Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5922952 Napisano: 26.09.2014 16:42:37 w Biedronka
edzia21 napisał(a):

dotusia napisał(a):

psika napisał(a):

Co do Kiory i Disneya: dzwoniłam dziś do nich, komisja jeszcze nie wybrała zwycięzkich prac,prac wpłynęło do nich około 9000 (słownie dziewięć tysięcy) z których wszystko się sypie: brokaty, ryże, makarony itp. Pan bardzo miły i mówił że powiadamiać będą raczej telefonicznie okoł 10-13.10 dopiero. Więc nic tylko zostało nam sie uzbroić w cierpliwość.

no OK, dobrze wiedzieć... to praca rysowana kredkami przez moją 4latkę nie ma szans... ech... to już nie czekam na powiadomienie...

Nigdy nie wiadomo jak będą zaopatrywać się na te "świecidełka". Jesli to ja bym oceniała, byłabym sceptyczna i na pewno dostrzegłabym prace dzieci. A świecidełka? pfff

czegóż to ludzie nie wymyślą emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5922913 Napisano: 26.09.2014 15:07:08 w Paragony
Aristo napisał(a):

Mam pytanie: jesli w loterii podajmy w SMS-ie numer paragonu, to czy jest bezpieczne wysylanie tego samego numeru paragonu z roznych telefonow? Innymi slowy, czy numery nie sa unikalne i nie zostana wychwycone przez system jako duplikaty?

Wstydziłbyś się pytać o coś takiego na forum publicznym emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5922223 Napisano: 25.09.2014 09:44:20 w Paragony
asiam napisał(a):

jacbydg napisał(a):

szukam paragonu na konkurs Gillette Polska.Paragonu zakupu ostrzy wymiennych Gillette z datą najlepiej z przed ponad tygodnia

Proponuję by ten top udostępniać wyłączniem osobom, które coś z siebie dały na tym forum a nie zarejestrowały się tylko po to by poprosić o paragon emotka

dokładnie, to jest bardzo wkurzające, kiedy osoba już w pierwszym poście prosi o paragon emotka Śmiem twierdzić,że niektóre z tych osób są tu od dawna,ale specjalnie zakładają nowe konta, bo się wstydzą szukać paragonu pod pierwotnym nickiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5922137 Napisano: 24.09.2014 22:22:52 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Na blogu Pasje Iluszki na fb są fajne kartki- można zamówić, każda z nich jest inna emotka Szukam odpowiedzi na pytanie,czy w konkursie Milki z feriami mogę zgłosić 2 paragony po 2 punkty na ten sam numer telefonu i oni uznają mi to za 1 zgłoszenie za 4 punkty czy też wszystkie 4 punkty muszę mieć łącznie na 1 paragonie emotka Pytam, bo mama była na zakupach i radośnie mi oświadczyła,że ma jakiś konkursik na produkcie Milki,ale niestety są na nim tylko 2 punkty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5921953 Napisano: 24.09.2014 17:53:25 w Biedronka
mia napisał(a):

asiabuczkowska napisał(a):

trochę mi smutno i przykro, bo mam konsolę ;( emotka emotka

To jest tekst tygodnia! emotka
A ja np. nie mam nic.
Fakt, że nie grałam, ale nie sądzę, żeby wszyscy co brali udział, coś wygrali... emotka

Ja natomiast grałam w Oxford Biedronka i został mi jeno paragon emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5921952 Napisano: 24.09.2014 17:52:15 w Biedronka
maria1980 napisał(a):

damiangoogle napisał(a):

Czy do kogoś już doszły TV z kibicowania w Biedronce ?

30 września dopiero będą wysyłać ,pytałam emotka

dziękuję za info, bo ja też zainteresowana emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5921828 Napisano: 24.09.2014 14:08:11 w Carrefour konkursy
luko922 napisał(a):

Macie te maszynki jak na zdjęciu w swoim Carrefour? Bo u mnie nie ma, kupiłem jakiś zestaw 5 jednorazowek, nazywają się tak samo i na paragonie napisane jest extra 2,wiec może przejdzie?

a czy wymienione w regulaminie Carrefour micro to jest to samo co Carrefour market/express emotka Bo ja w małym kupiłam i nie wiem, czy to przejdzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5921657 Napisano: 24.09.2014 10:45:06 w Paragony
Kupię nieużywany paragon Stokrotka.pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5921302 Napisano: 23.09.2014 14:31:52 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

Ale dziewczyny, se pomyślałam, że gdy ktoś ma mnóstwo kasy, stać go na wszystko, co mu potrzeba & się wymarzy i jeszcze se odkłada nadmiar pieniędzy, żeby mu się miedzy nogami nie plątał, to... przecież nie będzie wypełniał jakichś ankiet! emotka

Wiesz joan, ja to akurat z takich,co im wiecznie mało emotka Myślę,że człowiek nigdy nie ma tyle,żeby nie mógł mieć więcej emotka Póki co mieszkam z rodzicami,rachunków w domu właściwie nie płacę,od czasu do czasu tylko sprezentuje rodzince jakiś sprzęt rtv/agd tudzież kosmetyki wygrane w konkursach,to co miesiąc jestem w stanie odłożyć co nieco na czarną godzinę.Pracuję w rodzinnej firmie,ale ojciec też nie będzie żył wiecznie,a w dzisiejszych czasach jak przyjdzie co do czego,tak łatwo pracy nie znajdę.Ankiety w necie w celu wymiany punktów na nagrody też wypełniam-podejrzewam,że jestem zarejestrowana w większości dostępnych paneli badawczych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5921225 Napisano: 23.09.2014 12:25:23 w Wkurza mnie...
karkocka napisał(a):

No kurcze, przed chwilą dzwoniła wychowawczyni B , że kolega uderzył syna i przy tym połamał mu okulary, a moje dziecko bez okularów praktycznie nie jest w stanie funkcjonować w szkole A nowe oprawki kosztują 140 zł ! emotka

a młody nie był ubezpieczony w szkole emotka Może marne to pocieszenie,ale ja w tym miesiącu za swoje nowe okulary zapłaciłam 1400 zł z hakiem.W ogóle jestem zła, bo w tym miesiącu miałam tyle wydatków,że cała pensja poszła w diabli,a zawsze staram się połowę odłożyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5920926 Napisano: 22.09.2014 17:16:43 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Cytrusek77 napisał(a):

Ja wolę nie naciskać bo czekam od nich na przelew, to mi mogą jeszcze później wysłać. Wydaje mi się, że to zagranie taktyczne, mają 21 dni od chwili powiadomienia o wygranej na jej wysłanie. Jeszcze nie wyrobili się z wysyłkami pierwszych nagród,a tu już by trzeba V etap załatwiać. Jest też info w regulaminie, że jeżeli w danym tygodniu będzie mniej zgłoszeń niż nagród to też nie wybierają, ale nie wydaje mi się,żeby było mniej zgłoszeń.

Uważam,że takie zastrzeżenie w regulaminie,że nie wybierają z powodu zbyt małej ilości zgłoszeń tudzież odmawiają wyboru zwycięzców,bo żadne hasło nie spełnia oczekiwań organizatora (tak było bodajże ostatnio w Eurosklepie),jest niedopuszczalne.Jeśli już organizowany jest konkurs,to powinni wybrać najlepsze hasła spośród tych, które otrzymali,a nierozdysponowane nagrody przeznaczyć na kolejny konkurs emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5920812 Napisano: 22.09.2014 14:01:09 w Biedronka
kaczuszka napisał(a):

Nie ma pustych zdrapek. Niektóre z nich po prostu zagrzewają do dalszej walki!

Mój czteroletni siostrzeniec na zdrapkach z Biedronki uczy się czytać.Szkoda tylko,że ciągle jedno zdanie: "Spróbuj ponownie" emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5920734 Napisano: 22.09.2014 11:43:55 w SZUKAM....
Szukam kodów Wedla na kubek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5919956 Napisano: 19.09.2014 19:52:28 w SZUKAM....
Szukam osób,które w najbliższym czasie zamierzają zamówić starter Mobile Vikings za 19 zł (można wykorzystać na sms premium)i zgodzą się podać mojego maila lub numer telefonu jako osoby polecającej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5919763 Napisano: 19.09.2014 14:31:53 w Biedronka
luko922 napisał(a):

Powie mi ktoś,czy były w końcu te wyniki Oxfordu w Biedronce? Bo są tu TK sprzeczne informacje, ze trudno to ogarnąć.

sylzab pisała wczoraj,że były o 9 rano emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5919654 Napisano: 19.09.2014 11:55:59 w SZUKAM....
Szukam info, czy ktoś z forum wygrał już w tym konkursie PZU Stop Wariatom Drogowym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5919607 Napisano: 19.09.2014 10:49:20 w Carrefour konkursy
edzia21 napisał(a):

W jakiej cenie jest najtańszy produkt na konkurs wilkinsona? Liczyłam na to, że będą pojedyncze maszynki z Extreme 2... i jak na zlosc, byly pojedyncze tylko z Extreme 3 emotka a tak to 7,50 zł. Ma ktos moze u siebie pojedyncze extreme 2? // konkurs dodałam do bazy//

a czy Hipermarket micro to im chodzi o carrefour express emotka Czy tylko duże hipermarkety biorą udział emotka Ja tam nie widzę żadnej listy, a ponoć miała być w załączniku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5919598 Napisano: 19.09.2014 10:43:48 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wczoraj poszłam do księgarni z listy w celu nabycia zeszytów na ogólnopolski konkurs Oxford i byłam bardzo pozytywnie zaskoczona.Na drzwiach Sklepu był plakat konkursowy,pani sprzedawczyni z własnej woli przybiła mi z tyłu paragonu pieczątkę sklepu i ręcznie dopisała "Oxford", gdyż na dowodzie zakupu z przodu mam "zeszyt x 2 13,50" Takie zachowanie wobec klienta to ja rozumiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5919332 Napisano: 18.09.2014 15:45:39 w Biedronka
ivanotta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

abodak napisał(a):

xpac napisał(a):

abodak napisał(a):

xpac napisał(a):

No to Oxford dzwoni, mam nadzieję, że w tym etapie mnie nie pominą emotka

kurcze ja wpisalam ze to z biedry a chyba to ten ogolnopolski emotka

O masz emotka

jednak biedra na bank emotka

dziś rano ktoś mnie pytał na pw za ile sprzedam paragon z Biedronki Oxford, więc pewnie nadal dzwonią emotka

ja miałam 15 z czymś telefon- 3 nieodebrany dzisiaj emotka . Nie brałam telefonu do pracy a oddzwonić się nie da emotka

a w regulaminie czasem nie było zapisu,że dzwonią drugi raz dopiero następnego dnia emotka Może jutro spróbuj zadzwonić jeszcze raz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5919326 Napisano: 18.09.2014 15:39:40 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
W konkursie Wilkinson z maszynkami Carrefour jest zapis,że można kupić produkt konkursowy w sieci Carrefour Hipermarket Miccro.Czy myślicie,że mają na myśli te małe Carrefour express emotka Wyświetl w wątku >>
0 0