Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#5847219 Napisano: 08.04.2014 14:43:46 w Dziś dotarła nagroda z.... (tylko info!)
doładowanie heyah 20 zł z gfk zamówione 31 marca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5846288 Napisano: 06.04.2014 14:19:41 w Konkursowiczki w ciąży
kalisto1986 napisał(a):

Kasiu, ale każda kobieta ma inną psychikę. Ja wiem czym jest przenoszenie dziecka i jest na prawdę ciężko, więc ona może po prostu teraz tak mówić emotka
Teraz to ona potrzebuje wsparcia, a nie oceniania i tym bardziej pytań, czy już urodziła emotka .

Ja się urodziłam 17 dni po terminie no i w dodatku z poważnymi problemami zdrowotnymi.Moja przyjaciółka bardzo mi dziękuje za moje wsparcie i słowa otuchy.Bardzo by chciała,aby córcia urodziła się jeszcze przed świętami i twierdzi,że ona by nie wytrzymała, gdyby Młoda się urodziła prawie 3 tygodnie po terminie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5846282 Napisano: 06.04.2014 13:59:32 w Konkursowiczki w ciąży
Słuchajcie dziewczyny, czy jest coś takiego jak depresja przedporodowa emotka Pytam, bo moja przyjaciółka miała mieć termin porodu na 2 kwietnia, nadal czeka na poród.Wczoraj z nią rozmawiałam i oświadczyła mi,że jest zła, bo myślała,że tego 2 kwietnia już będzie po wszystkim,a następnego dnia to ona już nie ma czasu na poród,a tak w ogóle to nawet na to dziecko też nie ma czasu i planuje zaraz po porodzie od razu wrócić do pracy i karmić dziecko tylko do 3 miesiąca życia,a potem już nie emotka Koleżanka ma własną firmę, kochającego męża,5 lat po ślubie udało jej się w końcu zajść w ciążę,a teraz mi mówi,że to dziecko urodzi się w złym momencie, bo niedawno wzięli kredyt na mieszkanie i oboje muszą tyrać jak woły,aby go spłacić.Mnie to bardzo przeraża tego typu gadanie, moja mama urodziła 3 córki,mówi,że bywało ciężko,ale sama zawsze się cieszyła będąc w ciąży i też ciężko jest jej to pojąć. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5845469 Napisano: 03.04.2014 22:06:09 w Wkurza mnie...
Wkurzyła mnie dziś dziewczyna, którą ojciec zatrudnił do naszego biura dwa dni temu.Ojciec jest na urlopie za granicą,więc wczoraj uprzedziła jego zastępczynię,że zamiast na 9 przyjdzie do pracy o 11. Natomiast przyszła o...12.35 emotka Na moją grzeczną sugestię,że jeśli się umawia z nami na konkretną godzinę,a z jakiegoś powodu czas nieobecności się wydłuża, powinna zadzwonić, panna zrobiła wielkie oczy i do nas z tekstem: aaa,to powinnam zadzwonić,tak? Ani żadnego przepraszam ani słowa skruchy emotka Poza wszystkim uważam,że to bardzo nieprofesjonalne podejście, aby już drugiego dnia w nowej pracy spóźniać się i pół dnia urywać, tym bardziej,że jutro ma zajęcia na aplikacji i nie będzie jej cały dzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5845012 Napisano: 02.04.2014 21:50:14 w Paragony
posiadam paragon Pip Hochland z ostatniego dnia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5844732 Napisano: 02.04.2014 15:24:03 w Wkurza mnie...
selenes napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

selenes napisał(a):

Cudaczku, naprawdę uwierzyłaś że ona da Wam jakiekolwiek doładowanie? Toż to fejk w stylu: rozdam 1000 Iphonów 5S, niestety moja rodzina już ma iphony, a ja już nie chcę emotka emotka

wiesz co, gdybym ja zorganizowała na fb czy forum konkurs, to bym na pewno wywiązała się z obietnicy emotka Zresztą zorganizowałam konkurs na forum, ale coś chętnych brak emotka

No ja wierzę, że Ty byś nie ściemniała, ale tak samo jak Edzia sądzę, że to fejk jak ode mnie do Krakowa, ściema na równi z Iphonami 5S emotka

Człowiek uczy się na błędach,ech.
Absolutnie mnie nie wkurza,ale szokuje i zaskakuje fakt,że zadzwoniła do naszej kancelarii dziś kobieta, która powiedziała,że chce się umówić na podpisanie aktu notarialnego- oświadczenia dotyczącego faktu iż sąsiadka pobiła ją butelką a jej męża nazwała faszystą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5844656 Napisano: 02.04.2014 13:02:57 w Wkurza mnie...
selenes napisał(a):

Cudaczku, naprawdę uwierzyłaś że ona da Wam jakiekolwiek doładowanie? Toż to fejk w stylu: rozdam 1000 Iphonów 5S, niestety moja rodzina już ma iphony, a ja już nie chcę emotka emotka

wiesz co, gdybym ja zorganizowała na fb czy forum konkurs, to bym na pewno wywiązała się z obietnicy emotka Zresztą zorganizowałam konkurs na forum, ale coś chętnych brak emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5844651 Napisano: 02.04.2014 12:56:16 w Wkurza mnie...
Wkurzyła mnie jedna dziewczyna na fb.Zorganizowała konkurs z doładowaniami na fb, a ja jeszcze zaprosiłam kilka osób z forum na to pożal się Boże wydarzenie emotka Niejaka Ala Głowacka to oszustka! Uważajcie na jej profil i udostępnijcie znajomym! https://www.faceb...f_t=event_mall_reply Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5843975 Napisano: 01.04.2014 12:19:17 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

cc_investigator napisał(a):

Wkurza mnie prima aprilis i mój brak poczucia humoru w tej materii... emotka

To nie brak poczucia humoru, te żarty są po prostu durne.

zgadzam się emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5843974 Napisano: 01.04.2014 12:18:43 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cudaczek121 - a był taki konkurs? emotka Chyba każdy wie, w czym bierze udział, nawet ja - sklerotyk nad sklerotyki - jestem zorientowana w swoich działaniach emotka

no widzisz, joan, "chyba". Ja biorę udział w takiej ilości konkursów,że już się gubię emotka Dlatego wolę się upewnić, czy taki konkurs w ogóle był emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5843948 Napisano: 01.04.2014 11:55:26 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

Wkurzają mnie żarty na temat tego, że już e-maile, czy sms-y były ze wszystkich konkursów na raz. emotka

Wkurza mnie,że dostałam dziś smsa o wygraniu lodówki Beko w konkursie Pepsi z jakiejś agencji promocyjnej grawer z numeru 508176587 i że niby do 3 kwietnia 2014 roku mam wysłać na podany adres swoje dane i dowód zakupu produktów Pepsi.To podchodzi pod dręczenie konkursowicza. wysyłanie mu w prima aprilis smsów o rzekomej wygranej emotka Tego numeru nie mam na liście kontaktów,ech. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5843344 Napisano: 30.03.2014 14:01:39 w GFK
dancia napisał(a):

Ile czasu się czeka na doładowanie?Zamówiłam jakieś dwa tygodnie temu i cisza emotka

doładowanie zamówione do 15 dnia każdego miesiąca przychodzi do ostatniego dnia danego miesiąca,czyli jutro powinnaś dostać.Natomiast jeżeli zamawiałaś między 1 a 15 marca to ok 16 marca powinnaś była dostać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5841775 Napisano: 26.03.2014 09:44:39 w Paragony
marlena083 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Na który konkurs Piotra i Pawła Hochland trzeba kupić tylko jeden produkt- ser pleśniowy-na ten z nazwą kanapki czy ten opisowy emotka Bo już zdurniałam do reszty emotka

ten z nazwą kanapki

Dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5841733 Napisano: 25.03.2014 23:30:50 w Paragony
Na który konkurs Piotra i Pawła Hochland trzeba kupić tylko jeden produkt- ser pleśniowy-na ten z nazwą kanapki czy ten opisowy emotka Bo już zdurniałam do reszty emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5839213 Napisano: 18.03.2014 22:44:45 w Wkurza mnie...
koza.k90 napisał(a):

ale jak poćwiczy, to licho wie emotka

bo to będzie taka turbosprytna torebka po herbacie emotka Wstydzę się tego,ale w momencie mega wpienienia jestem tak jakby niepoczytalna,Strach się bać. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5839211 Napisano: 18.03.2014 22:40:46 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

melissa napisał(a):

Trzeba było celować w siostrę - co Ci ściana zawiniła?;

W sumie racja,ale wtedy nie myślałam emotka Jak kiedyś ze złości mnie zamknęła w pokoju na klucz,zaczęłam walić kijem od miotły w drzwi, bo akurat to miałam pod ręką, gdyż sprzątałam emotka Rzadko się wściekam,ale jak już to na całego emotka W obu sytuacjach byłyśmy już dorosłymi kobietami, niestety emotka

Mam podobnie emotka Z natury jestem bardzo spokojna, ale kiedy już się zdenerwuję to odkrywam w sobie dziwne moce. Kiedyś jak mnie mąż wkurzył wyszłam i oblałam mu samochód wodą, a później obsypałam piachem z piaskownicy. Pół soboty sobie go pucował emotka

No to mnie pocieszyłyście z marią1980, myślałam,że jestem niespełna rozumu, skoro w chwilach wściekłości tak się zachowuję emotka
Magnus,ja też coraz rzadziej wygrywam w zdrapkach ogólnie,a Maxicash kupuję tylko od czasu do czasu, bo jest za droga emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5839178 Napisano: 18.03.2014 21:42:51 w Wkurza mnie...
melissa napisał(a):

Trzeba było celować w siostrę - co Ci ściana zawiniła?;

W sumie racja,ale wtedy nie myślałam emotka Jak kiedyś ze złości mnie zamknęła w pokoju na klucz,zaczęłam walić kijem od miotły w drzwi, bo akurat to miałam pod ręką, gdyż sprzątałam emotka Rzadko się wściekam,ale jak już to na całego emotka W obu sytuacjach byłyśmy już dorosłymi kobietami, niestety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5839128 Napisano: 18.03.2014 20:44:47 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

zezowaty_kot napisał(a):

Eh, dolly uwierz mi, staram się jak mogę z tym walczyć. Po prostu są takie dni jak dziś, że brakuje mi motywacji i mam ochotę dać jej to dziecko na tydzień, niech pasie słodyczami i colą, niech puszcza bajki cały dzień, niech pozwala na wszystko co mu się podoba. Każda rozmowa z nią owocuje w 2 tygodnie spokoju, po czym zaczyna się od nowa. I tak w kółko...

Jeśli macie z mężem taką możliwość, to może wyjedźcie na kilka dni i zostawcie synka z babcią 24h na dobę.Jestem ciekawa, czy tak ochoczo będzie spełniać każdą zachciankę wnuka zostając z nim sama całą dobę.Myślę,że i ją i Twojego synka zmęczy szybko ta sytuacja emotka Swoją drogą ciekawe czy wobec Twojego męża jak był mały, też była taka pobłażliwa i tak mu na wszystko pozwalała.Skoro pokochałaś męża, który był przez nią kiedyś wychowywany,a zapewne wyrósł na porządnego,zdrowego i inteligentnego mężczyznę, to może jej metody wychowawcze nie są takie złe emotka Choć pewnie własnego syna tak nie rozpuszczała emotka Co do akcji z Twoim szwagrem, jestem w szoku.Gdyby moja mama się zachowała w podobny sposób,wzięłabym do ręki kolejny kieliszek i bym ją oblała jego zawartością emotka Ja jestem bardzo grzeczna i sympatyczna,ale jeśli ktoś mi nadepnie na odcisk, nie ręczę za siebie emotka

Zarówno mój mąż jak i mój szwagier przyznają się do tego, że są rozpieszczeni do granic możliwości. Ja z moim mężem nie mieszkałam przed ślubem więc nie wiedziałam, że nawet szklanki po sobie nie wyniesie, bo mama to za niego zrobi. Po ślubie zweryfikowalismy niezdrowe przyzwyczajenia i mąż musiał wyrosnąć z mamisynkowania. Szwagier nadal od mamusi dostaje wszystko pod nos. Jak przychodzi do nas to ma szkołę życia. Kiedy np chce się załapać na mój obiad to musi mi przy nim pomóc emotka
Właśnie nawet szwagier się śmieje, że po bezstresowym wychowaniu babci mój syn będzie takim samym egoistą jakim on jest.

Ps. Chciałabym Cię zobaczyć jak wylewasz na kogoś wódkę emotka

Kiedyś niosłam kubek z herbatą,a woreczek był jeszcze w środku.Siostra celowo mnie szarpnęła w tym momencie za rękę i zaczęła się na mnie drzeć.Więc niewiele myśląc chwyciłam ten mokry od herbaty worek i rzuciłam nim o ścianę
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5839075 Napisano: 18.03.2014 19:36:02 w Wkurza mnie...
zezowaty_kot napisał(a):

Eh, dolly uwierz mi, staram się jak mogę z tym walczyć. Po prostu są takie dni jak dziś, że brakuje mi motywacji i mam ochotę dać jej to dziecko na tydzień, niech pasie słodyczami i colą, niech puszcza bajki cały dzień, niech pozwala na wszystko co mu się podoba. Każda rozmowa z nią owocuje w 2 tygodnie spokoju, po czym zaczyna się od nowa. I tak w kółko...

Jeśli macie z mężem taką możliwość, to może wyjedźcie na kilka dni i zostawcie synka z babcią 24h na dobę.Jestem ciekawa, czy tak ochoczo będzie spełniać każdą zachciankę wnuka zostając z nim sama całą dobę.Myślę,że i ją i Twojego synka zmęczy szybko ta sytuacja emotka Swoją drogą ciekawe czy wobec Twojego męża jak był mały, też była taka pobłażliwa i tak mu na wszystko pozwalała.Skoro pokochałaś męża, który był przez nią kiedyś wychowywany,a zapewne wyrósł na porządnego,zdrowego i inteligentnego mężczyznę, to może jej metody wychowawcze nie są takie złe emotka Choć pewnie własnego syna tak nie rozpuszczała emotka Co do akcji z Twoim szwagrem, jestem w szoku.Gdyby moja mama się zachowała w podobny sposób,wzięłabym do ręki kolejny kieliszek i bym ją oblała jego zawartością emotka Ja jestem bardzo grzeczna i sympatyczna,ale jeśli ktoś mi nadepnie na odcisk, nie ręczę za siebie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0