Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5741179 Napisano: 21.09.2013 19:59:58 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

anava napisał(a):

ja specjalnie pozdrowienia przesyłam dla Patryka

oby było więcej okazji do spotkań i kontynuacji miłych rozmów

Ja również Go pozdrawiam tylko żałuję, że nie miał czasu porozmawiać ze swoją ziomalką... Był zafascynowany rozbawianiem naszego wesołego autobusu... emotka

to ten co w autobusie na cały regulator z ekipą śpiewał Ona tańczy dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5741104 Napisano: 21.09.2013 15:41:36 w Biedronka

ja muszę się wytłumaczyć, bo praktycznie na ostatnią chwilę przyjechałam emotka . Jako że pierwszy raz byłam na takiej integracji, poznałam tylko cudaczka- i tylko przez avatara skojarzyłam emotka . A tak reszta miała mieć koniczynki, a żadnej nie widziałam emotka . Więc nie za bardzo wiedziałam kto był z forum. W kolejce przede mną do zapisania się na autobus stał kolega w conversach-może z 3bita i mignął mi gdzieś Pan z bluzie monster energy- może z konka abc emotka . Na after party szybko się zmyłam bo skonana po pracy byłam emotka

tak mi się przyglądałaś przed wejściem do windy,że już noormalnie na końcu języka miałam: tak,tak, to ja cudaczek z e-konków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5740809 Napisano: 20.09.2013 19:56:12 w Biedronka
Koncert mi się podobał,ale w klubie było zdecydowanie za głośno i mankamentem był brak przekąsek lub czegoś do jedzenia.Szkoda,że nie wiedziałam wcześniej o tym patencie z białymi opaskami.Iva, szkoda,że nie miałyśmy okazji porozmawiać dłużej,ech. Babariba, skoro tak się w oczy rzucałam, czemu najzwyczajniej w świecie do mnie nie podeszłaś się przywitać? Dziękuję wszystkim,którzy pojawili się na afterparty w pokoju jednej z forumowiczek. które przeciągnęło się do trzeciej nad ranem,hi,hi. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5740074 Napisano: 19.09.2013 10:56:44 w Biedronka
eciepecie napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Im więcej towarzystwa, tym lepiej emotka Jak to w tej piosence ...

emotka
Świetna muza!
http://www.youtub.../watch?v=Pqaxe5o2Apo

też tak uważam.Jeśli ktoś nie ma koniczynki, w kolekturze lotto można kupić zdrapkę za złotówkę o tej samej nazwie Koniczynka, wyciąć i przypiąć do koszulki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5740048 Napisano: 19.09.2013 09:54:42 w Biedronka
eciepecie napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

.... napisał(a):

znak rozpoznawczy emotka koniczynka

Nieprzygotowana jestem.... nie mam emotka

W drodze na dworzec znajdziesz - rośnie po lewej stronie emotka
http://goo.gl/maps/OlCYR

niestety jestem w pracy i prosto stąd na pociąg, więc nie wracam do domu po koniczynkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5740046 Napisano: 19.09.2013 09:52:05 w Biedronka
maa napisał(a):

niestety nie moge pojawić się dzisiaj na koncercie Biedronki - brak urlopu:( niemniej jednak życzę wszystkim udanej zabawy:)

A to szkoda emotka Może ci co mają w miarę blisko do Poznania niech się skontaktują z tymi, co mają jeszcze wolne miejsca w pokojach, bo jadą sami emotka emotka Im więcej towarzystwa, tym lepiej emotka Jak to w tej piosence Piersi bodajże: będzie, będzie zabawa... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5740021 Napisano: 19.09.2013 09:18:42 w Biedronka
barszcz napisał(a):

anava napisał(a):

jarekaska napisał(a):

Nie mam czasu śledzić forum, a rano muszę wyjechać na koncert. Czy jest ustalony jakiś znak rozpoznawczy emotka

koniczynka

emotka Nieprzygotowana jestem,chyba muszę jakąś zerwać po drodze.

nie martw się, ja też nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5739789 Napisano: 18.09.2013 19:51:42 w Biedronka
Tak się zastanawiam czy brać ze sobą suszarkę do włosów i własny ręcznik czy tam w hotelu dadzą ręczniki emotka Bo hotelowa suszarka to może być niewystarczająco dobra na moje włosy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5739567 Napisano: 18.09.2013 14:41:51 w Biedronka
mieszenko napisał(a):

barszcz napisał(a):

lazaj007 napisał(a):

antylopia napisał(a):

barszcz napisał(a):

Kurcze,gdzie moje słuchawki emotka
Ostatnio kurier mnie wnerwił,moze teraz się odgrywa emotka

spokojnie, do mnie doszły do mojego faceta nie

do żony i szwagra doszły a do mnie nie - adres ten sam.
dzwonilem do Agencji i mowili aby poczekac do 2 dni, jak nie dotrze to wtedy beda dzialac

Ta 2 dni,to ja będę na wyjeździe integracyjnym z e-konków emotka

Kiedy jest koncert i gdzie macie imprezę po koncercie bo bym przyszedł do was ?tu albo Pw ?

Koncert jest w Browarze Lecha w Poznaniu 19 września, a afterparty w jakimś klubie,ale nie wiem w jakim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5739516 Napisano: 18.09.2013 13:47:27 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

Sprawa się lekko skomplikowała... Koleżanka, która miała ze mną jechać zabiera się z kimś innym, a kolega zachorował. Mam jeszcze jedną chętną kandydatkę, ale jeszcze nie potwierdziła wyjazdu... W związku z powyższym szukam w razie "W" chętnej osoby towarzyszącej... Teraz wychodzę na spacer z wnusiem, a w domu będę dopiero o 21-ej... Chętnych proszę o PW... Wieczorem się odezwę... emotka

Mariola,może nikomu nie proponuj to mnie weźmiesz na waleta jak będę niegrzeczna i mnie koleżanka wygoni z pokoju emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5739489 Napisano: 18.09.2013 13:15:40 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

Kurde, dobrze, że zadzwoniłam na informację PKS... Tego autobusu, którym chciałam jechać po prostu nie ma pomimo, że figuruje w rozkładzie jazdy... Muszę wyjechać już o 13.35... Gdybym nie zadzwoniła to cheeeba na piechotę bym doszła do poniedziałku... emotka

Ja będę jechała pociągiem z Wrocławia 13.24 emotka Może ktoś też będzie jechał tym samym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5739425 Napisano: 18.09.2013 12:03:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

magnus napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

magnus, przecież połowa nagród poszła już mailami

a ludzie mają często po kilka wygranych

Wiem, że poszły wczoraj majle, dzisiaj eski emotka
ale moje odczucie jest takie, że w rozliczeniu tygodniowym jest ich jakoś mniej emotka

Moim zdaniem nie jest. Ja jestem bardzo zadowolona emotka

ja też jestem zadowolona.W Valbon Freshmarket 3 vouchery, Valbon PiP także 3,więc do końca roku zabieram rodzinę i znajomych na darmowe seanse emotka A do kiedy są ważne te bilety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5739351 Napisano: 18.09.2013 10:36:44 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

ivanotta napisał(a):

a ja tak z innej beczki zapytam.. żeby znowu nie było że wszyscy się jakoś odstrzelą jak na procesji w Boże Ciało a tylko ja w trampkach przyjdę emotka . Co do ubrania styl dowolny tak xD?

Ja ubieram białe legginsy /znak rozpoznawczy: krzywe giry - raczej od kolan/, mokry beżowy podkoszulek i buty sznurowane do kostek w stylu osiemnastki raczej męskiego pokroju... Przecie tam nie mam się kogo wstydzić, a mój rezolutny wnusio już jest dumny z wyzwolonej babci, gdyż z tą "drugą" się nudzi... Jest zbyt zasadnicza... emotka

Pewnie Twoja swatowa jest taka jak moja matka emotka Ja zamierzam ubrać jakieś dżinsy i koszulkę, ale nie z Milko, bo nie wygrałam emotka Tenisówek z 3bit też nie mam- tylko kaloszki z Timotei emotka Ja jestem bardzo kontaktową i prostolinijną, towarzyską osobą.Po jednym ze spotkań z Gesslerową zaprosiłam kila osób z forum do swojego pokoju hotelowego i było bardzo sympatycznie:)(to moja opinia subiektywna). Tym razem to ja będę w charakterze osoby towarzyszącej,więc zamierzam się grzecznie dostosować emotka Ale tak sobie myślę,że to nawet lepiej,że oni nie kontrolują tego co się dzieje w pokojach hotelowych,bo mogłoby być czasami hardcorowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738896 Napisano: 17.09.2013 15:31:58 w Biedronka
babariba napisał(a):

i ja się dopisuję na koncert - ale będę niemalże w biegu, bo kończę pracę o 17, a zaczynam o 8.00

do zobaczenia.Ja pracuję od 9-17, w czwartek mam zamiar być w pracy do 12.30,a w piątek urlop emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738885 Napisano: 17.09.2013 15:25:45 w Biedronka
mia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

PS. Patrząc na skromną listę "członków" fan clubu Audiofiels zauważyłam, że będę tam najstarszą osóbką z grona forumowiczów... Mogłabym być Waszą matką, babcią, a może i prababcią... emotka
Po diabła ja się tam pcham ??? emotka

No, dyskutowałabym! Ale o palmę pierwszeństwa, to się już ewentualnie będziemy bić na imprezie! emotka

nie wiem czemu po przeczytaniu tego posta wyobraziłam sobie dwie kobiety walczące w kisielu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738853 Napisano: 17.09.2013 14:59:36 w Biedronka
barszcz napisał(a):

mariolakal napisał(a):

PS. Patrząc na skromną listę "członków" fan clubu Audiofiels zauważyłam, że będę tam najstarszą osóbką z grona forumowiczów... Mogłabym być Waszą matką, babcią, a może i prababcią... emotka

Pchaj się,pchaj emotka i nie przejmuj,ja będę najgrubsza emotka

a ja najchudsza i najbardziej postrzelona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738720 Napisano: 17.09.2013 13:14:19 w Biedronka
andzia___ napisał(a):

anava napisał(a):

1.mariolakal
2.anava
3.barszcz
4.andzia___
5.Justi5
6.mia (???)
7.somesmile
8.cudaczek121
10.mundek2004
11.jackk76
12.judytkak
13 .anik01
14.jarekaska z piątką milutkich mugoli
15. squika
16 iva

teraz pytanie: jak się rozpoznamy emotka emotka

niech ktoś przy barze zakrzyknie toast za E-KONKURSY emotka

moja facjata jest w avatarze obok emotka Osobiście znam 3 osoby z forum, które tam będą.Zatem szukajcie mnie i osób,które mam nadzieję podejdą do mnie się przywitać,to się na pewno znajdziemy emotka Jak ktoś będzie chciał zostać odnaleziony, to tak się stanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738695 Napisano: 17.09.2013 12:49:04 w Biedronka
squika napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A na tej dyskotece to króluje pop/rock czy raczej inne style muzyczne emotka

Byłam tam kilka razy, w sumie to taki bardziej studencki klub. Z muzyką bywa różnie, zależy od tematu imprezy.
Na fanpagu jest tylko wzmianka o oficjalnym afrerparty po koncercie, a szczegóły mają niby pojawić się wkrótce

dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738602 Napisano: 17.09.2013 11:07:47 w Biedronka
anava napisał(a):

1.mariolakal
2.anava
3.barszcz
4.andzia___
5.Justi5
6.mia (???)
7.somesmile
8.cudaczek121
10.mundek2004
11.jackk76
12.judytkak
13 .anik01
14.jarekaska z piątką milutkich mugoli
15. squika
16 iva

teraz pytanie: jak się rozpoznamy emotka emotka

dopisać proszę do tej listy Osobę, która mnie zaprosiła, ale woli pozostać incognito emotka jako xyz na przykład.A na tej dyskotece to króluje pop/rock czy raczej inne style muzyczne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738521 Napisano: 17.09.2013 10:09:11 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

jak to po co emotka Żeby się znowu ze mną zobaczyć emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0