Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5809619 Napisano: 20.01.2014 19:55:35 w Rossmann
Chciałam wziąć udział w konku Venus na Rossnecie, kupiłam maszynkę Venus, ale dostałam tylko "łysy" paragon (myślałam,że ten kod jest gdzieś na paragonie). To teraz,aby wziąć udział w konkursie muszę jeszcze raz iść do Rossmanna i znowu zrobić zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5809099 Napisano: 19.01.2014 23:39:04 w Wkurza mnie...
koniczynka123 napisał(a):

goralecka napisał(a):

wkurza mnie strasznie, że nie moge zmienic pinu karty prepaid w BZ WBK. cały czas widze komunikat, ze "nie mozna zmienic pinu. Sprobuj pozniej". Czy to moze oznaczac, ze wprowadzam zły pin?i w jaki sposob moge dostac nowy pin?Pewnie tylko w banku?Dodam, ze to karta z konkursu choc nie wiem czy to ma jakies znaczenie. Ja ogolnie nie mam zadnych kart tylko samo konto internetowe bo wole gotowke wiec jestem kompletnie nie w temacie emotka emotka

Miałam to samo, zmieniałam kilka razy PIN na stronie i ciągle ten sam komunikat co Twój. Pojechałam do Bzwbk, tam połączono mnie z BOK(powiedziała,że w domu też sama mogłam to zrobić) i okazało się,że często na stronie jest ten błędny komunikat a faktycznie nowy PIN nadany. Poszłam więc do sklepu i okazało się, że faktycznie działał nowy. A tak w ogóle to najlepiej nie zmieniać nigdzie PINU i kasę też można wybrać i zapłacić-ostatnio właśnie tak zrobiłam

No właśnie ja się dziwię po co niektóre osoby jak dostają kartę z konkursu, to zmieniają pin.Ja nigdy nie mam potrzeby zmieniania go.Ostatnio wygrałam kartę z Bobovity, bez zmiany pinu zapłaciłam za swoje zakupy, po czym mama poszła drugi raz z tą moją kartą i też normalnie zapłaciła emotka
Wkurza mnie,że chyba było w ciągu dnia niskie ciśnienie dzisiaj, bo spałam w środku dnia ponad 2 godziny, teraz z kolei mi się nie chce spać,a jutro muszę wstać przed 7 do pracy Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5807832 Napisano: 16.01.2014 16:51:53 w Udane wymiany - polecane nicki:)
benasia napisał(a):

polecam wymiany z cudaczek121 , moskala22 , ciasssteczko, maria1980 - bardzo miłe, rzetelne osoby, świetny kontakt, naprawdę polecam po raz kolejny emotka emotka emotka emotka

bardzo dziękuję i też polecam benasię emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5807824 Napisano: 16.01.2014 16:31:02 w PODZIĘKOWANIA
bruce napisał(a):

Dziękuję bardzo za wielkie wsparcie i serdeczne PW oraz zastrzyk dodatkowej energii od wielu z Was, który ogromnie mi pomógł. emotka emotka Nie spodziewałam się tego, naprawdę.
Dziękuję także za bardzo mocne, bolesne i przykre słowa, bo taki lodowaty prysznic świetnie pomaga na trzeźwo ocenić wiele spraw z całkiem innej perspektywy, zrozumieć swoje liczne wady i słabości, wydorośleć, wyzbyć się głupkowatości. emotka
Krótko mówiąc: dziękuję, dziękuję, dziękuję. emotka emotka
(Obiecuję potem to tradycyjnie usunąć, aby nie kłuło zbytnio w oczy razem z moim nieszczęsnym kocim avatarem, ale jeszcze nieco poczekam, aby każdy Adresat na spokojnie przeczytał emotka ).

O jakiej głupkowatości mówisz, bo nie bardzo czaję emotka No i po co najpierw piszesz posty, a potem chcesz je usuwać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5807585 Napisano: 16.01.2014 11:32:16 w Paragony
79magda napisał(a):

szymejk napisał(a):

semma napisał(a):

szymejk napisał(a):

poszukuję paragonu na zgrzewkę wody żywiec z c4 z konkursu Grafa szusujponagrody.pl

numer paragonu sie wpisywało, inny nie przejdzie

no racja, dzięki
czyli deska i bon przejdą koło nosa emotka

Nie przejdą, jeżeli po prostu wyślesz paragon, którego numer został podany w zgłoszeniu emotka no bo przecież chyba nie był wymyślony... emotka

skoro szuka paragonu na forum to pewnie zgubił, wyrzucił albo podał zmyślony emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5807400 Napisano: 15.01.2014 22:12:59 w Zafree darmowe kosze słodyczy - oszuści
ludzka_istota napisał(a):

poważnie

ja tak samo,ale nie zamierzam płacić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5805512 Napisano: 12.01.2014 15:15:14 w WC - rozmowy o wszystkim
bloomcia napisał(a):

Przeglądam sobie konkursy, a tu mi w reklamie jakiś facet faluje brzuchem... emotka

Nie mogę się skupić i muszę przewijać stronę emotka

słowo " faluje" kojarzy mi się z inną częścią ciała mężczyzny niż brzuch emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5804811 Napisano: 10.01.2014 15:57:19 w PLAGIATY
Agnes napisał(a):

A ja się dziwię że te osoby się nie boją że ta ich kradzież zostanie wykryta.
Ja w takich konkursach gram bardzo rzadko i jeszcze rzadziej wygrywam może właśnie dlatego że wysyłam swoje zdjęcia które nie są absolutnie profesjonalne.

myślę,że takie osoby działają na zasadzie ryzyk-fizyk, albo się uda przechytrzyć organizatora i uczestników albo nie.One nie bardzo zdają sobie sprawę z ewentualnych konsekwencji i nie uważają,że zrobiły coś złego. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5804803 Napisano: 10.01.2014 15:49:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dorcia2766 napisał(a):

co z megaloterią

trwa do 31 stycznia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5804801 Napisano: 10.01.2014 15:46:57 w PLAGIATY
isiulka napisał(a):

Dom Wydawniczy REBIS
Drodzy Uczestnicy konkursu MINI ŚWIAT NA ŚCIANIE,
Po weryfikacji linków przesłanych przez Was oraz kwerendzie dotyczącej autorstwa zgłoszenia konkursowego Barbary Liwowskiej, dotarliśmy do strony źródłowej autora aranżacji. Jest to profesjonalny designer Daniel M Pafford, http://www.daniel...rd.com/project3.html

Chcemy z przykrością zakomunikować, iż p. Barbara Liwowska dokonała oszustwa i próby wyłudzenia korzyści majątkowych. Organizator Konkursu - Media Format, który na zlecenie Domu Wydawniczego REBIS przeprowadza akcję konkursową, dołoży wszelkich starań, by autor D.Pafford dowiedział się o plagiacie oraz by p. Barbara Liwowska poniosła tego konsekwencje.
Jest na bardzo żal, że naprawdę fajna zabawa, w którą wszyscy byliśmy zaangażowani, zmieniła się w przykrą sytuację. Wierzymy, że dzięki czujności i współpracy coraz skuteczniej będzie się udawało nam unikać nieuczciwych zachowań internautów.

emotka

Za każdym razem równie mocno bulwersuje mnie tupet niektórych osób emotka Czy ci ludzie naprawdę aż tak bardzo nie wierzą w siebie- w swój talent, możliwości, kreatywność,że muszą sięgać po cudze emotka Nigdy nie biorę udziału w konkursach plastycznych, sporadycznie w fotograficznych,bo po prostu nie mam takich predyspozycji.W konkursach hasłowych czy na dokończenie zdania też wysyłam swoje, a jak nie mam weny,to odpuszczam i nie wysyłam niczego- proste. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5804266 Napisano: 09.01.2014 20:06:16 w Paragony
Pilnie poszukuję paragonu Knorr Stokrotka sprzed 4 grudnia.Dopiero dziś odczytałam smsa o wygranej 1 stopnia czyli blenderze.Chyba że ktoś ma 2 paragony i wygrał garnki a woli blender, to mogę się zamienić-wezmę paragon i zwycięski numer na gary w zamian oddam swój zwycięski paragon na nagrodę wyższego stopnia- blender zelmer emotka pw Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5804130 Napisano: 09.01.2014 16:34:52 w Zafree darmowe kosze słodyczy - oszuści
iwonciaaa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Ona32 napisał(a):

ja też tak uważam że to tylko podpucha. Dla świętego spokoju postanowiłam dziś napisać i upewnić się ze inni też nie płaca.

to po co im płaciłaś w ogóle, skoro to podpucha jest emotka

przecież nikt nie pisze, że zapłacił.

a bo coś mi się ubzdurało,że Ona32 na pytanie czy zapłaciła, odpowiedziała,że tak emotka Ja nie zapłaciłam, więc nie czuję się do końca wrobiona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5804119 Napisano: 09.01.2014 16:20:10 w Zafree darmowe kosze słodyczy - oszuści
Ona32 napisał(a):

ja też tak uważam że to tylko podpucha. Dla świętego spokoju postanowiłam dziś napisać i upewnić się ze inni też nie płaca.

to po co im płaciłaś w ogóle, skoro to podpucha jest emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5803676 Napisano: 08.01.2014 22:04:19 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

Jeśli ktoś posiada paragon z Knorr Stokrotka sprzed 3 grudnia i chciałby rękawicę, to oddam za darmo zwycięski numer- pw emotka

już nieaktualne- oddane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5803662 Napisano: 08.01.2014 21:47:23 w Paragony
Jeśli ktoś posiada paragon z Knorr Stokrotka sprzed 3 grudnia i chciałby rękawicę, to oddam za darmo zwycięski numer- pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5802739 Napisano: 07.01.2014 19:46:26 w Gratulacje! Dla wygranych!
petunija1 ogromne gratulacje emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5802144 Napisano: 07.01.2014 10:47:50 w Zafree darmowe kosze słodyczy - oszuści
kasiunia23 napisał(a):

aleksa123 napisał(a):

Rozsyłają faktury emotka Co robicie?

Tak rozsyłają.
Działania: Nie panikować, olać. Zachować spokój

i absolutnie niczego nie płacić emotka Ode mnie nie dostaną ani grosza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5801673 Napisano: 06.01.2014 12:19:27 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że dostałam dziś elektroniczną fakturę za ten oszukańczy kosz słodyczy mimo że napisałam mailową rezygnację, a kosza i tak nie dostałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5800747 Napisano: 03.01.2014 22:02:04 w PLAGIATY
gabii napisał(a):

proponuję niezadowolonym zatrudnić i opłacić Rut... nie ma w życiu nic ważniejszego jak doszukiwać się plagiatów.Siedzieć przy kompie 24 na dobę i szukać,byle komuś dokopać.LUDZISKA OPAMIĘTAJCIE SIĘ,no chyba że macie po 16 lat i niewiele o życiu wiecie.

nie, moja droga, nie ma w życiu nic ważniejszego niż zdrowie miłość, uczciwość i zwykła ludzka przyzwoitość emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5800693 Napisano: 03.01.2014 20:53:33 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

79magda napisał(a):

joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Wkurza mnie, że po ponad rocznej przerwie zakupiłam parówki Berlinki, choć obiecałam sobie, że już nigdy emotka no ale cóż... mania konkursowania zwyciężyła. Choć mają datę ważności do 21 stycznia, są kwaśne, śmierdzące i niezjadliwe emotka

I dobrze Ci tak, tym razem na pewno pożegnasz je na zawsze emotka

Najpierw otruję bezdomne, marznące kotki pod balkonem emotka

A już myślałam, ze na te koty to całą podwawelską w Biedronce wykupiłaś emotka

Berlinki to jedne z najgorszych parówek jakie znam. Najlepsze są Łukowskie nieodtłuszczone emotka ale niekonkursowe emotka

a ten konk jeszcze trwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0