Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5788667 Napisano: 09.12.2013 16:09:33 w Biedronka
malenka89 napisał(a):

dzwonią dalej?

jak popatrzyłam na tą listę,to od razu pomyślałam,że o Twoją Mamę może chodzić, także trzymam kciuki emotka Mnie się nie udało,niestety. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5788644 Napisano: 09.12.2013 16:02:13 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

Niestety to nie pierwsza ich akcja, tydzień temu wdziałam na innym forum (nie konkursowym) podobny wpis tylko zbiórka dotyczyła innego dziecka. Numer konta ten sam. Na szczęście ktoś czujny od razu wyłapał, że to oszustwo.
Brak słów.

mam nadzieję,że nikt nie zdążył im nic wpłacić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5788612 Napisano: 09.12.2013 15:35:37 w Wkurza mnie...
efelinkaaa napisał(a):

https://www.faceb...p;type=1&theater

Ktoś ukradł zdjęcia chorej dziewczynki i próbuje wyłudzić pieniądze!!!! Większego chamstwa dawno nie widziałąm!

czego to ludzie nie zrobią dla chęci wzbogacenia się emotka emotka Odrażające i prymitywne Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5788587 Napisano: 09.12.2013 14:55:18 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
luko922 napisał(a):

Taki fajny dosyć ten konkurs w Żabce, tzn. głównie nagrody są fajne ;D

ja mam freshmarket pod pracą i w moim freshu jest napisane na ulotce, że regulamin konkursu znajdę na zabka.pl i freshmarket.pl. to ja wnioskuję,że freshmarkety też biorą udział.A ma ktoś listę tych sklepów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5788486 Napisano: 09.12.2013 13:01:18 w Intermarche
iaziaz napisał(a):

morela napisał(a):

Bobovita kasa na koncie emotka

tez mam emotka

mam i ja, no to będzie na kozaki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5787824 Napisano: 07.12.2013 21:11:10 w Wkurza mnie...
bruce napisał(a):

petunija1 napisał(a):

Wkurza mnie,że co niektórzy myślą,że jak uczynią z kogoś chrzestnego to można w nieskończoność doić od niego prezenty.Jakby rola chrzestnego na tym polegała...

Ja rozumiem,że jest chrześniak i człowiek chętnie przyjedzie z prezentem na różnorakie okazje-tyle,że my tez mamy dzieci i nawet zwrotnie nie dostały złamanej czekolady.
Od nas się za to wymaga... emotka

Masz rację. Ja kiedyś byłam świadkiem żenującej wręcz kłótni między chrzestnymi (do której powoli włączali się inni członkowie rodziny dziecka) podczas przyjęcia 9-letniego chłopca z okazji jego I Komunii świętej, a spór ten dotyczył kwestii - który z owych chrzestnych zakupił lepszy, droższy, ładniejszy tort i które róże na tym torcie są... jadalne, a które nie. emotka Stopniowo kłótnia przerodziła się w ostrą pyskówkę przy białym nakryciu stołów, a wszystkim zwyczajnie odechciało się próbowania tych smakołyków. emotka

Przeraża mnie takie zachowanie emotka Mnie wkurza,że ogólnie też dzieci w dzisiejszych czasach mają coraz bardziej roszczeniową tendencję.Jechałam dziś z mamą na zakupy, a mój trzyletni siostrzeniec, dowiedziawszy się o tym,powiedział: no to kupcie mi znowu coś fajnego emotka A przecież wczoraj były Mikołajki i dostał dużo prezentów emotka Na komunię to pewnie auto albo mieszkanie będziemy musieli mu kupić emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5787654 Napisano: 07.12.2013 13:08:37 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Wie ktoś kiedy karty z Bobovity będą aktywne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5787519 Napisano: 06.12.2013 22:40:22 w WC - rozmowy o wszystkim
mariolakal napisał(a):

Jestem szczęśliwa... Tati wraca do domu... Wszystko jest OK ! emotka

bardzo się cieszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5787158 Napisano: 06.12.2013 15:17:57 w Dziś cieszę się z.....
jkkp napisał(a):

toka napisał(a):

edith napisał(a):

Cieszę się że autko Marioli tyle pozytywnych emocji wzbudziło na forum emotka Ostatnio nie było tutaj tak ciekawie,wiele złośliwości i gniewu emotka Tak wiec Mariola podwójna wygrana emotka

podpisuję się pod tym całkowicie
Mariola kolejnych autek życzę bo dobrze nam to robi emotka

i ja się cieszę, że ludzie z forum potrafią się cieszyć z innymi, może to będzie pierwszy krok do tego, że człowiek nie będzie omijał wątku moje dzisiejsze wygrane emotka
Gratuluję i życzę każdemu takich emocji, bo to są chwile które się pamięta do końca życia emotka

Mariola jednoczy forum, Mariola na prezydenta emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5787153 Napisano: 06.12.2013 15:15:47 w Dziś cieszę się z.....
petunija1 napisał(a):

Trochę z poślizgiem,ale strasznie się cieszę,że na wyjeździe do Brazylii poznałam taka fajna ekipę ludzi. emotka
A szczególnie nasza forumową koleżankę - iva,tak to o Tobie. emotka
Taka super z niej babka! Oby więcej takich wyjazdów... emotka

też poznałam ivę, co prawda w przelocie przed hotelową windą w Poznaniu i wydała się sympatyczną osóbką.Zanim mi się przedstawiła, patrzyła na mnie takim wzrokiem, jakbym z e-konków była emotka Cieszę się,że w tym roku miałam okazję poznać osobiście kolejnych forumowiczów i z tego,że dziś jest piątek emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5786961 Napisano: 06.12.2013 12:55:58 w Wkurza mnie...
Też mnie wkurza ta pogoda.Musiałam pójść służbowo do 2 sądów i momentami wiatr z ogromną siłą popychał mnie do przodu,że ledwo na nogach ustałam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5786958 Napisano: 06.12.2013 12:53:19 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

mia napisał(a):

Isiulka, miałam się odzywać, ale nie zdzierżę.
Wybacz, ale to co piszesz, to czysta demagogia.
Piszesz o osobie, która nie miała wyboru, bo nie ma za co żyć/utrzymać się, jeśli dobrze rozumiem. Jak się to ma do laski, która wynajmuje mieszkanie (sic!) i rzuca nonszalanckimi tekstami?
To był typowy tekst pod publikę, a la nasi politycy. Wyrwijmy coś z kontekstu i jedźmy na tym.

EOT z mojej strony.
Kto chciał, to zrozumiał co miałam na myśli (Size - ukłon!).
Kto nie, wyrwał z kontekstu też co chciał.

P.S. Mój syn jest aktualnie na V roku i pracuje/dorabia sobie w knajpie. To odnośnie, jakby ktoś uznał, że tępię studentów. Bo ino czekam na taki głos.

Mia, nie potrzebnie bierzesz to do siebie, bo odnosiłam się do całokształtu, a nie wyłącznie do Twojej wypowiedzi.
Nie wiem czy sobie zdajesz sprawe, ale panuje wszechobecne bezrobocie, ludzie pracują w g*wnianych firmach na g*wnanych warunkach nie z przyjemności , tylko dlatego że muszą ( do ludzi zaliczam też studentów, więc możesz sobie to zamiennie interpretować).
Studia kosztują bardzo dużo pieniędzy, mało kogo stać teraz na studiowanie (zwłaszcza , że straciły one na wartości) i jak ktoś jest zdeterminowany to często musi się poniżać za grosze, w imie tego że kiedyś te studia zaprocentują.
Myślę, że nie dogadamy się w tym temacie po prostu. Ty masz swoje zdanie, ja swoje. Czasami tak bywa.
A donosisz się do przykładu dziewczyny, wcale nie znając szczegółów. Bo nie wiesz (ja też nie) czy wynajmuje mieszkanie, na jakich warunkach i jaka ma sytuacje materialna, więc możemy tylko gdybać.

Ja natomiast znam sytuację materialną tej dziewczyny- ojciec ma hurtownię zabawek w Warszawie,mama pracuje w szkole specjalnej,starszy brat mieszka z rodziną za granicą, ojciec opłaca jej studia.Choćbym była nie wiem jak biedna, nigdy nie odważyłabym się publicznie powiedzieć,że szef ma mi płacić za mieszkanie, bo za mało płaci emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5786610 Napisano: 05.12.2013 19:57:31 w Wkurza mnie...
vickichelm napisał(a):

dokładnie... takie posra.... umowy nie powinny istnieć....
ale cóż punkt widzenia, zależy od punktu siedzenia emotka

no zgadzam się z Wami.Ale był okres jakichś 8 miesięcy, kiedy przychodziła na 6-8 godzin i za każdą godzinę dostawała 17 złotych.Pracę ma 15 drogi spacerkiem od wynajmowanego mieszkania.Jednak po tym okresie nie sprawdziła się, bo ma jak się okazało w praniu dysleksję-przestawia cyferki i litery w pisanych aktach, a jak wpisuje do systemu głównego, robi masę merytorycznych błędów.O dziwo jest typowym kujonem-ma same czwórki i piątki na studiach,ale nijak nie przekłada się to na jej pracę w biurze.Ja się przyznam bez bicia, nigdy orłem nie byłam,czasem nawet z trójki na studiach się cieszyłam,ale w pracy biurowej dobrze się odnajduje emotka Poleciła nam ją znajoma taty, która ma kancelarię ze swoją siostrą teraz czyli rodzinny interes i dlatego niby ją zwolniła. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5786562 Napisano: 05.12.2013 18:38:04 w Wkurza mnie...
asante napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

A mnie wkurzają te wszystkie umowy zlecenia i inne gów*a emotka

emotka Nie bez powodu nazywane są umowami śmieciowymi, bo tylko do śmieci się nadają.

też tak sądzę mimo że jestem zatrudniona na pełen etat u swojego ojca, co ma swoje plusy i minusy jak każda życiowa sytuacja.Ojciec mi zawsze powtarza,że jak mi się coś nie podoba, to droga wolna, mogę zmienić pracę emotka Ale póki mam pewną, ciepłą posadkę, to po co mam szukać dalej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5786557 Napisano: 05.12.2013 18:31:18 w Wkurza mnie...
olunka napisał(a):

http://www.rmf24....epelnosp,nId,1069631

szkoda słów emotka

Nasza ekipa rządząca zachowuje się bardzo po chamsku emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5786555 Napisano: 05.12.2013 18:28:34 w Wkurza mnie...
No tak,ale ona się wcześniej się na te warunki zgodziła.Zresztą przez kilka miesięcy pracowała kilka razy w tygodniu po 8 godzin też na umowę- zlecenie, a teraz jest martwy okres, to przecież nie będzie siedzieć przy biurku i patrzeć się w sufit.Ojciec jej uczciwie powiedział,że będzie pracowała tylko do końca roku u nas, więc w międzyczasie ma szansę poszukać czegoś nowego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5786483 Napisano: 05.12.2013 15:58:57 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Sąsiad zadzwonił do mojego ojca po 12 jak byliśmy w pracy i poinformował go,że pies szczeka już na posesji-specjalnie zostawiliśmy otwartą furtkę.Więc tato poprosił sąsiada zza płotu,aby zamknął pieska w kojcu i furtkę też:)Mój tato by się załamał, gdyby ten pies się nie odnalazł, bo to taki syneczek jego.Tak, macie rację, oczywiście-psa bez rodowodu też szkoda.Mieliśmy przez 9 lat sympatycznego kundelka,ale zginął na wiosce w tajemniczych okolicznościach.Tu też dziwna sprawa, bo wszyscy w okolicy wiedzą,że to nasz pies, to po co go trzymać u siebie przez całą noc.Rodzice go szukali od 23 do 2 nad ranem i ani śladu emotka

super:) ale dobrym pomysłem byłoby załozenie mu Chipa i adresatki, jak z niego taki uciekinier:)

do 17 grudnia można we Wrocławiu bezpłatnie założyć pieskowi chipa, więc mój ojciec pójdzie oznakować swojego i siostra swojego też emotka
Mój tato zatrudnia m.in. studentkę piątego roku prawa na umowę- zlecenie. Od pewnego czasu nie ma dla niej u nas dużo roboty, więc np. dzisiaj ojciec zadecydował,że jest potrzebna tylko na 2 godziny.Gdy wychodziła, powiedziała do nas,że jeśli szef nadal będzie ją zapraszał tylko na gościnne występy, to chyba będzie jej musiał opłacać mieszkanie emotka Powiedziała to takim tonem,że myślałam,że ją rozniosę emotka Chyba dziewucha rozróżnia umowę zlecenie od bycia zatrudnionym na pełen etat i liczyła się z tym,że nie zawsze będzie potrzebna w pełnym wymiarze godzin emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5786466 Napisano: 05.12.2013 15:27:24 w Intermarche
gocha542 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Orientujecie się, czy karty z Bobovity są już aktywne emotka Chyba do dziś mieli aktywować.

Jeszcze nie są zasilone

dzięki, dajcie znać, kiedy będą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5786215 Napisano: 05.12.2013 10:29:06 w Intermarche
Orientujecie się, czy karty z Bobovity są już aktywne emotka Chyba do dziś mieli aktywować. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5785608 Napisano: 04.12.2013 11:34:38 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
mia napisał(a):

No, grudzień nieciekawie się zaczyna. emotka
A chyba już 03.12 mamy. Panie Losie... emotka

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0