Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5862108 Napisano: 14.05.2014 16:12:48 w Paragony
koza.k90 napisał(a):

ziolko napisał(a):

grisss_89 napisał(a):

Posiadam Lirene ITM z 26.04
osobę zainteresowaną zapraszam na pw

w związku z tym że jestem osobą bardzo początkującą w świecie konkursów chciałam się zapytać jak wygląda taka wymiana ?
Odsprzedanie/Odstąpienie takiego paragonu odbywa się za pomocą wysłania skanu czy fizycznego wysłania paragonu np.poczta ?
emotka emotka emotka emotka

różnie bywa.. jak nie trzeba odsyłać paragonu do organizatora, to wystarczy skan, ale z reguły jest przesłanie pocztą

ale w Lirene ITM wystarczy chyba kopia paragonu ?

Tak, wystarczy tylko ksero paragonu Lirene Intermarche emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5862052 Napisano: 14.05.2014 14:59:29 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
smartbox Garnier emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5861555 Napisano: 13.05.2014 19:28:38 w Intermarche
cudaczek121 napisał(a):

U mnie 2 razy wygrane kosmetyki- numery zaczynające się od: 669 i 889.Poszukuję osoby z 2 paragonami sprzed 29 kwietnia na wymianę- 1 zwycięski numer z kosmetykami w zamian za 1 paragon dla mnie emotka Chyba że ktoś z 1 własnym paragonem nie chce tych kosmetyków i mi odsprzeda paragon.pw

Nieaktualne, dziękuję za odzew emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5861521 Napisano: 13.05.2014 19:00:09 w Intermarche
U mnie 2 razy wygrane kosmetyki- numery zaczynające się od: 669 i 889.Poszukuję osoby z 2 paragonami sprzed 29 kwietnia na wymianę- 1 zwycięski numer z kosmetykami w zamian za 1 paragon dla mnie emotka Chyba że ktoś z 1 własnym paragonem nie chce tych kosmetyków i mi odsprzeda paragon.pw Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5861212 Napisano: 13.05.2014 11:49:59 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że ten czas tak szybko zapiernicza emotka Wydawało mi się, że dopiero co był Nowy Rok,a to już prawie połowa maja emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5860913 Napisano: 12.05.2014 15:53:07 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
zezowaty_kot napisał(a):

Ja się nie sugeruję statystykami. Osobiście - wysyłam wtedy kiedy mam czas i jakąś wenę twórczą i raczej nie przykładam dużej wagi do tego czy to poniedziałek, czy środa. Według mnie nie ma znaczenia czy zgłoszeń jest dużo, czy mało, bo w dniu najsłabiej obleganym może okazać się, że prac choć mniej to są na najwyższym poziomie. W konkursach jest tylko jeden schemat - brak jakiegokolwiek schematu emotka

Prawda jest taka,że jak się ma szczęście, można wygrać każdego dnia, nawet najbardziej obleganego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5860342 Napisano: 10.05.2014 22:04:15 w Lotto i inne
2 zł w zdrapce emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5860133 Napisano: 09.05.2014 22:39:47 w Lotto i inne
3 zł w zdrapkach i 8 zł w kaskadzie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5858967 Napisano: 07.05.2014 14:48:50 w Lotto i inne
Ojciec dał mi dziś do sprawdzenia kupon lotto- na 5 zakładów bez plusa miał aż 3 trójki Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5858858 Napisano: 07.05.2014 11:36:35 w Intermarche
Czy były już wyniki Lirene Intermarche emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5858466 Napisano: 06.05.2014 13:46:41 w Lotto i inne
4 zł w multi i 2 w zdrpkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5858324 Napisano: 05.05.2014 23:28:36 w Visa Konkursy
Jeśli mam konto w Ing, gdzie także trwa loteria Visa, to czy mogę te same transakcje zarejestrować w konku ogólnopolskim i w tym tylko dla klientów ing emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5857307 Napisano: 02.05.2014 12:09:54 w Lotto i inne
zezowaty_kot napisał(a):

4 dyszki w cudaczkowej emotka

czyli w maxicash rozumiem emotka U mnie wczoraj 23 zł w zdrapkach- 20 zł w Szybkie 100 i 3 zł w zdraoce Kocham Cię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5853723 Napisano: 24.04.2014 09:36:51 w Visa Konkursy
sailor napisał(a):

Czy osoba bezrobotna może wziąć udział w tej loterii? Wygrana I stopnia ma podatek, a te mniejsze? Nic nie pisze o tym w regulaminie.

a co ma bezrobocie konkursowicza do płacenia podatku emotka Nie bardzo jarzę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5853018 Napisano: 22.04.2014 22:15:53 w Konkursowiczki w ciąży
donia7 napisał(a):

dolly napisał(a):

donia7 napisał(a):

wydaje mi się, że jest coś takiego. Moja koleżanka tak narzekała, że skończyło się tym, iż dziecko zostawiła w szpitalu po porodzie (zaplanowała sobie to wcześniej) a potem to już tylko adopcje załatwiała i wyrzekła się emotka Ale to taka wersja bardzo pesymistyczna i smutna...
Chociaż ja ogólnie nie rozumiem narzekania na dziecko, bo moje oboje byli bardzo wyczekiwani emotka

w ogóle witam w tym wątku emotka Bardzo dawno temu napisałam tutaj aż jeden post emotka

to nie jest depresja przedporodowa, tylko brak instynktu macierzyńskiego, widocznie nie chciala dziecka od poczatku, a nie raptem na koniec ciąży.
Rani7 witamy, tylko jako mame czy dodatkowo spodziewajaca sie juz mame? emotka

Chciała i to bardzo. To dziecko było długo planowane, więc tym bardziej to wszystko chore jest. W ogóle to bardzo długa i dziwna historia emotka A koleżanka się baaardzo zmieniła, jest straszną egoistką emotka

Ja już mam swoją dwójeczkę, może kiedyś jeszcze się będę spodziewała, kto wie emotka

Nie wiem co musiałoby się stać,żebym dobrowolnie zostawiła w szpitalu swoje dziecko, które przez 9 miesięcy nosiłabym pod sercem emotka Ze mną były poważne problemy zdrowotne, jak się urodziłam miałam wodogłowie i zarośnięte nozdrza,ale mama mi zawsze powtarzała,że byłam chcianym, wyczekiwanym dzieckiem.Mama mówiła,że nie wyobrażała sobie,aby mnie gdzieś oddać, chociaż bywało ciężko.No,ale nie mnie oceniać innych, każdy robi jak uważa emotka Moja koleżanka dwa tygodnie temu urodziła córkę i na fb mi napisała obszerną relację z przebiegu porodu nt stresu, bólu i ciężkiego porodu zakończonego cesarką i o jakiejś transfuzji też,a o córce tylko jedno zdanie-że jest śliczna emotka Trochę mnie to zdziwiło,że tak się skupiła na własnym cierpieniu fizycznym, no,ale co ja tam mogę wiedzieć o porodzie,he he. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5852399 Napisano: 20.04.2014 17:02:19 w Wkurza mnie...
Wkurzyła mnie kilka dni temu moja koleżanka.Najczęściej mamy okazję pogadać na fb przez komunikator- wtedy zazwyczaj ona ma czas i się długo rozpisuje. Ostatnio mi pisze,żebym zadzwoniła do niej następnego dnia o 15 to pogadamy spokojnie.Dzwonię 2 razy chwilę po 15-zajęte,więc odpuściłam.Po czym następnego dnia mnie informuje na fb, że widziała,że do niej dzwoniłam,ale niestety...nie w porę i że muszę próbować,kiedy ona akurat będzie miała telefon pod ręką emotka Rozumiem,że ktoś w danym momencie nie ma czasu/ochoty rozmawiać,ale jak ja widzę,że ktoś do mnie dzwonił,a nie odebrałam,to zawsze mam w zwyczaju oddzwonić, szczególnie,jeśli widzę znajomy numer emotka Odpisałam jej,żeby oddzwoniła do mnie sama,jeśli zechce, bo ja nie zamierzam się narzucać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5850142 Napisano: 14.04.2014 19:00:35 w Konkurs na forum2?
W moim konkursie na forum wzięło udział 6 osób. Losowanie odbyło się w ten sposób, że do szmacianej saszetki wrzuciłam 6 osobnych, małych karteczek, które ponumerowałam od 1-6 (numery uczestników według kolejności, w jakiej zgłaszali chęć uczestnictwa na pw). Następnie kilkakrotnie przewracałam z góry na dół woreczek z zamkniętymi karteczkami.Po czym otworzyłam woreczek i wyjęłam karteczkę numer 4.Przypisanym do niej uczestnikiem jest bc14 i otrzyma ode mnie informację na pw o sposobie odbioru nagrody w postaci doładowania 50 zł dowolnej sieci.Gratulacje dla zwycięzcy,a pozostałym uczestnikom dziękuję za wspólną zabawę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5848616 Napisano: 10.04.2014 22:35:46 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

oj Kasia, Kasia, kiedy Ty z pieluch wyrośniesz emotka

i przestaniesz rodzinie tak się spowiadać

oni tego nie doceniają i non stop masz tylko obciach

po co mówiłaś, ze był jakiś wybór ???

właśnie też się nad tym zastanawiam.Szczerość w rodzinie nie zawsze popłaca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5848590 Napisano: 10.04.2014 22:04:13 w Wkurza mnie...
kelo77 napisał(a):

Wkurzyła mnie znajoma żony. Ja tam jej koleżanek nie wybieram, dlatego totalnie olewałem "te odwiedziny na pogaduchy". Koleżanka ogólnie z ciężką sytuacją, dwójka dzieci, mąż bez pracy itp. Moja żona pomogła jej się wdrożyć w konkursy aby ta mogła sobie coś dorobić i nawet jej to wychodziło bo coś tam wygrywała.
Ale dziś przeszła sama siebie, przyszła do nas , że widziała konkurs w "groszku", na co żona odparła, że wie bo właśnie się szykuje aby zagrać. A w odpowiedzi usłyszała " Wy to jesteście pazerni, Twój mąż pracuje, Ty pracujesz, byście zostawili biedniejszym, a nie wszystko wygrywacie".

Po prostu tracę wiarę w pomaganie ludziom. Nigdy nikomu niczego nie żałowałem, nie zawiściłem, jak mogłem to pomogłem, ale chyba jednak nie warto.

Wkurzyła mnie dziś moja mama.Przytachałam do domu torbę z nagrodami z dlalejdis,dostała ode mnie z tej paki kosmetyki Lirene-3 sztuki,szminkę i tusz do rzęs Avon, bo tak sobie wybrała.Po czym pyta, co w tym konkursie jeszcze mogłam sobie wybrać spośród produktów.No to jej mówię,że jakieś farby do włosów,inne kosmetyki typu utrwalacz do makijażu i krem na cellulit.Na to ona się pyta,czemu nie wybrałam kremu na cellulit, bo przecież ona z moją siostrą potrzebują emotka Ja gdybym miała problem z nadwagą, rozstępy itp, to np. nie czułabym się komfortowo, gdyby mi ktoś podarował krem przeciw cellulitis emotka Poza tym w końcu to ja zainwestowałam kasę w smsy i chyba mam prawo wybrać coś, co mi pasuje emotka Ale nie,Kaśka, jesteś samolubna i zawsze tylko wszystko wygrywasz "pod siebie" i powinnam te swoje wybory konsultować z rodziną,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5847935 Napisano: 09.04.2014 18:00:41 w Konkurs na forum2?
Zapraszam serdecznie do mojego Konkursu na forum, do końca którego pozostało 5 dni.Póki co mam tylko 3 uczestników, którzy spełnili warunki, więc szanse są spore, nawet jeśli przystąpicie do niego teraz.Szczegóły powyżej,gdyż nie chcę robić piramidy więcej
emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0