926463 Napisano: 04.10.2014 15:25:19 w Biedronka
Jejku, wkurzyłam się sama na siebie,że tak łatwo ulegam wpływom i wszystko co mamuśka powie, przyjmuję za pewnik, bo ona ma zawsze rację i jest nieomylna emotka emotka Rodzice wyjechali na weekend i postanowiłam jeszcze raz ze spokojem, kawałek po kawałku zajrzeć w te styropiany i co się okazało emotka Brakujący element leżał w woreczku wetknięty w styropian tak jak mówiliście emotka Ja mam pierwszą grupę inwalidzką ze względu na wzrok,a dodatkowo jak czegoś intensywnie szukam i nie mogę znaleźć,to się bardziej denerwuje,to jestem po części usprawiedliwiona,no,ale moi rodzice emotka Jeszcze mama mi dogadywała,że wygrałam taki kasztaniarski, wybrakowany telewizor, bo rzekomo dla celów konkursowych sponsorzy zawsze dają produkty ze "spadów" emotka Jezu,chyba w celu uruchomienia tego telewizora będę musiała wezwać jakiegoś fachowca, coby mi rodzinka znowu nie dogryzała emotka Czasami łapię się na tym,że w równym stopniu kocham członków swojej rodziny co ich nienawidzę,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5926330 Napisano: 03.10.2014 22:49:59 w Wkurza mnie...
Anonima napisał(a):

Juz nawet mam gdzies te wlosy, nie jestem w stanie o tym wszystkim zapomniec. Nie umiem tak zyc, codziennie rozmawialismy, pisalismy, a teraz nie mam sie do kogo odezwac, wyjsc gdziekolwiek, nic go nie obchodzilo co ja czuje, jak ja sobie poradze jak mnie tak potraktuje. Zamiast lepiej jest tylko gorzej i coraz bardziej sie zadreczam, chocby kazdy mowil ze to nie moja wina, ja czuje ze on przez ta nerwice mial mnie dosc i wolal inna. Chocbym nie wiem jak sie starala.

Proszę Cię, nie zadręczaj się tak, bo się wykończysz emotka Ja już dawno pogodziłam się z tym,że wiele rzeczy w życiu nie jest mi dane raz i na zawsze. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5926323 Napisano: 03.10.2014 22:42:29 w Wkurza mnie...
Byłam dziś służbowo w sądzie.Chciałam skorzystać z toalety,po wyjściu z niej odruchowo od razu nacisnęłam na płyn z dozownikiem do mycia rąk,po czym chciałam odkręcić kran z ciepłą wodą.Wszystko pięknie, tylko kurde poniewczasie zorientowałam się,że kran został odkręcony emotka I to nie tylko w damskim kiblu,ale w tym dla niepełnosprawnych też- został tylko w męskim emotka No nic, wzięłam i starłam mydło w płynie papierem.Naprawdę nie wiem,jak można ukraść kran i to w dodatku w budynku sądu.No,ale w końcu Temida jest ślepa, to i tak nie zauważy,ech emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5926020 Napisano: 03.10.2014 14:40:41 w SZUKAM....
lala82 napisał(a):

Witam, czy organizator może żądać ode mnie zapłaty podatku od nagrody o wartości 130 zł?

w zeszłym roku płaciłam podatek od zestawu książek o wartości 200 zł z wydawnictwa Pascal. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5925877 Napisano: 03.10.2014 10:52:58 w Biedronka
donia7 napisał(a):

u mnie ta część nie potrzebna, bo tv powiesiliśmy, mąż tylko stary uchwyt przerobił.

Cudaczku współczuje Ci, coś masz pecha! Trzeba tę zła passę odgonić. Weź w razie czego jeszcze raz sprawdź dokładnie w pudełku, zaglądnij za TV- może to przykręcone od razu emotka nie wiem... nie mam pomysłu emotka

Właśnie mi Forumowicz doradził,aby zadzwonić do Serwisu samsunga i powinni dosłać brakującą część.Może to błąd "pakowacza". W ogóle powiedzieli mi na infolinii,że to muszę sama zgłosić do Sklepu, w którym kupiłam ten tv.Jak im powiedziałam,że nie wiem, bo to nagroda z konkursu, powiedzieli,że w takim razie agencja, która mnie obdarowała powinna mi zapewnić dosłanie brakującej części. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5925865 Napisano: 03.10.2014 10:41:30 w Biedronka
Kiedyś natomiast wygrałam mikrofalówkę,która w ogóle nie grzała potraw, bo grzałka była od razu zepsuta emotka Zareklamowałam ją,to kurierem przysłali kolejną-pękniętą z boku.Nie reklamowałam jej już po raz trzeci, bo miałam problem z egzaminem na uczelni i nie było czasu się tym zajmować.Ale teraz mam trochę wolnego czasu i nie zamierzam odpuszczać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5925854 Napisano: 03.10.2014 10:34:46 w Biedronka
maria1980 napisał(a):

maria1980 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

donia7 napisał(a):

cudaczku nie masz tej części?

http://wrzucaj.ne...1447604831575o_1.jpg

niestety, nie mam.Rodzice moi twierdzą,że brakuje tego prostokąta-z tyłu na niego jest taka prostokątna dziura oraz śrubek do skręcenia w woreczku emotka Dzwoniłam dziś do agencji, Pan obiecał przekazać sprawę pani zajmującej się wysyłką nagród i mają mi dać znać, co z tym fantem zrobić.Wyjęliśmy z rodziną wszystko z tych pudełek, dokładnie "macaliśmy" w środku te styropiany i pudełko w środku no i nie ma,ech.Kojarzy ktoś w jakim oni to sklepie kupowali te nagrody emotka Może powinnam to na podstawie gwarancji reklamować w sklepie, w którym Organizator kupował emotka

a moze Tobie chodzi o te dziury z tyłu tv, ktore słuzą do powieszenia Tv? tego nie ma i srtubek do tego tez nie ma...to trzeba sobie dokupic samemu...

Nie,Asiu, nie chodzi mi o zestaw do samodzielnego powieszenia na ścianę emotka Chodzi mi o tą dolną klapkę, która po połączeniu z nogą tv powinna tworzyć całość.Mama dzwoniła jeszcze pod ten numer, który był na opakowaniu-do Bis Media i w ciągu 2 godzin mają odpowiedzieć,jak mamy rozwiązać problem.Czy w Waszych pudłach był jakikolwiek worek ze śrubkami emotka

Tak to jest ta czesc ,która łączy nogę z tv.(ja sie wkręca z tylu ) byl woreczek ze śróbkami

Tak,no więc właśnie, Dziewczyny, ja nie mam nawet tego worka ze śrubkami,ani tej części emotka Mimo że po koliei wyjmowaliśmy wszystko z pudełka na dywanie i uważnie dotykaliśmy każdy styropian,zaglądaliśmy do środka pudła i nie ma emotka Doszło nawet do tego,że mama stwierdziła: Kaśka,ale kaszanę wygrałaś,a nie telewizor emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5925841 Napisano: 03.10.2014 10:20:07 w Biedronka

cudaczek121 napisał(a):

donia7 napisał(a):

niestety, nie mam.Rodzice moi twierdzą,że brakuje tego prostokąta-z tyłu na niego jest taka prostokątna dziura oraz śrubek do skręcenia w woreczku emotka Dzwoniłam dziś do agencji, Pan obiecał przekazać sprawę pani zajmującej się wysyłką nagród i mają mi dać znać, co z tym fantem zrobić.Wyjęliśmy z rodziną wszystko z tych pudełek, dokładnie "macaliśmy" w środku te styropiany i pudełko w środku no i nie ma,ech.Kojarzy ktoś w jakim oni to sklepie kupowali te nagrody emotka Może powinnam to na podstawie gwarancji reklamować w sklepie, w którym Organizator kupował emotka

a moze Tobie chodzi o te dziury z tyłu tv, ktore słuzą do powieszenia Tv? tego nie ma i srtubek do tego tez nie ma...to trzeba sobie dokupic samemu...

Nie,Asiu, nie chodzi mi o zestaw do samodzielnego powieszenia na ścianę emotka Chodzi mi o tą dolną klapkę, która po połączeniu z nogą tv powinna tworzyć całość.Mama dzwoniła jeszcze pod ten numer, który był na opakowaniu-do Bis Media i w ciągu 2 godzin mają odpowiedzieć,jak mamy rozwiązać problem.Czy w Waszych pudłach był jakikolwiek worek ze śrubkami emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5925822 Napisano: 03.10.2014 09:43:27 w Biedronka
donia7 napisał(a):

jeśli to jest ta część, która od tyłu zakrywa telewizor, to właśnie jej nie mam. Bo podstawkę pod tv (nogę), pilot, kabel i resztę mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5925819 Napisano: 03.10.2014 09:40:16 w Biedronka
donia7 napisał(a):

niestety, nie mam.Rodzice moi twierdzą,że brakuje tego prostokąta-z tyłu na niego jest taka prostokątna dziura oraz śrubek do skręcenia w woreczku emotka Dzwoniłam dziś do agencji, Pan obiecał przekazać sprawę pani zajmującej się wysyłką nagród i mają mi dać znać, co z tym fantem zrobić.Wyjęliśmy z rodziną wszystko z tych pudełek, dokładnie "macaliśmy" w środku te styropiany i pudełko w środku no i nie ma,ech.Kojarzy ktoś w jakim oni to sklepie kupowali te nagrody emotka Może powinnam to na podstawie gwarancji reklamować w sklepie, w którym Organizator kupował emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5925738 Napisano: 02.10.2014 23:10:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
monikar napisał(a):

edzia21 ma piwo, iva słodycze, na pewno sporo osób ma też niezły zapas serów Hochland będzie impreza na całego emotka

zero smutku, zero złości,jest impreza po całości emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5925712 Napisano: 02.10.2014 22:33:08 w Biedronka

cudaczek121 napisał(a):

Czy udało się komuś z Was skutecznie skręcić ten telewizor z Biedronki emotka Moja Mama chciała mi pomóc, bo ja nie jestem za bardzo "techniczna" i okazało się po wyjęciu absolutnie wszystkich elementów z pudełka,że owszem telewizor jest i ta noga, na której stoi,ale brakuje tego czarnego prostokąta- tam,gdzie jest z tyłu taka dziura w telewizorze,z którym powinna się połączyć ta podstawa emotka Gdzie ja mogę to zgłosić emotka Jejku,od wielkiego dzwonu uda mi się wygrać coś większego,a tu takie coś emotka Kiedyś mi przysłali pękniętą mikrofalówkę emotka Wiem,że powinnam tą przesyłkę otworzyć przy kurierze,ale akurat jak przyjechał byłam na czynnościach poza biurem,a zresztą ojciec w pracy i tak by mi nie pozwolił skręcać telewizora emotka

Poszukajcie dobrze w tych styropianach...Mąż skęcił tv i wszystko było...

Mama mówi,że na pewno nie ma.No trudno,jutro do nich zadzwonię,ech Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5925707 Napisano: 02.10.2014 22:24:52 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie czarnowidztwo mojej Mamy emotka Jest to kobieta, która wiecznie narzeka na wszystko i na wszystkich,delikatnie mówiąc gada,żeby gadać,krytykuje ludzi,uważa,że tylko ona wszystko wie i robi najlepiej i z niczego nie potrafi się cieszyć emotka

Kaśka, poszukaj nowej rodziny, może ktoś jeszcze będzie chciał Cię adoptować emotka

Adoptować może nie,ale na synową to bym Cię wzięła choćby dziś.Widzialas mojego syn,układ uczciwy emotka emotka

Dzięki, przystojnego masz syna emotka emotka

Wkurza mnie,bo chciałam dziś z Mamą skręcić telewizor wygrany z Biedronki i brakuje jednego elementu-tego prostokąta łączącego podstawkę z telewizorem (z tyłu telewizora jest na to taki otwór). Gdzie ja mam to zgłosić emotka Niestety, nie miałam możliwości w pracy otworzyć paczki przy kurierze,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0