Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5703029 Napisano: 19.07.2013 22:55:47 w Biedronka
Dla mnie to w ogóle jakieś podejrzane.Trener ma nowotwór nie od dzisiaj,a decyzję o nieprzybyciu na mecz podejmuje tak z dnia na dzień emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5702987 Napisano: 19.07.2013 22:26:57 w Biedronka
Przed chwilą dowiedziałam się z radio,że mecz w Gdańsku odwołany i bardzo Wam współczuję. Ten Gdańsk to normalnie słynie z odwoływania imprez,ech. W zeszłym roku tato kupił bilety na koncert Eltona Johna w Gdańsku i został on odwołany.Dobrze,że kasę za bilety zwrócili w Empiku.Jak rozumiem tym, którzy wygrali bilety, to nagrody przepadają.A co z tymi, którzy wygrali rowery emotka Bo tak się zastanawiam, czy mi ten rower z tego konkursu w ogóle przyślą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5701884 Napisano: 18.07.2013 19:08:44 w Kupię...
Kupię bilety na festiwal Audioriver 2013 pw emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5701864 Napisano: 18.07.2013 18:40:45 w Biedronka
termitek99 napisał(a):

sssylwiaaa napisał(a):

Właśnie przeglądam wygrane hasełka w II turze konkursu i zastanawia mnie, dlaczego moje hasełko jest typowane do otrzymania nagrody a nie dostałam żadnej informacji o wygranej....

Swoją drogą... to i lepiej, przynajmniej nie muszę się martwić, że bilet nie dojdzie na czas emotka

Druga sprawa - dlacego rower wygrało hasło, które nie zawiera w sobie słowa piłka? Nie żeby mi się nie podobało ale...

Zainteresowani niech sprawdzą w wynikach.

Twój telefon może być na liście telefonów, które nie otrzymują komunikatów marketingowych. Sprawdź kto jest operatorem tego numeru 7168 i zadzwoń tam.

albo ktoś wysłał identyczne hasło i jego hasło wysłane wcześniej Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5699403 Napisano: 15.07.2013 20:53:38 w Wkurza mnie...
polarniczka napisał(a):

dolly napisał(a):

polarniczka napisał(a):

byłam dzisiaj u lekarza, leczę się bo nie mogę mieć dzieci, lekarz mi robi USG i mówi, że mam owulację...w 40 dniu cyklu... dostałam szybko zastrzyk aby pęcherzyk pękł i teraz muszę gonić męża do łożka w 24 i 36 godzinie działania leku...paranoja a mąż ma zmiany wieczorne...masakra jakaś, nie mówiąc o wizycie 150 zł emotka

Taki sexik w pracy jest emocjonujący, więc się nie wkurzaj tylko weź to na wesoło. emotka

tylko jak tu zjechać na kopalnie 800 metrów pod ziemię bez przepustki... emotka

to niech powie w pracy,że ma stan wyższej konieczności i natychmiast musi być oddelegowany do domu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5699376 Napisano: 15.07.2013 20:32:54 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
miriam napisał(a):

zdanie każdy ma inne
ja uważam,że losują

popatrz zresztą na wydrukowane hasła, chociaż niby są niekompletne,to od razu widać poziom

no to w takim razie miałam megafarta w losowaniu emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5699129 Napisano: 15.07.2013 16:14:29 w Biedronka
dochaaa napisał(a):

Super, poprostu mega, 4 zgloszenia w zeszlym tygodniu i 0 wygranych wczoraj 4 zgloszenia i tez nic emotka Nie wiem jak to robicie ze wygrywacie ale zazdroszcze Wam strasznie emotka Tak blisko mam do stadionu i nie bedzie mi nawet mczu obejrzec jak miec pecha to po calosci emotka

ja w zeszłym tygodniu na 4 zgłoszenia 1 wygrany rower- totalne zaskoczenie, bo spodziewałam się najwyżej biletu emotka W tym tygodniu nie grałam wcale i już nie zagram raczej. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5699108 Napisano: 15.07.2013 15:49:05 w Biedronka
Pisałam przed chwilą do nich na pw na fanpage'u Frugo, czy w razie ewentualnej wygranej trzeba odesłać wszystkie paragony, to mi odpisano,że interesuje ich tylko ten, którego dotyczy wybrane, konkretne hasło emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698551 Napisano: 14.07.2013 21:11:27 w Biedronka
luko922 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Nie orientuje się ktoś może czy jest jakiś mail kontaktowy do tego Frugo Biedronka emotka Bo mam na paragonie jednym dwa Frugo i wiem,że mogę wysłać dwa zgłoszenia.Jedno na pewno do nich dotarło,ale drugie to nie jestem pewna, bo po wpisaniu wszystkiego nie miałam napisu ok tak jak za pierwszym razem, a może go po prostu nie zauważyłam i w efekcie nie wiem, ile zgłoszeń puściłam - jedno czy dwa.A może bezpieczniej po prostu kupić kolejne Frugo i tyle emotka

frugo@eskadra.pl
Ale u nich na fejsbuku też takie sytuacje sprawdzają, wystarczy na PW napisać.

dzięki, czyli widzę,ze nie tylko ja mam taki dylemat emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698518 Napisano: 14.07.2013 20:03:58 w Biedronka
Nie orientuje się ktoś może czy jest jakiś mail kontaktowy do tego Frugo Biedronka emotka Bo mam na paragonie jednym dwa Frugo i wiem,że mogę wysłać dwa zgłoszenia.Jedno na pewno do nich dotarło,ale drugie to nie jestem pewna, bo po wpisaniu wszystkiego nie miałam napisu ok tak jak za pierwszym razem, a może go po prostu nie zauważyłam i w efekcie nie wiem, ile zgłoszeń puściłam - jedno czy dwa.A może bezpieczniej po prostu kupić kolejne Frugo i tyle emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698513 Napisano: 14.07.2013 19:53:24 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

grzane wino piłam emotka

hm jeszcze jakbyś sobie setkę strzeliła to bym zrozumiała, ale wino...

emotka

Do kiedy tam urlopujesz ?
Tak pytam z ciekawości emotka

do 21 lipca emotka A co do tej dyskusji z grillem Weber, to mi bodajże rok temu z konkursu przysłali też grill z lekko wgniecioną górną klapą,ale w sumie rodzina stwierdziła,że nam to raczej nie przeszkadza w prawidłowym funkcjonowaniu grilla, więc odpuściłam sprawę reklamacji.Zresztą wcale nie byłam przekonana, czy to mój ojciec jak go przewoził autem z Wrocławia 500 km, to nie uszkodził po drodze emotka Koza.k90 facet powinien na własny koszt Ci wysłać tą uszkodzoną klapę,a nie kombinować jak koń pod górę emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698251 Napisano: 13.07.2013 23:08:58 w Wkurza mnie...
dolly napisał(a):

noo taka wysoka temperatura, to jednak raczej nie alergiczna, aleeeeee grzańca przy temperaturze piłaś, bo wiesz mnie to sie z piwem kojarzy, więc jakoś mi tu nie pasi emotka

grzane wino piłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698245 Napisano: 13.07.2013 22:57:39 w Wkurza mnie...
dolly,nie wiem, domek jest nad jeziorem,15 km od Dębek czyli teoretycznie sprzyjające warunki, a wczoraj miałam 39 stopni i nie byłam w stanie nawet z laptopem siedzieć na necie,co mi się rzadko zdarza.Do tego uporczywy ból gardła,że każdy kęs czegokolwiek nie pomaga.Wczoraj piłam grzańca,ale wcale nie poczułam się lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698238 Napisano: 13.07.2013 22:41:40 w Wkurza mnie...
teodozja napisał(a):

Jestem dziś taka wkurzona aż mnie telepie i to tak bez przyczyny konkretnej, bojler nie chciał grzać wody ale na szczęście załapał i grzeje ufff....Piję duzo kawy może to przez to, ale jak nie wypiję to zaś głowa mnie boli. Siedzę w domu bo facet zaś pracuje w sobotę i to jeszcze po 12 godzin i mi się nudzi, wkoło sprzątanie, zmywanie. Aż jak Cudaczek napisała w innym wątku o swojej siostrze to tak mnie ta siostra denerwuje że jakbym ją złapała i potelepała nią emotka

W naszym domku nad jeziorem kilka dni temu nagle nie mieliśmy ciepłej wody.Okazało się,że po roku używania tylko w okresie wakacyjnym zepsuła się grzałka w bojlerze emotka Na szczęście był na gwarancji,to panowie następnego dnia przyjechali i wymienili co trzeba.Super,że tak szybko,bo nienawidzę brać prysznic w zimnej wodzie.Wkurza mnie moja siostra (ale widzę,że nie tylko mnie) i fakt,że jak tu co roku przyjeżdżam na urlop, to rok w rok jestem dosłownie chora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698207 Napisano: 13.07.2013 21:57:22 w Biedronka
bethan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A co też wygrałaś rower emotka

A tak Cię to dziwi emotka ?

Wcale mnie to nie dziwi, ja się tak po prostu tylko zapytałam emotka Gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698202 Napisano: 13.07.2013 21:54:00 w Biedronka
radosna napisał(a):

serene napisał(a):

ożesz w morde przepraszam emotka .
Mąż wygrał miffinki i od niego nic takiego nie chcieli emotka .
Swoją drogą, dziwnie weryfikuję- od niektórych oprócz danych osobowych nic nie chcieli, od niektórych tak.... emotka

Dostałam dwa sms-y. W jednym gratulacje itp. W drugim adres mejlowy, na który trzeba było odesłać dane. A jak odesłałam dane, to chcieli jeszcze skan paragonu i skan oświadczenia.

to trochę głupie,że na nagrodę najniższej wartości wymagają podania wszystkich danych włącznie z PESELEM emotka Monikar gratki skuterka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698196 Napisano: 13.07.2013 21:49:00 w Biedronka
serene napisał(a):

Formularz wysyłają tylko osoby, które wygrały nagrodę główną w muffinkach.

Cudaczek121- nie martw się, dopóki nie zadzwonią to masz spokojnie czas, aby przygotować ten formularz. Rower na pewno nie odjedzie emotka . Do mnie też jeszcze nie dzwonili-na wszelki wypadek wysłałam im dane mailem, ale myślę, że w poniedziałek do nas zadzwonią emotka .

O ile się nie mylę to 4/5 rowerów z I tury trafiło do forumowiczów emotka

ja się nie martwię,bo już dziś zapobiegawczo im wszystko wysłałam mailem, Będąc na urlopie leżę w łóżku i jestem na antybiotyku,więc normalnie mnie nerwica bierze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698179 Napisano: 13.07.2013 21:19:02 w Biedronka
dolly napisał(a):

petunija1 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

odesłałam dane w czwartek rano i do dziś nie dostałam odpowiedzi Ktoś też tak ma?

Ja. emotka

a jakiej odpowiedzi oczekujesz? bo dane odbierają na bieżąco.

luk1990 napisał(a):

Czy wszyscy wysyłaliście do nich ten formularz z końca regulaminu ? Czy to jest tylko do nagród głównych ?:)

nie wysyłałam żadnego formularza

mnie prosiła o skan paragonu i skan formularza,ale to na główną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698176 Napisano: 13.07.2013 21:15:03 w Biedronka
bethan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A te 3 dni na odesłanie danych to dotyczy biletów czy nagród głównych też emotka Prosiłam moją siostrę,żeby mi wysłała na maila wypełniony i zeskanowany formularz,to mnie olała i do tej pory nie wysłała, więc pewnie mi rower odjedzie emotka Paragon mam na mailu tylko tego formularza nie mam.

Ale w smsie wyraźnie napisali "SKONTAKTUJEMY SIĘ Z TOBĄ TELEFONICZNIE". To się skontaktują!

dzwoniłam wcześniej do babki i jej powiedziałam,że jadę na urlop za granicę,więc kazała wysłać mailem zanim wyjadę, co też dziś uczyniłam i mam spokój emotka A co też wygrałaś rower emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698080 Napisano: 13.07.2013 16:57:33 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

odesłałam dane w czwartek rano i do dziś nie dostałam odpowiedzi Ktoś też tak ma?

może w poniedziałek odpiszą albo od razu wyślą nagrodę emotka Czy ktoś się orientuje jakiego koloru będzie ten rower emotka Wyświetl w wątku >>
0 0