Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5837160 Napisano: 13.03.2014 16:42:14 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

ziolko napisał(a):

wiecie, że jak się znajdzie telefon i nie odda go właścicielowi albo na policję, to staje się automatycznie złodziejem?
ostatnio było w radio na ten temat... że są osoby, które znajdują np. telefon i go zatrzymują. Wtedy są oceniani jako złodzieje

Szczerze mówiąc to logiczne.Nie wyobrażam sobie ,ze mogłabym zostawić czyjąś rzecz lub pieniądze.Szukałabym właściciela lub oddała na komisariat.
Ten sprzedawca strzelił jeszcze córce sympatyczną pogadankę,żeby pilnowała telefonu,bo nie wszyscy mają tyle szczęścia.My zawsze o tym mówimy,ale może jego słowa bardziej do niej trafią.Mama-wiadomo ciagle o czymś przypomina,zwraca uwagę.A w sklepie było jej głupio,no i strachu się najadła.Mam nadzieję,że to była dobra lekcja. emotka

Kilka lat temu, gdy byłam jeszcze na studiach i czekałam przed salą na egzamin ukradli mi torebkę z dokumentami,indeksem i komórką.Uprosiłam wykładowcę,aby mnie wpuścił bez indeksu na egzamin.Kilka dni potem ktoś znalazł moją torebkę ze wszystkim, oprócz starego telefonu.Moja koleżanka mówiła,że dzwoniła pod ten nr, ale odmówili wydania komórki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5837005 Napisano: 13.03.2014 12:08:40 w Gratulacje! Dla wygranych!
Avatea,świetna nagroda emotka Ogromne gratulacje emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5836762 Napisano: 12.03.2014 20:03:59 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

Moja córa emotka Zgubiła telefon,na szczęście ktoś uczciwy oddał do pobliskiego sklepu.Czy ktoś może mi poradzic,co zrobić oprócz podziękowań?Zaraz jadę odebrać.

Coś ta Twoja córka ma pecha do komórek, bo kiedyś zdaje się, gdy sięgała po fon,aby podać jakiemuś chłopakowi, która godzina,ten jej go ukradł- no chyba że to nie Ty o tym pisałaś.W sumie to pani ze sklepu nie jest znalazcą tego fona,ona go tylko przechowuje,a znalazł ten, kto przyniósł go do sklepu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5834245 Napisano: 06.03.2014 09:27:32 w Gratulacje! Dla wygranych!
maryja70, gratuluję auta z Delikatesów Centrum emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5831773 Napisano: 01.03.2014 15:25:13 w WC - rozmowy o wszystkim
rutka napisał(a):

to dla tych co tak namiętnie grają w zdrapki co prawda we Francji a jak jest u nas to nie wiadomo http://www.rmf24....-zdrapek,nId,1113866

A propos zdrapek, wczoraj kupiłam jak zwykle kilka i jeszcze w kiosku patrzę,że Pani mi dała jedną "Kopalnię diamentów" już całkowicie zdrapaną emotka Na szczęście zdrapki leżały jeszcze na ladzie, pani z kiosku widziała,że nic nie wyjmowałam z kieszeni ani z torebki,więc mnie przeprosiła i powiedziała, że widocznie koleżanka omyłkowo wrzuciła zużytą zdrapkę między nowe. Oczywiście sprzedała mi w zamian inną

Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5831737 Napisano: 01.03.2014 13:23:45 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
sanitas napisał(a):

marzec emotka pusto emotka

Czy Ty aby nie przesadzasz, dopiero się zaczął emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5831736 Napisano: 01.03.2014 13:21:03 w Gratulacje! Dla wygranych!
giulietta napisał(a):

visserarthur napisał(a):

Magnus ma rację, choć tym razem chociaż wiadomo co za nagroda, bo zazwyczaj gratuluje się "ot tak" (jak pisałem kiedyś może nawet głupoty, bo wszyscy idą tropem "gratulacji").
W każdym razie gratuluję, tylko do cayenne bardziej pasuje cayenne (nie o pieprzu piszę), a nie fiat 500 emotka

już nie wnikając, co pasuje do mnie emotka również wolałam tak jak było dawniej tzn. gratulacje w MDW, lubię wpisy o wygranych i z jakiego są konkursu, to super informacja, że konkurs i agencja jest spoko i nawet jak się teraz nie wygrało to warto zagrać w przyszłości, trochę tych 500 ostatnio rzucili do wygrania i tym bardziej fajnie, kiedy wygrywa ktoś kogo znamy, nawet słup czy inna rybka emotka bo to już 100% wiarygodności

gratulacje cayenne emotka

Giulietta, mam nadzieję,że kiedyś wygrasz swoje Alfa Romeo, a tym czasem gratuluję Fiata 500, cayenne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5831208 Napisano: 28.02.2014 10:27:40 w Dziś cieszę się z.....
Dziś cieszę się z tego,że mija osiem lat mojej bytności na e-konkursach. W tym czasie wygrałam wiele wspaniałych nagród i miałam przyjemność poznania kilku fantastycznych Forumowiczów emotka
Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5827796 Napisano: 21.02.2014 09:39:09 w Gratulacje! Dla wygranych!
karolkas napisał(a):

ej normalnie czuje sie jakbym wygrała autko tyle gratulacji, Dziekuję pieknie emotka

Szkoda tylko,że ten voucher ma o jedno zero za mało emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5827454 Napisano: 20.02.2014 15:44:32 w PLAGIATY
panamera napisał(a):

szukam osoby z I miejsca w TUI gdyż jest to plagiat jednej z moich prac

no to współczuję,ale raczej wątpię,że osoba się do Ciebie zgłosi dobrowolnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5826269 Napisano: 18.02.2014 22:49:24 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

tereniago a może zadzwoń najpierw do NFZ i zapytaj o tą pseudo ustawę? co oni na to powiedzą?

Od 4 roku życia noszę okulary i pierwszy raz słyszę o takiej ustawie emotka Albo paniusia była niedoinformowana albo gadała tak na polecenie szefa. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5826256 Napisano: 18.02.2014 22:31:14 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się dzisiaj,bo dzwoniła jedna babeczka z plusa z ofertą, po czym za 5 minut dzwoni kolejna z tej samej firmy w identycznej sprawie emotka Czy to tak ciężko zajrzeć w system i sprawdzić,że ten numer był już obdzwoniony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5826166 Napisano: 18.02.2014 19:50:15 w Dziś cieszę się z.....
loczeq napisał(a):

elhad napisał(a):

sms -ik z Garniera okazał się Nokią Lumią emotka

czyżby dostawali tak mało zgłoszeń do loterii że zaczęli powiadamiać jaką nagrodę się wygrało? emotka

może Kolega do nich zadzwonił i po prostu spytał, co wygrał emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5825543 Napisano: 17.02.2014 22:40:58 w Paragony
Posiadam paragon Hochland z 4 lutego emotka pw Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5824352 Napisano: 15.02.2014 16:38:04 w WC - rozmowy o wszystkim
Uprasza się wszystkie osoby,które rejestrują się z mojego polecenia do wszelakich programów, o aktywność emotka Sam fakt rejestracji nie wystarcza,należy wykazać odrobinę zaangażowania emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5824343 Napisano: 15.02.2014 16:30:19 w Wkurza mnie...
maria1980 napisał(a):

Wkurza mnie ,że mój były obwinia mnie za to ,że jest nieszczęśliwy ! 14 lat minęło a on na fejsie wrzuca jakieś dziwne teksty,że to moja wina ,bo złamałam mu serce.. emotka emotka emotka
Od 7 lat jestem szczęśliwą mężatką ,a on się nagle pojawia i wylewa żale...jeszcze kur w Walentynki emotka
sam sobie to serce złamał kreując swój lans w bumie i w hajsie! Nagle się ocknął z ręką w nocniku ,bo prawie 40 ,a na takiego nawet w bumie lecą już chyba tylko małolaty i muchy... emotka emotka emotka emotka
Było mi wczoraj wstyd przed wszystkimi wspólnymi znajomymi
emotka ale nawet nic mu nie napisałam emotka
dziś go wypi...ze znajomych emotka emotka

A to bardzo nieładnie się zachował.Moja siostra z byłym mężem z kolei na fejsie publicznie się kłócą w komentarzach,bo jak np. moja siostra wrzuca na fb filmik jak młody śpiewa, to jej były twierdzi,że to u niego pierwszy zaśpiewał tą piosenkę,itp emotka Mnie osobiście rażą takie wzajemne oskarżenia,co znajomych obchodzą ich przepychanki.Ale nie mogę pojąć z kolei usuwania kogoś ze znajomych.Skoro już raz potwierdziłam,że kogoś znam,to co, nagle mi się odwidziało i dochodzę do wniosku,że kogoś nie znam tylko dlatego,że wylewa na forum swoje żale dotyczące mojej osoby emotka Zawsze można przecież usuwać same komentarze delikwenta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5821560 Napisano: 10.02.2014 19:22:30 w Gratulacje! Dla wygranych!
claudia, ogromne gratulacje emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5818031 Napisano: 04.02.2014 22:58:35 w Dziś cieszę się z.....
79magda napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia, niestety nie dostałam żadnych smyczek, usiadłam w pierwszym rzędzie na dole,żeby nie robić zamieszania swoją skromną osobą.W ogółe myślałam,że tam będzie z 15 minut reklam na początku zanim się zacznie emotka

aaaa emotka tooo chyba byłaś mocno spóźniona emotka haha, następnym razem zrobimy mini zlocik e-konkursowiczów z wrocka! emotka Ekipa z Wrocławia emotka

Jak weszłam na salę było 6 po 19.Natomiast jeszcze przed seansem w Realu przy półce serkami Hochland poznałam mimblę emotka Rozszyfruj konkursowicza rodowitego po zakupach jego emotka

Ja niestety mieszkam tuż przed samymi Bielanami i zanim się przecisnęłam przez zakorkowane centruum, było już po ptakach i na real czasu nie miałam emotka pewnie razem byśmy się poznały przy serkach hochlandowskich, bo taki plan też miałam emotka

Niektórzy poszli po serek po seansie emotka emotka

ja nie przez Hochland się spóźniłam,ale przez popcorn.Zawsze go kupuję przed seansem,a potem strasznie nim naświnię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5818019 Napisano: 04.02.2014 22:41:19 w Dziś cieszę się z.....
edzia21 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

edzia, niestety nie dostałam żadnych smyczek, usiadłam w pierwszym rzędzie na dole,żeby nie robić zamieszania swoją skromną osobą.W ogółe myślałam,że tam będzie z 15 minut reklam na początku zanim się zacznie emotka

aaaa emotka tooo chyba byłaś mocno spóźniona emotka haha, następnym razem zrobimy mini zlocik e-konkursowiczów z wrocka! emotka Ekipa z Wrocławia emotka

Jak weszłam na salę było 6 po 19.Natomiast jeszcze przed seansem w Realu przy półce serkami Hochland poznałam mimblę emotka Rozszyfruj konkursowicza rodowitego po zakupach jego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5818007 Napisano: 04.02.2014 22:33:03 w Dziś cieszę się z.....
edzia, niestety nie dostałam żadnych smyczek, usiadłam w pierwszym rzędzie na dole,żeby nie robić zamieszania swoją skromną osobą.W ogółe myślałam,że tam będzie z 15 minut reklam na początku zanim się zacznie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0