Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5739425 Napisano: 18.09.2013 12:03:30 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
cc_investigator napisał(a):

magnus napisał(a):

koza.k90 napisał(a):

magnus, przecież połowa nagród poszła już mailami

a ludzie mają często po kilka wygranych

Wiem, że poszły wczoraj majle, dzisiaj eski emotka
ale moje odczucie jest takie, że w rozliczeniu tygodniowym jest ich jakoś mniej emotka

Moim zdaniem nie jest. Ja jestem bardzo zadowolona emotka

ja też jestem zadowolona.W Valbon Freshmarket 3 vouchery, Valbon PiP także 3,więc do końca roku zabieram rodzinę i znajomych na darmowe seanse emotka A do kiedy są ważne te bilety emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5739351 Napisano: 18.09.2013 10:36:44 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

ivanotta napisał(a):

a ja tak z innej beczki zapytam.. żeby znowu nie było że wszyscy się jakoś odstrzelą jak na procesji w Boże Ciało a tylko ja w trampkach przyjdę emotka . Co do ubrania styl dowolny tak xD?

Ja ubieram białe legginsy /znak rozpoznawczy: krzywe giry - raczej od kolan/, mokry beżowy podkoszulek i buty sznurowane do kostek w stylu osiemnastki raczej męskiego pokroju... Przecie tam nie mam się kogo wstydzić, a mój rezolutny wnusio już jest dumny z wyzwolonej babci, gdyż z tą "drugą" się nudzi... Jest zbyt zasadnicza... emotka

Pewnie Twoja swatowa jest taka jak moja matka emotka Ja zamierzam ubrać jakieś dżinsy i koszulkę, ale nie z Milko, bo nie wygrałam emotka Tenisówek z 3bit też nie mam- tylko kaloszki z Timotei emotka Ja jestem bardzo kontaktową i prostolinijną, towarzyską osobą.Po jednym ze spotkań z Gesslerową zaprosiłam kila osób z forum do swojego pokoju hotelowego i było bardzo sympatycznie:)(to moja opinia subiektywna). Tym razem to ja będę w charakterze osoby towarzyszącej,więc zamierzam się grzecznie dostosować emotka Ale tak sobie myślę,że to nawet lepiej,że oni nie kontrolują tego co się dzieje w pokojach hotelowych,bo mogłoby być czasami hardcorowo emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738896 Napisano: 17.09.2013 15:31:58 w Biedronka
babariba napisał(a):

i ja się dopisuję na koncert - ale będę niemalże w biegu, bo kończę pracę o 17, a zaczynam o 8.00

do zobaczenia.Ja pracuję od 9-17, w czwartek mam zamiar być w pracy do 12.30,a w piątek urlop emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738885 Napisano: 17.09.2013 15:25:45 w Biedronka
mia napisał(a):

mariolakal napisał(a):

PS. Patrząc na skromną listę "członków" fan clubu Audiofiels zauważyłam, że będę tam najstarszą osóbką z grona forumowiczów... Mogłabym być Waszą matką, babcią, a może i prababcią... emotka
Po diabła ja się tam pcham ??? emotka

No, dyskutowałabym! Ale o palmę pierwszeństwa, to się już ewentualnie będziemy bić na imprezie! emotka

nie wiem czemu po przeczytaniu tego posta wyobraziłam sobie dwie kobiety walczące w kisielu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738853 Napisano: 17.09.2013 14:59:36 w Biedronka
barszcz napisał(a):

mariolakal napisał(a):

PS. Patrząc na skromną listę "członków" fan clubu Audiofiels zauważyłam, że będę tam najstarszą osóbką z grona forumowiczów... Mogłabym być Waszą matką, babcią, a może i prababcią... emotka

Pchaj się,pchaj emotka i nie przejmuj,ja będę najgrubsza emotka

a ja najchudsza i najbardziej postrzelona emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738720 Napisano: 17.09.2013 13:14:19 w Biedronka
andzia___ napisał(a):

anava napisał(a):

1.mariolakal
2.anava
3.barszcz
4.andzia___
5.Justi5
6.mia (???)
7.somesmile
8.cudaczek121
10.mundek2004
11.jackk76
12.judytkak
13 .anik01
14.jarekaska z piątką milutkich mugoli
15. squika
16 iva

teraz pytanie: jak się rozpoznamy emotka emotka

niech ktoś przy barze zakrzyknie toast za E-KONKURSY emotka

moja facjata jest w avatarze obok emotka Osobiście znam 3 osoby z forum, które tam będą.Zatem szukajcie mnie i osób,które mam nadzieję podejdą do mnie się przywitać,to się na pewno znajdziemy emotka Jak ktoś będzie chciał zostać odnaleziony, to tak się stanie emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738695 Napisano: 17.09.2013 12:49:04 w Biedronka
squika napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A na tej dyskotece to króluje pop/rock czy raczej inne style muzyczne emotka

Byłam tam kilka razy, w sumie to taki bardziej studencki klub. Z muzyką bywa różnie, zależy od tematu imprezy.
Na fanpagu jest tylko wzmianka o oficjalnym afrerparty po koncercie, a szczegóły mają niby pojawić się wkrótce

dzięki Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738602 Napisano: 17.09.2013 11:07:47 w Biedronka
anava napisał(a):

1.mariolakal
2.anava
3.barszcz
4.andzia___
5.Justi5
6.mia (???)
7.somesmile
8.cudaczek121
10.mundek2004
11.jackk76
12.judytkak
13 .anik01
14.jarekaska z piątką milutkich mugoli
15. squika
16 iva

teraz pytanie: jak się rozpoznamy emotka emotka

dopisać proszę do tej listy Osobę, która mnie zaprosiła, ale woli pozostać incognito emotka jako xyz na przykład.A na tej dyskotece to króluje pop/rock czy raczej inne style muzyczne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738521 Napisano: 17.09.2013 10:09:11 w Biedronka
mariolakal napisał(a):

jak to po co emotka Żeby się znowu ze mną zobaczyć emotka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738110 Napisano: 16.09.2013 16:31:18 w Biedronka
aerdna napisał(a):

A u mnie imię źle odmienili emotka

pewnie Andreji napisali emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5738108 Napisano: 16.09.2013 16:30:13 w Biedronka
nayas napisał(a):

Nie wiem, kto tworzył te bilety ale u mnie jest pomyłka w imieniu jakiś analfabeta wpisywał imiona.

musisz to koniecznie zgłosić, bo Cię nie wpuszczą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5737932 Napisano: 16.09.2013 13:24:48 w Biedronka
leelee napisał(a):

A nie da rady np. komuś odstąpić/odsprzedać? Upoważniając kogoś,ciekawe czy poszliby na to emotka

niestety, nie da rady emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5737907 Napisano: 16.09.2013 12:55:03 w Biedronka
bronia napisał(a):

To już nie full after party:) ale dobre i to.

trzeba będzie zjeść przed imprezą solidny obiad,bo inaczej szybko się upijemy nawet niewielką ilością piwa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5737839 Napisano: 16.09.2013 11:29:49 w Biedronka
luko922 napisał(a):

anava napisał(a):

luko922 napisał(a):

eciepecie napisał(a):

luko922 napisał(a):

Cała ta organizacja koncertu wydaje się całkiem spoko, a najbardziej przekonują mnie darmowe Lechy

Potwierdzam - LECH stanął na wysokości zadania, aż miło brać udział w takich imprezach - od początku do końca wszystko pod kontrolą, sprawnie i na temat.
A LECHÓW dają zacnie, nie żałują - na samym koncercie talony na 4x0,5 l a po koncercie na nocne afterparty do rana 4x0,5 l + 4 talony na napoje bezalkoholowe - soczki i takie tam. W sumie wypada 4 litry płynów na łeb (żołądek emotka ) więc można szaleć na parkiecie, odwodnienie nie grozi emotka

To jednak 8 piw?! Nie żebym był jakimś alkoholikiem, po prostu to dla studenta brzmi jak zaklęcie emotka

chętnie oddam Ci jeszcze moje, wolę soczki

Nie, nie nie mi to nawet starczą te 4 emotka Po prostu podoba mi się podejście Lecha do tego całego konkursu. Nigdy nie byłem na żadnym wygranym koncercie i jakoś zawsze sobie wyobrażałem, że takie akcje ograniczają się do samego biletu, a tu full.

Trochę się martwię, bo piwo jest strasznie moczopędne emotka Ja myślałam,że te 4 piwa to na te dwie osoby są, a nie że osoba towarzysząca też dostaje 4 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5736565 Napisano: 13.09.2013 11:11:06 w Biedronka
anava napisał(a):

1.mariolakal
2.anava
3.barszcz

Kto jeszcze będzie? Śmiało się wpisywać emotka

Ja będę emotka Dostałam zaproszenie aż od 3 konkursowiczek. Z jedną z nich będę jechała nawet jednym pociągiem z Wrocławia emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5736045 Napisano: 12.09.2013 14:17:46 w Biedronka
79magda napisał(a):

To po prostu rezerwa - ja w ogóle nie odbierałam telefonów, ani nie odpisywałam na maile, ponieważ wiedziałam, że nie skorzystam z zaproszeń - czas na kontakt był dziś do 12.00 więc potem dzwonili do rezerwy emotka

może jeszcze jutro będą dzwonić z rezerwy emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5735934 Napisano: 12.09.2013 12:03:48 w Biedronka
aneczka128 napisał(a):

rosik93 napisał(a):

aneczka128 napisał(a):

przed chwila dzwonił miły pan z biletami od Lecha z Biedronki. Zgłoszenie z ostatniego tygodnia konkursu.

Na nieodebrane? Czy to jakaś nowa pula? emotka

na 100 procent nie dzwonili wcześniej bo warowałam przy telefonie.

to może niech wszyscy z poprzednich tygodni, którzy nie zamierzają skorzystać z nagrody zrobią tak samo, to i ja się załapię emotka Nawet słuchawek nie wygrałam,a zależało mi na biletach emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5735453 Napisano: 11.09.2013 18:06:44 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
dziś dostałam sms z Lukoil,że w ramach rekompensaty za pomyłkę ich wczorajszą mogę dostać zestaw produktów Lukoil,ale i tak nie mam paragonu z Lukoil emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5734941 Napisano: 11.09.2013 11:32:17 w Gratulacje! Dla wygranych!
normafia napisał(a):

ace napisał(a):

Ciacho Ty nasze forumowe! Gratuluję!!!! Normalnie to się nzaywa wygrana! Zazdroszczę nawet nie tyle wspaniałych nagród, ale przede wszystkim talentu! Jeszcze raz gratuluję emotka
PS Jakbyś kiedyś organizowała korepetycje konkursowe to daj znać emotka

A wogóle to az buzia sama się uśmiecha jak takie nagrody wpadają na forum, dzięki czemu czuję się to szczęście zwycięzców emotka A jeszcze bardziej się uśmiecha jak widzi się tyle gratulacji i radości ze szczęścia innych emotka

A forumowicz, który tak jak ty potrafi się cieszyć szczęściem zwycięzców, to nagroda dla całego forum. W temacie: gratulacje dla forum, że ma takiego forumowicza! emotka

Ja też się cieszę przeogromnie i gratuluję ciasssteczko emotka emotka A czy pozostałe nagrody z Orlenu też już rozdane emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5734317 Napisano: 10.09.2013 15:43:21 w Wkurza mnie...
zaczytana-pola napisał(a):

W tym przypadku gorzej miała moja teściowa, bo jest po poważnym wypadku. A ta osoba zachowuje się jak na wczasach w szpitalnej sali. Pomijam już fakt głosu w TV, tu nawet obraz odwrócony w stronę innego łóżka w biały dzień przeszkadzał. A jak sama miała telefon na szafce ustawiony ma full+ wibracja i sms-y przychodziły co kilka minut, to już jest OK. Jak dla mnie mogłoby nie być TV w szpitalu, ale wkurza mnie CZYSTA, LUDZKA ZŁOŚLIWOŚĆ. I do niej tutaj nawiązuję.

W zeszłym roku leżałam przez 4 dni w szpitalu na sali z 2 starszymi paniami,które dosłownie 24 godziny na dobę oglądały wiadomości na tvn 24 i Szkło kontaktowe emotka Ja rozumiem, głód informacji itp. ale bez przesady emotka Tylko przez jedną noc była tam jeszcze dziewczyna rok ode mnie starsza,bo potem już wychodziła do domu,ale aż mi powiedziała: Kasia, nie obraź się ja ci nie życzę pobytu w szpitalu, ale szkoda,że Cię tu wcześniej nie było,bo nie miałam z kim pogadać emotka Wyświetl w wątku >>
0 0