Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5792025 Napisano: 13.12.2013 22:08:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anet napisał(a):

staszek napisał(a):

joan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Lepiej mieć słonia na swojej imprezy pokładzie niż takiego w porcelany składzie!- to moje emotka

Tak myślałam, że to hasełko e-konkursowicza, w końcu pamiętam konek z Lepiejami emotka

fajne hasło cudaczku

Mnie też się podoba emotka
W temacie: Jak dodajecie zdjęcie na minigrześki, to ukazuje się wam ono? Bo mi nic się nie pojawia i nie wiem, czy dodaje, czy nie.. emotka

dzięki Poznasz konkursowicza wprawnego po hasłach jego emotka Niezbyt długo się zastanawiałam nad hasłem, wysłałam pierwsze co mi przyszło do głowy.Mam w domu ponczo i sombrero to może się przebiorę za Meksykankę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791957 Napisano: 13.12.2013 20:24:17 w Intermarche
Czy to konieczne,aby w tych kartach Bobovity zmieniać pin na swój własny czy mogę sobie zostawić ten co mi podali emotka Podejrzewam,że ja te 500 zł wydam jednorazowo, to mi ta karta do niczego nie będzie potem potrzebna. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791920 Napisano: 13.12.2013 19:14:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

konkurencja spora emotka

A wyniki smartfonów widziałaś? To nie licz na nagrodę emotka

widziałam.. emotka
Ja się napociłam nad epopeją słoniową a tam jednozdaniowe wygrały.

Daria,przykro mi,że nie trafiłaś nawet smartphona,ale pociesz się,że on tylko 369 zł wart emotka Ja swoje hasełka dwa wysłałam tak od czapy, aby po prostu cokolwiek wysłać.Wysyłałam z dwóch starterów, tylko na 1 mam smartphona.Ale i tak nie jestem obcykana w tych fotach konkursowych, więc chyba odpuszczę walkę o wycieczkę emotka

po prostu nie trafiłam w gust widocznie trzeba było postawić na jakiś konkret a się niepotrzebnie rozpisywałam emotka
gratki cudaczek121 emotka

mam przynajmniej gratisowo 25zł doładowania od nich a przy moich wydatkach ostatnio na telefon- przyda się bardzo emotka

Ale masz przynajmniej pewny Paryż z Rossmanna a ja o Indiach i Meksyku mogę sobie tylko pomarzyć emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791899 Napisano: 13.12.2013 18:50:13 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Lepiej mieć słonia na swojej imprezy pokładzie niż takiego w porcelany składzie!- to moje emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791896 Napisano: 13.12.2013 18:48:16 w Gratulacje! Dla wygranych!
cudaczek121 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

ah już wiem emotka emotka emotka

dziękuję za miłe wieści emotka

Gratulacje Daria emotka emotka emotka Nie wiem czego,ale i tak gratuluję emotka

No to już wiem-udanego Sylwestra ivanotta emotka Dobrze,że miałaś okazję wcześniej wyrobić paszport emotka Niektórym to dobrze, przynajmniej sobie pojeżdżą po świecie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791888 Napisano: 13.12.2013 18:40:54 w Gratulacje! Dla wygranych!
ivanotta napisał(a):

ah już wiem emotka emotka emotka

dziękuję za miłe wieści emotka

Gratulacje Daria emotka emotka emotka Nie wiem czego,ale i tak gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791882 Napisano: 13.12.2013 18:33:51 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ivanotta napisał(a):

joan napisał(a):

ivanotta napisał(a):

konkurencja spora emotka

A wyniki smartfonów widziałaś? To nie licz na nagrodę emotka

widziałam.. emotka
Ja się napociłam nad epopeją słoniową a tam jednozdaniowe wygrały.

Daria,przykro mi,że nie trafiłaś nawet smartphona,ale pociesz się,że on tylko 369 zł wart emotka Ja swoje hasełka dwa wysłałam tak od czapy, aby po prostu cokolwiek wysłać.Wysyłałam z dwóch starterów, tylko na 1 mam smartphona.Ale i tak nie jestem obcykana w tych fotach konkursowych, więc chyba odpuszczę walkę o wycieczkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791875 Napisano: 13.12.2013 18:27:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
anialistopad napisał(a):

ja dostalam smsa z crunchips

ja też i tego o smartphonie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791871 Napisano: 13.12.2013 18:22:58 w PODZIĘKOWANIA
Dziękuję ciasssteczko, visserarthur,kajeczka,morela,arabela79 i olabas za kody Heyah crunchips (jeśli kogoś pominęłam to bardzo przepraszam emotka ) Dzięki Waszej pomocy mam smartphona Alcatel One Touch Fire i nadal walczę o imprezę w Indiach i Meksyku, choć to ostatnie raczej mi się nie uda,ech. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791441 Napisano: 13.12.2013 10:42:27 w Wkurza mnie...
Ja nie mam zaufania do tych kart zbliżeniowych.Gdy płacę swoją kartą tradycyjną w sklepie na pytanie ekspedientki-zbliżeniowo czy z pinem będzie płacone, zawsze odpowiadam: normalnie,nie zbliżeniowo proszę pani/pana.
Wkurzył mnie dziś od rana ojciec będący zarazem szefem emotka Mam do napisania dość nietypową, ciężką umowę i poprosił mnie do swojego gabinetu,aby omówić tą umowę. Zaczyna przeglądać papiery jej dotyczące, które przygotowałam mu w foliówce.Po chwili zaczyna się na cały głos wydzierać: Kaśka, emotka zgubiłaś dokument, ja cię normalnie zabiję emotka Tłumaczę mu,że już zaczęłam pisać tę umowę i wszystko było, niech się przestanie denerwować i jeszcze raz przejrzy dokumenty. Zaproponowałam nawet,żeby mi oddał foliówkę, to sama znajdę.Odmówił i kazał mi,żebym lepiej dokładnie przeszukała swoje biurko.No to zaczęłam wszystko wyjmować z szuflady.Po kilku minutach, woła mnie z powrotem.Okazało się,że miał ten wypis i wyrys z mapy ewidencyjnej gruntów pod własną ręką i tego nie zauważył emotka Nie pierwszy raz się zdarza niestety sytuacja,że ojciec każe swoim pracownicom szukać czegoś,więc przewracamy wszystko do góry nogami, po czym przychodzi z głupim uśmieszkiem na twarzy,że jednak ma u siebie i przeprasza emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791289 Napisano: 12.12.2013 21:34:41 w Wkurza mnie...
boom30 napisał(a):

asante napisał(a):

79magda napisał(a):

asante napisał(a):

myszania napisał(a):

Wkurza mnie jak wygrywa chłam .... "bo nigdy nic jeszcze nie wygrałam" (no pech, jak jesteś niedorajdą sobie myslę).

http://chocolissi...ge/KONKURS_CHOCO_SPA

A ja nie wiem czy bardziej mnie wkurza "bo nic nie wygrałem" (zgłoszenie nr 1) czy branie na litość i opowiadanie o chorobach, zeby wygrać (zgłoszenie nr 2). Jedno i drugie jest żenujące. Kiedyś w konkursie fotograficznym, gdzie trzeba było pokazać jakąś potrawę ktoś dodał zdjęcie dziewczyny na wózku inwalidzkim. Mnie to po prostu przeraża...

Jest taka Pani na fejsie, która opisuje swoje cierpienie po śmierci męża... I jako takiej straty bardzo współczuję, ale pisanie o tym, jak się cierpi i że tylko nowy balsam pod prysznic może ukoić ten ból - no cóż... emotka

"No cóż" jest właściwym komentarzem, bo i co tu można powiedzieć...
Myszania - tragedia.

Zaręba, hmmm dziwne bo to bardzo konkursowe nazwisko i troche nie pasuje stwierdzenie "nic nie wygrałam" emotka

nazwisko osoby, którą zapewne masz na myśli pisze się przez "em", więc bardzo Cię proszę nie obrażaj ludzi emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5791225 Napisano: 12.12.2013 20:00:03 w Gratulacje! Dla wygranych!
merkana, ogromne gratulacje emotka emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5790985 Napisano: 12.12.2013 15:33:09 w Leclerc
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Chwila, opony byłem zmienić, zaraz tam wklepię co trzeba emotka A ci na tym forum to też problemów nie mają - karpiom w wannach niech plecki umyją, a nie tu pracującym ludziom głowę zawracać emotka

Konkursowicze gorsi, niż kontrola US + ZUS + sanepid razem wzięci emotka

ordnung muss sein Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5790979 Napisano: 12.12.2013 15:27:00 w Leclerc
joan napisał(a):

79magda napisał(a):

Kosmetyki "poszły" teraz, więc... emotka

Panie Patryku, czy wysłał Pan esemesy do zdobywców nagród kosmetycznych? No bo widzi Pan, dzwonili z forum konkursowego, że nic nie dostali emotka

dobrze kaki,że zadzwoniłaś i przypomniałaś o tych kosmetykach emotka Polecieli w głupa normalnie Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5790964 Napisano: 12.12.2013 15:11:25 w Wkurza mnie...
Wkurzyłam się, bo dostałam dziś za ankietę z panelu Ibis tylko 10 punktów i nadal brakuje mi 15, aby zamienić na bon do merlina lub doładowanie emotka W ogóle jestem dziś tak rozdrażniona od rana,że hej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5790928 Napisano: 12.12.2013 14:40:39 w Leclerc
anialistopad napisał(a):

dzwonilam byly wszystkie smsy,te z kosmetykami tez

dziękujemy, być może mam kosmetyki,ale nie noszę wszystkich starterów ze sobą, to nie wiem emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5790923 Napisano: 12.12.2013 14:37:09 w Leclerc
olivkap napisał(a):

Wiadomo już co z tymi kosmetykami? emotka

a może po prostu ludzie jeszcze nie wrócili z pracy (np. ja) i nie wiedzą czy wygrali cokolwiek, bo mają kilka starterów, a może po prostu nie wszyscy się chwalą kosmetykami, bo nie mają takiej potrzeby emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5790871 Napisano: 12.12.2013 13:40:23 w Kaufland konkursy
bruce napisał(a):

luko922 napisał(a):

Tak, we własnej osobie emotka

Super, taka pozytywna, bardzo życzliwa twarz. emotka

luko prywatnie jest bardzo sympatyczny emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5790487 Napisano: 12.12.2013 09:34:40 w Gratulacje! Dla wygranych!
Gratulacje Bloomcia emotka emotka emotka Ekstra nagroda emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5789587 Napisano: 10.12.2013 18:08:33 w Wkurza mnie...
magnus napisał(a):

efelinkaaa napisał(a):

Chamstwo ludzi... ich podłość. Ktoś się pode mnie podszył (ukradł zdjęcie, założył profil o takim samym imieniu i nazwisku) tylko po to by naubliżać innej osobie. Po prostu szkoda słów. Zero nie człowiek. Totalne dno.

Zgłoś do usunięcia fałszywy profil. Już ktoś pisał,ze jest "podwójny".
Chamstwo i tyle emotka , zdjęcia często kradli i kradną na FB ale profile to już szczyt emotka

Wkurza mnie PKO- kilka godzin temu doładowany tel jest ciągle pusty emotka

Może pomyliłeś numer i omyłkowo doładowanie poszło do kogoś innego. Wyświetl w wątku >>
0 0