Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5755974 Napisano: 16.10.2013 15:55:20 w Carrefour konkursy
sylwik napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

W douwe egberts akurat nie grałam,ale bodajże w zeszłym roku był jakiś konkurs chyba Jak podkreślasz swój look ze schwarzkopf-bodajże ogólnopolski około marca.Wygrałam wtedy kartę do hm na 200 zł.Czy ktoś wie,czy ta karta jest w ogóle jeszcze aktywna?nie mam na niej daty ważności emotka

w sklepie gdy nią płaciłam powiedzieli, że 2 lata termin ważności

a pamiętasz kiedy to było emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5755962 Napisano: 16.10.2013 15:46:40 w Carrefour konkursy
W douwe egberts akurat nie grałam,ale bodajże w zeszłym roku był jakiś konkurs chyba Jak podkreślasz swój look ze schwarzkopf-bodajże ogólnopolski około marca.Wygrałam wtedy kartę do hm na 200 zł.Czy ktoś wie,czy ta karta jest w ogóle jeszcze aktywna?nie mam na niej daty ważności emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5754357 Napisano: 14.10.2013 12:32:22 w Dziś nic nie wygrałem! To już było!
Już prawie połowa października,a ja nie wygrałam nic ciekawszego oprócz kasy w zdrapkach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5754076 Napisano: 13.10.2013 20:58:22 w Dyskusje o wynikach konkursu
zaczytana-pola napisał(a):

koniczynka123 napisał(a):

W pascalu podali obok haseł, autorów tych sloganów i ich nie pełne nr telefonów:

http://www.pascal...;state=2&id=1781

Zatem pewnie wszystkie reklamacje odrzucone

Tak, odrzucone emotka

ja już od piątku mam w domu zamówione za bonik z Pascala książki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5753006 Napisano: 10.10.2013 20:59:09 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
mia napisał(a):

bruce napisał(a):

Mia, ja też tak miałam, trzeba klikać w szczegółowe składniki, wybrane przez Ciebie. emotka

Nie kumam, ale za chwilę spróbuję jeszcze raz - klikałam już we wszystko, co się dało emotka

W sumie słodycze mi do chrzanu potrzebne, ale już umyśliłam sobie, gdzie powędrowałyby przed Gwiazdką... emotka
A może jest jakieś ograniczenie ilości znaków? W sumie króciutko napisałam, ale np. do 160...

też mam podobnie i jak durna szukam na tej stronie jakichś innych składników,ukrytych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5752976 Napisano: 10.10.2013 20:31:55 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
bruce napisał(a):

antylopia napisał(a):

**Wszystkich sierpniowych uczestników prosimy o zachowanie paragonów! Więcej informacji wkrótce**"

emotka No to pięknie... emotka

na szczęście mam jeszcze ten paragon,no chyba że już dziś do kogoś dzwonili.Swoją drogą trochę późno ta rezerwa, bo losowanie było chyba 3 września emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5752568 Napisano: 10.10.2013 11:19:27 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Gdyby ktoś szukał promocyjnych Grześków, kupowałam wczoraj w sklepie Rabat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5752521 Napisano: 10.10.2013 10:32:31 w Paragony
szukam paragonu Olej Platinum- nieużywanego oczywiście emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5750281 Napisano: 07.10.2013 10:32:57 w Paragony
anet napisał(a):

Mam paragon Elseve jakby ktoś potrzebował. emotka

także posiadam Elseve- z 3 sierpnia i z ostatniego dnia loterii emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5745073 Napisano: 27.09.2013 13:43:28 w Wkurza mnie...
Jakiś czas temu wygrałam komplet 5 książek wydawnictwa Pascal w konkursie Wielka Wyprawa Marzeń.Najpierw facio telefonicznie poprosił mnie o wysłanie skanu paragonu,skanu mojego dowodu osobistego i danych drogą elektroniczną.Gdy to zrobiłam,pani mi powiedziała,że mam to wszystko wysłać jednak pocztą tradycyjną.Wysłałam więc 6 września poleconym priorytetem, a nagrody brak.Napisałam ponownie maila do Pascala,czy dokumenty wszystkie dotarły.A ona na to,że tak,ale wcześniej zapomniała mi podać numeru konta, na które mam przelać 20 zł podatku od nagrody emotka Gdybym się nie upomniała,to pewnie do usranej śmierci czekałabym na nagrodę emotka To nie mogła mi podać tego numeru konta jak wysłałam skanem paragon emotka W ogóle mało opłacalny ten konkurs-44,90 przewodnik, 4,15 groszy polecony priorytet, 20 zł podatku od nagrody wartej 200 złotych emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5745021 Napisano: 27.09.2013 12:56:09 w Paragony
Kupię paragon Valbon PiP do 8 września (na bilety,nie na telewizor,niestety emotka ) Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5744942 Napisano: 27.09.2013 11:44:51 w MC - Agencja inna niż wszystkie
iwek napisał(a):

Cudaczek, wszystko się zgadza, to tylko tak w regulaminie rozpisali, że wygląda na więcej sztuk.

W skład jednego zestawu wchodzi: 1 sztuka żelu pod prysznic 250ml Mediterranean Moments, Olejek Arganowy i migdał z Maroka, 1 sztuka żelu pod prysznic 500ml Ayurituel Energy, 1 sztuka płynu do kapieli 500ml Aroma Absolute relax, 1 sztuka mydła w płynie 300ml Mediterranean Moments, Olejek Arganowy i migdał z Maroka. Łączna wartość jednej nagrody dodatkowej II stopnia wynosi 50 PLN brutto.

Ale smsa o odbiorze nagrody oczywiście nie przysłali. emotka

dzięki iwek emotka Do mnie też nie dotarł sms o odbiorze nagrody.Już nawet myślałam,że pani wyjdzie z info,że nic dla mnie nie mają, bo tak długo szukali formularza odbioru nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5744915 Napisano: 27.09.2013 11:13:47 w MC - Agencja inna niż wszystkie
Wczoraj odebrałam w Drogerii Natura zestaw 4 produktów z konkursu agencji Media Contact.Ale coś mało chyba tych produktów Też dostaliście tylko tyle Wiem,że w ogóle powinnam się cieszyć,że cokolwiek dostałam,bo w przesłanym do nich liście podałam omyłkowo numer telefonu, który nie wygrał w konkursie (smsa z danymi wysłałam z właściwego). Wkurzyłam się natomiast, bo jak pani poszła na zaplecze po moją nagrodę,wróciła po ponad 20 minutach i stwierdziła,żebym pokwitowała odbiór na zwykłej kartce,bo gdzieś im się zapodział formularz Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5744090 Napisano: 26.09.2013 13:05:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

ksantypa napisał(a):

a poza tym to ewidentny błąd jak by tak zreczywiście było -nie można było wyslać sms z prosba o wyjaśnienie wzorem innych agencji

A po co? Chyba nie sądzisz, że w konkursach, gdzie niewydane nagrody zostają u organizatora, ktokolwiek zatroszczy się o CIEBIE?

Tu akurat w cifie nic nie wygrałam,ale jak w Graspie Valbon wysłałam nieczytelny skan paragonu na bilety do kina, to otrzymałam smsa z info,aby przesłać ponownie.Tak też zrobiłam i nagrodę otrzymałam.Myślę,że to uczciwe podejście do konsumentów.A tutaj co-nawet jak ktoś rzeczywiście wpisał omyłkowo 2023 rok,to co- oni są tacy niedomyślni,że takiej daty jeszcze nawet nie było emotka Niech nie robią z Was debili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5743195 Napisano: 25.09.2013 13:56:44 w Paragony
Poszukuję skanu paragonów Valbon Piotr i Paweł po 2 września (nadprogramowe wygrane)pw proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5743129 Napisano: 25.09.2013 12:35:04 w Gratulacje! Dla wygranych!
eciepecie napisał(a):

bruce napisał(a):

....chciałabym mieć tyle szczęścia, co Ty! emotka Ilekroć kupię zdrapkę, zawsze pudło, rzadko kiedy jeden złoty wpadnie... emotka (....) Wygrane czasami są małymi drobinkami szczęścia, dawanymi nam przez los po trochu, acz - systematycznie.

Kupiłem wczoraj zdrapkę za złotówkę.
Wygrałem dwa złote.
Złotówka do kieszeni, a za drugą - druga zdrapka.
Tym razem nic, więc sięgam do kieszeni po odłożoną złotówkę i jedziemy, za ciosem!
Kolejna zdrapka, kolejna złotówka (to już zaczyna być nudne, mogłaby paść większa kwota, ale się nie poddaję).
Kupuję kolejną zdrapkę. Tym razem pusta, koniec zabawy.

Ale ile radości i emocji za jedną, jedyną złotówkę - tylu okazji do łudzenia się wielką wygraną w krótkim czasie to nawet na e-konkach nie mam emotka

Bo to strasznie wciąga emotka Za te wspomniane 77 zł szarpnęłam się na nową zdrapkę Maxicash za 10 zł i 2 dni pod rząd trafiłam po 20 zł emotka Liczę na to,że nie będzie to zbyt chodliwa zdrapka, bo jest nowa i w końcu wygram te 500 tysięcy na mieszkanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5743074 Napisano: 25.09.2013 11:38:57 w Gratulacje! Dla wygranych!
mia napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja tego pojąć nie mogę... emotka
Gratulacje, Cudaczku121, chciałabym mieć tyle szczęścia, co Ty! emotka Ilekroć kupię zdrapkę, zawsze pudło, rzadko kiedy jeden złoty wpadnie... emotka
Ja pamiętam jeszcze kilka lat temu, kiedy zgarniałaś jakąś wypasioną wycieczkę, chyba to było Maroko. Pamiętam, jak Ci wtedy zazdrościłam. Czasem tak się zdarza, że chwilowo jest posucha. Jednak to tylko złudzenie. Wygrane czasami są małymi drobinkami szczęścia, dawanymi nam przez los po trochu, acz - systematycznie. emotka Pozdrawiam i gratuluję. emotka W Lotto nie każdy ma farta. emotka

Bruce, nic dodać, nic ująć! emotka Pięknie napisane - i prawdziwie.

Gratulacje Cudaczku, i życzę szczęścia dalej! emotka emotka

Dziękuję mia i pozostałym, którzy się wypowiedzieli w tym wątku na mój temat emotka Jak byłam ostatnio na zlocie w Poznaniu mariolakal stwierdziła,że ja nic nie wpisuję w mdw poza zdrapkami i ją to wkurza, więc myślałam,że wszystkich innych też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5741883 Napisano: 23.09.2013 16:32:13 w Biedronka
mundek2004 napisał(a):

anava ja Twoje zdjęcie też bym chciał, nie musi być z koncertu emotka

a moje też chcesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5741755 Napisano: 23.09.2013 14:26:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
dolly napisał(a):

kubatbg napisał(a):

Gratki emotka super wygrana !

ze tez o takiej wygranej powiadamiają @ emotka

o tym samym pomyślałam emotka

ale Wredzia gratki, czysta kasa to jedna z fajniejszych nagród emotka

wredzia-gratki emotka A nie wiecie może czy o tysiącu złotych z Łowicza informują następnego dnia czy dzisiaj emotka Słałam sms w sobotę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121