Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5744942 Napisano: 27.09.2013 11:44:51 w MC - Agencja inna niż wszystkie
iwek napisał(a):

Cudaczek, wszystko się zgadza, to tylko tak w regulaminie rozpisali, że wygląda na więcej sztuk.

W skład jednego zestawu wchodzi: 1 sztuka żelu pod prysznic 250ml Mediterranean Moments, Olejek Arganowy i migdał z Maroka, 1 sztuka żelu pod prysznic 500ml Ayurituel Energy, 1 sztuka płynu do kapieli 500ml Aroma Absolute relax, 1 sztuka mydła w płynie 300ml Mediterranean Moments, Olejek Arganowy i migdał z Maroka. Łączna wartość jednej nagrody dodatkowej II stopnia wynosi 50 PLN brutto.

Ale smsa o odbiorze nagrody oczywiście nie przysłali. emotka

dzięki iwek emotka Do mnie też nie dotarł sms o odbiorze nagrody.Już nawet myślałam,że pani wyjdzie z info,że nic dla mnie nie mają, bo tak długo szukali formularza odbioru nagrody emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5744915 Napisano: 27.09.2013 11:13:47 w MC - Agencja inna niż wszystkie
Wczoraj odebrałam w Drogerii Natura zestaw 4 produktów z konkursu agencji Media Contact.Ale coś mało chyba tych produktów Też dostaliście tylko tyle Wiem,że w ogóle powinnam się cieszyć,że cokolwiek dostałam,bo w przesłanym do nich liście podałam omyłkowo numer telefonu, który nie wygrał w konkursie (smsa z danymi wysłałam z właściwego). Wkurzyłam się natomiast, bo jak pani poszła na zaplecze po moją nagrodę,wróciła po ponad 20 minutach i stwierdziła,żebym pokwitowała odbiór na zwykłej kartce,bo gdzieś im się zapodział formularz Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5744090 Napisano: 26.09.2013 13:05:38 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
joan napisał(a):

ksantypa napisał(a):

a poza tym to ewidentny błąd jak by tak zreczywiście było -nie można było wyslać sms z prosba o wyjaśnienie wzorem innych agencji

A po co? Chyba nie sądzisz, że w konkursach, gdzie niewydane nagrody zostają u organizatora, ktokolwiek zatroszczy się o CIEBIE?

Tu akurat w cifie nic nie wygrałam,ale jak w Graspie Valbon wysłałam nieczytelny skan paragonu na bilety do kina, to otrzymałam smsa z info,aby przesłać ponownie.Tak też zrobiłam i nagrodę otrzymałam.Myślę,że to uczciwe podejście do konsumentów.A tutaj co-nawet jak ktoś rzeczywiście wpisał omyłkowo 2023 rok,to co- oni są tacy niedomyślni,że takiej daty jeszcze nawet nie było emotka Niech nie robią z Was debili emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5743195 Napisano: 25.09.2013 13:56:44 w Paragony
Poszukuję skanu paragonów Valbon Piotr i Paweł po 2 września (nadprogramowe wygrane)pw proszę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5743129 Napisano: 25.09.2013 12:35:04 w Gratulacje! Dla wygranych!
eciepecie napisał(a):

bruce napisał(a):

....chciałabym mieć tyle szczęścia, co Ty! emotka Ilekroć kupię zdrapkę, zawsze pudło, rzadko kiedy jeden złoty wpadnie... emotka (....) Wygrane czasami są małymi drobinkami szczęścia, dawanymi nam przez los po trochu, acz - systematycznie.

Kupiłem wczoraj zdrapkę za złotówkę.
Wygrałem dwa złote.
Złotówka do kieszeni, a za drugą - druga zdrapka.
Tym razem nic, więc sięgam do kieszeni po odłożoną złotówkę i jedziemy, za ciosem!
Kolejna zdrapka, kolejna złotówka (to już zaczyna być nudne, mogłaby paść większa kwota, ale się nie poddaję).
Kupuję kolejną zdrapkę. Tym razem pusta, koniec zabawy.

Ale ile radości i emocji za jedną, jedyną złotówkę - tylu okazji do łudzenia się wielką wygraną w krótkim czasie to nawet na e-konkach nie mam emotka

Bo to strasznie wciąga emotka Za te wspomniane 77 zł szarpnęłam się na nową zdrapkę Maxicash za 10 zł i 2 dni pod rząd trafiłam po 20 zł emotka Liczę na to,że nie będzie to zbyt chodliwa zdrapka, bo jest nowa i w końcu wygram te 500 tysięcy na mieszkanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5743074 Napisano: 25.09.2013 11:38:57 w Gratulacje! Dla wygranych!
mia napisał(a):

bruce napisał(a):

Ja tego pojąć nie mogę... emotka
Gratulacje, Cudaczku121, chciałabym mieć tyle szczęścia, co Ty! emotka Ilekroć kupię zdrapkę, zawsze pudło, rzadko kiedy jeden złoty wpadnie... emotka
Ja pamiętam jeszcze kilka lat temu, kiedy zgarniałaś jakąś wypasioną wycieczkę, chyba to było Maroko. Pamiętam, jak Ci wtedy zazdrościłam. Czasem tak się zdarza, że chwilowo jest posucha. Jednak to tylko złudzenie. Wygrane czasami są małymi drobinkami szczęścia, dawanymi nam przez los po trochu, acz - systematycznie. emotka Pozdrawiam i gratuluję. emotka W Lotto nie każdy ma farta. emotka

Bruce, nic dodać, nic ująć! emotka Pięknie napisane - i prawdziwie.

Gratulacje Cudaczku, i życzę szczęścia dalej! emotka emotka

Dziękuję mia i pozostałym, którzy się wypowiedzieli w tym wątku na mój temat emotka Jak byłam ostatnio na zlocie w Poznaniu mariolakal stwierdziła,że ja nic nie wpisuję w mdw poza zdrapkami i ją to wkurza, więc myślałam,że wszystkich innych też emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5741883 Napisano: 23.09.2013 16:32:13 w Biedronka
mundek2004 napisał(a):

anava ja Twoje zdjęcie też bym chciał, nie musi być z koncertu emotka

a moje też chcesz emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5741755 Napisano: 23.09.2013 14:26:31 w Gratulacje! Dla wygranych!
dolly napisał(a):

kubatbg napisał(a):

Gratki emotka super wygrana !

ze tez o takiej wygranej powiadamiają @ emotka

o tym samym pomyślałam emotka

ale Wredzia gratki, czysta kasa to jedna z fajniejszych nagród emotka

wredzia-gratki emotka A nie wiecie może czy o tysiącu złotych z Łowicza informują następnego dnia czy dzisiaj emotka Słałam sms w sobotę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

cudaczek121

#5741179 Napisano: 21.09.2013 19:59:58 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

anava napisał(a):

ja specjalnie pozdrowienia przesyłam dla Patryka

oby było więcej okazji do spotkań i kontynuacji miłych rozmów

Ja również Go pozdrawiam tylko żałuję, że nie miał czasu porozmawiać ze swoją ziomalką... Był zafascynowany rozbawianiem naszego wesołego autobusu... emotka

to ten co w autobusie na cały regulator z ekipą śpiewał Ona tańczy dla mnie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5741104 Napisano: 21.09.2013 15:41:36 w Biedronka

ja muszę się wytłumaczyć, bo praktycznie na ostatnią chwilę przyjechałam emotka . Jako że pierwszy raz byłam na takiej integracji, poznałam tylko cudaczka- i tylko przez avatara skojarzyłam emotka . A tak reszta miała mieć koniczynki, a żadnej nie widziałam emotka . Więc nie za bardzo wiedziałam kto był z forum. W kolejce przede mną do zapisania się na autobus stał kolega w conversach-może z 3bita i mignął mi gdzieś Pan z bluzie monster energy- może z konka abc emotka . Na after party szybko się zmyłam bo skonana po pracy byłam emotka

tak mi się przyglądałaś przed wejściem do windy,że już noormalnie na końcu języka miałam: tak,tak, to ja cudaczek z e-konków emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5740809 Napisano: 20.09.2013 19:56:12 w Biedronka
Koncert mi się podobał,ale w klubie było zdecydowanie za głośno i mankamentem był brak przekąsek lub czegoś do jedzenia.Szkoda,że nie wiedziałam wcześniej o tym patencie z białymi opaskami.Iva, szkoda,że nie miałyśmy okazji porozmawiać dłużej,ech. Babariba, skoro tak się w oczy rzucałam, czemu najzwyczajniej w świecie do mnie nie podeszłaś się przywitać? Dziękuję wszystkim,którzy pojawili się na afterparty w pokoju jednej z forumowiczek. które przeciągnęło się do trzeciej nad ranem,hi,hi. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5740074 Napisano: 19.09.2013 10:56:44 w Biedronka
eciepecie napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Im więcej towarzystwa, tym lepiej emotka Jak to w tej piosence ...

emotka
Świetna muza!
http://www.youtub.../watch?v=Pqaxe5o2Apo

też tak uważam.Jeśli ktoś nie ma koniczynki, w kolekturze lotto można kupić zdrapkę za złotówkę o tej samej nazwie Koniczynka, wyciąć i przypiąć do koszulki emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5740048 Napisano: 19.09.2013 09:54:42 w Biedronka
eciepecie napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

.... napisał(a):

znak rozpoznawczy emotka koniczynka

Nieprzygotowana jestem.... nie mam emotka

W drodze na dworzec znajdziesz - rośnie po lewej stronie emotka
http://goo.gl/maps/OlCYR

niestety jestem w pracy i prosto stąd na pociąg, więc nie wracam do domu po koniczynkę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5740046 Napisano: 19.09.2013 09:52:05 w Biedronka
maa napisał(a):

niestety nie moge pojawić się dzisiaj na koncercie Biedronki - brak urlopu:( niemniej jednak życzę wszystkim udanej zabawy:)

A to szkoda emotka Może ci co mają w miarę blisko do Poznania niech się skontaktują z tymi, co mają jeszcze wolne miejsca w pokojach, bo jadą sami emotka emotka Im więcej towarzystwa, tym lepiej emotka Jak to w tej piosence Piersi bodajże: będzie, będzie zabawa... emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5740021 Napisano: 19.09.2013 09:18:42 w Biedronka
barszcz napisał(a):

anava napisał(a):

jarekaska napisał(a):

Nie mam czasu śledzić forum, a rano muszę wyjechać na koncert. Czy jest ustalony jakiś znak rozpoznawczy emotka

koniczynka

emotka Nieprzygotowana jestem,chyba muszę jakąś zerwać po drodze.

nie martw się, ja też nie mam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5739789 Napisano: 18.09.2013 19:51:42 w Biedronka
Tak się zastanawiam czy brać ze sobą suszarkę do włosów i własny ręcznik czy tam w hotelu dadzą ręczniki emotka Bo hotelowa suszarka to może być niewystarczająco dobra na moje włosy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5739567 Napisano: 18.09.2013 14:41:51 w Biedronka
mieszenko napisał(a):

barszcz napisał(a):

lazaj007 napisał(a):

antylopia napisał(a):

barszcz napisał(a):

Kurcze,gdzie moje słuchawki emotka
Ostatnio kurier mnie wnerwił,moze teraz się odgrywa emotka

spokojnie, do mnie doszły do mojego faceta nie

do żony i szwagra doszły a do mnie nie - adres ten sam.
dzwonilem do Agencji i mowili aby poczekac do 2 dni, jak nie dotrze to wtedy beda dzialac

Ta 2 dni,to ja będę na wyjeździe integracyjnym z e-konków emotka

Kiedy jest koncert i gdzie macie imprezę po koncercie bo bym przyszedł do was ?tu albo Pw ?

Koncert jest w Browarze Lecha w Poznaniu 19 września, a afterparty w jakimś klubie,ale nie wiem w jakim emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5739516 Napisano: 18.09.2013 13:47:27 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

Sprawa się lekko skomplikowała... Koleżanka, która miała ze mną jechać zabiera się z kimś innym, a kolega zachorował. Mam jeszcze jedną chętną kandydatkę, ale jeszcze nie potwierdziła wyjazdu... W związku z powyższym szukam w razie "W" chętnej osoby towarzyszącej... Teraz wychodzę na spacer z wnusiem, a w domu będę dopiero o 21-ej... Chętnych proszę o PW... Wieczorem się odezwę... emotka

Mariola,może nikomu nie proponuj to mnie weźmiesz na waleta jak będę niegrzeczna i mnie koleżanka wygoni z pokoju emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5739489 Napisano: 18.09.2013 13:15:40 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

Kurde, dobrze, że zadzwoniłam na informację PKS... Tego autobusu, którym chciałam jechać po prostu nie ma pomimo, że figuruje w rozkładzie jazdy... Muszę wyjechać już o 13.35... Gdybym nie zadzwoniła to cheeeba na piechotę bym doszła do poniedziałku... emotka

Ja będę jechała pociągiem z Wrocławia 13.24 emotka Może ktoś też będzie jechał tym samym emotka Wyświetl w wątku >>
0 0