Wyniki wyszukiwania

Szukano wśród postów użytkownika cudaczek121

cudaczek121

#5698245 Napisano: 13.07.2013 22:57:39 w Wkurza mnie...
dolly,nie wiem, domek jest nad jeziorem,15 km od Dębek czyli teoretycznie sprzyjające warunki, a wczoraj miałam 39 stopni i nie byłam w stanie nawet z laptopem siedzieć na necie,co mi się rzadko zdarza.Do tego uporczywy ból gardła,że każdy kęs czegokolwiek nie pomaga.Wczoraj piłam grzańca,ale wcale nie poczułam się lepiej emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698238 Napisano: 13.07.2013 22:41:40 w Wkurza mnie...
teodozja napisał(a):

Jestem dziś taka wkurzona aż mnie telepie i to tak bez przyczyny konkretnej, bojler nie chciał grzać wody ale na szczęście załapał i grzeje ufff....Piję duzo kawy może to przez to, ale jak nie wypiję to zaś głowa mnie boli. Siedzę w domu bo facet zaś pracuje w sobotę i to jeszcze po 12 godzin i mi się nudzi, wkoło sprzątanie, zmywanie. Aż jak Cudaczek napisała w innym wątku o swojej siostrze to tak mnie ta siostra denerwuje że jakbym ją złapała i potelepała nią emotka

W naszym domku nad jeziorem kilka dni temu nagle nie mieliśmy ciepłej wody.Okazało się,że po roku używania tylko w okresie wakacyjnym zepsuła się grzałka w bojlerze emotka Na szczęście był na gwarancji,to panowie następnego dnia przyjechali i wymienili co trzeba.Super,że tak szybko,bo nienawidzę brać prysznic w zimnej wodzie.Wkurza mnie moja siostra (ale widzę,że nie tylko mnie) i fakt,że jak tu co roku przyjeżdżam na urlop, to rok w rok jestem dosłownie chora emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698207 Napisano: 13.07.2013 21:57:22 w Biedronka
bethan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A co też wygrałaś rower emotka

A tak Cię to dziwi emotka ?

Wcale mnie to nie dziwi, ja się tak po prostu tylko zapytałam emotka Gratuluję emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698202 Napisano: 13.07.2013 21:54:00 w Biedronka
radosna napisał(a):

serene napisał(a):

ożesz w morde przepraszam emotka .
Mąż wygrał miffinki i od niego nic takiego nie chcieli emotka .
Swoją drogą, dziwnie weryfikuję- od niektórych oprócz danych osobowych nic nie chcieli, od niektórych tak.... emotka

Dostałam dwa sms-y. W jednym gratulacje itp. W drugim adres mejlowy, na który trzeba było odesłać dane. A jak odesłałam dane, to chcieli jeszcze skan paragonu i skan oświadczenia.

to trochę głupie,że na nagrodę najniższej wartości wymagają podania wszystkich danych włącznie z PESELEM emotka Monikar gratki skuterka emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698196 Napisano: 13.07.2013 21:49:00 w Biedronka
serene napisał(a):

Formularz wysyłają tylko osoby, które wygrały nagrodę główną w muffinkach.

Cudaczek121- nie martw się, dopóki nie zadzwonią to masz spokojnie czas, aby przygotować ten formularz. Rower na pewno nie odjedzie emotka . Do mnie też jeszcze nie dzwonili-na wszelki wypadek wysłałam im dane mailem, ale myślę, że w poniedziałek do nas zadzwonią emotka .

O ile się nie mylę to 4/5 rowerów z I tury trafiło do forumowiczów emotka

ja się nie martwię,bo już dziś zapobiegawczo im wszystko wysłałam mailem, Będąc na urlopie leżę w łóżku i jestem na antybiotyku,więc normalnie mnie nerwica bierze emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698179 Napisano: 13.07.2013 21:19:02 w Biedronka
dolly napisał(a):

petunija1 napisał(a):

apoccalipsa napisał(a):

odesłałam dane w czwartek rano i do dziś nie dostałam odpowiedzi Ktoś też tak ma?

Ja. emotka

a jakiej odpowiedzi oczekujesz? bo dane odbierają na bieżąco.

luk1990 napisał(a):

Czy wszyscy wysyłaliście do nich ten formularz z końca regulaminu ? Czy to jest tylko do nagród głównych ?:)

nie wysyłałam żadnego formularza

mnie prosiła o skan paragonu i skan formularza,ale to na główną emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698176 Napisano: 13.07.2013 21:15:03 w Biedronka
bethan napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A te 3 dni na odesłanie danych to dotyczy biletów czy nagród głównych też emotka Prosiłam moją siostrę,żeby mi wysłała na maila wypełniony i zeskanowany formularz,to mnie olała i do tej pory nie wysłała, więc pewnie mi rower odjedzie emotka Paragon mam na mailu tylko tego formularza nie mam.

Ale w smsie wyraźnie napisali "SKONTAKTUJEMY SIĘ Z TOBĄ TELEFONICZNIE". To się skontaktują!

dzwoniłam wcześniej do babki i jej powiedziałam,że jadę na urlop za granicę,więc kazała wysłać mailem zanim wyjadę, co też dziś uczyniłam i mam spokój emotka A co też wygrałaś rower emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698080 Napisano: 13.07.2013 16:57:33 w Biedronka
apoccalipsa napisał(a):

odesłałam dane w czwartek rano i do dziś nie dostałam odpowiedzi Ktoś też tak ma?

może w poniedziałek odpiszą albo od razu wyślą nagrodę emotka Czy ktoś się orientuje jakiego koloru będzie ten rower emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698071 Napisano: 13.07.2013 16:18:39 w Biedronka
dziękuję petunija1 emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5698064 Napisano: 13.07.2013 15:59:44 w Biedronka
koza.k90 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

A te 3 dni na odesłanie danych to dotyczy biletów czy nagród głównych też emotka Prosiłam moją siostrę,żeby mi wysłała na maila wypełniony i zeskanowany formularz,to mnie olała i do tej pory nie wysłała, więc pewnie mi rower odjedzie emotka Paragon mam na mailu tylko tego formularza nie mam.

bo jak powiedziałabyś siostrze, że to dla niej to rowerro, to już dawno byłoby wysłane emotka

to akurat prawda,niestety.Bo ona ma taką tendencję roszczeniową i uważa, że jej się wszystko należy emotka Nie wiecie może czy mail: konkurs@mobiltek.pl jest właściwy do odesłania danych z konkursu muffinek, żebym danych w Kosmos nie wysłała emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5697994 Napisano: 13.07.2013 13:47:57 w Biedronka
dolly napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

jakiego znów formularza? aaaaa widze na koncu regulaminu cos masz, a dlaczego sama tego nie zrobisz? mozesz to skopiowac i wkleic w tresc maila emotka

nie zrobię tego sama,bo tam muszę to ręcznie wypełnić i się podpisać,a żeby to zrobić muszę mieć wydrukowany ten formularz i dopiero potem zeskanować.Jestem 500 km od domu, na urlopie, a do tego od wczoraj złapało mnie potworne przeziębienie i jestem na antybiotyku.A moja siostra jak chcę kasę ode mnie pożyczyć na wieczne nieoddanie, to wie, do kogo się zgłosić, a jak ja ją o coś poproszę od wielkiego dzwonu, to odzewu nie ma emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5697973 Napisano: 13.07.2013 13:19:43 w Biedronka
A te 3 dni na odesłanie danych to dotyczy biletów czy nagród głównych też emotka Prosiłam moją siostrę,żeby mi wysłała na maila wypełniony i zeskanowany formularz,to mnie olała i do tej pory nie wysłała, więc pewnie mi rower odjedzie emotka Paragon mam na mailu tylko tego formularza nie mam. Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5696799 Napisano: 12.07.2013 00:23:17 w Paragony
cudaczek121 napisał(a):

Poszukuję paragonu na muffinki sprzed 1 lipca emotka pw

dziękuję wszystkim za odzew, już nieaktualne emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5696783 Napisano: 11.07.2013 23:48:31 w Wkurza mnie...
kalisto1986 napisał(a):

cudaczek121 napisał(a):

Wkurza mnie Play emotka Moja przyjaciółka kilka dni temu tam przeniosła swój numer na abonament.No więc podałam jej swój numer startera Play na konki,żeby miała do mnie za darmo (mam swój główny numer w Plusie na abon.)Ona dzwoni do mnie, więc ja też nie chcę być gorsza i załadowałam sobie starter play za 5 zł,żeby do niej dzisiaj zadzwonić i mi zeżarło normalnie kasę emotka Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie,że ja ten starter mam od 6 lat emotka Czy ja muszę wpisać jakiś kod,żeby mieć z Play do Play gratis emotka A może trzeba załadować aż 30 zł,żeby mieć darmowe rozmowy dopiero emotka

oj cudaczku, cudaczku emotka cała tajemnica darmowych rozmó tkwi .... w odpowiedniej taryfie emotka Przy darmowych rozmowach i smsach, nie ma ważności konta na rok emotka

a no tak zapomniałam.W życiu nie można mieć wszystkiego emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5696774 Napisano: 11.07.2013 23:32:39 w Wkurza mnie...
Wkurza mnie Play emotka Moja przyjaciółka kilka dni temu tam przeniosła swój numer na abonament.No więc podałam jej swój numer startera Play na konki,żeby miała do mnie za darmo (mam swój główny numer w Plusie na abon.)Ona dzwoni do mnie, więc ja też nie chcę być gorsza i załadowałam sobie starter play za 5 zł,żeby do niej dzisiaj zadzwonić i mi zeżarło normalnie kasę emotka Nie wiem, czy to ma jakieś znaczenie,że ja ten starter mam od 6 lat emotka Czy ja muszę wpisać jakiś kod,żeby mieć z Play do Play gratis emotka A może trzeba załadować aż 30 zł,żeby mieć darmowe rozmowy dopiero emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5695851 Napisano: 11.07.2013 11:19:11 w Paragony
Poszukuję paragonu na muffinki sprzed 1 lipca emotka pw Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5695411 Napisano: 10.07.2013 16:24:42 w Biedronka
aurorcia napisał(a):

Wygrałam bilety z Muffinek, ale w smsie jest tylko info, że trzeba odesłać dane a paragonu nie?????I nie wiecie czy one będą imienne??Bo na pewno chciałabym je sprzedać emotka

a ja rower trafiłam i mi piszą,że będą się ze mną kontaktować telefonicznie emotka Wolałabym zadzwonić do nich sama,bo jestem na urlopie i mogę nie usłyszeć telefonu jak będę siedzieć na plaży emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5695364 Napisano: 10.07.2013 15:20:22 w Dyskusje o innych konkursach (bez klików)
Czy dostaliście z mufffinek smsa tylko o wygranej i że będą oprócz tego jeszcze dzwonić czy już teraz gdzieś trzeba odsyłać paragon. Sorry,ale jestem na urlopie i trochę się zmugoliłam emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5694533 Napisano: 09.07.2013 22:22:15 w Biedronka
monikar napisał(a):

zaczytana-pola napisał(a):

Przynajmniej dzisiaj miło zajrzeć do tego wątku po publikacji haseł, bo do tej pory prawie codziennie było narzekanie na jakość hasła. emotka

mnie się dzisiejsze hasło bardzo podoba emotka a jak do tej pory na większość zwycięskich narzekałam...oby więcej takich hasełek wygranych do końca konkursu emotka

Mi się dzisiejsze hasło bardzo podoba. Sama słałam też tego dnia, ale widocznie słaba ze mnie "konkurencja", bo nawet nie dzwonili do mnie,że jestem rezerwą emotka Wyświetl w wątku >>
0 0

cudaczek121

#5688583 Napisano: 02.07.2013 22:44:44 w Wkurza mnie...
joan napisał(a):

koza.k90 - nie będę ich molestować -> mój błąd i tyle. Przecież nie można modyfikować regulaminu tylko dlatego, że co chwilę jakiemuś uczestnikowi "się cosik pomyliło".

olunka - no fakt. Ale jakiś zlocik by się przydał. Niech wreszcie zorganizują konek, gdzie do wygrania będzie 111 pobytów w SPA emotka

jak dla mnie to nawet może być 121 pobytów w spa emotka Wyświetl w wątku >>
0 0