Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5800026 Napisano: 02.01.2014 19:05:41 w Wkurza mnie...
Miałam mieć w tym roku jak najmniej powodów do wkurzania,ale nie- już drugiego dnia nowego roku muszę mieć powód emotka Właśnie się dowiedziałam,że do dwóch innych osób z forum smartfon z Crunchipsów dotarł już przed Świętami, a do mnie nie emotka emotka A wysłałam swoje dane poleconym priorytetem 19 grudnia, bo za późno odczytałam maila,że można jednak skanem wysłać emotka Facet twierdził w mailu,że to nawet lepiej dla nich,że pocztą tradycyjną, a nagrody i tak nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5799922 Napisano: 02.01.2014 16:21:03 w Dyskusje o wynikach konkursu
judytkak napisał(a):

staszek napisał(a):

W Crunchipsach Monika U. wygrała. Zdjęcie naprawdę mega fajne. Profesjonalne od a do z. Ma laska talent albo szczęście, bo z tego co widzę to dużo rzeczy wygrywa.

Zdjęcie jest fantastyczne, nagroda w pełni zasłużona, gratulacje dla Moniki, jeśli jest na forum emotka

też mi się bardzo podoba praca Moniki-gratuluję emotka Ja sama wygrałam w tym konkursie tylko smartfona Alcatel, na którego nadal czekam.Czy ktoś jeszcze też czeka razem ze mną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5798948 Napisano: 31.12.2013 15:53:41 w Nasze wygrane 2013 roku:)
Jako że w tym roku nie doszukałam się wątku podsumowującego bieżący rok konkursowy 2013 rok, pokusiłam się o jego założenie.Jeśli takowy istnieje, proszę o usunięcie mojego topu emotka
Pod względem nagród ten rok był dla mnie niezbyt owocny, ale to też pewnie dlatego,że przez 2 i pół miesiąca byłam pozbawiona stacjonarnego netu w domu, więc grałam okazjonalnie w pracy emotka Moje największe tegoroczne zdobycze to: rower z muffinek, 500 zł z Bobovity, lot helikopterem, smartfon z Crunchips,200 zł bon z Pascala,podwójne zaproszenie na Abba the show oraz kosz piknikowy.Poza tym sporo biletów do kina,książki, płyty, doładowania komórkowe no i oczywiście kasa ze zdrapek tudzież innych gier lotto.Poprzedni rok był trochę lepszy,he,he.Sobie i Wam życzę,aby nadchodzący rok 2014 obfitował nie tylko w ilości oraz jakości wygranych,ale żeby na tym forum panowała życzliwa, rodzinna atmosfera i żeby nikt nie wstydził się wpisywać większych nagród w stosownym wątku z obawy przed forumowym linczem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5798816 Napisano: 31.12.2013 10:50:01 w Żegnamy zmarłych
ela napisał(a):

Andrzej Turski nie żyje (*)

ojej szkoda emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

cudaczek121

#5798653 Napisano: 30.12.2013 20:12:24 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Play, bo na infolinii dowiedziałam się,że zablokowali mi już jakiś czas temu numer na smsy i rozmowy wychodzące, bo niby używałam startera niezgodnie z przeznaczeniem i tym samym złamałam paragraf 6 ut.1 ustawy prawo telekomunikacyjne emotka A jak poprosiłam Panią,żeby mi wskazała, co konkretnie robiłam nie tak, nie potrafiła mi odpowiedzieć,ale mają mi w przeciągu tygodnia odblokować.
W nadchodzącym roku życzę Wam, abyście mieli jak najmniej konkursowych i pozakonkursowych powodów do wkurzania,no i żebyście nie musieli zbyt często czytać moich wpisów w tym wątku,dla większości z Was śmiesznych, wydumanych i bzdurnych (co Ty się Cudaczkowa tak wkurzasz z byle powodu,jakbyś prawdziwych problemów nie miała emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5797318 Napisano: 27.12.2013 11:40:11 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

czy istnieje dzisiaj jakaś szansa że Smolar się uaktywni z żabką?

Re-re kum-kum, mówi plotka: nic dobrego nas nie spotka, znikła na nagrody szansa... dziś wszyscy grają w pasjansa emotka

dobre emotka

czyli nie ma na co czekać emotka

Dziś jeszcze większość narodu odpoczywa po świętach, sąd wieczystoksięgowy nieczynny, to agencja reklamowa pewnie też
emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5797293 Napisano: 27.12.2013 10:12:06 w Dziś cieszę się z.....
benasia napisał(a):

dziękuję wam wszystkim kochani emotka może nie jest jeszcze u nas w domu idealnie i są jeszcze jakieś rzeczy -dodatki do porobienia ale mozemy juz spokojnie mieszkać emotka
i Tobie moskala22 również życzę abyś mogła jak najszybciej spełnić swe marzenie o własnym domku emotka

Nie ma się czym przejmować.My w swoim obecnym domu mieszkamy już 13 lat i zawsze jest coś co można dorobić, ulepszyć, zmienić.Własny dom czy nawet mieszkanie to taka studnia bez dna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5796569 Napisano: 23.12.2013 11:46:23 w Zdjęcia naszych wygranych
joan napisał(a):

Proszę o wstawienie zdjęcia polaru Somersby emotka

pewnie to taki sam jaki na codzień noszą pracownicy żabki i fresha emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5796525 Napisano: 23.12.2013 10:27:21 w Paragony
Poszukuję nieużywanych paragonów ze sklepów, w których do jutra trwa konkurs, w którym można wygrać samochód Opel Adam emotka pw tj. Nasz Sklep, Topaz, Chata Polska, Stokrotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5796281 Napisano: 22.12.2013 00:26:47 w Wkurza mnie...
ziolko napisał(a):

sylzab2294 napisał(a):

depakinka napisał(a):

Wkurza mnie dodawanie linków do laurek i prezentacji tam gdzie odpowiedź miała być w formie pisemnej...to już nie pierwszy raz kiedy ludzie uciekają się do nieuczciwości aby tylko zdobyć nagrodę. Tym razem Galeria Mokotów się nie popisała, kto będzie następny? emotka

popieram w 100% mnie to też wkurza jak nie wiem emotka

też mnie to wkurza emotka
albo nagradzanie laurek tam, gdzie jest kupon.
Ostatnio jedni się tłumaczyli, że laureaci włożyli masę pracy w projekty przestrzenne i świecące. A jak zapytałam, dlaczego nagrodzili nieregulaminowe zgłoszenie, skoro nie mieściło się na kuponie, to powiedzieli, że "to był tylko taki miły dodatek, którego nie brali pod uwagę" - sami sobie zaprzeczali, parodia emotka emotka

Też mnie to bardzo wkurza.W końcu "wymyśl hasło", "dokończ zdanie" nie jest tożsame ze sformułowaniem "wykonaj dowolną techniką pracę plastyczną/przestrzenną". Dlatego ja preferuję konkursy, gdzie trzeba hasło napisać smsem.Na dniach się kończy konkurs Czysty odjazd i jestem ciekawa, czy ktoś z Was wysłał opis 5 sposobów na ekologiczne życie załączając w tych 1000 znakach link do filmiku na youtube emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5796108 Napisano: 21.12.2013 14:18:26 w Wkurza mnie...
barcza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

naprawdę drogo się cenią ci fachowcy.Pozostała część tej kwoty to antywirusy na kompy członków mojej rodziny.Chyba muszę sobie poszukać faceta informatyka albo programistę, to będę miała "usługi informatyczne" gratis emotka emotka

własnie dlatego, że to fachowiec, to tyle płacisz. Nie wierzę, że nie wiedzieliście, że godzina pracy informatyka to koszt ok 100zł. Stomatolog tyle bierze za 30min, zdaje się, że adwokat za 15-30min 100-150zł więc o co chodzi?

a o to chodzi,że jak ten chłopak miał problemy, bo ojciec nie chciał płacić mu alimentów, a jego mama miała jakieś tam sprawy spadkowe, to mój tato im za darmo doradzał i pomagał pisać pisma do sądu,to mógłby on trochę taniej policzyć.Poza tym bez mojej wiedzy i zgody wystawił fakturę vat, a gdyby było bez faktury, to bym taniej zapłaciła emotka

Chyba powinnaś wiedzieć, że nie wystawienie faktury Vat to oszustwo podatkowe i ty zajmujesz się prawem emotka

No widzisz jaki ze mnie prawnik, bo tego nie wiedziałam,naprawdę emotka

Wkurza mnie, że dziś rano w moją siostrę wjechał jakiś facet autem na zagranicznej rejestracji.Była w szpitalu na badaniach, na szczęście jej się nic nie stało,ale auto dziesięcioletnie do kasacji,a chciała nim trochę jeszcze pojeździć, bo nie ma kasy nawet na używane emotka Jakie to szczęście,że jej synek z nią nie jechał, bo tył samochodu dokumentnie zniszczony,więc aż strach pomyśleć,że Młodemu mogłoby się coś stać emotka Niech ten rok się już skończy, bo dla mojej rodziny nie jest najlepsza ta końcówka szczególnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5795645 Napisano: 20.12.2013 11:32:09 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

marielu napisał(a):

z regulaminu:
(...) 3. Usługobiorca zobowiązany jest do uiszczenia miesięcznej opłaty abonamentowej wynoszącej sto czterdzieści dziewięć złotych z tytułu Usługi założenia i prowadzenia Konta (zwanej dalej „Abonamentem“), stanowiącej wynagrodzenie Pride za świadczoną przez niego Usługę założenia i prowadzenia Konta.

Mary, Kochana moja, zaraz przy rejestracji skopiowałam sobie cały regulamin, bo zawsze tak robię - teraz nawet raz jeszcze sprawdziłam, aby nie było, to-tamto - nie mam tam tego wpisu, który Ty zacytowałaś! Oni zmienili regulamin i dopisali tę kwotę! Nie było mowy o forsie, nigdzie! emotka I to właśnie wkurza! emotka

Zgadzam się z Tobą bruce.Ja jestem absolwentką prawa,co prawda w pracy zajmuje się spadkami, darowiznami,umowami sprzedaży,testamentami,itp. ale zawsze staram się czytać regulaminy i żadnego zapisu o kwocie Abonamentu tam nie było.No chyba że nie zauważyłam, bo w końcu mam pierwszą grupę ze względu na wzrok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5795623 Napisano: 20.12.2013 10:41:44 w Inne mniejsze markety
diabe napisał(a):

Czy z 13 -tego też były wczoraj sms-y z Somersby?

skoro z 15-go były, to z 13 niestety pewnie też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5795428 Napisano: 19.12.2013 19:55:12 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

naprawdę drogo się cenią ci fachowcy.Pozostała część tej kwoty to antywirusy na kompy członków mojej rodziny.Chyba muszę sobie poszukać faceta informatyka albo programistę, to będę miała "usługi informatyczne" gratis emotka emotka

własnie dlatego, że to fachowiec, to tyle płacisz. Nie wierzę, że nie wiedzieliście, że godzina pracy informatyka to koszt ok 100zł. Stomatolog tyle bierze za 30min, zdaje się, że adwokat za 15-30min 100-150zł więc o co chodzi?

a o to chodzi,że jak ten chłopak miał problemy, bo ojciec nie chciał płacić mu alimentów, a jego mama miała jakieś tam sprawy spadkowe, to mój tato im za darmo doradzał i pomagał pisać pisma do sądu,to mógłby on trochę taniej policzyć.Poza tym bez mojej wiedzy i zgody wystawił fakturę vat, a gdyby było bez faktury, to bym taniej zapłaciła emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5795202 Napisano: 19.12.2013 13:28:31 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Aristo napisał(a):

abodak napisał(a):

aaa bo już węszyłam przekręt emotka

Akurat zrobic przekret w lotto jest prosciej niz gdziekolwiek. emotka

w tym lotto to same przekręty,choć mi się czasem udaje trafić "trójkę", dwa razy miałam nawet "czwórkę". Ale generalnie najlepiej wychodzę na zdrapkach, bo w życiu wciąż liczę na "drapane". Może się kiedyś dodrapię i wygram główną nagrodę- np. 500 tysięcy w zdrapce Maxicash emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5795045 Napisano: 19.12.2013 09:50:24 w Intermarche
rafal100 napisał(a):

a ja nie mam na ani jednego na kilka posłanych , więc chyba szukacie dziury w całym cieszyć się a nie emotka

też nie mam ani jednego smsa Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5795039 Napisano: 19.12.2013 09:38:12 w Wkurza mnie...
hittmanka napisał(a):

ja ostatno tak miałam z samochodem.... na fakturze części 400 zł a robocizna 880 emotka

naprawdę drogo się cenią ci fachowcy.Pozostała część tej kwoty to antywirusy na kompy członków mojej rodziny.Chyba muszę sobie poszukać faceta informatyka albo programistę, to będę miała "usługi informatyczne" gratis emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5795032 Napisano: 19.12.2013 09:18:36 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że wczoraj dostałam od informatyka fakturę do zapłacenia na kwotę 959,40 zł, w tym 550 zł za "usługi informatyczne" (4 godziny pracy przy komputerach mojej rodziny jednego dnia) emotka Zamiast wydać na prezenty dla bliskich to prawie 3/4 pensji przed świętami wydam na komputer emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5794596 Napisano: 18.12.2013 14:18:05 w Gratulacje! Dla wygranych!
sandeerka Tobie też gratuluję:) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5794477 Napisano: 18.12.2013 11:51:27 w Gratulacje! Dla wygranych!
gratuluję mgrzel emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0