Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#5762870 Napisano: 28.10.2013 15:38:47 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie,że pies mojego ojca przegryzł kable, które są na zewnątrz domu odpowiedzialne za doprowadzenie internetu i telefonu stacjonarnego w domu emotka A ja się durna zastanawiam,czemu od kilku tygodni nie mam netu w pokoju emotka Przez ograniczony dostęp do sieci- tylko z doskoku w pracy,nie mogę w pełni realizować swojego hobby emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5762813 Napisano: 28.10.2013 14:07:44 w Intermarche
isiulka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

dziękuję za rady.Rozumiem,że tu mogę wpisać też na razie tylko 1 kod, aby dostać darmowe doładowanie: http://crunchips....unchips/rejestracja/ emotka

Tak. Wyświetli się na stronie więc przypadkiem jej nie odświeżaj po wyświetleniu bo drugi raz się nie pojawi emotka

dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5762797 Napisano: 28.10.2013 13:43:14 w Intermarche
dziękuję za rady.Rozumiem,że tu mogę wpisać też na razie tylko 1 kod, aby dostać darmowe doładowanie: http://crunchips....unchips/rejestracja/ emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5762765 Napisano: 28.10.2013 13:02:56 w Żegnamy zmarłych
luko922 napisał(a):

http://www.pudele...eusza_mazowieckiego/

Aż smutno czytać...

Przykre to emotka Moja mama- nauczycielka akurat miło wspomina Mazowieckiego.Podobno nazywano Go Żółwikiem,a za jego rządów nauczyciele mieli bardzo dobre warunki płacowe emotka Wyświetl w wątku >>
[*] 0

cudaczek121

#5762762 Napisano: 28.10.2013 12:57:12 w Intermarche
sylwika76 napisał(a):

anava napisał(a):

joan napisał(a):

Czy na paragonie z Crunchipsów macie ich wagę? Regulamin wskazuje, że na paragonie musi znajdować się "gramatura opakowania" emotka Zastanawiam się, ile jeszcze awantur trzeba, zanim paragony będą drukowane poprawnie - na żadnym z moich paragonów nie ma podanej gramatury emotka

ja mam na jednych dopisek "150l"

u mnie też tak jest
a może mnie Ktoś uświadomić jak wprowadzić ten kod ze środka do heyah,żeby się doładować 5 zł ?

Podpinam się pod pytanie.Kupiłam co prawda crunchipsy w zwykłym sklepie,ale nie mam pojęcia jak mam go doładować emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5761517 Napisano: 25.10.2013 14:00:57 w Intermarche
izak1000 napisał(a):

pawel1615 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

najlepsze hasło mugolskie jakie czytałam było na konk bankowy:
W PKO BP najlepsza lokata...
a, że według niego musiało się rymować sąsiad dopisał na kuponie
i tata emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka emotka
no i miał wielki żal, że nie wygrał emotka

może jego tata tam pracował, to by się zgadzało emotka

...bo mój Tata przywiązał się do niej na lata" to byłby pewniak emotka emotka

mój ojciec, człowiek po pięćdziesiątce czasem mnie się pyta, czy mam może jakieś hasło do ułożenia na konkurs, bo on chce mi pomóc.Jejku, jak on już coś wymyśli, to właśnie takie hasło w stylu tego, jakie ułożył sąsiad Apo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5761511 Napisano: 25.10.2013 13:51:50 w Intermarche
W PKO BP najlepsza lokata,zamiast pokoju królewska komnata, mąż udający wariata i w życiu wszystko mi lata emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5761487 Napisano: 25.10.2013 13:37:18 w Gratulacje! Dla wygranych!
yonia napisał(a):

Czy wy jesteście poważni? Niedługo zaczniemy sobie głupoty gratulować, a inni idąc tym tropem napiszą "również gratuluję". Piję do tego, że nigdy nie piszecie o co chodzi, więc po co ten wątek... Tak, po "gratulacje"

emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5761449 Napisano: 25.10.2013 13:04:29 w Gratulacje! Dla wygranych!
izak1000 napisał(a):

ivanotta napisał(a):

magnus napisał(a):

GRATULACJE:
ktosiu
i giulietta

emotka emotka emotka emotka

To i ja gratuluje emotka emotka

emotka emotka

ogromne gratulacje emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5760838 Napisano: 24.10.2013 14:54:13 w WC - rozmowy o wszystkim
barszcz napisał(a):

Od lat używam perfum Lacosta,bo lubię wyraziste perfumy.Postanowiłam zaszaleć i zmienić zapach.Co polecacie emotka Lubię trwałe zapachy emotka

Używam często Secret Obssesion CK.Ostatnio jak się nimi spryskałam,przyjaciel spytał czym tak ładnie pachnę, bo bardzo mu się spodobała woń emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5760491 Napisano: 24.10.2013 09:56:15 w Paragony
Posiadam Alma powrót do szkoły z 24 września emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5760031 Napisano: 23.10.2013 14:24:17 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
malenka89 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

olunka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Czy Rabat informował z ostatnich 2 etapów? emotka

chyba nie, o odbiorze z 1 też nie informuja:(

a jest jakiś telefon do nich, to może trzeba zadzwonić emotka A w konkursie Jesienne porządki tesco wpisujecie czterocyfrowy numer systemowy czy numer paragonu.Czy kod pocztowy sklepu też należy wpisać czy tylko nr paragonu emotka

tel. 32 782-26-76
tel. 32 782-26-77

Dzwoniłam przed chwilą,pani od konkursu nie było,ale inna babka twierdziła,że chyba jeszcze nie powiadamiali z 3 i 4 etapu,ale ona nie wie, kiedy to zrobią emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5759933 Napisano: 23.10.2013 11:57:01 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
olunka napisał(a):

malenka89 napisał(a):

Czy Rabat informował z ostatnich 2 etapów? emotka

chyba nie, o odbiorze z 1 też nie informuja:(

a jest jakiś telefon do nich, to może trzeba zadzwonić emotka A w konkursie Jesienne porządki tesco wpisujecie czterocyfrowy numer systemowy czy numer paragonu.Czy kod pocztowy sklepu też należy wpisać czy tylko nr paragonu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5757431 Napisano: 18.10.2013 14:31:16 w Wkurza mnie...
barszcz napisał(a):

ziolko napisał(a):

rrretyyy... pamiętam, jak w poprzednim biurze też były takie osoby, które nie zmywały po sobie, tylko raczył ewentualnie przynieść brudne kubki czy filiżanki i postawić koło zlewu. Do tego deska do krojenia zafajdana pozostałościami po pomidorach i innymi resztami.

Czasami, jak chciałam zrobić sobie coś do jedzenia to najpierw musiałam posprzątać, ale po kilku takich razach zbuntowałam się, w końcu nie byłam sprzątaczką kilku "eleganckich" panów mających o sobie zbyt wysokie mniemanie emotka emotka

Moja znajoma znalazła na to złoty środek-powiedziała Paniusi,że chętnie umyje jej kubeczki i na jej oczach starannie umyła,następnie chuchnęła siarczyście do kubka i wypolerowała ścierką.Poskutkowało emotka

my mamy w pracy zmywarkę,ale myślę,że po prostu wystarczyłoby,żeby jak każdy kulturalny człowiek odniosła po sobie naczynia do zlewu,ewentualnie wstawiła je do zmywarki od razu emotka A nie zachowywała się jakby miała tu służbę do dyspozycji emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5757165 Napisano: 18.10.2013 11:15:03 w Wkurza mnie...
isiulka napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

grazka78 napisał(a):

wku***a mnie praca, ciągle tylko "zrób to, zrób tamto"

a po co się w pracy siedzi emotka Dla dekoracji emotka Ja się cieszę jak mam full roboty, bo dzień w pracy szybciej wtedy zlatuje Wkurza mnie studentka, którą ojciec zatrudnił na umowę-zlecenie.Wczoraj chyba z pięć razy słyszałyśmy od niej,że ona w naszym biurze dostaje zawsze najtrudniejsze umowy do napisania emotka Na dodatek stwierdziła,że ta umowa, którą akurat pisze na pewno nie dojdzie do skutku, bo się klient rozmyśli.Po co takie głupie gadanie.Jak byłam na zwolnieniu, to ponoć wielką łaskę robiła,że musiała iść na pocztę czy do sądu.Ma sztuczne paznokcie i stuka nimi w klawiaturę tak donośnie,że w całym biurze słychać,ech. emotka

Mnie to akurat cieszy, bo mam wrażenie że młodsze ode mnie pokolenie (choć sama jestem młoda) nie potrafi ciężko pracować, więc jest szansa że będzie zapotrzebowanie na dobrych pracowników.
Też mam taką współpracownicę, strasznie jej uwłacza, że raz na dwa tygodnie musi przelecieć mopem biuro (robimy to wszyscy na zmianę), i na dokumentach zostawia odciski palców z twarzowego makjażu emotka

a już myślałam,że dostanę zrypkę,że się czepiam biednej laluni.Wkurza mnie jeszcze to,że ona nie uznaje w biurze nikogo poza moim ojcem, traktuje go jak wyrocznię emotka Ciężko jej na cokolwiek zwrócić uwagę, bo wszystko wie najlepiej.Po zakończeniu pracy nigdy nie odnosi do zlewu swojej szklanki czy filiżanki po wypitym napoju, bo uważa,że to zadanie dla pani sprzątaczki (każda inna osoba w biurze odnosi za sobą brudne gary i wstawia do zmywarki). Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5757074 Napisano: 18.10.2013 09:58:58 w Wkurza mnie...
grazka78 napisał(a):

wku***a mnie praca, ciągle tylko "zrób to, zrób tamto"

a po co się w pracy siedzi emotka Dla dekoracji emotka Ja się cieszę jak mam full roboty, bo dzień w pracy szybciej wtedy zlatuje Wkurza mnie studentka, którą ojciec zatrudnił na umowę-zlecenie.Wczoraj chyba z pięć razy słyszałyśmy od niej,że ona w naszym biurze dostaje zawsze najtrudniejsze umowy do napisania emotka Na dodatek stwierdziła,że ta umowa, którą akurat pisze na pewno nie dojdzie do skutku, bo się klient rozmyśli.Po co takie głupie gadanie.Jak byłam na zwolnieniu, to ponoć wielką łaskę robiła,że musiała iść na pocztę czy do sądu.Ma sztuczne paznokcie i stuka nimi w klawiaturę tak donośnie,że w całym biurze słychać,ech. emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5756629 Napisano: 17.10.2013 15:08:49 w Informują
toner5 napisał(a):

ziolko napisał(a):

LUDZIE, JAK PISZECIE, ŻE INFORMUJĄ Z JAKIEGOŚ KONKURSU, TO PISZCIE, CZY TO NUMER ZASTRZEŻONY, CZY ZWYKŁY, A JEŚLI ZWYKŁY, TO PODAWAJCIE CHOCIAŻ JEGO CZĘŚĆ LUB CAŁY NAJLEPIEJ.

No dobra, ale jak dzwonią kolejny dzień z tego samego numeru, to też podawać?

też najlepiej podać, bo niektórzy są tak leniwi,że im się nie chce cofnąć nawet stronę wcześniej,aby sprawdzić numer emotka Nie mówię tu o sobie, bo moje fony konkursowe konsekwentnie milczą od jakichś 3 tygodni emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5756628 Napisano: 17.10.2013 15:06:27 w Informują
ziolko napisał(a):

LUDZIE, JAK PISZECIE, ŻE INFORMUJĄ Z JAKIEGOŚ KONKURSU, TO PISZCIE, CZY TO NUMER ZASTRZEŻONY, CZY ZWYKŁY, A JEŚLI ZWYKŁY, TO PODAWAJCIE CHOCIAŻ JEGO CZĘŚĆ LUB CAŁY NAJLEPIEJ.

no właśnie, mnie to np. drażni,że jak wiadomo,że dzwonią z danego konkursu, to ktoś podaję tylko początek numeru albo z dziurami.A skoro wiadomo,że to numer konkursowy, to co komuś szkodzi podać cały emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5755980 Napisano: 16.10.2013 16:03:14 w Carrefour konkursy
tadziowa napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

sylwik napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

W douwe egberts akurat nie grałam,ale bodajże w zeszłym roku był jakiś konkurs chyba Jak podkreślasz swój look ze schwarzkopf-bodajże ogólnopolski około marca.Wygrałam wtedy kartę do hm na 200 zł.Czy ktoś wie,czy ta karta jest w ogóle jeszcze aktywna?nie mam na niej daty ważności emotka

w sklepie gdy nią płaciłam powiedzieli, że 2 lata termin ważności

a pamiętasz kiedy to było emotka

jeśli to ten konkurs

http://schwarzkopfelite.pl/

to odbywał się rok temu.

dzięki, czyli mam jeszcze rok emotka Wyświetl w wątku >>
0 0