Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5869694 Napisano: 03.06.2014 12:27:25 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się, bo przed chwilą dzwoniła pani z konkursu Lirene Intermarche z info,że numer telefonu, który podarowałam komuś jako zwycięski z kosmetykami nie widnieje w bazie mimo że na pewno dostałam na niego smsa o wygranej emotka emotka Czy miał też ktoś taką sytuację emotka Dobrze,że chociaż osoba, z którą zrobiłam wymianę-zwycięski numer w zamian za paragon dla mnie,jest na liście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5869047 Napisano: 02.06.2014 11:28:45 w Żegnamy zmarłych
koniczynka123 napisał(a):

3 godziny temu zmarł mój drugi tata emotka
<*> Był tak dobry, że już na pewno jest w niebie <*>

Najszczersze wyrazy współczucia emotka Przedwczoraj w wieku 54 lat po długiej i ciężkiej chorobie (szpiczak) odeszła Mama mojej przyjaciółki. Przyjęłam to bardzo emocjonalnie,bo nasi Rodzice są w tym samym wieku,ech. Wyświetl w wątku >>
[*] 0

cudaczek121

#5868783 Napisano: 01.06.2014 00:26:21 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Ale teraz można dać 7 osobom - i to mnie bardziej cieszy emotka
No ok, nagroda miała być inna (inaczej zapakowana), ale to co wypisują na profilu Raffaello doprowadzi jedynie do tego, że przestaną organizować konkursy. Chcieli dobrze, coś tam im nie wyszło - przyznali, że z ich winy, przepraszają, rozmawiają z fanami, nie olewają sprawy. Ja uważam, że taki sposób wykłócania się będzie z niekorzyścią tylko dla nas. W tym roku jest mniej ciekawych konkursów, agencje i organizatorzy ciągle słuchają pretensji, o wszystko. Konkursowicze potrafią wywlekać takie głupoty i roszczenia, że rzygać się chce. Żeby nie było - ja nie bronię Raffaello, ale jestem w miarę elastyczna w takich sprawach. Dostanę 100 pralinek? Nie, bo dostanę ich 105 emotka Sami pleciemy sznur na nasze konkursowe szyje...

Ludzie wypowiadający się na fb nie mają czasem za grosz godności,naprawdę emotka Żeby wykłócać się o praliny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5867425 Napisano: 28.05.2014 19:39:02 w Wkurza mnie...
jolidlo napisał(a):

Wkurza mnie, że nie potrafię wygrać karty do Empiku...Chyba jestem bardzo kiepska w pisaniu, bo dziś wygrało hasło z błędem ortograficznym, czyli nawet te z bykami są lepsze od moich emotka

Wkurza mnie dokładnie to samo emotka W ogóle coś ostatnio nie umiem wygrać niczego konkretnego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5866500 Napisano: 26.05.2014 18:40:23 w Wkurza mnie...
gosia16 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

rosik93 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurzają mnie durne reklamy jakiegoś banku, co są mówiące zwierzęta... ciekawe, ile ktoś myślał, żeby to wymyślić emotka emotka

A mnie wkurza reklama Lewandowskich emotka Non stop leci emotka

to akurat prawda z tymi Lewandowskimi- dostaję szału jak ją widzę po raz enty w tej samej godzinie emotka Moja mama skomentowała,że ci Lewandowscy chyba mają za mało kasy widocznie-wiecznie im mało emotka

Ja kocham reklamę jak sarenka piłuje raciczki.Jest rozwalająca. emotka

Tak, ta reklama z sarenką jest faktycznie sympatyczna,ale ta z Lewandowskimi jest irytująca i beznadziejna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5866437 Napisano: 26.05.2014 16:28:07 w Wkurza mnie...
rosik93 napisał(a):

ziolko napisał(a):

wkurzają mnie durne reklamy jakiegoś banku, co są mówiące zwierzęta... ciekawe, ile ktoś myślał, żeby to wymyślić emotka emotka

A mnie wkurza reklama Lewandowskich emotka Non stop leci emotka

to akurat prawda z tymi Lewandowskimi- dostaję szału jak ją widzę po raz enty w tej samej godzinie emotka Moja mama skomentowała,że ci Lewandowscy chyba mają za mało kasy widocznie-wiecznie im mało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5865659 Napisano: 23.05.2014 12:28:48 w Hochland
magnus napisał(a):

katrin1 napisał(a):

iwona0103 napisał(a):

morela napisał(a):

Dziś rano na zakupach spojrzałam na Hochlandy i pomyślałam że jestem hochlandową zakałą (a może raczej graspową) w PiP.ie nic, w Żabce nic, w ITM nic. A tu popołudniu opiekacz na pocieszenie emotka
W ubiegłym roku przy mnejszej ilości paragonów i zgłoszeń coś tam wpadało, nie narzekałam, a teraz ponad 40 zgłoszeń łącznie w w/w sklepach (wysyłanych o różnych porach - zgodnie z teorią o "szczęśliwych" godzinach których nie było mi dane poznać emotka , z różnych maili i fonów) i tylko jeden opiekacz na plus, z którego zresztą ogromnie się cieszę bo mój poprzedni zjechany i czas go zastąpić emotka

czyli ja jestem hochlandową zakałą, bo wysłałam w tym roku chyba 100 zgłoszeń... a wygranej ani jednej... może godzina nie ta :> bo zazwyczaj przed północą...

Dołączam się, ja też nic na hochlanda w żabce nie ustrzeliłam, a naprawdę fajne teksty miałam, no ale było tylko kilkanaście zgłoszeń, (podziwiam, bo setka zgłoszeń to dla mnie niewyobrażalna praca) buuuuu emotka

Nie sądzę i nie wierzę w żadne szczęśliwe godziny.
Trzeba po prostu dużo słać (gra wiecej osób niż w poprzedniej edycji) i tak z miłością do sera emotka
Kocham te sery pleśniowe i pisanie o nich to przyjemność, mam spory folder ODA SEROWA emotka , teksty różne i w różnym stylu. Nie narzekam ale poprzednio było łatwiej wygrać, no ale grać warto!

O Matko Chrystusowa, mnie czasem jest ciężko ułożyć kilka rymowanek na konkurs, a co dopiero 100 emotka Nawet tylu starterów nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5865519 Napisano: 22.05.2014 22:21:06 w Lotto i inne
20 zł w zdrapce Cash i 4 w muli emotka Co lepsze, poszłam do kolektury w centrum handlowym i zanim sprzedawca mi w ogóle sprzedał gierki,poprosił mnie o okazanie mojego dowodu osobistego, bo ponoć są kontrole i nieletnim nie sprzedają emotka emotka Ja ze spokojem wyjęłam dowód tożsamości i powiedziałam Panu,aby mi w PESEL zajrzał na dokumencie,aby się przekonać,że ja jestem prawie od 12 lat pełnoletnia emotka On mi na to,że powinnam się cieszyć,że tak młodo wyglądam.Facio mnie odmłodził o jakieś 13 lat emotka Normalnie bardziej mnie to ucieszyło niż ta wygrana w gierkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5864945 Napisano: 21.05.2014 16:41:26 w Wkurza mnie...
arabela79 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurzyłam się wczoraj, bo chciałam kupić na konkurs Kiory ten z pytaniem o wyjazd do Paryża książkę Samoloty na licencji Disney.Na pytanie sprzedawcy,czy kolorowanka Disney bierze udział w Konkursie,odpowiedział: "to jest jakieś przekłamanie, nasza księgarnia nie berze udziału w tym konkursie, nie mamy żadnych wytycznych, ulotek ani plakatu konkursowego emotka Dodam,że księgarnia ta jest uwzględniona w regulaminie,więc teraz nie wiem, czy ryzykować zakup emotka

Pewnie po prostu nie wiedza. Nie musza miec plakatu. Ja bym grala jesli jest w regulamimie.
Mnie podobnie wkurza Megaloteria,tzn.sklepy"biorace" w niej udzial.-musialam jechac do innego mniejszego miasta, u nas nigdzie nie ma urn.

Napisałam wczoraj maila do Kiory i Pan mi odpisał,że to widocznie niewiedza sprzedawcy, bo ta księgarnia jest na liście emotka Kupiłam książkę- kolorowankę Auta z napisem Disney/Pixar za niecałe 4 zł, a na paragonie mam Auta.5 emotka Biorąc po uwagę moje tegoroczne szczęście w konkach, i tak pewnie nic nie wygram,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5864353 Napisano: 20.05.2014 12:59:09 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
avatea napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy macie jakiś sprawdzony przepis na ciasto z rabarbarem emotka

Ten przepis ostatnio wypróbowałam - pycha!
http://www.smakiz...m-drozdzowe-lodowki/

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5864326 Napisano: 20.05.2014 12:06:56 w SMACZNEGO - sprawdzony przepis
Czy macie jakiś sprawdzony przepis na ciasto z rabarbarem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5864298 Napisano: 20.05.2014 10:59:07 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się wczoraj, bo chciałam kupić na konkurs Kiory ten z pytaniem o wyjazd do Paryża książkę Samoloty na licencji Disney.Na pytanie sprzedawcy,czy kolorowanka Disney bierze udział w Konkursie,odpowiedział: "to jest jakieś przekłamanie, nasza księgarnia nie berze udziału w tym konkursie, nie mamy żadnych wytycznych, ulotek ani plakatu konkursowego emotka Dodam,że księgarnia ta jest uwzględniona w regulaminie,więc teraz nie wiem, czy ryzykować zakup emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5864152 Napisano: 19.05.2014 21:56:14 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
25 zł bon ticket comliements do wykorzystania m.in. w empiku z mysurvey emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5863689 Napisano: 18.05.2014 21:21:45 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
stopro napisał(a):

boom30 napisał(a):

stopro napisał(a):

Kto wie co jest na obrazku w Kinder Bueno? Dzis?

Podpinam się pod pytanie.

bo z tego co widac wnioskuje ze mydelko to jest

ja myślę,że świeca zapachowa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5862901 Napisano: 16.05.2014 13:55:30 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie wszechogarniająca beznadzieja emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5862628 Napisano: 15.05.2014 20:47:50 w Zafree darmowe kosze słodyczy - oszuści
Ja tam płaciła nie będę, nawet tego kosza nie dostałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5862538 Napisano: 15.05.2014 16:51:53 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Ostatnio wygrywam tylko same kosmetyki i książki.Niedługo księgarnię i drogerię otworzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5862531 Napisano: 15.05.2014 16:34:20 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

anik01 napisał(a):

mariolakal napisał(a):

Cósik ostatnio jakaś cisza nastała z warką RIO... czyżby wyeliminowali e-konkursowiczów ? emotka

myślę, że hurtownicy zaczęli grać... emotka emotka emotka

Oj, wcale nie... Ja do hurtowników nie należę, a dziś o 15.37 zadzwonił miły Pan ze stówką z dnia wczorajszego... emotka
Byłam akurat w polo przy skrzynce z pomidorami... Muszę tam częściej zaglądać... emotka

Ty coś masz szczęście do tego Polo Mariolka.Kiedyś jak byłaś zdaje się w Polo przy skrzynce pomarańczy, odebrałaś telefon z wygranym autem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5862478 Napisano: 15.05.2014 14:16:02 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie nowa funkcja Segregator w poczcie na wp emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5862230 Napisano: 14.05.2014 19:53:42 w Paragony
magnus napisał(a):

Kupię paragon - Kaufland BRYZA emotka

ja też, może ma ktoś wolny jeszcze.pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0