Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5785275 Napisano: 03.12.2013 20:02:26 w Gratulacje! Dla wygranych!

cudaczek121

#5785235 Napisano: 03.12.2013 19:29:24 w WC - rozmowy o wszystkim
melissa napisał(a):

Trza się zorganizować:) Mogę zaprosić na grzańca przy kominku w jakiś długi, zimowy wieczór emotka

no to się wpraszam na bezczela emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5785221 Napisano: 03.12.2013 19:14:16 w Wkurza mnie...
zwierzyniec napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Sąsiad zadzwonił do mojego ojca po 12 jak byliśmy w pracy i poinformował go,że pies szczeka już na posesji-specjalnie zostawiliśmy otwartą furtkę.Więc tato poprosił sąsiada zza płotu,aby zamknął pieska w kojcu i furtkę też:)Mój tato by się załamał, gdyby ten pies się nie odnalazł, bo to taki syneczek jego.Tak, macie rację, oczywiście-psa bez rodowodu też szkoda.Mieliśmy przez 9 lat sympatycznego kundelka,ale zginął na wiosce w tajemniczych okolicznościach.Tu też dziwna sprawa, bo wszyscy w okolicy wiedzą,że to nasz pies, to po co go trzymać u siebie przez całą noc.Rodzice go szukali od 23 do 2 nad ranem i ani śladu emotka

Widzisz Cudaczku, np. po to: mój sąsiad miał piękną lecz bez rodowodu owczarkę niemiecką, a parę ulic dalej był samiec, którego właściciel nie chciał dopuścić do mezaliansu. Sąsiad, chłopek-roztropek posunął sie do przestępstwa: kiedy suczka miała cieczkę,poszedł z nią /na smyczy/, wieczorem, otworzył obcą furtkę wytrychem,wypuścił psa i w tam zdziczałym parku spuścił ze smyczy suczkę. Rodowodowy samiec "zrobił swoje". Sąsiad śmiał się zadowolony z siebie,kucając w krzakach jak właściciel woła psa, pies przybiega z ulicy, a jego pan głośno się dziwił jak pies się wydostał emotka
Może Wasz psiak poszedł na dziewczyny i jakiś miejscowy roztropek też unał, że będą super szczeniaki i go przytrzymał emotka

Bardzo możliwe.Niektórzy ludzie potrafią być okrutni. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5785207 Napisano: 03.12.2013 19:02:31 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Sąsiad zadzwonił do mojego ojca po 12 jak byliśmy w pracy i poinformował go,że pies szczeka już na posesji-specjalnie zostawiliśmy otwartą furtkę.Więc tato poprosił sąsiada zza płotu,aby zamknął pieska w kojcu i furtkę też:)Mój tato by się załamał, gdyby ten pies się nie odnalazł, bo to taki syneczek jego.Tak, macie rację, oczywiście-psa bez rodowodu też szkoda.Mieliśmy przez 9 lat sympatycznego kundelka,ale zginął na wiosce w tajemniczych okolicznościach.Tu też dziwna sprawa, bo wszyscy w okolicy wiedzą,że to nasz pies, to po co go trzymać u siebie przez całą noc.Rodzice go szukali od 23 do 2 nad ranem i ani śladu emotka

Ooo super , że się znalazł. Mój też taki spacerowicz. Teraz nosi gps na obroży, bo niestety żaden płot nie stanowi dla niego problemu.

Mój świętej pamięci kundelek też był taki kobieciarz, nie kastrowany.Na wiosce miał kilkoro dzieci, aż się w końcu ktoś wkurzył i go niestety chyba uśmiercił, bo pewnego dnia nie wrócił ze schadzek.Raz to tak chory i poobgryzany wrócił,że aż musiał nosić na głowie taki specjalny jakby kaptur.A co do tego naszego wczorajszego zguby, to siostra dała ogłoszenie na fb,że pies jest niby jakiś znakowany, więc może ktoś się przestraszył i oddał.

Wkurza mnie,że jestem ostatnio taka przygnębiona i rozdrażniona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5785152 Napisano: 03.12.2013 17:51:58 w Wkurza mnie...
Sąsiad zadzwonił do mojego ojca po 12 jak byliśmy w pracy i poinformował go,że pies szczeka już na posesji-specjalnie zostawiliśmy otwartą furtkę.Więc tato poprosił sąsiada zza płotu,aby zamknął pieska w kojcu i furtkę też:)Mój tato by się załamał, gdyby ten pies się nie odnalazł, bo to taki syneczek jego.Tak, macie rację, oczywiście-psa bez rodowodu też szkoda.Mieliśmy przez 9 lat sympatycznego kundelka,ale zginął na wiosce w tajemniczych okolicznościach.Tu też dziwna sprawa, bo wszyscy w okolicy wiedzą,że to nasz pies, to po co go trzymać u siebie przez całą noc.Rodzice go szukali od 23 do 2 nad ranem i ani śladu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5784772 Napisano: 03.12.2013 09:44:17 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że wczoraj z naszej posesji zaginął ukochany pies mojego ojca emotka Teraz jest sezon na cieczki, więc pewnie dopadła go chuć,ech.

Zostawcie plakaty w schronisku i okolicznych gabinetach weterynarza, bo tam zwykle zgłaszają się ludzie, jak znajdą psa.

A kastrowany?

no właśnie nie.Ma rok i 3 miesiące, to nie jest jakiś zwykły kundelek, tylko Hovawart z rodowodem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5784765 Napisano: 03.12.2013 09:34:58 w Wkurza mnie...
masza napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie,że wczoraj z naszej posesji zaginął ukochany pies mojego ojca emotka Teraz jest sezon na cieczki, więc pewnie dopadła go chuć,ech.

zadzwoń do najbliższego schroniska, w "moim" jest wielu takich amatorów ucieczek, niestety często nie szukanych przez właścicieli, choć nieraz przywożonych z obróżką a nawet smyczą

dzięki, moi rodzice wczoraj do drugiej nad ranem go szukali po Długołęce,plakaty ze zdjęciem porozwieszali,rozpuściliśmy wici na fb.Mam nadzieję,że to coś pomoże. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5784761 Napisano: 03.12.2013 09:28:34 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że wczoraj z naszej posesji zaginął ukochany pies mojego ojca emotka Teraz jest sezon na cieczki, więc pewnie dopadła go chuć,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5784603 Napisano: 02.12.2013 22:54:24 w WC - rozmowy o wszystkim
To jest facet przecież.On sobie musi to po swojemu przetrawić i sobie to przyswoić.Na gratulacje jeszcze przyjdzie pora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5784543 Napisano: 02.12.2013 22:16:41 w WC - rozmowy o wszystkim
Coś czuję,że Mariolcia do nas tu już dziś nie zawita emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5784533 Napisano: 02.12.2013 22:13:02 w WC - rozmowy o wszystkim
Typ żarłoczny Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5784527 Napisano: 02.12.2013 22:09:31 w WC - rozmowy o wszystkim
Jak wygrałam 3 lata temu wycieczkę do Maroka, to z nerwów zrobiłam się cała sina i zaczęłam drżeć na całym ciele.Gdybym kiedyś daj Boże auto zgarnęła, to takie emocje raczej nie na moje nerwy. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5784512 Napisano: 02.12.2013 22:04:03 w WC - rozmowy o wszystkim
Marioluś, Ty normalnie dziś niczym bohater narodowy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5784496 Napisano: 02.12.2013 21:58:31 w WC - rozmowy o wszystkim
mariolakal napisał(a):

Momento, robię przerwę... Mój marnotrawny wrócił... /"Powrót taty".... Idę Go powiadomić... emotka

to Twoi jeszcze nie wiedzą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5784490 Napisano: 02.12.2013 21:56:52 w WC - rozmowy o wszystkim
mariolakal napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Mariola,to forum Cię kocha i wiele osób chciałoby być dzisiaj na Twoim miejscu emotka A ile kuponów wrzuciłaś i czy w ogóle masz prawo jazdy emotka

Wrzuciłam po jednym w dwóch lewiatanach... Resztę wypełniałam na rodzinkę i znajomych, gdyż mam lewiatana pod nosem ... Nie wiem, w którym wygrałam, gdyż miła Pani zadzwoniła gdy akurat weszłam do polo i poryczałam się przy skrzynce z pomarańczami, a ta Pani razem ze mną...
PS. Mami mi póxniej mówiła, że mogłam się chociaż przenieść do skrzynki z cebulą... emotka

No tak, skrzynka z cebulą, to byłoby jakieś usprawiedliwienie emotka Tak czy siak, też chciałabym kiedyś auto wygrać,ale pewnie marzenie ściętej głowy,hi,hi. Nawet nie mogę mieć prawa jazdy, to nie mogłabym osobiście skorzystać z nagrody. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5784479 Napisano: 02.12.2013 21:44:10 w WC - rozmowy o wszystkim
Mariola,to forum Cię kocha i wiele osób chciałoby być dzisiaj na Twoim miejscu emotka A ile kuponów wrzuciłaś i czy w ogóle masz prawo jazdy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5784084 Napisano: 02.12.2013 16:13:14 w PLAGIATY
A ja uważam,że bardzie uczciwe jest wysyłanie WŁASNEJ nawet identycznej pracy/tekstu/hasła na kilka różnych konkursów niż bezczelne używanie cudzej twórczości jako swojej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5784040 Napisano: 02.12.2013 15:37:46 w Gratulacje! Dla wygranych!
Mariolka, gratulacje Kochana emotka Cieszę się razem z Tobą emotka emotka emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5782590 Napisano: 29.11.2013 17:07:59 w PLAGIATY
agicho napisał(a):

ostatnio walczyłam z Zetką z plagiatami - odnosząc zwycięstwo i torując drogę innym , niekradzionym zdjęciom.
Dziś dzięki innym forumowiczom składam podziękowania bo to dzięki Wam spełnią się jutro moje marzenia!

No to pewnie masz z głowy mikołajkowo- gwiazdkowe prezenty emotka Życzę Ci owocnych i przemyślanych zakupów emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5782585 Napisano: 29.11.2013 17:02:12 w Wkurza mnie...
monia24 napisał(a):

frodo napisał(a):

joan napisał(a):

agamaty napisał(a):

a mnie wkurza wróż Maciej... niech no idzie komu innemu powróżyć a nie wszystkim moim telefonom po kolei...

U mnie już był i to kilka razy. Mam przerwę w myśleniu, bo pisał, że osoba, o której myślę, ma wobec mnie podłe zamiary emotka

Trzeba koniecznie zidentyfikować tą osobę, bo i wobec mnie ma podłe zamiary emotka Mam pewne podejrzenie...

Bo świat już taki jest. Osoba o złych zamiarach myśli też o mnie, dobrze że mamy wróża Macieje i On nas ostrzeże.

zablokujcie sobie te numery i będzie spokój. Mnie bardzo drażniły ciągłe telefony z ofertami play i t-mobile, więc dodałam te numery do zablokowanych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0