Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#5793810 Napisano: 17.12.2013 12:43:28 w Wkurza mnie...
eciepecie napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Podróże-owszem, ale ile można podróżować. Poza tym na podróż musiałabym się spakować, a to już niełatwe.

Na przejściu celnym na lotnisku celnicy pytają rutynowo:
- Wiezie pani jakieś narkotyki, broń, dużą ilość pieniędzy?
- To dobre pytanie! Nie wiem, mamusia mnie pakowała!

(dziś w radiu zasłyszane) emotka

gdyby mamusia mnie pakowała na wczasy,to... o matko i córko emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5793808 Napisano: 17.12.2013 12:42:23 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

joan, a co ja bym w życiu robiła bez konków.Chyba bym musiała codziennie tapetować sobie dom banknotami z tych milionów, a potem a piać od nowa zrywać tę "tapetę". Taka syzyfowa praca emotka

Hehe, wiadomo, ja również bym grała, milionerką będąc. Ale raczej ku celom charytatywnym + tylko o to, co mnie na maksa interesuje emotka

Robiłybyśmy codziennie konkursy na forum z cennymi nagrodami. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5793794 Napisano: 17.12.2013 12:29:54 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cudaczek121 - wręcz przeciwnie, to było bardzo na serio emotka I proszę mnie nie straszyć, że jak wygrasz miliony, to i tak będziesz grała w konkach i mnie nagrody zwijała, nie zgadzam się emotka

joan, a co ja bym w życiu robiła bez konków.Chyba bym musiała codziennie tapetować sobie dom banknotami z tych milionów, a potem a piać od nowa zrywać tę "tapetę". Taka syzyfowa praca emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5793790 Napisano: 17.12.2013 12:26:18 w Zafree darmowe kosze słodyczy - oszuści
Dajcie spokój,ja się tam zarejestrowałam, to już mieli ponad 8 tysięcy zarejestrowanych.Nie wierzę,że oni w ogóle wyślą nam te kosze, bo pewnie ich tylu nawet nie mają emotka Nie dostaną ode mnie ani grosza, niech się bujają emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5793783 Napisano: 17.12.2013 12:19:02 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

ivanotta - a po co Ci praca, skoro wygrywasz w konkursach? emotka

Rozumiem,że to było trochę żartobliwe pytanie.Ale ja nawet jak wygrałabym kilka milionów w lotto, to i tak nie rzuciłabym pracy, bo by mi się potwornie nudziło emotka Podróże-owszem,ale ile można podróżować emotka Poza tym na podróż musiałabym się spakować,a to już niełatwe.Nawet nie przestałabym grać w konkursach, chociaż za grube miliony mogłabym kupić więcej niż można wygrać.Trzeba mieć jakiś punkt zaczepienia w życiu, coś stałego i powtarzalnego,żeby nie zbzikować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5793622 Napisano: 17.12.2013 09:37:50 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
pamal73 napisał(a):

Na jakim dniu stanęła Żabka Somersby?

chyba na jedenastym grudnia.A jest jakaś lista sklepów, które biorą udział czy w każdej żabce i freshmarkecie mogę kupić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5793296 Napisano: 16.12.2013 20:04:36 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

mama2006 napisał(a):

bruce napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Dodałam to info do postu o konkursie. Moim zdaniem ściema. Stronka wygląda jak robiona w szkole na informatyce, żadnego regulaminu i w ogóle.

No to pięknie. emotka

o ja pierdziu, i co teraz?

ja się oczywiście połakomiłam na słodycze,ale nigdzie w tym regulaminie nie było chyba podanej kwoty abonamentu.Natychmiast do nich napisałam,żeby usunęli moje konto, jeśli potem am zapłacić abonament emotka

Cudaczku, podaj mi swoją rękę, mam to samo. emotka

ale napisałaś do nich przez Kontakt emotka Mam nadzieję,że jeśli mają kilka tysięcy zgłoszeń, do do nas nawet nie dotrą Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5793291 Napisano: 16.12.2013 20:02:05 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mama2006 napisał(a):

bruce napisał(a):

zdolnabestia napisał(a):

Dodałam to info do postu o konkursie. Moim zdaniem ściema. Stronka wygląda jak robiona w szkole na informatyce, żadnego regulaminu i w ogóle.

No to pięknie. emotka

o ja pierdziu, i co teraz?

ja się oczywiście połakomiłam na słodycze,ale nigdzie w tym regulaminie nie było chyba podanej kwoty abonamentu.Natychmiast do nich napisałam,żeby usunęli moje konto, jeśli potem am zapłacić abonament emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5792545 Napisano: 15.12.2013 15:56:21 w Wkurza mnie...
anialistopad napisał(a):

psika chcialam do Ciebie tez napisac z taka propozycja pomocy,ale balam sie ,nie chcialam Cie urazic,ale Monikar napisala to juz mi razniej ,wiec smialo jak sie nie bedziesz czula obrazona to pisz tez pomoge

Najlepiej sama napisz do psiki, bo może będzie się wstydziła do Ciebie napisać emotka Bardzo nad tym osobiście ubolewam,że są osoby, które nie mają za co zrobić świąt/kupić dzieciom prezentów na święta,a inni bezsensownie wydają kasę np. na alkohol. Oczywiście,wiem,że prezenty nie są najważniejsze,ale dziecku to trudniej wytłumaczyć,że nie znajdzie pod choinką żadnego nawet drobiazgu.Mój trzyletni siostrzeniec, jak mu jego mama powiedziała,że mu czegoś tam nie kupi, bo nie ma pieniędzy,beztrosko odparował: jak to nie masz? to idź do bankomatu i sobie dorób emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5792535 Napisano: 15.12.2013 15:34:48 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie mój ojciec po raz kolejny emotka Niby narzeka,że jest kryzys, nie ma kasy i musimy zacisnąć pasa,a dziś poszedł do Selgrosu i kupił kilka butelek Luksusowej,kilka Soplicy,kilka butelek spirytusu,(że niby nalewki będzie robił) no i jeszcze piwo.Za same alkohole zapłacił ponad 350 zł emotka Nie wiem kto to wszystko będzie pił, ojciec ma problemy zdrowotne i w ogóle powinien ograniczyć spożycie alkoholu.Gdy zwróciłam mu na to uwagę,stwierdził,że przecież on mi nie zabrania grać w konkursy, kupować doładowania czy produkty konkursowe emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5792224 Napisano: 14.12.2013 14:54:19 w Intermarche
gocha542 napisał(a):

dolly napisał(a):

gocha542 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Czy to konieczne,aby w tych kartach Bobovity zmieniać pin na swój własny czy mogę sobie zostawić ten co mi podali emotka Podejrzewam,że ja te 500 zł wydam jednorazowo, to mi ta karta do niczego nie będzie potem potrzebna.

Musisz koniecznie zmienić i to tylko i wyłącznie w bankomacie!

no nie żartujcie, to pewne?

Tak!Zmieniłam pin,ale najpierw miałam przejścia i oddblokowywano mi kartę w Warszawie w centrali za posrednictwem przemiłej pani w banku emotka po zmianie pinu wypłaciłam 490 zł,żeby czasami nie mieć w sklepach więcej przebojów....chociaż to i tak nic w porównaniu z kartami z Rexa! emotka

Szkoda,że dopiero teraz odczytałam Twój post, bo jakąś godzinę temu wysłałam Mamę z tą kartą bez zmienionego pinu emotka No nic, będę musiała jej powiedzieć,żeby zmieniła sobie jak zechce zrobić zakupy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5792025 Napisano: 13.12.2013 22:08:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anet napisał(a):

staszek napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Lepiej mieć słonia na swojej imprezy pokładzie niż takiego w porcelany składzie!- to moje emotka

Tak myślałam, że to hasełko e-konkursowicza, w końcu pamiętam konek z Lepiejami emotka

fajne hasło cudaczku

Mnie też się podoba emotka
W temacie: Jak dodajecie zdjęcie na minigrześki, to ukazuje się wam ono? Bo mi nic się nie pojawia i nie wiem, czy dodaje, czy nie.. emotka

dzięki Poznasz konkursowicza wprawnego po hasłach jego emotka Niezbyt długo się zastanawiałam nad hasłem, wysłałam pierwsze co mi przyszło do głowy.Mam w domu ponczo i sombrero to może się przebiorę za Meksykankę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791957 Napisano: 13.12.2013 20:24:17 w Intermarche
Czy to konieczne,aby w tych kartach Bobovity zmieniać pin na swój własny czy mogę sobie zostawić ten co mi podali emotka Podejrzewam,że ja te 500 zł wydam jednorazowo, to mi ta karta do niczego nie będzie potem potrzebna. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791920 Napisano: 13.12.2013 19:14:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

konkurencja spora emotka

A wyniki smartfonów widziałaś? To nie licz na nagrodę emotka

widziałam.. emotka
Ja się napociłam nad epopeją słoniową a tam jednozdaniowe wygrały.

Daria,przykro mi,że nie trafiłaś nawet smartphona,ale pociesz się,że on tylko 369 zł wart emotka Ja swoje hasełka dwa wysłałam tak od czapy, aby po prostu cokolwiek wysłać.Wysyłałam z dwóch starterów, tylko na 1 mam smartphona.Ale i tak nie jestem obcykana w tych fotach konkursowych, więc chyba odpuszczę walkę o wycieczkę emotka

po prostu nie trafiłam w gust widocznie trzeba było postawić na jakiś konkret a się niepotrzebnie rozpisywałam emotka
gratki cudaczek121 emotka

mam przynajmniej gratisowo 25zł doładowania od nich a przy moich wydatkach ostatnio na telefon- przyda się bardzo emotka

Ale masz przynajmniej pewny Paryż z Rossmanna a ja o Indiach i Meksyku mogę sobie tylko pomarzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791899 Napisano: 13.12.2013 18:50:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lepiej mieć słonia na swojej imprezy pokładzie niż takiego w porcelany składzie!- to moje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791896 Napisano: 13.12.2013 18:48:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
cudaczek121 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ah już wiem emotka emotka emotka

dziękuję za miłe wieści emotka

Gratulacje Daria emotka emotka emotka Nie wiem czego,ale i tak gratuluję emotka

No to już wiem-udanego Sylwestra ivanotta emotka Dobrze,że miałaś okazję wcześniej wyrobić paszport emotka Niektórym to dobrze, przynajmniej sobie pojeżdżą po świecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791888 Napisano: 13.12.2013 18:40:54 w Gratulacje! Dla wygranych!
ivanotta napisał(a):

ah już wiem emotka emotka emotka

dziękuję za miłe wieści emotka

Gratulacje Daria emotka emotka emotka Nie wiem czego,ale i tak gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791882 Napisano: 13.12.2013 18:33:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

konkurencja spora emotka

A wyniki smartfonów widziałaś? To nie licz na nagrodę emotka

widziałam.. emotka
Ja się napociłam nad epopeją słoniową a tam jednozdaniowe wygrały.

Daria,przykro mi,że nie trafiłaś nawet smartphona,ale pociesz się,że on tylko 369 zł wart emotka Ja swoje hasełka dwa wysłałam tak od czapy, aby po prostu cokolwiek wysłać.Wysyłałam z dwóch starterów, tylko na 1 mam smartphona.Ale i tak nie jestem obcykana w tych fotach konkursowych, więc chyba odpuszczę walkę o wycieczkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791875 Napisano: 13.12.2013 18:27:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

ja dostalam smsa z crunchips

ja też i tego o smartphonie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0