Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

cudaczek121

#5738108 Napisano: 16.09.2013 16:30:13 w Biedronka
nayas napisał(a):

Nie wiem, kto tworzył te bilety ale u mnie jest pomyłka w imieniu jakiś analfabeta wpisywał imiona.

musisz to koniecznie zgłosić, bo Cię nie wpuszczą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5737932 Napisano: 16.09.2013 13:24:48 w Biedronka
leelee napisał(a):

A nie da rady np. komuś odstąpić/odsprzedać? Upoważniając kogoś,ciekawe czy poszliby na to emotka

niestety, nie da rady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5737907 Napisano: 16.09.2013 12:55:03 w Biedronka
bronia napisał(a):

To już nie full after party:) ale dobre i to.

trzeba będzie zjeść przed imprezą solidny obiad,bo inaczej szybko się upijemy nawet niewielką ilością piwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5737839 Napisano: 16.09.2013 11:29:49 w Biedronka
luko922 napisał(a):

anava napisał(a):

luko922 napisał(a):

eciepecie napisał(a):

luko922 napisał(a):

Cała ta organizacja koncertu wydaje się całkiem spoko, a najbardziej przekonują mnie darmowe Lechy

Potwierdzam - LECH stanął na wysokości zadania, aż miło brać udział w takich imprezach - od początku do końca wszystko pod kontrolą, sprawnie i na temat.
A LECHÓW dają zacnie, nie żałują - na samym koncercie talony na 4x0,5 l a po koncercie na nocne afterparty do rana 4x0,5 l + 4 talony na napoje bezalkoholowe - soczki i takie tam. W sumie wypada 4 litry płynów na łeb (żołądek emotka ) więc można szaleć na parkiecie, odwodnienie nie grozi emotka

To jednak 8 piw?! Nie żebym był jakimś alkoholikiem, po prostu to dla studenta brzmi jak zaklęcie emotka

chętnie oddam Ci jeszcze moje, wolę soczki

Nie, nie nie mi to nawet starczą te 4 emotka Po prostu podoba mi się podejście Lecha do tego całego konkursu. Nigdy nie byłem na żadnym wygranym koncercie i jakoś zawsze sobie wyobrażałem, że takie akcje ograniczają się do samego biletu, a tu full.

Trochę się martwię, bo piwo jest strasznie moczopędne emotka Ja myślałam,że te 4 piwa to na te dwie osoby są, a nie że osoba towarzysząca też dostaje 4 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5736565 Napisano: 13.09.2013 11:11:06 w Biedronka
anava napisał(a):

1.mariolakal
2.anava
3.barszcz

Kto jeszcze będzie? Śmiało się wpisywać emotka

Ja będę emotka Dostałam zaproszenie aż od 3 konkursowiczek. Z jedną z nich będę jechała nawet jednym pociągiem z Wrocławia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5736045 Napisano: 12.09.2013 14:17:46 w Biedronka
79magda napisał(a):

To po prostu rezerwa - ja w ogóle nie odbierałam telefonów, ani nie odpisywałam na maile, ponieważ wiedziałam, że nie skorzystam z zaproszeń - czas na kontakt był dziś do 12.00 więc potem dzwonili do rezerwy emotka

może jeszcze jutro będą dzwonić z rezerwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5735934 Napisano: 12.09.2013 12:03:48 w Biedronka
aneczka128 napisał(a):

rosik93 napisał(a):

aneczka128 napisał(a):

przed chwila dzwonił miły pan z biletami od Lecha z Biedronki. Zgłoszenie z ostatniego tygodnia konkursu.

Na nieodebrane? Czy to jakaś nowa pula? emotka

na 100 procent nie dzwonili wcześniej bo warowałam przy telefonie.

to może niech wszyscy z poprzednich tygodni, którzy nie zamierzają skorzystać z nagrody zrobią tak samo, to i ja się załapię emotka Nawet słuchawek nie wygrałam,a zależało mi na biletach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5735453 Napisano: 11.09.2013 18:06:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dziś dostałam sms z Lukoil,że w ramach rekompensaty za pomyłkę ich wczorajszą mogę dostać zestaw produktów Lukoil,ale i tak nie mam paragonu z Lukoil emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5734941 Napisano: 11.09.2013 11:32:17 w Gratulacje! Dla wygranych!
normafia napisał(a):

ace napisał(a):

Ciacho Ty nasze forumowe! Gratuluję!!!! Normalnie to się nzaywa wygrana! Zazdroszczę nawet nie tyle wspaniałych nagród, ale przede wszystkim talentu! Jeszcze raz gratuluję emotka
PS Jakbyś kiedyś organizowała korepetycje konkursowe to daj znać emotka

A wogóle to az buzia sama się uśmiecha jak takie nagrody wpadają na forum, dzięki czemu czuję się to szczęście zwycięzców emotka A jeszcze bardziej się uśmiecha jak widzi się tyle gratulacji i radości ze szczęścia innych emotka

A forumowicz, który tak jak ty potrafi się cieszyć szczęściem zwycięzców, to nagroda dla całego forum. W temacie: gratulacje dla forum, że ma takiego forumowicza! emotka

Ja też się cieszę przeogromnie i gratuluję ciasssteczko emotka emotka A czy pozostałe nagrody z Orlenu też już rozdane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5734317 Napisano: 10.09.2013 15:43:21 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

W tym przypadku gorzej miała moja teściowa, bo jest po poważnym wypadku. A ta osoba zachowuje się jak na wczasach w szpitalnej sali. Pomijam już fakt głosu w TV, tu nawet obraz odwrócony w stronę innego łóżka w biały dzień przeszkadzał. A jak sama miała telefon na szafce ustawiony ma full+ wibracja i sms-y przychodziły co kilka minut, to już jest OK. Jak dla mnie mogłoby nie być TV w szpitalu, ale wkurza mnie CZYSTA, LUDZKA ZŁOŚLIWOŚĆ. I do niej tutaj nawiązuję.

W zeszłym roku leżałam przez 4 dni w szpitalu na sali z 2 starszymi paniami,które dosłownie 24 godziny na dobę oglądały wiadomości na tvn 24 i Szkło kontaktowe emotka Ja rozumiem, głód informacji itp. ale bez przesady emotka Tylko przez jedną noc była tam jeszcze dziewczyna rok ode mnie starsza,bo potem już wychodziła do domu,ale aż mi powiedziała: Kasia, nie obraź się ja ci nie życzę pobytu w szpitalu, ale szkoda,że Cię tu wcześniej nie było,bo nie miałam z kim pogadać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5734079 Napisano: 10.09.2013 13:07:57 w Biedronka
Normalnie porażka po całości u mnie z tym Lechem emotka Nawet słuchawki nie wpadły na 3 zgłoszenia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5734011 Napisano: 10.09.2013 12:16:34 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

kammaro napisał(a):

Na FB napisali, że 10 os z Lukoil wczoraj dostało błędną informację o wygranej

https://www.faceb...TIVE/333719650048618

Wszystko tak dokładnie ta komisja czyta, że mogłyśmy posłać eski "Cola na Orlenie ble ble ble ble rere kum kum" emotka

W Lukoilu nie grałam i większość konkursowiczów pewnie też nie, zgłoszeń mieli nie za wiele, a i tak nie chciało im się przeczytać esków - żenła emotka

Być może było tak,że ludzie wysłali smsy na Lukoil dopiero 17 sierpnia i później po tym jak ja na forum napisałam o tej pomylonej zwrotce, bo dowiedzieli się o konkursie wtedy emotka W każdym razie ja tam zagrałam zupełnie nieświadomie,ale mam nadzieję,że na Orlenie coś faktycznie trafię emotka A jak nie to trafi mnie szlag emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5733761 Napisano: 09.09.2013 23:04:23 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
ORL.Pepsi na Orlenie do pełna tankuję, czym uśmiech na twarzach innych kierowców wywołuję- takie hasło wysłane omyłkowo pod 7043 zamiast pod 7057 wygrało nawigację.Może i dyskalkulię mam ukrytą, ale o konku Pepsi na Lukoil dowiedziałam się z przesłanej zwrotki emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5733556 Napisano: 09.09.2013 19:15:37 w Paragony
Osobie z własnym paragonem z Tyskie Real sprzed 2 września oddam wygrany numer na bon 10 zł.pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5733067 Napisano: 09.09.2013 09:32:30 w Wkurza mnie...
utropek napisał(a):

PROGRAM Must Be The Music!

Oglądacie Must Be The Music?
Ze względu na to że w tej edycji występują tam dwa mi znane osobiście zespoły, i występowały dziś, postanowiłam im pomóc, ale nie w tym rzecz! Znalazłąm nie fair postępowanie tego programu, albo innej osoby, i chciałąbym aby moje zażalenie które napsiałam na ich profilu, nie zostało szybko usunięte! Myślę, że jak wiele z Was pomoże mi i tylko lajknie ten temat to wyciągną z tego jakieś wnioski, całe info tu:
https://www.faceb...otif_t=share_comment

Jak się też z tym zgadzacie, lajknijcie i proszę o komentarz!

Ja oglądałam wczoraj Must be the Music, ponieważ występujący tam Piotr Zemła jest moim kuzynem- nasze babcie były siostrami,jego mama jest cioteczną siostrą mojego ojca emotka Wczoraj weszłam po 22 w tą aplikację i nie mogłam zagłosować, bo wyskoczył mi jakiś błąd,dziś z kompa w pracy też nie mogę oddać głosu, bo filmik z nagraniem się nie otwiera emotka Kuzyn ma tylko 3 procent głosów, więc jeśli ktoś ma możliwość i ochotę wsparcia go głosami, to będę wdzięczna emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5732661 Napisano: 07.09.2013 19:56:46 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

Poszukuję nieużywanego paragonu Lech Biedronka emotka pw

nieaktualne, dziękuję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5732306 Napisano: 06.09.2013 19:40:05 w Paragony
Poszukuję nieużywanego paragonu Lech Biedronka emotka pw Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5731962 Napisano: 06.09.2013 11:53:46 w Wkurza mnie...

efelinkaaa , w mojej miejscowości są tacy "biedni" korzystający z pomocy społecznej, darmowych obiadów w szkołach, darmowych kolonii, czy kanapek w szkołach, którzy mają swoje firmy budowlane, chodzą wymalowani, wyfiokowani, ubrani w najlepszych sklepach. Nauczyłam się już dawno, że "biedne rodziny" wcale nie oznaczają... biednych rodzin.

Ilonka, bo prawda jest taka,że ludzie autentyczne biedni nie proszą zazwyczaj o pomoc. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5731955 Napisano: 06.09.2013 11:44:13 w Dyskusje o wynikach konkursu

trebor1 napisał(a):

konkurs Pascal będzie miał ciąg dalszy
http://www.hotmon...la-z-klientow-a31818

http://supermarke...e-Octavie-Combi.html

ja bym nie miała nic przeciwko,gdyby moje hasło będące na 1 pozycji tuż za wycieczkami, po wyeliminowaniu tych podobnych do nagrodzonych w zeszłym roku albo identycznych, nagle "wskoczyło" na wycieczkę lub auto emotka Ale będzie mi trochę przykro jak anulują wszystkie wyniki, w efekcie czego stracę swoją nagrodę emotka W końcu zapłaciłam 44,90 za przewodnik kupiony specjalnie z myślą o konkursie i jeszcze wydałam 4,55 na list polecony,aby wysłać im ksero dowodu zakupu i swojego dowodu osobistego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0