Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5882538 Napisano: 01.07.2014 15:20:32 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

Kasiu, po prostu chciał odreagować stres a Ty akurat "byłaś pod ręką"-no cóż, machnij ręką i pomyśl o czymś przyjemnym emotka
Na co dzień mam do czynienia z "granatem" emotka więc takie sytuacje to normalka

No tak i jeszcze stwierdził,że od dziś mam zakaz słuchania mp3 w jego samochodzie, bo go to drażni emotka A co ja na to poradzę,że mi nie odpowiada jego muzyka z radia emotka W ogóle wziął mi wyrwał z uszu słuchawki i oddał dopiero jak dotarliśmy do pracy emotka Masakra.Ile ja mam lat- 5 czy 30 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5882529 Napisano: 01.07.2014 15:07:47 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się dziś rano na mojego ojca emotka Jechaliśmy razem autem do pracy,nagle on się zagapił i lekko stuknął w auto innej pani.Okazało się,że zapomniał z domu dowodu rejestracyjnego pojazdu i prawa jazdy.Wrócił do samochodu i zaczął się na mnie wydzierać,że zamiast mu jakoś pomóc....słucham muzyki na mp3 emotka Ale jak go spytałam, na czym ta pomoc miałaby polegać, to nie wiedział emotka Miał pretensje,że jeszcze nie zadzwoniłam do swojej siostry, która była już w biurze (pracujemy w rodzinnej firmie)i nie powiedziałam jej,że ma odwołać klientów, którzy mieli być za godzinę na konsultacjach.A skąd ja niby miałam wiedzieć,że on sobie życzy coś odwoływać, skoro kazał mi siedzieć w samochodzie i się nie odzywać, a potem miał pretensje,że nie nie jestem pomocna i mnie jeszcze zwyzywał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5881180 Napisano: 27.06.2014 17:06:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
violka88 napisał(a):

mam pytanie czy ktoś wygrał z konkursu fix knorr?????
czy ktoś dostał od nich sms???
bo przed momentem dostałam jakiegoś od nich sms, ale jakby tylko część - bez ładu i bez składu emotka
nie wiem czy wygrałam, a ni co wygrałam tylko coś piszą o odesłaniu wszystkich paragonów emotka
czy ktoś z was miał podobny przypadek emotka emotka emotka
proszę o info

Ja niestety nic nie wygrałam u nich póki co,ale jeśli masz podejrzenie,że to od nich, proponuję Ci zadzwonić do nich lub napisać, podając swój numer telefonu na który przyszedł sms,aby oni sprawdzili,czy wygrałaś i powiedzieli co robić dalej/ewentualnie niech Ci doślą dallszą część smsa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5880132 Napisano: 25.06.2014 18:48:33 w Paragony
Ma ktoś może wolny paragon Egmont na zakup w księgarni z listy emotka Pan Bernard twierdzi,że ponad 50 osób nie odesłało paragonów emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5878613 Napisano: 23.06.2014 10:26:36 w SZUKAM....
koper napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy jeśli ktoś dajmy na to usunie mnie ze znajomych/zablokuje wiadomości przychodzące ode mnie na fb (mam takie podejrzenie tylko),a ja tą osobę nadal mam w znajomych, bo jej nie usunęłam, to jest fizyczna możliwość,że widzę jej aktywność posty/zdjęcia emotka

Jakby ktoś usunął Cię ze znajomych, to zniknąłby też u Ciebie. Może po protu odznaczył sobie obserwowanie Ciebie, żeby nie widzieć wszystkich aktualności na swojej tablicy

ok, dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5878596 Napisano: 23.06.2014 10:04:50 w SZUKAM....
Czy jeśli ktoś dajmy na to usunie mnie ze znajomych/zablokuje wiadomości przychodzące ode mnie na fb (mam takie podejrzenie tylko),a ja tą osobę nadal mam w znajomych, bo jej nie usunęłam, to jest fizyczna możliwość,że widzę jej aktywność posty/zdjęcia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5878180 Napisano: 21.06.2014 14:56:29 w Oddam za darmo
stokrotka238 napisał(a):

Oddam Kody na zakupy dowolnych perfum meskich z 40% rabatem w rossku. 3 osobom- najchętniej tym które pomogą mi wymyślić hasełko na konkurs poczuj piłkarski klimat c4 lub pascal go Biedronki emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5878170 Napisano: 21.06.2014 14:18:37 w Paragony
anialistopad napisał(a):

mam paragon pascal biedronka

też mam emotka A sama nie zagrasz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5877924 Napisano: 20.06.2014 17:28:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

gryszelm napisał(a):

Gdybym wiedziała, że te paragony będą tak chodliwe, to też bym kupiła kilka kolorowanek... rozumiem, że wpisywałaś dane jako autor hasła i podpisywałaś się jako autor, a miejsca dla opiekuna prawnego zostały puste?

tak jest, w sumie w miejsce opiekuna autora pracy wpisałam: nie dotyczy emotka

dokładnie tak zrobię, a co się wygrało pewnie będzie wiadomo jak lista pojawi się, chyba że będą dzwonić...mam tylko nadzieje, że obowiązują 3 dni robocze na odesłanie danych bo mogę to zrobić dopiero w poniedziałek, jestem na wyjeździe i nie mam przy sobie paragonu...wiem, wiem, rasowy konkursowicz zawsze ma paragony przy sobie...ale sms zaskoczył mnie na dworcu i już po paragon nie wróciłam emotka

jak odeślesz formularz z danymi i paragon, to dostaniesz oficjalnego maila co wygrałaś jeszcze zanim pojawi się lista w necie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5877628 Napisano: 19.06.2014 19:29:09 w Dyskusje o wynikach konkursu
rogaliczek napisał(a):

W Nivea widnieje ze mój paragon WYLOSOWANY ale nie ma mnie w wynikach ani maila nie mam emotka

Najlepiej do nich napisz i wyjaśnij sprawę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5877582 Napisano: 19.06.2014 15:14:15 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
aurorcia napisał(a):

Pamiętajcie o czasie karencji jaki ma Kiora, tradycyjnie 7 miesięcy emotka

Moja pełnoletnia siostra zgodziła się wypełnić swoim pismem formularz konkursowy.Mam nadzieję,że nie robią problemu jak jest nazwisko to samo,ale inny adres korespondencyjny emotka Gryszelm, tam są chyba nawet 4 dni robocze,bo ja mogę im to odesłać dopiero we wtorek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5877558 Napisano: 19.06.2014 13:19:10 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

Gdybym wiedziała, że te paragony będą tak chodliwe, to też bym kupiła kilka kolorowanek... rozumiem, że wpisywałaś dane jako autor hasła i podpisywałaś się jako autor, a miejsca dla opiekuna prawnego zostały puste?

tak jest, w sumie w miejsce opiekuna autora pracy wpisałam: nie dotyczy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5877553 Napisano: 19.06.2014 13:03:25 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wiesz, ja podałam,że mam 30 lat-zgodnie z prawdą.W mojej księgarni też nic nie wiedzieli o Konkursie i był bardzo mały wybór. Gdybym wiedziała,że mi tak obrodzi w smsy tym razem, zaszłabym do kolejnej księgarni z listy i coś jeszcze dokupiła,ech.Ale znając moje kulawe szczęście na wszystkich starterach mam tylko książkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5877550 Napisano: 19.06.2014 12:57:36 w TESCO konkursy
gryszelm napisał(a):

Czy w oświadczeniu dla Kiory wpisujecie dane dziecka i swoje, czy tylko swoje? Gdy jest rysunek sprawa jest oczywista, ale na hasło to nie wiem. W każdym bądź razie moje dziecko tego hasła nie wymyśliło...więc wpisywać jego dane... i ma się podpisać pod oświadczeniem? Jak robicie?

odpisałam Ci w wątku-Dyskusje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5877548 Napisano: 19.06.2014 12:52:42 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
gryszelm napisał(a):

Czy w oświadczeniu dla Kiory wpisujecie dane dziecka i swoje, czy tylko swoje? Gdy jest rysunek sprawa jest oczywista, ale na hasło to nie wiem. W każdym bądź razie moje dziecko tego hasła nie wymyśliło...więc wpisywać jego dane... i ma się podpisać pod oświadczeniem? Jak robicie?

W poprzednim konkursie Kiory DISNEY-Żabka wygrałam tylko zestaw filmów Disney, podałam swój rzeczywisty wiek i swoje dane- jestem na liście, więc radzę Ci podać swój:) Teraz natomiast na 4 różne numery dostałam smsy o wygranej,a mam tylko jeden paragon,niestety.Czy w konkursach godzina przyjścia smsa o nagrodzie ma znaczenie? Bo na 1 starterze mam godzinę nadejścia smsa 14,27, a z kolei na innym 15.49.Nie wiem, chyba jakieś losowanie sobie zrobię i poślę swój własny numer, który wylosuję emotka Chyba że ktoś z Was ma wolny paragon sprzed 1 czerwca, to oddam gratis nagrodę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5877473 Napisano: 18.06.2014 23:40:13 w Paragony
Osobie z własnym paragonem Disney ten z zakupem w księgarni z listy sprzedam wygrany numer lub kupię paragon (nadprogramowa wygrana) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5877359 Napisano: 18.06.2014 20:15:21 w Paragony
Osobie z własnym paragonem Disney Egmont sprzed 1 czerwca sprzedam zwycięski numer za 5 zł doładowania- pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5877234 Napisano: 18.06.2014 16:02:12 w Wkurza mnie...
mixik napisał(a):

sms-owali

a w smsie piszą, co się wygrało emotka Jak wrócę do domu, to sprawdzę,czy coś wygrałam-jeśli nie,to być może Cię poratuję, tylko napisz z jaką datą potrzebujesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5877226 Napisano: 18.06.2014 15:52:14 w Visa Konkursy
Ja dopiero dziś otrzymałam potwierdzenie,że mail z moimi danymi, skanem oświadczenia i tego kwitka z potwierdzeniem transakcji został odczytany,a wysyłałam to wszystko 12 czerwca emotka W temacie wiadomości wpisałam: Numer zgłoszenia:.......(w miejsce kropek faktyczny numer,a w nawiasie swoje imię i nazwisko). Mam nadzieję,że wszystko dobrze zrobiłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5877213 Napisano: 18.06.2014 15:33:32 w Kupię...
4- dniowy karnet na Opener emotka Wyświetl w wątku >>
0 0